Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να ανατρέπεται

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
12/04/2021

Μια άκρως ανατρεπτική και αποκαλυπτική Πανσέληνος στις 27 Απριλίου δημιουργεί στρες και άγχος στον κόσμο μας. Λαμβάνει χώρα στην 7 μοίρα των σταθερών ζωδίων και η επιρροή της θα φέρει ραγδαίες αλλαγές που θα τις βιώσουμε με τη μορφή σοκ. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού λαμβάνει αργά και σταθερά φως από τον Ήλιο και προχωρά να συναντηθεί μαζί του με τη μορφή αντίθεσης στις 27 Απριλίου. Ο άξονας Ταύρου Σκορπιού, πραγματεύεται ζητήματα αξιών, επιθυμιών και αναγκών άρα ότι σχετίζεται με τις ασφάλειες των ανθρώπων γενικότερα. Εισροές, εκροές, χρηματικές απολαβές, πηγές εισοδημάτων για λίγα ή πολλά -δεν έχει σημασία- αποτελούν πηγή άγχους για το σύνολο της κοινωνίας μας. Τράπεζες χρηματιστήρια αξιών, συναλλαγές και κάθε είδους χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιμετωπίζουν ισχυρούς κλονισμούς και αποφασιστικά αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας τους. Η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού στην πανσέληνο αυτή μετατρέπει το τοπίο σε πεδίο μάχης των επαγγελματιών της εστίασης και real estate (Ταύρος) και των μεγάλων κεφαλαίων (Σκορπιός). Αποκαλύψεις για «νεκρό» χρήμα, επιδοτήσεις, δανειοδοτήσεις και παράνομο χρήμα είναι προ των Πυλών καθώς και η συνέχεια των σεξουαλικών σκανδάλων με την εμπλοκή μεγάλων συμφερόντων προώθησης αυτών. Τα ζώδια τα οποία επηρεάζονται είναι σαφώς τα 4 σταθερά Ταύρος Σκορπιός Λέων Υδροχόος που έχουν γεννηθεί στις ημερομηνίες 26, 27, 28, 29 και 30 Απριλίου, 27, 28, 29, 30 και 31 Ιουλίου, 27, 28, 29, 30 Οκτωβρίου καθώς και 1-2 Νοεμβρίου, 27, 28, 29, 30, 31 Ιουλίου, καθώς και Υδροχόοι γεννημένοι 27, 28, 29, 30 Ιανουαρίου καθώς και 1η Φεβρουαρίου. Επίσης όσοι διαθέτουν προσωπικούς πλανήτες στην 7η,8η, 9η, 10η και 11η μοίρα των σταθερών ζωδίων που δέχονται εξαιρετικές πιέσεις αλλαγών της υπάρχουσας κατάστασης τους.

Η Ελλάδα έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί με την πανσέληνο αυτή εφόσον δέχεται ισχυρές επιρροές το Μεσουράνημα της από το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία της χώρας αλλά και σεισμικές δονήσεις (ευτυχώς όχι μεγάλης εμβέλειας και επικίνδυνες για το λαό).

Επίσης δύσκολες γωνίες δέχεται η Σελήνη του Πρωθυπουργού στην 11η μοίρα του Ταύρου που φαίνεται ότι απρόβλεπτα κλονίζεται η ψυχολογική και συναισθηματική του κατάσταση -προφανώς θα πιεστεί από τις εξελίξεις των σημαντικών αποκαλύψεων και ίσως είναι η απαρχή μιας προεκλογικής περιόδου που θα τον οδηγήσει σε αποφάσεις που καθόλου μα καθόλου δεν θα του είναι ευχάριστες (εκλογές, συγκυβέρνηση και πρόσωπο κοινής αποδοχής στην εξουσία)

Επεξεργασία εικόνας: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα