ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ζυγός – Ιχθείς

AJITA MARIA KASTRIOTI
31/03/2021

ΖΥΓΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/09 – 03/10

Αγαπημένοι μου Ζυγοί, οι σχέσεις είναι ούτως ή άλλως το ζητούμενό σας στη ζωή και αυτό το μήνα με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο απέναντι από σας ζώδιο, τον Κριό, θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά με θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 12/04 και είναι πιθανό να σημαίνει για σας το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης ή μιας νέας συνεργασίας. Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 14/04 ζητάει περιπέτειες και μπορεί να τονώσει τα αισθήματα σας τα οποία εκφράζονται με πάθος, αυθορμητισμό, παιδικότητα αλλά και κάποιου είδος επιθετικότητα. Οι διαθέσεις σας ίσως είναι κατακτητικές, ακόμα και ανταγωνιστικές, και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στο μαχητικό ζώδιο του Κριού μέχρι τις 19/04 και η διπλωματία σας ενδέχεται να λείπει αυτές τις μέρες. Το μυαλό σας είναι γρήγορο αλλά ο λόγος σας μπορεί να είναι προκλητικός και κυριαρχικός, πράγμα που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και ρήξεις με άτομα σημαντικά στη ζωή σας ή με συνεργάτες σας. Ο Άρης στους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο σας επιβεβαιώνει την πνευματική ικανότητα και τη διανοητική ζωντάνια που πιθανόν να έχετε αυτό το μήνα. Ο λόγος σας μπορεί πραγματικά να γίνει κοφτερός και να πληγώσετε ανθρώπους που αγαπάτε, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλετε. Συγκρατείστε τα νεύρα σας, μείνετε με την ενέργεια του θυμού μέσα σας και έτσι θα μπορέσει σύντομα να μεταλλαχθεί η ενέργεια χωρίς να εκτονωθεί σε τρίτα πρόσωπα με αρνητικά αποτελέσματα για σας και τις μεταξύ σας σχέσεις. Στις 15/04 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και φαίνεται να σας απασχολούν θέματα ασφαλειών και τα οικονομικά σας. Τις μέρες γύρω στις 22/04-24/04 μπορεί να υπάρχουν κάποιες ξαφνικές οικονομικές απώλειες ή να έχετε κάποια ξαφνική είδηση σχετικά με τα οικονομικά τα δικά σας ή τα οικονομικά του συντρόφου. Θέματα σχετικά με κληρονομιές ή τράπεζες και εφορίες είναι επίσης ενδεχόμενα. Από 23/04 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και οι γεννημένοι από 23/09 – 27/09 μπορεί να αισθάνεστε κάποια εσωτερική ένταση, ίσως ανασφάλεια που μπορεί να σας προκαλεί έντονη επιθετικότητα. Η επιθετικότητα αυτή είναι πιθανό να εκδηλωθεί στον επαγγελματικό σας χώρο η με άτομα που έχουν εξουσία ή φήμη. Και πάλι μείνετε παρατηρητής στο θυμό σας και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια, που δεν είναι κάτι άλλο από την ίδια την ενέργεια της ζωής, ώστε να μην έχει κόστος στην ψυχική σας υγεία αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

2ο Δεκαήμερο 04/10 – 14/10

Ζυγοί μου αυτού του δεκαημέρου ο Απρίλιος φαίνεται να είναι ένας μήνας έντονος με την Αφροδίτη και τον Ερμή να περνάνε στον Κριό, ένα ζώδιο φωτιάς και δράσης. Από 1/04 – 06/04 η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας και ενδέχεται να εκδηλωθούν συμπεριφορές ζήλειας, ανταγωνισμού και ίσως επιθετικότητας στις σχέσεις σας. Τάσεις εγωισμού και ευθιξίας είναι επίσης πιθανές. Η υπομονή μπορεί να εκλείπει και όσον αφορά τα οικονομικά μπορεί να υπάρχει τάση για σπατάλες και απερισκεψία στη διαχείρισή τους προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που θέλετε εδώ και τώρα. Από 10/04 – 14/04 θα βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού δίνοντάς σας πνευματική εγρήγορση, γρήγορες αντιδράσεις και ίσως εριστικό λόγο. Και σε συνδυασμό με τον Άρη στους Διδύμους είναι πιθανό, εάν δεν έχετε συνείδηση τη στιγμή που εκφράζεστε, να βγουν από το στόμα σας λόγια που πληγώνουν και που μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με ανθρώπους σημαντικούς στη ζωή σας. Οι γεννημένοι 4-7/10 έχετε αυτή την περίοδο την υποστήριξη του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου που σας δίνει ψυχολογική δύναμη και αντοχή. Τώρα υπάρχει το πρακτικό υπόβαθρο για να δημιουργήσετε, να υλοποιήσετε τις πρωτοποριακές σας ιδέες και να ασχοληθείτε με αφοσίωση με ό,τι αγαπάτε και ό,τι σας δίνει χαρά είτε αυτό είναι η επιχείρησή σας, ένα χόμπι, ένας έρωτας ή τα παιδιά σας. Μετά τις 20 του μήνα υπάρχει πιθανότητα, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου, να έχετε κάποια ξαφνικά θέματα στις σχέσεις σας που μπορεί να σημαίνει ακόμα και διάλυση αυτών. Μπορεί όμως να υπάρξουν και νέες ξαφνικές γνωριμίες που ενδέχεται να σας αναστατώσουν αλλά και να σας ανανεώσουν. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04 στον Κριό είναι δηλωτική καινούριων κύκλων ζωής και μπορεί να σημαίνει το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης ή μιας νέας συνεργασίας. Το ίδιο διάστημα μπορεί να υπάρχουν κάποιες οικονομικές απώλειες ή ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας ή τα οικονομικά του συντρόφου και πιθανό να σας στεναχωρήσουν. Η Πανσέληνος στις 27/04 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου αφορά τους τομείς των ασφαλειών και των οικονομικών σας και η σκέψη μπορεί να περιστρέφεται γύρω από αυτά και να υπάρχουν διλήμματα ως προς την απόκτηση ή τη διαχείρισή τους. Αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο η Πανσέληνος ενδέχεται να σας επηρεάσει φέρνοντας στην επιφάνεια αισθήματα φόβου και ανασφάλειας. Καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις και να δράσετε από σημείο φόβου. Μείνετε όσο μπορείτε παρατηρητής της αγωνίας που μπορεί τώρα να αισθάνεστε, αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς παρέμβαση και σύντομα η ζωή θα σας δείξει που χρειάζεται να είστε.

3o Δεκαήμερο 14/10 – 22/10

Ζυγοί μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ασχοληθείτε με σχέσεις ή συνεργασίες. Από 7/04 – 14/04 η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι από τον ήλιο σας, στο ζώδιο του Κριού, και ενδέχεται να φέρει πάθος και ένταση στις σχέσεις σας. Τα «θέλω» τώρα εκφράζονται ανοικτά και δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού ή υποχώρησης είτε από σας είτε από τους άλλους προς εσάς. Αυτή η Αφροδίτη είναι Αμαζόνα και ζητούμενο της είναι να πάρει αυτό που θέλει χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ιδανική περίοδος για να διεκδικήσετε ό,τι και όποιον αγαπάτε, να δηλώσετε δυναμικά την παρουσία σας στις σχέσεις σας, να βάλετε όρια και να υποστηρίξετε τον εαυτό σας. Στα οικονομικά μπορεί να υπάρχει τάση σπατάλης και λόγω παρόρμησης να προβείτε σε αγορές ή επενδύσεις που δεν σας είναι χρήσιμες. Ο Ερμής θα βρίσκεται και αυτός στον Κριό και θα σας επηρεάζει από 15/04-19/04. Ο λόγος σας τώρα μπορεί να είναι εριστικός και η επικοινωνία γενικότερα δυσκολεύει λόγω θυμού. Εάν δε μείνετε με αυτό το θυμό και αποφεύγετε να κάνετε επαφή με ό,τι συμβαίνει μέσα σας αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι ο θυμός σας να εκδηλωθεί στην καθημερινότητά σας με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις, τσακωμοί και ρήξεις με τους ανθρώπους που σχετίζεστε. Η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 12/04 στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους 15-16-17/10 και μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας σχέσης/συνεργασίας και την αρχή μιας νέας. Οι γεννημένοι από 17-22/10 δέχεστε ευνοϊκές όψεις από Άρη και Δία που βρίσκονται και οι δύο σε ζώδια αέρα, στους Διδύμους και τον Υδροχόο. Το πνεύμα τώρα θριαμβεύει, η δράση επεκτείνεται και υπάρχει τύχη και προστασία σε θέματα παιδιών, έρωτα και επιχειρήσεων. Τέλος οι γεννημένοι 20-21/10 δέχεστε τώρα τις επιρροές του Πλούτωνα ο οποίος κάνει στάση για να γυρίσει ανάδρομος και με όλη αυτή τη διαδικασία να σας επηρεάζει τελικά μέχρι και τον Ιούνιο. Όλη αυτή η περίοδος ενδέχεται να είναι μια περίοδος μεταλλακτικών διεργασιών της ζωής σας και του «είναι» σας, που πολύ πιθανό να σας προκαλούν βαθύ πόνο. Ό,τι και αν συμβαίνει τώρα στη ζωή σας να θυμάστε ότι οι παρούσες συνθήκες υπάρχουν για να σας εξελίξουν και να σας αναγεννήσουν. Μείνετε παρατηρητής σε ό,τι συμβαίνει και καλό είναι να αποφύγετε την αντίσταση γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δυσκολέψετε τα πράγματα περισσότερο για σας και να εξαντληθείτε. Η δύναμη της ζωής είναι μεγαλύτερη από τη δική σας και όλα συμβαίνουν με μια συμπαντική σοφία που ίσως αυτή τη στιγμή το μυαλό δε μπορεί να κατανοήσει αλλά θα σας γίνει ξεκάθαρο αργότερα όταν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν και ο Πλούτωνας απομακρυνθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/10 – 02/11

Σκορπιοί μου αυτό το μήνα η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σας και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Στις 27/04 ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε αντίθεση τονίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπικότητά σας και το «εγώ» σας και τις σχέσεις με τους άλλους. Η Αφροδίτη στο απέναντι από σας ζώδιο τον Ταύρο μιλάει πάλι για σχέσεις και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για αρμονία, συντροφικότητα και ομορφιά. Από 15/04-22/04 είναι μια καλή περίοδος για διαπραγματεύσεις, διπλωματία και για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, τα θέλω σας και τις ανάγκες σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχει επίσης εύνοια σε νομικά ζητήματα και στην επιλογή κατάλληλων συμβούλων και συνεργατών. Οι γεννημένοι 1-2-3/11 δέχεστε τώρα τις επιρροές του Ουρανού από τον Ταύρο και αυτό σημαίνει ανακατατάξεις και ανατροπές στη ζωή σας. Ο επαναστατικός αέρας του Ουρανού, αν δεν έχει φέρει ήδη, σύντομα θα φέρει απρόσμενα γεγονότα στη ζωή σας με σκοπό να σας ξυπνήσει και να σας ανανεώσει. Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο δεχθήκατε ήδη την επήρεια του πλανήτη και μάλλον είδατε ήδη τη ζωή σας να αλλάζει ξαφνικά. Για σας τώρα είναι η περίοδος που χρειάζεται να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 23/04 και ενδέχεται να έχετε κάποια οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, εφορίες ή με κληρονομιές. Με αυτό τον Άρη πιθανό ο ψυχισμός σας να είναι έντονος, να υπάρχει νοητική εγρήγορση και ανεβασμένη σεξουαλικότητα. Φαίνεται να υπάρχει πείσμα και επιμονή και δεν προβλέπεται να ηρεμείτε αν δεν πετύχετε τους στόχους σας είτε είναι ερωτικοί είτε οικονομικοί. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ο Άρης περνάει στον Καρκίνο (μέχρι αρχές Ιουνίου) και οι υπερβολικές εντάσεις μειώνονται σε βαθμό που μπορεί να μην εκφράζονται όσα χρειάζεται να εκφραστούν. Οι γεννημένοι 23-28/10 είστε αυτοί που περισσότερο επηρεάζεστε αυτό το μήνα από τον Άρη στον Καρκίνο και από 24/04 μπορεί να έχετε κάποια θέματα με συγγενείς, με δασκάλους, με το εξωτερικό ή με νομικές διαδικασίες.

2ο Δεκαήμερο 03/11 – 12/11

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου αυτό το μήνα υποδέχεστε τον Ουρανό ο οποίος έρχεται να ταράξει τα νερά και να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου ξεχάστε όσα θεωρείτε δεδομένα και ετοιμαστείτε για ανατροπές ειδικά σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε ετοιμαστείτε για την ανατροπή. Αν είστε σε σχέση ή σε γάμο υπάρχει πιθανότητα χωρισμού, εάν είστε ελεύθερος υπάρχει πιθανότητα για κεραυνοβόλο έρωτα και σχέση. Το ίδιο και στα επαγγελματικά. Εάν έχετε εργασία μπορεί να αποχωρήσετε και αν ψάχνετε για εργασία μπορεί να ήρθε η ώρα που τη βρήκατε. Ωστόσο επειδή ανήκετε στα σταθερά ζώδια που αντιστέκεστε σε πάσης φύσεως αλλαγές, ενδέχεται τα αποτελέσματα των ουράνιων ενεργειών να εκδηλωθούν λίγο αργότερα και να βιώσετε τις αλλαγές με σχετική καθυστέρηση χρόνου. Από την άλλη μεριά δέχεστε τις επιρροές του Κρόνου από τον Υδροχόο που μπορεί να σημαίνει ψυχολογική πίεση και δυσφορία. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι βαριά και ίσως βιώνετε δυσκολίες στην οικογένεια σας και σε θέματα σπιτιού. Ωστόσο εάν δείξετε υπομονή, συνέπεια και εργατικότητα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικός δείκτης για τα επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος εξάλλου είναι ο πλανήτης δάσκαλος που έρχεται να μας εξελίξει και να μας διδάξει την υπομονή, τα όρια και την υπευθυνότητα. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04 στον Κριό φαίνεται να επηρεάζει τις συνθήκες της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας. Μια νέα ασχολία, μια νέα θέση στην εργασία σας, ακόμα και η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής ή μιας νέα διατροφής είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια των επιρροών της Νέας Σελήνης. Η περίοδος από 15-30/04 με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο από 20/04 κάνει απαραίτητη την επαφή και την αρμονική επικοινωνία με τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και μέσα από αυτές υπάρχει η δυνατότητα να βιώσετε αισθήματα αγάπης και ασφάλειας. Τέλος ο Άρης στους Διδύμους ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και σας υποστηρίζει να διεκδικήσετε τους στόχους σας είτε είναι οικονομικοί είτε ερωτικοί. Θέματα οικονομικά με τράπεζες και εφορίες είναι πιθανά αλλά και θέματα που αφορούν τα χρήματα του συντρόφου σας ή τρίτων προσώπων που σας εμπιστεύονται τα οικονομικά τους.

3o Δεκαήμερο 13/11 – 22/11

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου αυτός είναι ένας όμορφος μήνας για σας με το Δία να σας προστατεύει από το ζώδιο του Υδροχόου και να σας φέρνει δώρα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Θέματα σπιτιού και οικογένειας ευνοούνται, στα επαγγελματικά αναμένονται ευκαιρίες και επιτυχίες, και υπάρχει αισιοδοξία σε ό,τι αφορά το μέλλον και τους στόχους σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό και η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 12/04 επίσης στο ζώδιο του Κριού μιλάει για νέα ξεκινήματα και νέες συνθήκες κυρίως σε ό,τι αφορά την εργασία σας και την καθημερινότητά σας γενικά. Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή εργασίας ή αλλαγή θέσης στην εργασία σας και κάτι νέο μπορεί να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας που θα αλλάξει τους ρυθμούς σας και τη μέχρι τώρα ρουτίνα σας όπως π.χ. ένα κατοικίδιο ζωάκι ή ένα καινούριο χόμπι. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου δέχεστε τις ευεργετικές επιρροές του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που σας χαρίζουν ισορροπημένη ψυχική υγεία, διαυγή και ξεκάθαρη έμπνευση και δυνατότητα πραγματοποίησης των οραματισμών σας. Εκπέμπετε γοητεία και ομορφιά, και με τον Άρη στους Διδύμους στον 8ο για σας οίκο πιθανό να υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και μαγνητισμός. Πιθανό επίσης να υπάρχει μια νευρικότητα στη δράση σας και μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις για οικονομικούς ή σεξουαλικούς λόγους. Εάν υπάρχει συσσωρευμένος θυμός, με τον Άρη στους Διδύμους αλλά και με τον Ερμή στον Κριό μέχρι τις 20/04, ενδέχεται να τον εκφράσετε με λόγια με αποτέλεσμα να προκληθούν ίσως τσακωμοί και ρήξεις. Ο λόγος σας τώρα μπορεί να είναι εριστικός και να απλώνει ένταση προς τα έξω, γι αυτό είναι χρήσιμο να παρατηρήσετε τον θυμό που έχετε μέσα σας, να μείνετε με αυτόν και συνειδητά να διοχετεύσετε την ενέργεια σας με δημιουργικό τρόπο. Σε διαφορετική περίπτωση που ο θυμός σάς κυριεύσει μπορεί να εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν και θα πληγώσουν εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. Τέλος, από τα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και λίγο αργότερα και ο Ερμής, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Η Πανσέληνος στις 27/03 στο ζώδιό σας μιλάει επίσης για σχέσεις και ίσως υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με την ατομική σας ανεξαρτησία και το πώς σχετίζεστε με τους άλλους. Κάθε σχέση χρειάζεται συμβιβασμό αλλά εάν γίνεται μέσα από αγάπη δεν είναι πια συμβιβασμός, είναι προσφορά και έχει μόνο χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο Δεκαήμερο 23/11 – 02/12

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου αυτό το μήνα φαίνεται να υπάρχουν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τις 23/04 είναι πιθανό να φέρει λόγια και παρεξηγήσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας που μπορεί να σας πληγώσουν και να δημιουργήσουν ρήξεις στις μεταξύ σας σχέσεις. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό μέχρι περίπου τα μισά του μήνα ενισχύουν την επιθετική σας διάθεση και μπορεί να εκδηλωθούν τάσεις εγωισμού και ευθιξίας στις συναναστροφές σας. Πιθανό να υπάρχει ανάγκη να ξεχωρίζετε, να επιζητάτε την προσοχή των άλλων και μάλλον αρέσκεστε στο φλερτ. Ο ερωτικός τομέας είναι σημαντικός για σας αυτή την περίοδο και μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά, με πάθος και ενθουσιασμό. Η φωτιά σας είναι έντονη και η διάθεσή σας κατακτητική. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται και αυτή στον Κριό, στις 12/04 και σηματοδοτεί νέους έρωτες ή νέα δημιουργικά ξεκινήματα σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, τέχνες και επιχειρήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα στις 27/04 στο Σκορπιό μαζί με τον Ουρανό από τον Ταύρο σας φέρνουν διλήμματα που μπορεί να σχετίζονται με την εργασία σας και τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής. Οι γεννημένοι τέλη του δεκαημέρου μπορεί να αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας αλλά ακόμα και αν αυτό δεν σας είναι συνειδητό, το σύμπαν ενδέχεται να σας φέρει ξαφνικές αλλαγές που σας βγάζουν από το γνωστό σας πρόγραμμα και την καθημερινή σας ρουτίνα. Από 14/04 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και μπορεί να σημαίνει μια ερωτική γνωριμία ή σχέση μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ζητούμενο αυτής της Αφροδίτης είναι η αρμονία και η αισθητική. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας, ψυχική και σωματική, και την ωραιοποίηση της καθημερινότητάς σας και των χώρων που κινείστε. Ευχαριστηθείτε τις μικρές απολαύσεις της ζωής όπως ένα καλό φαγητό, μια βόλτα στη φύση αλλά και τις καθημερινές ασχολίες σας όπως τη διαδρομή σας προς την εργασία σας ή τη βόλτα σας για τα απαραίτητα ψώνια του σπιτιού. Υπάρχει ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και κάθε μία από αυτές τις ασχολίες μπορεί να γίνει ο καθημερινός σας διαλογισμός εφόσον είστε ολόκληροι σε αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

2ο Δεκαήμερο 03/12 – 12/12

Αγαπημένοι μου Τοξότες η πρώτη βδομάδα του Απριλίου ενδέχεται να είναι μια έντονη βδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Κριό να φουντώνουν τη φωτιά μέσα σας και να ανεβάζουν την ερωτική σας διάθεση. Ίσως υπάρχει μια εγωιστική στάση στα πράγματα ή στα συναισθήματα του άλλου προσώπου και πιθανό να υπάρχει ανάγκη για προσοχή και επιβεβαίωση. Το φλερτ είναι ένας τρόπος να πάρετε την επιβεβαίωση που θέλετε και με αυτή την Αφροδίτη γίνεστε τώρα η Αμαζόνα που διεκδικείτε με πάθος και αυθορμητισμό ό,τι και όποιον αγαπάτε. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04 επίσης στο ζώδιο του Κριού είναι δηλωτική νέων ερωτικών περιπετειών και ευνοεί νέα ξεκινήματα σε θέματα παιδιών, τεχνών και επιχειρήσεων. Ο Άρης στο απέναντι από σας ζώδιο, τους Διδύμους, σας δίνει πνευματική εγρήγορση και ευγλωττία με καυστική όμως διάθεση. Ο λόγος σας μπορεί να είναι προκλητικός έως και επιθετικός και είναι πιθανό, κυρίως για τους γεννημένους 8-12/04, να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. Κοιτάξτε το θυμό πώς εκφράζεται στο λόγο σας και τη δόνηση της φωνής σας και παρατηρήστε το θυμό στο λόγο των άλλων όταν σας απευθύνονται. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνείτε και να υπάρξει επαφή με τους ανθρώπους μέσα από την καρδιά και όχι από το μυαλό που πάντα δημιουργεί προβλήματα, διχασμό και κατ’ επέκταση θυμό. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σας υποστηρίξει και να ισορροπήσει την παρορμητική σας τάση να λέτε ό,τι σας έρχεται στο κεφάλι και να βάλει όρια και σοβαρότητα στην επικοινωνία σας. Κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας με τα αδέλφια είναι πιθανές όπως επίσης κάποια θέματα που αφορούν μάθηση και εκπαίδευση. Από 23-30/04 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με τα καθημερινά πράγματα της ζωής και να δείτε ότι ακόμα και μέσα από τα μικρά και απλά της ζωής μπορείτε να λάβετε ευχαρίστηση. Βάλτε αγάπη στη διατροφή σας, φροντίδα στο σώμα σας, αισθητική και ομορφιά στους χώρους που κινείστε ή εργάζεστε και θα μπορέσετε να έχετε την εσωτερική ηρεμία που χρειάζεστε.

3o Δεκαήμερο 13/12 – 21/12

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου αυτό το μήνα ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι από σας ζώδιο, τους Διδύμους, και από 8-23/04 πιθανό να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας. Ο θυμός τώρα εκφράζεται με λόγια και μπορεί να υπάρξουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που σχετίζεστε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 14/04 δηλώνει ίσως μια παρόρμηση από μέρους σας και έναν ενθουσιασμό στα αισθήματά σας. Η διάθεση είναι κατακτητική και υπάρχει τάση για νέες περιπέτειες οι οποίες είναι δυνατές με τη Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στις 12/04 επίσης στον Κριό. Νέοι έρωτες, νέες δημιουργικές ασχολίες και νέα επιχειρηματικά βήματα υποστηρίζονται αυτό το μήνα. Ο Ερμής στον Κριό από 15-19/04 είναι τολμηρός και διεκδικητικός και αυτό το διάστημα ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις επαγγελματικού χαρακτήρα ή διεκδικήσεις ερωτικού τύπου. Από 15/04 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και η ενέργεια αλλάζει. Μετά την ένταση του Κριού τώρα μπορεί να αναζητήσετε την ηρεμία και την ασφάλεια στα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής. Η ομορφιά και η αρμονία στην καθημερινότητά σας παίζουν πρωτεύοντα ρόλο και είναι περίοδος που έχετε ανάγκη την ποιότητα ζωής. Ξεκινήστε με την αγάπη προς τον εαυτό σας φροντίζοντας την υγεία σας, τη διατροφή σας και το σώμα σας και η ομορφιά που έχετε μέσα σας θα αντανακλάται και στον έξω κόσμο, στις καθημερινές δραστηριότητές σας και στην εργασία σας. Ο Δίας από τον Υδροχόο ευνοεί τη μάθηση και μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, τεχνολογία ή εναλλακτικές θεραπείες και επαγγέλματα. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις σας με τα αδέλφια από τα οποία μπορεί να δεχθείτε προστασία και υποστήριξη. Τέλος, οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου δέχεστε τις επιρροές του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει ονειρική διάθεση και τάσεις δραπέτευσης από τις πιέσεις της ζωής. Ο ρεαλισμός και η γείωση παραχωρούν τη θέση τους σε μια πιο φαντασιακή και ουτοπική εικόνα. Ίσως ζείτε ή μπορεί σύντομα να ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα αλλά μέσα σε αυτό το πλαίσιο του ρομαντισμού και της εξιδανίκευσης χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι ότι ο έρωτας αυτός μπορεί να μην είναι τελικά αυτός που φαντάζεστε αλλά μια ροζ φούσκα που αργότερα μπορεί να ξεφουσκώσει με επώδυνα για σας αποτελέσματα. Μείνετε συνειδητοί, μείνετε σε επαφή με την πραγματικότητα και από αυτό το σημείο μπορείτε να χαρείτε τον έρωτά σας χωρίς αργότερα να βιώσετε ματαιώσεις και απογοητεύσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο Δεκαήμερο 22/12 – 31/12

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου μέχρι τις 14/04 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι σας. Ο Κριός σας υποστηρίζει να δείξετε πρακτικά την αγάπη σας στα μέλη της οικογένειας σας ή να είστε εσείς που λαμβάνετε τώρα στήριξη από την οικογένειά σας. Ίσως υπάρχει ανάγκη θαλπωρής και ο χώρος του σπιτιού σας είναι σημαντικός για την εσωτερική σας ηρεμία. Ένα όμορφο και φροντισμένο σπίτι θα σας υποστηρίξει να έχετε ψυχολογική ηρεμία και εσωτερική αρμονία. Από 4-9/04 θα βρίσκεται και ο Ερμής στον Κριό και αυτές τις μέρες είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια αιχμηρά λόγια μέσα στην οικογένεια. Ο λόγος σας μπορεί να είναι προκλητικός και πιθανό να υπάρχει ανταγωνισμός με τα αδέλφια. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04 στον Κριό αφορά και αυτή οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτων. Εάν υπάρχει σενάριο μετακόμισης τώρα είναι πιθανό να συμβεί ή μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά κάποιου ακινήτου. Από 20/04 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και θέματα οικονομικών και ασφαλειών μπορεί τώρα να απασχολήσουν το μυαλό. Το πνεύμα γίνεται πρακτικό και το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από την υλοποίηση και μορφοποίηση των ιδεών. Δίας και Κρόνος εξάλλου βρίσκονται στον Υδροχόο και στο 2ο για σας οίκο πράγμα που σημαίνει ότι είναι γενικά χρονιά που τα οικονομικά σας απασχολούν. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από 15/04-22/04 υπάρχει τάση για έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλικότητα. Είναι περίοδος που μπορεί να έλκετε τους άλλους κοντά σας και υπάρχουν πιθανότητες για νέους, ξαφνικούς έρωτες που θα είναι μέσα στην ομορφιά, την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό. Θέματα παιδιών, τέχνης, δημιουργικών δραστηριοτήτων και επιχειρήσεων ευνοούνται. Η Αφροδίτη αυτή βρίσκεται σε φιλική όψη με τον Ήλιο σας και είναι καλός δείκτης οικονομικών. Και με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο υπάρχει περίπτωση να έχετε οικονομικά οφέλη που δεν τα περιμένατε. Ο Άρης μέχρι τις 23/04 βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να προκαλεί κάποιες εντάσεις ή παρεξηγήσεις στην καθημερινότητά σας ή στον χώρο εργασίας σας. Τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει στον Καρκίνο και τότε μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, κυρίως εσωτερικές, που αφορούν το γάμο σας, τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας.

2ο Δεκαήμερο 01/01 – 10/01

Αιγόκεροί μου την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και τα αισθήματα ενδέχεται να είναι φλογερά, ορμητικά και παιχνιδιάρικα. Η ενέργεια τώρα εξωτερικεύεται και ίσως υπάρχει μια τάση διεκδίκησης η οποία μάλλον στρέφεται προς την οικογένεια και θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Αυτό που θέλετε το διεκδικείτε χωρίς δεύτερη σκέψη και αν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε την υποστήριξη της οικογένειάς σας τώρα είναι καλή περίοδος για να το κάνετε. Από 10-14/04 ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον Κριό και είναι άλλη μια ένδειξη της διεκδικητικής σας τάσης. Και με τον Άρη στους Διδύμους ο λόγος σας είναι το μέσο για να πάρετε αυτό που θέλετε και πιθανό μέσα στα πλαίσια της διεκδίκησης να είναι προκλητικός ακόμα και επιθετικός. Είναι άλλο πράγμα η δύναμη και η δράση και άλλο ο θυμός και η επιθετικότητα. Είναι χρήσιμο να δείτε που βρίσκεστε και από ποιο σημείο μιλάτε και επικοινωνείτε αυτά που θέλετε και να θυμάστε ότι όσο λιγότερο βγάζετε το θυμό σας στους άλλους τόσο περισσότερο η ζωή σας θα ρέει και τα πράγματα θα συμβαίνουν όμορφα και εύκολα για σας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη και ο Ερμής σας επηρεάζουν από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου και είναι περίοδος απόλαυσης, ομορφιάς και έρωτα. Τα αισθήματά σας τώρα μπορεί να είναι τρυφερά και υπάρχει ανάγκη για πάθος και αισθησιασμό στη ζωή σας. Το φλερτ, ο έρωτας, οι τέχνες αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και επιχειρήσεις ευνοούνται. Το πνεύμα τώρα είναι πρακτικό και η σκέψη απασχολείται γύρω από θέματα οικονομικών και ασφαλειών. Μπορεί να υπάρχει τάση για καλοπέραση και σπατάλες αλλά την ίδια στιγμή ο Κρόνος στον Υδροχόο, μια εξαιρετική θέση για τον πλανήτη, μπορεί να σας φρενάρει και να σας περιορίσει οικονομικά και αισθηματικά. Και αυτό είναι χρήσιμο γιατί σκοπός του πλανήτη είναι να δομήσει ένα πλαίσιο ασφάλειας και οικονομικής απόδοσης που θα έχουν διάρκεια χρόνου. Είναι ευνοική περίοδος για να κάνετε σοβαρές οικονομικές τοποθετήσεις, αγορές και επενδύσεις. Τέλος η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04 στον Κριό επηρεάζει θέματα σπιτιού, οικογένειας και καριέρας. Μια μετακόμιση, μια επένδυση που έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία, μια νέα ευκαιρία στα επαγγελματικά σας ή μια αλλαγή στο οικογενειακό σύστημα είναι κάποιες από τις πιθανές εκδηλώσεις αυτού του φεγγαριού.

3o Δεκαήμερο 11/01 – 19/01

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου η Αφροδίτη θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 7-14/04 από το ζώδιο του Κριού. Η ενέργεια αυτής της Αφροδίτης είναι δυναμική και ζητάει περιπέτειες και έντονες συγκινήσεις. Ίσως υπάρχουν απαιτήσεις από μεριάς σας και υπάρχει πιθανότητα να κουράσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους με τα θέλω σας και την αδιαπραγμάτευτη συμπεριφορά σας. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας από 15-19/04 και μαζί με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να υπάρχει αεικινησία σκέψης αλλά και εριστικός, προκλητικός λόγος. Και με τη Νέα Σελήνη στον Κριό τα πράγματα πυροδοτούνται ακόμα περισσότερο με ενδεχόμενο να δημιουργούνται ίσως εντάσεις και παρεξηγήσεις στο σπίτι σας, την οικογένειά σας, τα αδέλφια σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι 13-14-15 Ιανουαρίου είστε αυτοί που κυρίως επηρεάζεστε από τη Νέα Σελήνη και πιθανό να έχετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι σας, όπως μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου. Επίσης αλλαγές και σε θέματα καριέρας ή δημόσιας εικόνας με επισημοποιήσεις και νέες συμφωνίες. Με την Αφροδίτη στα μέσα του μήνα να περνάει στον Ταύρο και το Δία στον Υδροχόο, τα οικονομικά φαίνεται να προστατεύονται και να υπάρχουν ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει και η τάση σπατάλης για λόγους καλοπέρασης και διασκέδασης. Οι γεννημένοι 15-16-17 Ιανουαρίου δέχεστε τώρα τις επιρροές του Πλούτωνα που βρίσκετε ακριβώς στον ήλιο σας και σηματοδοτεί για σας έναν νέο κύκλο ζωής. Αυτή είναι μια περίοδος καθολικής μεταμόρφωσης και αλλαγών ολκής. Τώρα μπορεί να δοκιμάζονται οι δυνάμεις σας, να βιώνετε πόνο και να έρχεστε σε επαφή με τους πιο βαθείς σας φόβους. Να θυμάστε ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία που καλείστε να έρθετε σε ρήξη με το παλιό και να αποχωριστείτε παλαιά πρότυπα, θα αναγεννηθείτε νέοι, ενδυναμωμένοι και έτοιμοι για νέες εμπειρίες. Ιδανική περίοδος για ψυχοθεραπεία και διαλογισμό που θα σας υποστηρίξουν να κατανοήσετε, να γνωρίσετε τον εσώτερο εαυτό σας και να χαλαρώσετε μέσα από το άφημά σας στην ύπαρξη που φροντίζει για σας και φέρνει πάντα ό,τι είναι χρήσιμο για την εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο Δεκαήμερο 20/01 – 30/01

Υδροχόοι μου του πρώτου δεκαημέρου η ενέργεια του μήνα στρέφεται γύρω από το σπίτι σας, την οικογένειά σας και την καριέρα σας. Η Πανσέληνος του μήνα στο Σκορπιό ίσως φέρει κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις και διχασμούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή και τη δημόσια εικόνα σας. Οι γεννημένοι 26-27-28 Ιανουαρίου μπορεί να καλεστείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα σας και να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις ζωής. Εάν μπορείτε, αποφύγετε αυτό το διάστημα να επιλέξετε και περιμένετε να σας φέρει η ζωή αυτό που είναι για σας. Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και δεν θα υπάρχουν ενδοιασμοί ως προς το πού χρειάζεται να κινηθείτε. Τα πράγματα θα συμβούν από μόνα τους σε φυσική ροή. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό περίπου μέχρι τα μισά του μήνα σε συνδυασμό με τον Άρη στους Διδύμους και τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει στις 12/04 στον Κριό βάζουν με έναν τρόπο φωτιά στην επικοινωνία σας και μπορεί να υπάρχει επιθετικότητα στον τρόπο που επικοινωνείτε και συναλλάσσεστε με τους άλλους. Ο λόγος σας τώρα μπορεί να είναι κοφτερός και μέσα από την παρόρμησή σας μπορεί να πείτε κουβέντες που πληγώνουν αδιαφορώντας για τα αισθήματα των ανθρώπων που βρίσκονται απέναντί σας. Για να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις και ρήξεις είναι χρήσιμο να κατεβάσετε ταχύτητα στο μυαλό και το λόγο σας και κάθε φορά που είναι να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους γύρω σας να κάνετε πρώτα επαφή με την καρδιά σας. Από τις 15/04 και μετά η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και είναι η ώρα που αποζητάτε ηρεμία, αρμονία και ομορφιά που φαίνεται ότι τη βρίσκετε στον χώρο του σπιτιού σας. Το σπίτι και η οικογένειά σας μπορεί τώρα να είναι το καταφύγιό σας που δέχεστε αγάπη και φροντίδα. Ωστόσο οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου δέχεστε τώρα τις επιρροές του Ουρανού από τον Ταύρο που σημαίνει ότι για εσάς ο τομέας που αφορά σπίτι και οικογένεια δέχεται μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές. Μετακομίσεις, χωρισμοί αλλά και νέοι ξαφνικοί έρωτες είναι πιθανοί ειδικά κοντά στις 23/04 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον πλανήτη των ανατροπών, τον Ουρανό.

2ο Δεκαήμερο 31/01 – 09/02

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου την πρώτη εβδομάδα του μήνα η Αφροδίτη από τον Κριό βάζει φωτιά στα αισθήματά σας και είναι ιδανική περίοδος για να βγείτε προς τα έξω, να φλερτάρετε και να παίξετε! Την ίδια περίοδο βρίσκεται και ο Άρης στους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον ήλιο σας πράγμα που σημαίνει ότι η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και μπορεί να εκφράζεται μέσα από το λόγο σας και την επικοινωνία σας. Η ζωτικότητα είναι ανεβασμένη, η διάθεση είναι διεκδικητική και ο λόγος σας προκλητικός. Το μυαλό είναι αεικίνητο και μέσα από το φλερτ μπορεί να ιντριγκάρεται ακόμα περισσότερο. Από 23/04 μέχρι τέλη του μήνα η Αφροδίτη και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιο του Ταύρου και η ενέργεια αλλάζει. Τώρα ίσως υπάρχει ανάγκη ηρεμίας, αρμονίας και χαλάρωσης. Απολαμβάνετε το σπίτι σας, το καλό φαγητό και βρίσκετε την πλήρωση στην απλότητα και την ποιότητα. Είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού του σπιτιού σας ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ωραίας αισθητικής που θα μπορείτε να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε. Οι γεννημένοι 31/01, 1-2/02 δέχεστε τώρα τις επιρροές του Κρόνου που βρίσκεται ακριβώς στον Ήλιο σας. Για σας αυτός ο μήνας μπορεί να είναι ένας μήνας που δοκιμάζεται η υπομονή και η επιμονή σας σε στόχους και φιλοδοξίες. Η ζωή σάς καλεί να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και ο δρόμος αυτός μπορεί να περνάει μέσα από δυσκολίες, ψυχολογικές και πρακτικές, περιορισμούς και αυτοκριτική. Είναι διαδικασία προετοιμασίας του εδάφους για να ανθίσει το καινούριο και χρειάζεται να αποδεχθείτε και να εμπιστευτείτε τα πράγματα όπως συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε ζώδιο συμβατό με τις ποιότητές του και είναι δείκτης για επαγγελματικές ευκαιρίες και επιτυχίες, εφόσον είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Η ζωή σας σύντομα αλλάζει και, με τον Ουρανό στον Ταύρο να εισέρχεται αυτό το μήνα στο δεκαήμερό σας, να είστε έτοιμοι για ανατροπές μετά τις οποίες η ζωή σας δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη ζωή που είχατε πριν από αυτές. Αλλαγή κατοικίας, αλλαγή καριέρας, αλλαγή στην προσωπική σας κατάσταση, αλλαγή στη δημόσια εικόνα σας, όλα αυτά μαζί ή και ένα από αυτά αναμένονται από τον Απρίλιο και μετά. Ακολουθήστε τη ροή, καλωσορίστε το νέο και χαρείτε το!

3o Δεκαήμερο 10/02 – 19/02

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας αισιοδοξίας και ευκαιριών για σας. Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει τύχη και προστασία. Πρόκειται για μια περίοδο που μπορεί να αισθάνεστε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και που οι στόχοι τώρα είναι υλοποιήσιμοι. Σχέσεις και συνεργασίες προάγονται και ευνοούνται οι επεκτάσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Μπορεί επίσης να εκδηλωθούν τάσεις υπερβολής, υπεραισιοδοξίας και υπερεκτίμησης των δυνάμεων. Μείνετε όσο μπορείτε παρατηρητής της τάσης σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έρχονται και δεσμευτείτε για όσα μπορείτε να κάνετε και όχι για όσα θα θέλατε να κάνετε γιατί αργότερα μπορεί να φανείτε ασυνεπής και να βρεθείτε εκτεθειμένος. Από 8-23/04, με τον Άρη στους Διδύμους και την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Κριό, είναι κατάλληλη περίοδος για δράση, διαπραγματεύσεις και κλείσιμο συμφωνιών. Τώρα αισθάνεστε δύναμη, υπάρχει τόλμη και οι συνθήκες ευνοούν για να διεκδικήσετε ό,τι χρειάζεστε. Το φλερτ, ο έρωτας, τα παιδιά, η τέχνη και κάθε δημιουργική ενασχόληση εκφράζουν ιδανικά την ενέργειά σας και σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 12/04, επίσης στον Κριό, δηλώνει ενάρξεις και νέες συμφωνίες. Ενδέχεται επίσης να φέρει αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον και στις σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια ή γείτονες. Από 24/04 ο Ερμής στο τελευταίο δεκαήμερο του Ταύρου ίσως προσανατολίσει τη σκέψη σας γύρω από το σπίτι και την οικογένεια, τις ασφάλειες σας και τα οικονομικά σας. Κάποιο ξαφνικό γεγονός μέσα στο σπίτι ή κάποιο ξαφνικό νέο που μπορεί να φτάσει στα αυτιά σας πιθανό να σας αναστατώσει και να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας ή το αξιακό σας σύστημα. Και με την Πανσέληνο στις 27/04 στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει περίπτωση να έχετε εσωτερική σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σας για οικογενειακή ασφάλεια και ηρεμία και της ψυχολογικής πίεσης-αναστάτωσης που φέρνει η αλλαγή, ειδικά σε θέματα επαγγελματικά. Εμπιστευτείτε τη ζωή, αφήστε το χρόνο να κυλήσει χωρίς να κάνετε τίποτα και χωρίς να πάρετε αποφάσεις, και σύντομα τα πράγματα θα συμβούν φυσικά και όπως είναι πιο χρήσιμο για σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

1ο Δεκαήμερο 20/02 – 29/02

Για σας τα ψαράκια που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Απρίλιος ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Από 15 – 22/04 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει ομορφιά, αγάπη, απλότητα και αρμονία στη ζωή σας που φανερώνεται ακόμα και στο λόγο σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς ή τους γείτονες ευνοούνται και μπορεί να λάβετε υλική υποστήριξη από αυτούς. Ο Ερμής μέχρι τις 20/04 και η Αφροδίτη μέχρι τις 15/04 θα βρίσκονται στον Κριό και αυτό ευνοεί την απόκτηση χρημάτων, υλικών αγαθών και την αίσθηση ασφάλειας. Το μυαλό ίσως απασχολείται με το πώς θα κατακτήσετε αυτά που χρειάζεστε και με τη δυναμική σας έλκετε προς το μέρος σας έσοδα και απολαβές. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/04 ενδέχεται να υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά οικονομικά και να γεννηθεί μια νέα πηγή εσόδων η οποία σας υποστηρίζει να αισθανθείτε ασφάλεια. Πιθανό αυτό το μήνα να υπάρχουν κάποια θέματα στο σπίτι και την οικογένειά σας, και με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους ενδέχεται να υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στις μεταξύ σας σχέσεις. Ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται στο προηγούμενο από σας ζώδιο, τον Υδροχόο, και με αυτή την ενέργεια μπορεί να αισθάνεστε φόβο για το άγνωστο και για όσα ανασύρονται από το ασυνείδητό σας. Ίσως υπάρχει τάση κλεισίματος και απομάκρυνσης από το σύνολο κάτι που δεν είναι υποστηρικτικό για την υγεία σας και τη ζωή σας. Αυτό που είναι χρήσιμο είναι να επιτρέψετε να δείτε τον φόβο σας, που υπάρχει σε όλους μας και είναι υπαρξιακός, να μείνετε με αγάπη με αυτόν και τότε μέσα από την αποδοχή του, υπάρχει η δυνατότητα να μεταλλαχθεί. Μείνετε παρατηρητής και αδιάφορος σε ό,τι έρχεται στην επιφάνεια από το ασυνείδητό σας, διαλογιστείτε με όποια τεχνική αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει και μέσα από την ησυχία, την αγάπη και τη σύνδεση με το Όλον θα έχετε έρθει σπίτι σας.

2ο Δεκαήμερο 01/03 – 09/03

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου από 23-30/4 η Αφροδίτη και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Ταύρο και ο τρόπος σκέψης σας και οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες χαρακτηρίζονται από ευγένεια και αρμονία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς, τους γείτονες αλλά και τους Δασκάλους ευνοούνται και μαζί τους αισθάνεστε προστασία και ασφάλεια. Είναι κατάλληλη περίοδος για να μάθετε μια καινούρια τέχνη ή να ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και καλλωπισμού. Με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με εναλλακτικά και να μάθετε αστρολογία. Ο εναλλακτικός τρόπος σκέψης σας και το ανοιχτό μυαλό σας είναι ό,τι χρειάζεστε για να κατανοήσετε την τέχνη της αστρολογίας και να αντιληφθείτε τη λειτουργία και την κίνηση της ενέργειας. Τις προηγούμενες μέρες, μέχρι 14/04, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό και μέχρι τις 19/04 θα βρίσκεται και ο Ερμής στον Κριό. Αυτό είναι ένα διάστημα που φαίνεται να σας απασχολούν τα οικονομικά και η σκέψη σας προσανατολίζεται γύρω από το πώς θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας και κατ’ επέκαση την αξία σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και αυτή στον Κριό στις 12/04 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των ασφαλειών σας και είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια οικονομικά κλεισίματα και ταυτόχρονα νέα ανοίγματα σε επενδύσεις ή άλλες οικονομικές δραστηριότητες. Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ο Άρης επηρεάζει κυρίως του γεννημένους 5-9/03 και πιθανό να εκδηλωθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο λόγος σας μπορεί να είναι εριστικός και να υπάρχει μια φιλοπόλεμη διάθεση που πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Τέλος, Κρόνος και Δίας, οι μεγάλοι Δάσκαλοι του ζωδιακού βρίσκονται στον τελευταίο για σας οίκο, στο ζώδιο του Υδροχόου, και ίσως σας φέρνουν αντιμέτωπους με το ασυνείδητό σας και ό,τι βρίσκεται κρυμμένο εκεί. Ο Κρόνος πιθανό να σας δημιουργεί τάση για απομόνωση, φοβίες και να δυσκολεύει τον ύπνο σας. Ωστόσο με το Δία στον ίδιο οίκο αυτά μπορούν να μεταλλαχθούν μέσα από την πνευματικότητα και τη σύνδεσή σας με το Όλον. Ο πλανήτης δίνει θειική προστασία, αισιοδοξία και είναι κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με την ανώτερη γνώση, τα πνευματικά, τη φιλανθρωπία ή την τέχνη, μέσα από τα οποία θα βιώσετε ειρήνη και πληρότητα.

3o Δεκαήμερο 10/03 – 20/03

Ιχθύες μου του τελευταίου δεκαημέρου από 8-23/04 ο Άρης θα βρίσκεται στου Διδύμους και θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Με τον πλανήτη του πολέμου να ερεθίζει τον ήλιο σας μπορεί να υπάρχει θυμός, εκνευρισμός και προκλητική διάθεση. Ο θυμός σας μπορεί τώρα να εκφράζεται στο λόγο σας μέσα από ειρωνεία ή καυστικά σχόλια. Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ρήξεις και συγκρούσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους και την οικογένειά σας. Η ενέργεια αυτή μπορεί να εκφραστεί θετικά σε επαγγελματικά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με εμπόριο και επιχειρηματικές-οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η διεκδικητική σας τάση στο επαγγελματικό πεδίο μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα ενώ αν η ενέργεια εκφραστεί στο σπίτι σας το μόνο που θα φέρει είναι λόγια, εντάσεις και παρεξηγήσεις. Στις 09/04 η ενέργεια του Άρη εξασθενεί υπό την επήρεια του Ποσειδώνα και μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένος και αδύναμος. Εκείνες τις μέρες αποφύγετε να δράσετε ή να κλείσετε οποιουδήποτε είδους συμφωνίες. Στις 17/04 η δράση ενισχύεται από τον Δία και η ζωτικότητα και το θυμικό ανεβαίνει. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου 12-13-14/03, εξακολουθείτε να δέχεστε τις επιρροές του Ποσειδώνα που βρίσκεται ακριβώς στον ήλιο σας. Ο πλανήτης σας χαρίζει ομορφιά, παραμυθένια γοητεία και θειική προστασία. Ευνοείται η ενασχόληση με τα πνευματικά, την τέχνη και τη φιλανθρωπία και μέσα από αυτά μπορείτε να βιώσετε αγάπη και πληρότητα. Αισθάνεστε σύνδεση με το Όλον και εάν επιτρέψετε την ευαισθησία σας και τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει θα βρίσκεστε πάντα εκεί που χρειάζεται να είστε για να είστε καλά. Ωστόσο είναι ακατάλληλη περίοδος για οικονομικές επενδύσεις και αποφάσεις επαγγελματικού περιεχομένου. Για τους υπόλοιπους του δεκαημέρου η Αφροδίτη μέχρι τις 14/04 και ο Ερμής μέχρι τις 19/04 στον Κριό, σας ωθούν να γίνετε διεκδικητικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και ασφάλειες. Και με τη Νέα Σελήνη στις 12/04 στον Κριό πιθανό να υπάρξουν νέα οικονομικά ανοίγματα και νέες πηγές εσόδων. Τέλος, στις 23/04 και οι δύο πλανήτες εισέρχονται στον Ταύρο και η ενέργεια ησυχάζει και γλυκαίνει. Τώρα ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να είστε κοντά με τα αδέλφια σας ή τους κοντινούς συγγενείς σας από τους οποίους λαμβάνετε υποστήριξη, αγάπη και φροντίδα.

Από την Ajita M Kastrioti

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα