ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 27/04

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
26/04/2021

Στις 27/04 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στην 7η μοίρα.
Όπως ξέρουμε, η Πανσέληνος ρίχνει φως στα θέματα που πρέπει να δούμε και να κατανοήσουμε και αυτή η Πανσέληνος είναι άκρως αποκαλυπτική και ανατρεπτική. Θα μας φέρει μπροστά μας πράγματα και καταστάσεις που θα υποστούν ξαφνικές αλλαγές.
Η Σελήνη στο Σκορπιό είναι δύσκολη, χειραγωγική και μας βάζει στη διαδικασία εσωτερικού ελέγχου σε βάθος, απέναντι με τον Ήλιο στον Ταύρο εστιάζουμε σε ότι έχει να κάνει με τις ασφάλειες και τα οικονομικά μας.
Εξάλλου, αυτός ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού δηλώνει θέματα που έχουν να κάνουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.
Από την άλλη, ο Ουρανός θα φέρει την ανατροπή στα θέματα των οικονομικών και ασφαλειών μας, την ανάγκη για ελευθερία την οποία θα πρέπει να κοντρολάρουμε βάση τον περιορισμό που μας βάζει ο Κρόνος.
Με αυτή την Πανσέληνο θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα μυστικά μας να μην αποκαλυφθούν ;h μπορεί να μας αποκαλύψουν μυστικά ή μπορεί να φέρει κάποιες συνειδητοποιήσεις σε βαθύτερο επίπεδο και να επηρεάσει τη δράση μας.
Όπως και να έχει, όλα αυτά θέλουν καλή μεταχείριση στο πως μπορούμε να το διαχειριστούμε και να βρούμε λύσεις στα θέματα αυτά .
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν και θα υποστούν ανατροπές είναι τα σταθερά ζώδια, Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και όσοι διαθέτουν προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Άρη, Αφροδίτη, Ερμή) στη 7η,8η,9η,10η και 11η μοίρα.

Επεξεργασία εικόνας: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα