Σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο: Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία Της Ανθρωπότητας…

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
20/12/2020
Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δυο συνόδους, μεταξύ δύο πλανητών ονομάζεται συνοδικός κύκλος και έναν τέτοιο συνοδικό κύκλο Δία, Κρόνου θα βιώσουμε με όλα τα επακόλουθα που θα φέρει για την ανθρωπότητα, της οποίας είμαστε μέλη. Οι συνοδικοί κύκλοι στέκονται πάνω από τα ανθρώπινα και ορίζουν τις ζωές μας και τις αλλαγές τους, προκειμένου να συνταιριάξουν τη βούληση τους με τις επιταγές των καιρών.

Ανοίγουν και κλείνουν οικονομικούς κύκλους, σαν αυτόν του 1980 στο Ζυγό, μιας εικοσαετίας με οικονομική άνοδο που στο κλείσιμο της άρχισε να φθίνει…

Ανοίγουν και κλείνουν κύκλους αποξένωσης και διαχωρισμού, σαν αυτόν του 1961 στον Αιγόκερω που ‘’έχτισε’’ πέτρα, πέτρα το Τείχος του Βερολίνου…

Ανοίγουν και κλείνουν πολεμικούς κύκλους, σαν αυτόν του 1940 στον Ταύρο, που καθιέρωσε ένα δικτάτορα που έφερε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο και άφησε πίσω του θύματα αθώα…

Ανοίγουν και κλείνουν κύκλους επαναστατικούς, σαν αυτόν του 1821 στον Κριό, που έφερε την ελευθερία σε ένα κράτος χωρίς ελπίδα…

Ο Δίας υπόσχεται την αγάπη χωρίς όρια, μα ο Κρόνος θέλει να βάλει τους δικούς του όρους.
Ο Δίας θέλει να φέρει την απελευθέρωση, μα ο Κρόνος θέλει να περιορίσει την ελευθερία.
Ο Δίας πασχίζει να φέρει αφθονία, μα ο Κρόνος θέλει να επιβάλλει πειθαρχία.
Ο Δίας θέλει να χαρίσει, μα ο Κρόνος δε θα χαριστεί!
Ο Δίας γιος, δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του γεννήτορα του, μα ο Κρόνος πατέρας επιμένει στην σκληρή ανατροφή των παιδιών του.

Γιος και πατέρας προσπαθούν να συνταιριάξουν τα γούστα τους στον επαναστάτη Υδροχόο, που μπορεί πραγματικά να τρελάνει και τους δυο τους. Μα που πάει αλήθεια να δώσει ο Δίας υπερβολή και αισιοδοξία; Στον από φύση ελεύθερο Υδροχόο; Μα που πάει αλήθεια ο Κρόνος να θέσει περιορισμούς; Στον από φύση ανέντακτο Υδροχόο;

Αυτός εδώ ο συνοδικός κύκλος στον Αέρα δε θα μοιάζει με κανέναν άλλο! Στο στοιχείο της διανόησης θα φέρει πνευματική ανάπτυξη, θα εγκαταστήσει αλλαγές κοινωνικές και θα επιβάλλει σύγχρονες νόρμες. Θα καθιερωθούν νέες συνθήκες ζωής και θα δημιουργηθούν νέες κοινωνικές τάξεις με κριτήριο το πνεύμα και όχι την ύλη. Οι τεχνολογίες θα μας δείξουν το μελλοντικό τους πρόσωπο και θα μας φέρουν κοντά σε αυτά που ‘’υποπτευόμαστε’’ και δεν ομολογούμε. Ο Δίας στον Υδροχόο θα ανοίξει τα Συμπαντικά μας σύνορα, τώρα που πια είμαστε έτοιμοι… για όλα και ο Κρόνος θα ακολουθήσει, απλώς για να προσδώσει κύρος και επιστημονικότητα στις αποκαλύψεις αυτές. Ακόμη και ο μέχρι τώρα τρόπος εργασίας θα αλλάξει, γεγονός που ήδη βιώνουμε αφού η εργασία μέσω διαδικτύου εδραιώνεται. Καθετί παλιό και παγιωμένο θα οφείλει να αλλάξει, θέλει δε θέλει! Θα γίνει εκκαθάριση σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, της πολιτικής, της οικογένειας, της θρησκείας και θα αρχίσει η διαλογή μέσα στις ‘’ομάδες’’. Όποιος και ότι δε συντονίζεται με τις απαιτήσεις των καιρών θα απομακρύνεται και θα απομονώνεται.

Τον Ιανουάριο, οι δύο πλανήτες του νόμου και της τάξης θα βαδίσουν μαζί και θα δημιουργήσουν σκληρές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ο Δίας θα προπορευτεί σαν βιαστικός γιός που είναι και το Μάιο θα κάνει μια πρόβα στους Ιχθύες μέχρι τον Ιούλιο. Δεν θα ξανασυναντηθούν μέσα στο 2021, αλλά ο Κρόνος θα περνά πάνω από τα χνάρια του Δία και θα ελέγχει τις… δωρεές του.

Οτιδήποτε ξεκινήσει τώρα είτε κοσμικά, είτε προσωπικά, θα κορυφωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2040, όπου και θα ξεκινήσει ένας νέος συνοδικός κύκλος Δία, Κρόνου στο Ζυγό.

♈ ΚΡΙΟΣ
Κριοί μου, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα απαιτήσουν από εσάς συμφιλίωση με τις κοινωνικές απαιτήσεις. Θα σας δημιουργήσουν ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικές μέσα από τις ομάδες στις οποίες θα έχετε συμμετοχή. Έχει έρθει η ώρα να αναδειχθούν τα ηγετικά σας ταλέντα και να δημιουργηθούν τα νέα πλαίσια μέσα στα οποία θα επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Δίας θα απαιτήσει τη σύνδεσή σας με το ‘’εμείς’’ και ο Κρόνος θα επιβραβεύσει το ‘’εγώ’’, που θα έχει προσπαθήσει σκληρά! Στα συναισθηματικά σας μπορεί να σας φανερώσουν τον ιδανικό έρωτα που για μεγάλο διάστημα ‘’κοιμόταν’’ μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον!

♉ ΤΑΥΡΟΣ
Ταύροι μου, πρέπει να επιδείξετε υπομονή, επιμονή και συνέπεια, προκειμένου να έρθει η επαγγελματική σας καθιέρωση. Ο Δίας και ο Κρόνος θέλουν να απογειώσουν το status σας, την εικόνα σας, την καριέρα σας, τη φήμη σας , αλλά θέλουν και ανταλλάγματα για την κάθε προσφορά τους. Απαιτούν να πράξετε με τα δικά τους μέτρα και σταθμά διαφορετικά θα τους είναι πολύ εύκολο να σας φέρουν δυσφήμιση και αποκαθήλωση, αντί για αναγνώριση! Στα συναισθηματικά σας μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο σημαντικής προσωπικότητας που θα σας βοηθήσει και επαγγελματικά. Έρωτες κύρους σας υπόσχονται ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο…

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμοι μου, η εύνοια του Δία και του Κρόνου, από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου σας ανήκει! Είναι δική σας! Θα έχετε την ευκαιρία αλλά και την ικανότητα να διαχειριστείτε σχέδια μεγάλης κλίμακας και υψηλών προδιαγραφών! Ο δρόμος των σπουδών, των μεταπτυχιακών, των διορισμών, έχει ανοίξει! Σπουδές και δουλειές από, και στο εξωτερικό, αλλά και έρωτες από τα ‘’ξένα’’ μπορεί να σας φέρει ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο. Οι Δεσμοί της Σελήνης στο δικό σας άξονα έχουν βαθύνει τον τρόπο σκέψης σας και έχουν κάνει τη συμπεριφορά σας ωριμότερη. Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, όνειρα και σχέσεις από το εξωτερικό… ονειρεμένες!

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνοι μου, η ψυχή σας γυρεύει γιατρειά, μετά από τις τόσες δυσκολίες που έχετε περάσει. Ο Κρόνος και ο Δίας απέναντι σας το προηγούμενο διάστημα, σας είχαν φτάσει στα όρια της ανοχής σας, ιδιαιτέρως στα θέματα των σχέσεων σας. Τώρα, θα περάσουν στα ‘’λιβάδια’’ του εσωτερικού και φοβικού σας κόσμου… Εκεί που κοιμάται το μικρό πληγωμένο παιδί που υπήρξατε κάποτε και που οφείλετε να το ανακαλύψετε ξανά. Εξαιρετικό διάστημα για τα οικονομικά και τα ερωτικά σας θα είναι το διάστημα από Μάιο μέχρι Ιούλιο, με το Δία να περνάει για λίγο στους Ιχθύες.

♌ ΛΕΩΝ
Λέοντες μου, η Βασιλική σύνοδος Δία, Κρόνου θα ενεργοποιήσει τον τομέα των σχέσεων σας! Σχέσεις παλιές… ευκαιρίες για νέες σχέσεις… ευκαιρίες για επισημοποιήσεις… ευκαιρία να αποδείξετε στον Κρόνο απέναντι σας, πως αξίζετε την εύνοια του Δία. Ευκαιρίες για την προσωπική σας ανάπτυξη μέσα από τις σχέσεις, αλλά και ευθύνες προς τους άλλους και την κοινωνία, μέσα από τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς σας. Στα συναισθηματικά σας θα υπάρξει διαχωρισμός. Οι άνθρωποι που δεν σας αξίζουν και δεν τους αξίζετε θα αποχωρήσουν από τη ζωή σας, γιατί ο Κρόνος θέλει να δοκιμάσει μέχρι εσχάτων τη στάση και την υπομονή σας στα συναισθηματικά σας θέματα.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένοι μου, εργασία, υγεία, διατροφή, γυμναστική και ψυχοθεραπεία, έχει στο πρόγραμμα της για εσάς η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ο Δίας θα σας χαρίσει τα ταλέντα του στον εργασιακό σας χώρο και θα σας ανοίξει δρόμους για πολλές και καλές συνεργασίες. Θα εργαστείτε πραγματικά πολύ το 2021, θα αποδείξετε την αξία σας και θα ανταμειφτείτε με τον καλύτερο τρόπο… αν φυσικά συμφωνήσει και ο Κρόνος πως το αξίζετε. Στην καθημερινότητα σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε καλές, ή καλύτερες καθημερινές συνήθειες ώστε να αντέξετε σωματικά και ψυχολογικά την πολλή δουλειά που σας περιμένει. Να κοιτάτε προσεκτικά γύρω σας, γιατί ο έρωτας μπορεί να σας περιμένει… μέσα στο εργασιακό σας χώρο!

♎ ΖΥΓΟΣ
Ζυγοί μου, ο Δίας και ο Κρόνος στη δική σας δούλεψη! Η προσωπική σας ζωή περνά στο επόμενο επίπεδο και η επαγγελματική σας ζωή, δίνει επιτέλους καρπούς. Τα προηγούμενα χρόνια φυτέψατε, κλαδέψατε και τώρα θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Έρωτες , παιδιά, επιτυχία, όλα στο πρόγραμμα. Αν δεν είστε ήδη ερωτευμένοι, θα ερωτευτείτε. Αν είστε σε σχέση, θα περάσετε στο επόμενο στάδιο της επισημοποίησης. Ο Δίας θα σας χαρίσει αισιοδοξία, όραμα, δημιουργικότητα και τύχη που θα πρέπει όμως να διαχειριστείτε με σοφία για να μην σας στερήσει τίποτα από όλα αυτά, ο Κρόνος που θα περάσει αργότερα!

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιοί μου, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σας θυμίσουν τις ρίζες σας, τις βάσεις σας, το σημείο από το οποίο ξεκίνησαν όλα στη ζωή σας, την οικογένεια σας. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στους ανθρώπους σας, αλλά και την ευκαιρία να αποκατασταθούν οι μεταξύ σας σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά. Εσείς δώστε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο Δίας και αφήστε τον Κρόνο που θα έρθει αργότερα να κρίνει αν τις αξίζουν. Τα πάντα για την οικογένεια, τα πάντα η οικογένεια, όχι μόνο ως ανθρώπινο δυναμικό αλλά και ως ακίνητη περιουσία με την οποία και θα ασχοληθείτε μέσα στο 2021.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότες μου, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεστε και επικοινωνείτε. Θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο σιωπηλοί γιατί η σιωπή δε σημαίνει αδράνεια, σημαίνει αποθήκευση δυνάμεων πρώτα λεκτικών και μετά ψυχικών. Θα ασχοληθείτε με θέματα περισσότερο πνευματικά και λιγότερο πρακτικά. Θα στραφείτε σε νέα γνωστικά πεδία και θα προσπαθήσετε να βρείτε διεξόδους μέσα από φιλοσοφικά μονοπάτια. Οι μικρές μετακινήσεις σας θα πυκνώσουν και θα επιστρατεύσετε το οργανωτικό μυαλό σας προσπαθώντας να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς μπορεί να δοκιμαστούν, αλλά μπορεί να προκύψει και ο έρωτας της ζωής σας μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκεροι μου, οικονομική πρόοδο και αυξημένη αυτοπεποίθηση θα φέρει για εσάς η σύνοδος Δία, Κρόνου! Θα δείτε τα χρήματα να έρχονται εύκολα στα δικά σας χέρια και εσείς θα πρέπει να επιδείξετε πως είστε ικανός διαχειριστής και πως δεν θα… κατρακυλήσετε στον άκρατο υλισμό. Πλουτισμό και κοινωνική άνοδο έχει στα σχέδια του ο Δίας για εσάς, αρκεί να συμφωνήσει και ο Κρόνος, δικός σας κυβερνήτης, στο δικό του πέρασμα… Εύνοια και στα συναισθηματικά σας καθώς θα αισθάνεστε σιγουρότεροι για τις επιλογές σας και ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει σε χώρους που γίνονται οικονομικές δοσοληψίες. Προσοχή στις υπερβολές μόνο, γιατί δεν σας ταιριάζουν!

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόοι μου, η Βασιλική σύνοδος Δία, Κρόνου στο δικός σας ζώδιο! Η ζωή σας αλλάζει, θα γίνετε νέοι, διαφορετικοί άνθρωποι το 2021. Ο Δίας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ωθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Θα αισθάνεστε περισσότερο γενναιόδωροι και θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τη θετικότητα και την καλοσύνη όταν θα έρχεστε σε επαφή μαζί τους. Επιμονή και αφοσίωση στους νέους στόχους που θα θέσετε, αλλά και ανάληψη ευθυνών σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Θα ψάξετε τον έρωτα και θα τον βρείτε. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία η σύνοδος αυτή για να καταλάβετε πως τα συναισθήματα δένουν τους ανθρώπους… περισσότερο από τις ιδέες. Γάμος, παιδιά, χαρές, μέσα στο πρόγραμμα του 2021.

♓ ΙΧΘΥΕΣ
Ιχθύες μου, η σύνοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Δία με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα διευρύνει τον ονειρικό σας κόσμο και θα ξυπνήσει τους κοιμισμένους φόβους σας. Ότι έχει καταπιέσει την ψυχή σας θα θελήσει τώρα να εκφραστεί, αλλά θα δυσκολευτεί να βρει διέξοδο. Ο Δίας θα σας δώσει τη θέληση και τις ελπίδες για όνειρα μεγάλα, μα ο Κρόνος θα σας ξυπνήσει απότομα και τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν εφιάλτες. Διάκριση είναι η μαγική λέξη και επαφή με τη φωτεινή μεριά της ψυχής σας γιατί ο ονειρικός σας κόσμος χωράει και άλλα όνειρα… και άλλους έρωτες… μυστικούς, ρομαντικούς και ανομολόγητους. Προσοχή ποιους θα αφήσετε να εισχωρήσουν στα όνειρα σας και στα … μυστικά σας. Τυχερότεροι οι γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες από Μάιο έως Ιούλιο με το Δία να περνά στο ζώδιο σας!

Ο Δίας και ο Κρόνος στη σύνοδο τους στον Υδροχόο ανοίγουν και κύκλους τεχνολογικά επαναστατικούς… σαν αυτόν που θα ζήσουμε τώρα και που θα αλλάξει για πάντα, εμάς τους ‘’τυχερούς’’ που βρεθήκαμε να σχοινοβατούμε ανάμεσα στο παρόν και στο απίστευτο μέλλον που έρχεται. Υποψιασμένοι πια πως … τα όρια (Κρόνος), της νέας εποχής μας( Υδροχόος), έχουν διευρυνθεί (Δίας), απίστευτα!

Λέτε να βρίσκονται ήδη… ανάμεσα μας;

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα