Ψάχνετε τον ωροσκόπο του απέναντί σας, μόνο από την εμφάνισή του; – Β΄ Μέρος

ASTROTEAM GUEST
24/02/2021

Όταν βλέπετε κάποιον και θέλετε από την εξωτερική του εικόνα να βρείτε τον ωροσκόπο του, το μόνο βασικό όπλο που χρειάζεστε είναι οι οδηγίες που ακολουθούν και η… παρατηρητικότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε γενικές γραμμές μεγάλη ισορροπία στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Λαμπερά ωραία μάτια, μύτη ίσια έντονη χωρίς καμπυλώσεις. Παράστημα αρμονικό με ωραίες αναλογίες, κομψό και ελκυστικό. Περπάτημα έντονο αλλά κομψό που αποπνέει ευγένεια. Φωνή μελωδική, μεταλλική και ευχάριστη. Οι γυναίκες που είναι ιδιαίτερα όμορφες, έχουν λεπτό και συνεσταλμένο στόμα, λεπτά χείλη, ωοειδές πρόσωπο, λεπτό και εύκαμπτο λαιμό και επιδερμίδα πορώδη, λεία, λεπτή και ευαίσθητη. Σε προχωρημένη ηλικία τα μάτια τους δείχνουν να προεξέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μαγνητικά μάτια, σκοτεινά και ψύχραιμα, εξεταστικά. Ευρύ και ακτινοβόλο μέτωπο με εντονότερα τα χαρακτηριστικά από την μύτη και κάτω, ανεπτυγμένοι κρόταφοι, ιδιαίτερα μικρά αυτιά, χαρακτηριστικό σαγόνι που προεξέχει. Πνευματώδης έκφραση, και μάλλον ωχρό δέρμα. Παράστημα ισχυρό, μεγάλος αυχένας, μετρίου μεγέθους άκρα και συνήθως μυώδη. Βάδισμα αργό. Φωνή τονισμένη, πειστική, που προκαλεί εντύπωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά μικρό πρόσωπο αλλά με έντονο προφίλ, μύτη μακριά, καθαρά και ευχάριστα μάτια με έντονο χρώμα και ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Τύπος αθλητικός με μέτριο πάχος έντονη ευκινησία παράστημα ευγενικό και στάση κορμού που εμπνέει σεβασμό. Περπάτημα ορμητικό και ελεύθερο που συνήθως επιταχύνεται. Μιλάει εκφραστικά και ο λόγος του διατυπώνεται με πεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσωπο σκούρο, βλέμμα βαθύ σοβαρό και συγκεντρωμένο. Ασύμμετρο μέτωπο με ρυτίδες και όχι ιδιαίτερα μεγάλο. Έκφραση αυστηρή και μελαγχολική. Μύτη προτεταμένη και με κλίση προς τα κάτω, μεγάλα αυτιά, στενό στόμα και συνήθως έντονο σαγόνι. Διαγράφονται τα οστά του προσώπου του, έχει σκουρόχρωμα μαλλιά και όχι πολύ καθαρό δέρμα. Παράστημα επιβλητικό, μάλλον αδύνατο σώμα με στενά ισχία. Περπάτημα αργό και προσεκτικό. Δεν μιλά πολύ αλλά όταν πρέπει, διαθέτει πειστικότητα στις εκφράσεις του που συνήθως είναι σκληρές και δεικτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέμμα με διαύγεια, μάτια που λάμπουν, με μαλακά και απαλά βλέφαρα, διαπεραστική ματιά, πλατειά ρίζα της μύτης, συνεσταλμένο στόμα, μέτωπο που εξέχει προς τα εμπρός, τρίχωμα ξανθό, χρώμα προσώπου λευκό και διαφανές, πυκνό μαλλί ανοιχτόχρωμο και επιδερμίδα απαλή. Συνήθως είναι ψηλοί, αλλά το σώμα με το πέρασμα των χρόνων παίρνει κυρτή στάση. Το περπάτημα τους είναι εκκεντρικό με συχνές επιταχύνσεις του βηματισμού τους. Η φωνή τους είναι καθαρή, δυνατή, εύθυμη, και ο λόγος τους γρήγορος και αφυπνιστικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέτωπο μεγάλο, με μάτια που εξέχουν αλλά μάλλον μικρά, βλέμμα που λάμπει και είναι ονειροπόλο. Η επιδερμίδα είναι απαλή και είτε στα μάγουλα είτε στο πηγούνι δημιουργούνται λακκάκια. Τα μαλλιά είναι εντονότερα στο πάνω μέρους του κεφαλιού και στους κροτάφους λιγότερα. Συνήθως λεπτοκαμωμένοι, με πλατειά πόδια και επιδερμίδα διαφανή ή ματ. Βάδισμα αργό με ροή σταθερή και περιπατητικό. Φωνή σιγανή, ελαφρά και έκφραση που μοιάζει να βγαίνει από τα βάθη της ψυχής του.

Από την Λίλι Λαλεχού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα