Παιδιά και ζώδια: Πως βλέπουμε το παιδί μας;

ASTROTEAM GUEST
29/01/2020

1. Παιδί Κριός

Το παιδί μου είναι πολύ δραστήριο, δεν κάθεται στιγμή. Μονίμως τρέχει πάνω κάτω και χτυπάει το κεφάλι του συνέχεια! Έχει αρχηγικά στοιχεία και τον θαυμάζω παρόλο που πολλές φορές γίνεται επίμονο. Του αρέσουν τα σπορ.

2. Παιδί Ταύρος

Ο μικρός μου ταύρος έχει θέμα με αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν. Δεν μοιράζεται εύκολα τα παιχνίδια του/της. Αγαπάει τα γλυκά σε σημείο λαιμαργίας. Δεν του αρέσουν τα αθλήματα αλλά είναι πολύ καλός στα καλλιτεχνικά και νομίζω έχει υπέροχη φωνή!

3. Παιδί Δίδυμος

Το παιδί μου είναι πολύ κοινωνικό και του αρέσει πολύ η τεχνολογία. Γκατζετάκιας! Είναι πολύ έξυπνο κατά τα λεγόμενα των δασκάλων του αλλά μιλάει πολύ στην τάξη. Είναι χαρούμενο παιδί και του αρέσουν  τα ομαδικά αθλήματα. Περισσότερο απολαμβάνει τα επιτραπέζια παιχνίδια με τους άλλους και το σκάκι.

4. Παιδί Καρκίνος

Το παιδί μου είναι πολύ ευαίσθητο και προσκολλημένο επάνω μου. Κλαίει χωρίς σοβαρό λόγο αλλά είναι το πιο τρυφερό παιδί που υπάρχει. Δεν του αρέσει να του/της μιλάνε απότομα μπροστά στους άλλους. Έχει λίγους φίλους που τους αγαπάει πάρα πολύ. Έχει έντονη εν συναίσθηση και είναι πολύ καλός/ή στην ιστορία.

5. Παιδί Λέων

Το παιδί μου θέλει το θαυμασμό όπου και αν είναι θέλει να είναι ο Αρχηγός! Συνήθως τον/την ακολουθούν πολλά άλλα παιδάκια. Είναι αγαπητός/η στους άλλους και όλοι τον/την θέλουν στο πάρτι τους.

6. Παιδί Παρθένος

Το παιδί μου αν και μικρό του αρέσει πολύ το πρόγραμμα και προσπαθεί να είναι καλός στα μαθήματα. Δεν είναι εύκολο παιδί έχει ιδιοτροπίες και λίγα θεματάκια με το φαγητό. Αναλύει οτιδήποτε και να του πεις. Αγαπά τα μικρά ζώα.

7. Παιδί Ζυγός

Στο παιδί μου δεν αρέσουν οι φωνές. Είναι πολύ ήρεμο και ισορροπημένο για την ηλικία του. Του αρέσει να φοράει όμορφα ρούχα. Είναι αγαπητό σε όλους. Έχει όμορφο χαμόγελο.

8. Παιδί Σκορπιός

Το παιδί μου είναι κλειστός χαρακτήρας και λίγο εμμονικό με κάποια πράγματα αλλά είναι πολύ ευαίσθητο κατά βάθος. Δεν είναι εύκολο να το ψυχολογήσω γιατί δεν ανοίγεται εύκολα. Είναι πάρα πολύ καλό στην κολύμβηση και έχει πολύ έντονο το αίσθημα της επιβίωσης.

9. Παιδί Τοξότης

Το παιδί μου είναι χαρούμενο και κοινωνικό παιδί όχι τόσο σταθερό σε αυτά που κάνει. Του αρέσει η ελευθερία. Δεν μπορεί να τον περιορίζουν και τρελαίνεται για βόλτες και ταξίδια!

10. Παιδί Αιγόκερως

Το παιδί μου είναι ένας ενήλικας στο σώμα ενός παιδιού. Έχει υψηλούς στόχους από τον εαυτό του. Διαβάζει πολύ και θέλει να είναι ο καλύτερος στην τάξη. Δεν είναι πολύ εκδηλωτικός και δεν του/της πολύ αρέσουν οι αγκαλιές. Οι φίλοι του είναι πολύ λίγοι. Δεν του/της αρέσει να σκορπά τα χαρτζιλίκια του/της.

11. Παιδί Υδροχόος

Το παιδί μου είναι πάρα πολύ κοινωνικό, θα μπορούσε όταν μεγαλώσει να γίνει επιστήμονας ή γιατρός κάτι που θα βοηθήσει τον πλανήτη και τους συνανθρώπους του. Παρατηρώ ότι παρόλο που είναι φιλικός είναι και ψυχρός. Δεν τον/την βλέπω να συγκινείται εύκολα ή να κλαίει.

12. Παιδί Ιχθύς

Το παιδί μου είναι πολύ ευαίσθητο. Του αρέσει να περνάει χρόνο μόνο του και απολαμβάνει να κάνει πράγματα μόνο του. Ζωγραφίζει εκπληκτικά και έχει απίστευτη φαντασία στο να μας λέει ιστορίες.

Της Ελένης Σακκούλη

Σχετικά άρθρα