ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!

ASTROTEAM GUEST
02/04/2021

Ο μήνας γενεθλίων των Ταύρων είναι προ των πυλών, γι’ αυτό σχεδιάστε ένα πικνίκ στην εξοχή, απολαύστε λουκούλλεια γεύματα και φυσικά πιείτε άφοβα ένα υπέροχο ποτήρι κόκκινο κρασί! Μήνας αισθήσεων και απολαύσεων αλλά και μήνας ερωτικός!

Καλωσορίζουμε τον Απρίλιο με θερμοκρασίες υψηλές, τόσο που να μας φτιάχνουν τη διάθεση και τη ψυχολογίας μας. Την Κυριακή 4 Απριλίου ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο Κριό και όλοι μας θα αισθανθούμε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε συζητήσεις που εδώ και καιρό είχαμε αφήσει πίσω ή για κάποιο λόγο δεν αισθανόμασταν έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Όλο αυτό θα γίνει με πάθος και έντονες δηλώσεις από κάποιους που είχαν αισθανθεί πολύ καταπιεσμένοι για αρκετό καιρό, ήρθε η ώρα λοιπόν να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν, είτε είναι μια σχέση, είτε είναι μια νέα επαγγελματική συμφωνία, είτε είναι οτιδήποτε το οποίο τώρα είναι η ώρα του για να ριχτεί στο τραπέζι. Η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα 12/4 σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, καθώς και η Αφροδίτη τη Πέμπτη 15/4 εισέρχεται στον αισθησιακό Ταύρο όπου έχει κυριαρχία καθώς τα αισθηματικά ζητήματα θα μας απασχολήσουν, μιας και ο έρωτας αλλά και το sex θα παίξουν σε πρώτο πλάνο. Οικονομικά οφέλη αλλά και ασφάλειες θα μας απασχολήσουν και για κάποιους τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά. Καιρός να ανανεωθείτε, να αλλάξετε εμφάνιση, καθώς και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κατάλληλη περίοδος και για αισθητικές παρεμβάσεις αν φυσικά και το προσωπικό σας ωροσκόπιο συντείνει για κάτι τέτοιο. Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μιας και έτσι να αλλάξετε τη διάθεση και τη ψυχολογία σας εντελώς.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα μας κάνει να αισθανθούμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, στις 19/4 ο Ερμής εισέρχεται στο Ταύρο, ενώ στις 20/4 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του και αυτός στο Ταύρο. Η Αφροδίτη ο πλανήτης της ομορφιάς και της αφθονίας, κυβερνήτης του Ταύρου, μας λέει ότι οι επόμενες εβδομάδες έχουν να κάνουν με την περιποίηση, τις απολαύσεις αλλά και τον έρωτα. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ταύρος έχει να κάνει με τη πίστη, την αξιοπιστία αλλά και τη σκληρή δουλειά. Κάποιοι θα συναντηθούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε καιρό να δούμε από κοντά. Αυτό είναι μια ισχυρή υπενθύμιση, τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους άλλους, να πούμε πόσο σημαντικοί είναι για εμάς οι άλλοι, μιας και ο Απρίλιος θέλει να μας κάνει να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε το πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή μας φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα κ.λπ., που μέχρι τώρα δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να τους το πούμε και πιθανό να τους θεωρούσαμε και δεδομένους.

Γιορτάστε την εποχή του Ταύρου και τιμήστε την Αφροδίτη στο Ταύρο τρώγοντας φράουλες βουτηγμένες μέσα σε σοκολάτα συνοδεύοντας με ένα Νέκταρ! Όλες οι αισθήσεις μας στο Πικ, μήνας ερωτικός γεμάτος σεξουαλικότητα, πάθος και απολαύσεις.

Ο Θεός του Πολέμου ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου τη Παρασκευή 23/4, βοηθώντας μας να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να βγείτε από μια κατάσταση διαβίωσης που δεν σας αρμόζει άλλο πια, ή ακόμα να δηλώσετε στο σύντροφο σας την επιθυμία να συμβιώσετε ή να μετακινηθείτε μαζί του κάπου αλλού.

Μπορείτε με τη Πανσέληνο στο Σκορπιό που γίνετε τη Τρίτη 27/4 να αδράξετε την ευκαιρία και να φωτίσετε θετικά θέματα που αφορούν έρωτα και συντροφικότητα, καθώς άλλοι πάλι να απολαύσουν ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο. Παράλληλα ο Πλούτωνας ο πλανήτης του θανάτου και της Αναγέννησης θα αναδρομήσει στης 27/4 μέχρι και της 6/10/2021. Όλη αυτή τη χρονική περίοδο μας ζητάει να αφήσουμε πίσω μας τις κακές συνήθειες αλλά και να αντιμετωπίσουμε τους δαίμονες μας ο καθένας ξεχωριστά πριν το κάνει το σύμπαν για εμάς με σκληρό τρόπο. Για την ώρα γιορτάστε τη Αφροδίτη στο Ταύρο!

Προβλέψεις Απριλίου για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4) Σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη διαβίωση σας αυτό το μήνα ή ακόμα και να μετακινηθείτε με το σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μη χάσετε το στόχο σας και να κάνετε περισσότερο Focus. Αναλογιστείτε μόνο ότι όλοι μας κάναμε θυσίες κατά τη διάρκεια του COVID και δεν είστε οι μοναδικοί. Βέβαια το να είστε απαιτητικοί με τον εαυτό σας ακολουθώντας αυτό που θέλετε δεν σας απαγορεύετε, αλλά γίνετε λίγο πιο ελαστικοί ειδικά με τον εαυτό σας και υψηλούς στόχους σας. Να ξέρετε ότι η αυταρχικότητα δεν είναι σχεδόν πάντα αποτελεσματική αλλά θυμηθείτε να χρησιμοποιείται αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνίας γιατί μόνο έτσι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) Είστε οι πιο σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού, αλλά αλήθεια πληρώνεστε γι’ αυτό που πραγματικά αξίζετε; Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δείξετε και να τονίσετε την αξία σας τόσο στην εργασία σας αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε να μένετε σε σχέσεις που έχουν αξία καθώς πολλές φορές συγχέεται την πίστη με την αγάπη. Μην φοβάστε να ξεφύγετε από τα στεγανά σας αυτό το μήνα, άλλωστε είναι ο μήνας των γενεθλίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-20/6) Η πεταλούδα του ζωδιακού και όχι αδίκως μιας και σας αρέσει να φλερτάρετε αλλά και να διατηρείτε επιδερμικές σχέσεις. Ο Απρίλιος σηματοδοτεί την αλλαγή πολλών πραγμάτων και θα αρχίσετε να το αισθάνεστε. Σίγουρα η όλη κατάσταση για πολλούς από εμάς άλλαξε τα δεδομένα μας και τις προτεραιότητες μας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού μπορείτε να έχετε αυτά που θέλετε, απλώς χρειάζεται να βρείτε τις λέξεις και να εκφραστείτε σωστά ζητώντας αυτό που έχετε ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7) Συναρπαστικά νέα ξεκινήματα φέρνει για εσάς ο Απρίλιος όπως ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα ή ένα σημαντικό E-mail που εδώ και καιρό περιμένατε. Κάποιοι από εσάς θα δείτε περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Η Πανσέληνος 27/4στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ευνοϊκή για τα ερωτικά σας αλλά και για θέματα αφθονίας.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8) Θέλετε πάντα να έχετε δίκιο και εμμένετε στις απόψεις σας αμετακίνητοι. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα πάντα εξελίσσονται, αλλάζουν και αναπτύσσονται και μαζί τους και εσείς παρέα με τις απόψεις σας. Ο Απρίλιος είναι μήνας που σας λέει ότι πρέπει να μάθετε από τους άλλους. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε ετοιμαστείτε διότι η κοινωνική σας ζωή είναι έτοιμη γεμάτη απολαύσεις. Θα συναντήσετε νέους, φρέσκους ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή, καθώς και πολλοί από εσάς θα λάβετε θετικά επαγγελματικά νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να αγαπήσετε! Ο Απρίλιος σας καλεί να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Μια νέα μορφή σχέσης είναι ιδανική μιας και ο μήνας αυτός ενδείκνυται για να ξεκινήσετε το ταξίδι μιας νέας σχέσης. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματα σας αλλά αφεθείτε και να θυμάστε να είστε ο εαυτός σας καθώς κάθε σχέση είναι μοναδική και με διαφορετικές εμπειρίες ζωής. Τολμήστε και καλωσορίστε τον έρωτα στη ζωή σας. Θυμηθείτε η αγάπη και ο έρωτας είναι απαραίτητο συστατικό στη ζωή μας. Αν πάλι είστε σε μια σχέση εκδηλώστε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας και επικοινωνήστε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10) Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν υπάρχει σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή και ο Απρίλιος σας δίνει αυτό ακριβώς! Θα υπάρξουν νέοι έρωτες και προκλήσεις στο δρόμο σας την ώρα ακριβώς που είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε στη καριέρα σας. Ξέρω η ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δυο τομείς είναι κομβικής σημασίας για εσάς. Ευνοείστε οικονομικά καθώς τώρα είναι η ώρα να πάρετε τα χρήματα που τόσο καιρό περιμένατε. Η Αφροδίτη θα είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11) Η ένταση δεν θα λείψει αυτό το μήνα για εσάς. Αναρωτηθείτε μόνο: έχετε πραγματικά λόγω να είστε παρανοϊκοί ή ψάχνετε απλώς προβλήματα; Χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα αλλιώς, μιας και ο Πλανήτης σας ο Πλούτωνας θα αναδρομήσει ωθώντας σας να αφήσετε πίσω σας κάθε τι που είναι βάρος και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μήνας ευνοϊκός για εσάς αρκεί να μαλακώσετε και να ηρεμίσετε το μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12) Η υπερηφάνεια σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε πολλούς τομείς της ζωή σας αυτό το μήνα γι’ αυτό καλό θα ήταν να αλλάξετε στάση. Αφήστε για λίγο σχέσεις και φιλίες και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στα θέλω σας αλλά και στους στόχους σας. Ο Απρίλιος υπόσχετε να σας ευνοήσει και να είναι αρκετά γενναιόδωρος ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλη την αφθονία που έρχεται στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1) Άκρως ερωτικός και σεξουαλικός αυτός ο μήνας για εσάς! Όλες οι αισθήσεις σας στο Ζενίθ… Ο Απρίλιος κρύβει πολλές εκπλήξεις για τη σεξουαλική σας ζωή και θα είστε πολύ ευνοημένοι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε πιο εκφραστικοί με τα συναισθήματα σας, την αγάπη σας αλλά και τον σύντροφο σας. Είναι ένας μήνας ευκαιριών για να βρεθείτε και εσείς με φίλους σας και αγαπημένα πρόσωπα που για πολύ καιρό είχατε χαθεί λόγω των γεγονότων που διανύουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) Βγάλτε οτιδήποτε ‘μαγικό’ και τελετουργικό για να καθαρίσετε ενεργειακά το χώρο του σπιτιού σας μιας και η Άνοιξη το επιβάλει. Η απόμακρη φύση σας κάνει μυστηριώδεις στους άλλους και πιο συγκεκριμένα στο αντίθετο φύλο με αποτέλεσμα να σαγηνεύετε το περιβάλλον σας. Ένας ερωτικός μήνας και για σας αλλά έντονο το στοιχείο του μυστηρίου μιας και θα ασκείτε μαγνητική επιρροή σε όλα τα επίπεδα, όμως πρέπει να ξέρετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε αποτελεσματικά για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αναδρόμηση του Πλούτωνα στις 27/4 σας ζητάει να βρείτε αυτές τις ισορροπίες, τη χρυσή τομή μεταξύ της απόμακρης και μυστηριώδεις φύσης σας σε συνάρτηση με τους τρόπους επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΣ (19/2-20/3) Αγαπημένα ψαράκια αξίζετε το ρομαντισμό αλλά και το καυτό sex  όλοι βέβαια το έχουν ανάγκη αλλά εσείς λίγο περισσότερο μιας και είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι. Ο Απρίλιος σας καλεί να αφήσετε πίσω σας τις ανασφάλειες που σας εμποδίζουν να αποκτήσετε αυτά που τόσο πολύ λαχταράτε. Ο μήνας Απρίλιος ανοίγει πολύ ευνοϊκά για εσάς στο τομέα των οικονομικών με τη βοήθεια του Ερμή. Αναμένετε οικονομικές ευλογίες που θα σας δώσουν ανάσες ζωής.

Από την Μαρία Ευγενίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα