Προβλέψεις Ιουλίου: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
30/06/2021

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 10 Ιουλίου, ετοιμάζει το σκηνικό για αλλαγές στην καριέρα σας. Αλλαγές στην υπάρχουσα εργασία σας, ξεκινήματα σε νέα εργασία ή και η απόφαση για την αυτονόμηση σας σε εργασιακό επίπεδο είναι μερικά μόνο από τα ενδεχόμενα της επίδρασης της Νέας Σελήνης. Ωστόσο τα αποτελέσματα της ή την οριστικοποίηση αυτής της αλλαγής θα την έχετε μετά από 6 μήνες. Μπορείτε ωστόσο να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία προς όφελος σας και να “σπείρετε” αναλόγως. Γενικότερα, η εργασία σας είναι ένας τομέας που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και πλέον είστε στη φάση που θέλετε να αφοσιωθείτε σε ένα αντικείμενο που σας εμπνέει πραγματικά. Να έχετε υπόψιν σας πώς το πώς νιώθετε, ως προτεραιότητα, όταν θα επιλέξετε το χώρο που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε από εδώ και στο εξής, καθώς είναι ζωτικής σημασίας για να εργαστείτε αρμονικά.

Η δράση σας μέσα στον Ιούλιο θα επικεντρωθεί σε επαφή με ομοϊδεάτες, συμμετοχή σε ομάδες αλλά και έντονη παρουσία του φιλικού σας περίγυρου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα ωριμάσουν μέσα σας οι επιδιώξεις που έχετε από αυτόν τον κύκλο και με την Πανσέληνο στις 24 Ιουλίου θα είστε σε θέση να κάνετε έναν απολογισμό. Από εκεί και πέρα ίσως να διαπιστώσετε πως κάποιος κύκλος κλείνει ή ένας στόχος σας ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα να θέσετε τον επόμενο.

 

Προς το τέλος του μήνα, 29 και 30 Ιουλίου, ενδεχομένως να έχετε ένα δίλημμα μεταξύ της καριέρας και κάποιου φλερτ σας ή μεταξύ του παιδιού και της εργασίας σας.

Επιπλέον, τις ίδιες μέρες υπάρχει εύνοια σε εργασιακά και προσωπικά κυρίως σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις 22 Οκτωβρίου η οποία θα συνεχιστεί έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Από την άλλη πλευρά, εσείς που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Οκτωβρίου βιώνετε μια μεταλλακτική περίοδο κατά την οποία χρειάζεται να επιδείξετε υπομονή και σκληρή δουλειά.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου έρχονται στο προσκήνιο θέματα ανώτερων σπουδών και επιμορφώσεων καθώς και θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Νέα ξεκινήματα που αφορούν αυτούς τους τομείς θα έχετε από τις 10 Ιουλίου και μετά, ωστόσο, θα δρέψετε καρπούς των κόπων σας μετά από 6 μήνες.

Η Πανσέληνος του μήνα δεικνύει την ολοκλήρωση ενός κύκλου στην καριέρα σας, είτε αυτό αφορά την αλλαγή θέσης εργασίας, είτε την λήξη μιας σύμβασης.

Γενικότερα, βιώνεται μια περίοδο απρόβλεπτων αλλαγών στην συναισθηματική σας ζωή, ενώ παράλληλα δέχεστε πίεση από το οικογενειακό σας περιβάλλον με ζητήματα που προκύπτουν.

Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου, θα είναι ιδιαίτερα ζόρικες, αφού έρχεται να προστεθεί μια πίεση από την καριέρα σας. Η επιρροή αυτή θα είναι εντονότερη για εσάς που έχετε γεννηθεί 4,5 και 6 Νοεμβρίου και ενέχει και ένα δίλημμα για το οποίο θα χρειαστεί να διαλέξετε πλευρά. Προσέξτε μήπως τα γεγονότα έχουν να κάνουν με το ότι “μπερδέψατε” τα προσωπικά με τα εργασιακά και φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

Δεδομένου ότι το τοπίο δεν είναι σταθερό και εσείς παλεύεται για να είναι τα πράγματα υπό τον έλεγχο σας, θα νιώθετε δυσφορία, ανάλογη του ελέγχου που θέλετε να έχετε. Χρειάζεται να αφεθείτε και να δείτε ποιο είναι το μήνυμα που προσπαθεί να σας δώσει το Σύμπαν.

Τοξότης

Οι εκλείψεις έχουν αρχίσει να σας δείχνουν το δρόμο για ριζικές αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ωστόσο η δραστηριότητα σας αυτόν το μήνα θα έχει να κάνει με σπουδές και θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 22 και 23 Νοεμβρίου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου καθώς η κρίση σας δεν θα είναι σωστή. Καλό θα ήταν για αυτό το λόγο να αποφύγετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση εκείνες τις μέρες. Ιδιαίτερη επιρρεπείς είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, καθώς οι επιρροές του Ποσειδώνα σας καθιστούν ευάλωτ@ στις εξαπατήσεις και τις ασαφείς σχέσεις. Πολύ πιθανόν να βλέπετε τα πράγματα εξιδανικευμένα, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ίσως σας απογοητεύσει.

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ξεκινήματα που σχετίζονται με κοινή οικονομική διαχείριση με το ταίρι σας, κάποιο δάνειο ή κληρονομιά, ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Αυτά τα θέματα θα απασχολήσουν τη σκέψη σας από τις 12/7 και μέχρι τέλος του μήνα.

Η Πανσέληνος θα φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου επιμορφώσεων ή κάποιου θέματος με τα αδέρφια.

Επίσης, καλό θα ήταν να διαχωρίσετε την οικογενειακή από την προσωπική σας ζωή και να μην επιτρέψετε την παρέμβαση εκατέρωθεν, καθώς υπάρχει η τάση αυτό το διάστημα να μην είναι ξεκάθαρα τα όρια μεταξύ τους.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα