Synastry Love – Ιχθύες

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/02/2022

Ιχθύες – Κριός

Ο θαυμάσιος άνδρας Ιχθύς, έχει την ανάγκη να αφιερωθεί σε βάθος, να αγαπήσει με πάθος και να θυσιαστεί γι’ αυτή του την αγάπη. Η Κριός ανταποκρίνεται θερμά στα ερωτικά του καλέσματα και επειδή έχει ανεξάντλητη αισιοδοξία, του δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ζωής. Βέβαια, θα κυριαρχήσει στη σχέση και θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες εκείνη, μόνο που πρέπει να θυμάται πως δεν πρέπει ποτέ να θίξει με οποιοδήποτε τρόπο τον ανδρικό του εγωισμό, γιατί θα τον πληγώσει ανεπανόρθωτα και δε θα τη συγχωρέσει ποτέ. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν κάτι καλό.

Ιχθύες – Ταύρος

Η χαρά για τις απολαύσεις κάθε είδους, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Ταύρου που όταν είναι ερωτευμένη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρει στο ταίρι της ό,τι καλύτερο. Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Ιχθύς απολαμβάνει αυτή την προσφορά γιατί τον κάνει να πατά σε στέρεο έδαφος, να νιώθει ότι παίρνει το μέγιστο της αφοσίωσης και της αγάπης της. Και οι δύο είναι ρομαντικοί και τους αρέσει να εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με τρυφερότητα και αυτοθυσία και απέραντη καλοσύνη. Προβλέπεται αισθησιακός ερωτικός δεσμός, που γίνεται πρόδρομος ενός ευτυχισμένου γάμου.

Ιχθύες – Δίδυμοι

Ευμετάβλητη και ασταθής, η Δίδυμοι βαριέται εύκολα όταν είναι με έναν άνδρα που δεν της εμπνέει μια σταθεροποιητική δύναμη. Είναι γεγονός λοιπόν, ότι και ο Ιχθύς είναι εξίσου ασταθής συναισθηματικά και έχει την τάση να προσπαθεί να έχει τον έλεγχο των ανθρώπων που είναι γύρω τους. Ο έρωτας τους θα είναι θυελλώδης, με την ερωτική τους ζωή να τους απογειώνει σε σφαίρες ουράνιας ευδαιμονίας μα η διάρκειά τους θα είναι μικρή, όταν ο Ιχθύς θα αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες του. Ένας επικίνδυνος δεσμός, ένας δύσκολος γάμος.

Ιχθύες – Καρκίνος

Ο τρυφερός και στοργικός Ιχθύς κατορθώνει να αγγίξει κάποιες εξαιρετικά ευαίσθητες χορδές της γυναικείας της ψυχής. Οι δυο τους νιώθουν βαθύς ψυχικούς δεσμούς, εκδηλώνουν μεγάλη τρυφερότητα, αναπτύσσουν πνευματικά ενδιαφέροντα και γενικότερα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βρίσκονται όσο περισσότερο μπορούν μαζί. Οι απαιτήσεις της καρκίνου βρίσκουν μια εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή από τον συγκεκριμένο σύντροφο, που τις αντιμετωπίζει με χιούμορ και με καλή διάθεση. Ακόμα και οι καυγάδες τους, όταν υπάρξουν δεν κρατούν πολύ, καθώς η ανάγκη τους να είναι σε συνεχή ανταλλαγή τους κάνει να ξεπερνούν τα δύσκολα. Αισθησιακός και ανθεκτικός δεσμός.

Ιχθύες – Λέων

Κινούνται πάνω σε δύο εντελώς διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή. Η Λέαινα μπορεί να γοητεύεται από την χαριτωμένη και ανάλαφρη στάση του Ιχθύ, στην πραγματικότητα όμως αδιαφορεί για τα μαλακά του αισθήματα και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του την κάνει να τον αντιμετωπίζει σαν ένα μικρό, αδύναμο και αβοήθητο παιδί που πρέπει διαρκώς να επιβεβαιώνει και να κανακεύει. Είναι όμως πολύ εγωκεντρική και δεν μπορεί να ασχολείται συνέχεια με κάποιον που έχει διαρκώς την ανάγκη της. Η σχέση θα βασιστεί περισσότερο σε αισθήματα οίκτου και πονοψυχιάς, παρά στη γνήσια και ισότιμη αγάπη. Οι προοπτικές για μακροχρόνια σχέση είναι λίγες.

Ιχθύες – Παρθένος

Η Παρθένος σοκάρεται από την άσωτη συμπεριφορά του Ιχθύος που τον θεωρεί επιπόλαιο, λίγο ψεύτη και εντελώς άστατο για να ανταποκριθεί στη σοβαρή και αξιόλογη σχέση που εκείνη επιζητά να δημιουργήσει. Η κριτική της θα τον βάλει σε κατάσταση άμυνας και αυτό την εξοργίζει καθότι και εκείνος δεν τη βρίσκει τέλεια. Εκρηκτικές καταστάσεις υποβόσκουν μεταξύ τους, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν και να δημιουργηθεί ολοκαύτωμα. Καλύτερα μακριά και αγαπημένοι παρά κοντά και προβληματισμένοι.

Ιχθύες – Ζυγός

Οι προσδοκίες της Ζυγού δεν βρίσκουν ανταπόκριση στο πρόσωπο του ιχθύος, ο οποίος με τη σειρά τους προβάλει και αυτός κάποιες απαιτήσεις που κατά τη γνώμη της, είναι υπερβολικές. Και οι δύο εκδηλώνουν μια υπερβολική ροπή προς την πολυτέλεια, την ηδονή και τις ανέσεις γενικότερα, χωρίς όμως κανείς τους να είναι αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά γι’ αυτά. Άκαιροι ενθουσιασμοί και επιπόλαιες αντιδράσεις τους οδηγούν ξαφνικά στο χωρισμό.

Ιχθύες – Σκορπιός

Η ερωτική τους επικοινωνία είναι τέλεια. Παρόλη την προκλητική συμπεριφορά της Σκορπιού, τα άτομα νιώθουν μια ακαταμάχητη έλξη, η οποία σταδιακά παραχωρεί τη θέση της σε ένα πιο ολοκληρωμένο συναίσθημα αγάπης. Είναι και οι δύο ζηλιάρηδες και κτητικοί, γι’ αυτό και φροντίζουν να μην προκαλούν δυσάρεστες καταστάσεις μεταξύ τους που μπορεί να τους πληγώσουν. Έτσι συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά, δημιουργώντας πολύ καλές προϋποθέσεις για να γίνουν ένα πολύ αγαπημένο και ολοκληρωμένο ζευγάρι.

Ιχθύες – Τοξότης

Η αυθόρμητη και ειλικρινής Τοξοτίνα επιδιώκει πάντα την συνεύρεση με χαρούμενους, ανέμελους ανθρώπους, με σκοπό την ευχαρίστηση και την ψυχαγωγία. Ο Ιχθύς δεν είναι πάντοτε αισιόδοξος και θετικός απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους και αυτό την κουράζει και την περιορίζει όσον αφορά την ερωτική της έκφραση. Ο Ιχθύς νιώθει ότι η ανεξάρτητη αυτή γυναίκα είναι εκτός ελέγχου του και εντελώς άλλων πεποιθήσεων από τις δικές του. Μπορεί να γίνει τρομερά κτητικός σε βάρος της και τότε οι καυγάδες έχουν πολύ αρνητικές συνέπειες και για τους δύο. Ο δεσμός τους θα είναι σύντομος και επεισοδιακός.

Ιχθύες – Αιγόκερως

Αισθάνονται συντροφικά μεταξύ τους και τα αισθήματα αγάπης, καλοσύνης και εμπιστοσύνης αναπτύσσονται αμοιβαία. Η Αιγόκερως έχει δύναμη, πυγμή, αποφασιστικότητα και του δίνει πίστη και ασφάλεια. Εκείνος, με τον ιδεαλισμό και τη φαντασία του ξεκλειδώνει και την παρασύρει στο ερωτικό παιχνίδι που τόσο καλά ξέρει. Υπάρχουν λοιπόν μεγάλα περιθώρια συνεργασίας και γενικά ωθούν ο ένας τον άλλο να εξελιχθούν σαν προσωπικότητες. Τόσο το δεσμός όσο και ο γάμος τους θα είναι από τους πιο ευτυχισμένους.

Ιχθύες – Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι έχουν ελάχιστα κοινά μεταξύ τους, όμως καμιά φορά τα ετερώνυμα έλκονται με έναν πρωτοφανή μαγνητισμό, ζητώντας να ανταλλάξουν ή να δανειστούν χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλο. Έτσι η Υδροχόος πιο δυνατή και επινοητική προσπαθεί να πλησιάσει τον Ιχθύ, με τρόπο αισθησιακό και ερωτικό, αλλά δεν μπορεί να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά. Τα συναισθήματα του Ιχθύος είναι πιο ευάλωτα και ρομαντικά αλλά αδυνατεί να της τα περάσει. Μια σχέση μεταξύ τους θα τους έδινε πολλά, με τη διαφορά όμως, ότι δε θα άντεχε στη διάρκεια του χρόνου.

Ιχθύες – Ιχθύες

Η ερωτική τους ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα που οφείλονται στην μεταβλητότητα των συναισθημάτων τους. Ανασφαλείς και οι δύο, προσπαθούν να κρατηθούν στην αρμονικότατη κατά τα άλλα συνεύρεσή τους στο κρεβάτι, μα προφανέστατα δεν είναι αρκετή για να τους εξασφαλίσει. Γενικά θα παρασύρει ο ένας τον άλλο εύκολα και θα οδηγούνται συχνά σε επιπόλαιες ενέργειες, που θα νιώθουν ότι σπαταλούν άδικα την ενέργειά τους. Καλύτερα να παραμείνουν σ΄ ένα φιλικό επίπεδο, γιατί η σχέση τους θα ήταν καταστροφική.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα