ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2021

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
10/12/2020

Για το 2021 συνεχίζονται, μέχρι τις αρχές Μαΐου, για το πρώτο δεκαήμερο οι εξελικτικές αλλαγές απελευθέρωσης που οφείλονται στην αλλαγή φιλοσοφίας ζωής που πραγματοποιείτε. Για το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζουν οι αλλαγές από τον Μάιο και συνεχίζουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου, κυρίως για τους γεννημένους ως 9 Σεπτεμβρίου. Επίσης παρέρχεται η περίοδος των εξιδανικεύσεων και των εξαπατήσεων από άλλους που σας έκαναν να εμπιστεύεστε λάθος άτομα. Ενώ για το τρίτο δεκαήμερο αφού σας δόθηκαν οι ευκαιρίες μέσα από σκληρή δουλειά έρχεται η καταξίωση και η αναγνώριση.

Επαγγελματικά οικονομικά

Βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας και οι σχέσεις σας με συναδέλφους. Μπορεί να έχετε ευκολότερη διεκπεραίωση των εργασιών σας η ακόμα και μια αναγνώριση με την μορφή αύξησης εισοδήματος. Αυτό αφορά το πρώτο δεκαήμερο μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου, και περνάει στο τρίτο δεκαήμερο συνεχίζοντας εκεί μέχρι τον Ιούνιο.  Παράλληλα τα προβλήματα υγείας που μπορεί να είχατε βρίσκουν την λύση τους και είναι πιθανό να αρχίσετε ένα αυστηρότερο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Επίσης σε ότι αφορά το πρώτο δεκαήμερο των Παρθένων το διάστημα μέχρι τον Απρίλιο θα υπάρχει εκτός από τι ευκαιρίες και μεγάλη πίεση ώστε να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις αυξημένες ευθύνες που έρχονται μαζί με την βελτίωση των συνθηκών. Ίσως τον Μάρτιο και τον Απρίλιο να πρέπει να κάνετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο που μπορεί να σας πιέσει. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο όμως θα δείτε το αποτέλεσμα αυτής της επιμόρφωσης με την μορφή προαγωγής η αποδοχής και εύνοιας από άτομα κύρους η προϊσταμένους, ενώ τον Αύγουστο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αυτές οι εξελίξεις μπορεί να μεταφραστούν σε αύξηση εισοδήματος κυρίως για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου μέχρι και το τρίτο δεκαήμερο. Επίσης οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει το ίδιο διάστημα να προσέχετε ιδιαίτερα τα θέματα της υγείας σας καθώς η αυστηρότητα και ο προγραμματισμός σε θέματα διατροφής πρόληψης και άσκησης θα είναι το φάρμακο για να αποφύγετε υπερκόπωση λόγω αυξημένης δραστηριότητας. Τον Απρίλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα δείτε αυτές τις ευκαιρίες αλλά και την πίεση που υποστήκατε να μεταφράζονται σε αύξηση εισοδήματος κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο μισό και το τρίτο δεκαήμερο.

Προσωπική ζωή

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για σχέση με προδιαγραφές που σας ταιριάζουν από αρχές Μαΐου μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Αν έχετε ήδη σχέση με αυτή την όψη σταθεροποιείται ενώ αν δεν έχετε, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια που θα σας υπόσχεται την αγάπη και την συντροφικότητα για μεγάλη διάρκεια. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαήμερου συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε θολές καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες και απογοήτευση μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ενώ το ίδιο σκηνικό αντιμετωπίζετε πάλι από τα τέλη Οκτωβρίου. Σε ότι αφορά το τρίτο δεκαήμερο διανύετε μια περίοδο που κλείνετε ένα κύκλο ζωής και ανοίγετε ένα νέο. Αναζητάτε πλέον ότι καλύπτει τις πραγματικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιείτε τις εμπειρίες σας για να διαμορφώσετε νέες σχέσεις που να βρίσκονται κοντά στις ψυχική σας διάθεση και λιγότερο να καλύπτουν τις κοινωνικές επιταγές.

Υγεία

Θα έχετε ευκαιρίες να καλυτερέψετε την υγεία σας αλλά και τις συνθήκες εργασίας σας και αυτό αφορά όλα τα δεκαήμερα. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας είναι πολύ πιθανό τώρα να βρείτε μόνιμες λύσεις. Αυτή η επιρροή ισχύει για το πρώτο δεκαήμερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ περνάει στο δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τα τέλη Μαρτίου και συνεχίζει στο τρίτο δεκαήμερο μέχρι το τέλος του έτους. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μαζί με τις ευκαιρίες βελτίωσης που θα δεχθείτε θα πρέπει να αναλάβετε σοβαρές δεσμεύσεις μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά τα θέματα της υγείας σας και ίσως να ξεκινήσετε κάποια νέα θεραπεία η κάποιο πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής η άσκησης.

Επικοινωνία

Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να αντιμετωπίσετε πιεστικές συμπεριφορές από παιδιά η ερωτικούς συντρόφους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές σε ότι αφορά τους στόχους εξέλιξης και επέκτασης σας. Η έκλειψη του Μαΐου μπορεί να αναγκάσει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο να αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας σε θέματα καριέρας. Το ίδιο ισχύει για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του δεύτερου δεκαήμερου με την έκλειψη του Ιουνίου. Ενώ η έκλειψη του Δεκεμβρίου οδηγεί τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του δεύτερου δεκαήμερου να κάνουν αλλαγές σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Αναδρομές

Επαγγελματικά και θέματα υγείας που θα σας απασχολήσουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα επανέλθουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου για να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Προσοχή σε εκκρεμότητες. Επαγγελματικές ευκαιρίες κυρίως για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα επανέλθουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους. Για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται προσωπική σχέση η σταθερή συνεργασία μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα σας δώσουν την δυνατότητα για δεύτερη ματιά μέχρι τις αρχές Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν μετά το επόμενο έτος όπου θα πάρετε σημαντικές και επωφελείς αποφάσεις για αυτά τα θέματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα