Όψεις Εβδομάδας: 7 – 13 Φεβρουαρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
04/02/2022

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου

Άρης τρίγωνο Ουρανός

Δεν τη λες ούτε συνηθισμένη, ούτε ασήμαντη τη συγκυρία στις ημέρες που διανύουμε: ΌΛΟΙ οι πλανήτες σε ορθή πορεία και με ένα εξαιρετικό, προωθητικό τρίγωνο να κορυφώνεται σήμερα, έτοιμο ν’ απογειώσει την ενέργεια! Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πράγματα επιτέλους “ξεκολλάνε”, οι μηχανές ζεσταίνονται, τα γεγονότα “τρέχουν”, όλα τα “κουβάρια” μέσα-έξω αρχίζουν να ξετυλίγονται και να βγάζουν νόημα. Τέρμα με το παρελθόν, τουλάχιστον για τούτες τις μέρες στην αρχή της εβδομάδας. Να μείνει εκεί που ανήκει, πίσω, κι εσύ να κοιτάξεις εμπρός, μόνο εμπρός. Ποιοι είναι οι στόχοι σου, πώς οραματίζεσαι το μέλλον, ποιες είναι οι δικές σου, αληθινές επιθυμίες; Να μερικές καλές ερωτήσεις για να μπεις στο πνεύμα…

+ Δεν έχει σημασία πόσο ταπεινός ή μεγαλεπήβολος είναι ο στόχος. Σημασία έχει η ματιά να ναι στο μέλλον. Διαυγής και αληθινή, της καρδιάς δηλαδή.
– Όποιος δεν προλαβαίνει τις εξελίξεις, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Πάρε λοιπόν το “τιμόνι” στα χέρια σου, πάτα γκάζι και έφυγες.

Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου

Ερμής σύνοδος Πλούτωνας

Ώρα για έναν μικρό, βαθύ απολογισμό, μετά τον καταιγισμό των προηγούμενων ημερών. Πιο βαριά η ενέργεια σήμερα, σε καλεί σε “πέψη”: τι αποκόμισες από τα γεγονότα της εβδομάδας; Τι σε κινητοποίησε να κάνεις ένα βήμα μπροστά αλλά και τι σε καθήλωσε; Δεν έχει σημασία το πρόσημο της απάντησης, θετικό ή αρνητικό. Σημασία έχει η ίδια η απάντηση, αφού πρώτα την έχεις αναλύσει στο “κόκκαλο”. Το ξέρω είναι κουραστικός αυτός ο λαβύρινθος του μυαλού, ειδικά στα σκοτεινά του σημεία. Σε εξουθενώνει, σε ρίχνει ψυχολογικά, σε “κολλάει” στο μαύρο. Όμως Πλούτωνας είναι αυτός, τίποτα δεν είναι εύκολο και επιφανειακό όταν μιλάμε για την επιρροή του.

+ Μια αυτό-ψυχανάλυση ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Το αντίθετο μάλιστα. Αν δεν ψαχτείς, πώς θα βρεις απαντήσεις; Κι αν δεν βρεις απαντήσεις στα “γιατί”, πως θα ηρεμήσεις;
– Πριν βουλιάξεις στο “σενάριο” που παίζει ο σκληρός δίσκος εμμονικά, έχε κατά νου ότι παίζει να ναι ένα δράμα δικής σου έμπνευσης. Δε θα έλεγα να το εμπιστευτείς 100%.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα