ΤΟ ΟΨΑΡΙΟΝ της Βάσιας Μαυράκη: ΜΑΡΤΙΟΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
26/02/2021

‘’Εν αρχή ην ο λόγος’’

 .3 Μαρτίου 2021

Αφροδίτη 7 μοίρες Ιχθύων σε εξάγωνο με Ουρανό 7 μοίρες Ταύρου

+ Χαριτωμένη, ερωτική ημέρα με ευχάριστες εκπλήξεις. Ξαφνικές, απρόσμενες ευκαιρίες σε συναισθηματικά και οικονομικά, επιθυμία ανανέωσης και βελτίωσης για τα ζώδιο της Γης του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και για τα ζώδια του Νερού, επίσης του πρώτου δεκαημέρου. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια!

– Προκλητική ημέρα για το Σταθερό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου με αναπάντεχες συναντήσεις που θα προκαλέσουν εκνευρισμό.

.4 Μαρτίου 2021 Σύνοδος

Ερμής σε σύνοδο με Δία στις 17 μοίρες Υδροχόου

+ Ημέρα με ξαφνικές εμπνεύσεις και επικερδείς συμφωνίες.

Ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστες συναντήσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα.

Θετική όψη για αγορά μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού κυρίως για τα ζώδια του Αέρα, του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

– Προσοχή σε συναντήσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες  και υπογραφές συμβολαίων για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

.10 Μαρτίου 2021

Ήλιος σε σύνοδο  με Ποσειδώνα στις 20 μοίρες Ιχθύων

– Κόπωση, σωματική αποδυνάμωση, αφηρημάδα, απογοήτευση για το Μεταβλητό Σταυρό τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου. ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ ας είστε φειδωλοί σε ‘’ξόδεμα’’ και προσδοκίες γιατί καραδοκούν απογοητεύσεις.  Ημέρα που μπορεί να φέρει συναισθηματικές και οικονομικές εξαπατήσεις.

+ Οικονομικές ευκαιρίες, καλλιτεχνική διάθεση, ρομαντικές συναντήσεις για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου.

.13 Μαρτίου 2021

✔ Νέα Σελήνη στις 23 μοίρες των Ιχθύων.

+ Ενάρξεις, βάσεις για νέα ξεκινήματα, μεγαλεπήβολα σχέδια για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου.

✔ Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 20 μοίρες Ιχθύων.

+ Ρομαντική διάθεση, αισθησιασμός, ιδεατοί έρωτες, ‘’φανταστικές’’ επενδύσεις, ειδύλλια και υψηλές προσδοκίες για τα ζώδια του Νερού τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου.

– Απογοητεύσεις, πεσμένη ψυχολογική διάθεση, συναισθηματική και οικονομική εξαπάτηση για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ τέλος δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου.

.16 Μαρτίου 2021

Ήλιος 26 Ιχθύων σε εξάγωνο με Πλούτωνα 26  μοίρες Αιγόκερω

+ Δυνατή, δυναμική μέρα με επαγγελματικές ευκαιρίες που μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχίες. Η σκέψη βαθαίνει και οι πράξεις απαιτούν συνέπεια. Διαλεύκανση καταστάσεων,  συγκέντρωση, διερευνητική σκέψη, αλλά αποκαλύψεις μυστικών. Επηρεάζει θετικά ζώδια Νερού και Γης του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

.18 Μαρτίου 2021

Αφροδίτη 26 μοίρες Ιχθύων σε εξάγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

+ Πάθος, έρωτας, διεκδίκηση, αλλά και οικονομική ευρωστία για  ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλος τρίτου δεκαημέρου.

– Μοιραίοι έρωτες, πάθος, καχυποψία, ζήλεια και κτητικότατα για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

.21 Μαρτίου 2021 – ΕΑΡΙΝΗ ΗΣΗΜΕΡΙΑ, Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

✔ Ερμής 8 μοίρες  Ιχθύων σε εξάγωνο με Ουρανό 8 μοίρες  Ταύρου

+ Ευχάριστες σκέψεις, ευχάριστες και απροσδόκητες συναντήσεις, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια για ζώδια Νερού και Γης του πρώτου δεκαημέρου. Κατάλληλη ημέρα για συναντήσεις και συζητήσεις προκειμένου να κλειστούν και να υπογραφούν επαγγελματικές συμφωνίες.

– Νευρικότητα και έλλειψη υπομονής για το Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του πρώτου δεκαημέρου.

✔ Άρης 10 μοίρες  Διδύμων σε τρίγωνο με Κρόνο 10 μοίρες Υδροχόου

+ Έντονη δραστηριότητα σωματική και πνευματική. Εγρήγορση και λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Εξαιρετικά σταθεροποιητική μέρα για να μπουν τα θεμέλια επαγγελματικών και συναισθηματικών σχέσεων.

Ενάρξεις και  μελετημένες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθούν νέοι στόχοι. Θετική ημέρα για τα ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, αλλά και για τα ζώδια της Φωτιάς, ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ τέλους πρώτου δεκαημέρου, αρχής δεύτερου.

– Εντάσεις, σπαστικές κινήσεις , αντιπαραθέσεις και κίνδυνος ατυχημάτων για ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, τέλος πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

.23 Μαρτίου 2021

Ερμής 11 μοίρες  Ιχθύων σε τετράγωνο με Άρη μοίρες 11 Διδύμων

– Ιδιαίτερος τρόπος σκέψης. Τσακωμοί, εντάσεις με νεαρά άτομα της οικογένειας,  μικροατυχήματα από βιασύνη και απροσεξία. Εγωιστική συμπεριφορά για τα Μεταβλητά αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

+ Έξυπνες ιδέες, επικερδείς οικονομικές συμφωνίες για τα ζώδια του Αέρα αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

.26 Μαρτίου 2021

Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη στις 5 μοίρες  Κριού

+ Έρωτες, τρυφερά συναισθήματα, οικονομικές ευκαιρίες, συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, αύξηση οικονομικών πόρων για τα ζώδια της Φωτιάς ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ του πρώτου δεκαημέρου.

– Ερωτικό κλίμα με εντάσεις και διεκδικήσεις για τον Παρορμητικό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου.

.28 Μαρτίου 2021

✔ Πανσέληνος 8 μοίρες Ζυγού/ Κριού

✔ Ήλιος σε σύνοδο με Χείρωνα 8 μοίρες Κριού.

Ημέρα συγχώρεσης, κατανόησης, προσπάθειας ίασης ‘’τραυμάτων’’ για ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, τέλους πρώτου δεκαημέρου.

.29 Μαρτίου 2021

Σύνοδος Ερμή με Ποσειδώνα 21 μοίρες Ιχθύων

– Σωματική αδυναμία, εξασθένηση, ονειροπόληση, αδυναμία,  ψέματα κατά συνθήκη και μη, χαοτικές σκέψεις. Ειδήσεις που αφορούν σε μικρά παιδιά και ζώα για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

+ Ρομαντισμός, καλλιτεχνική διάθεση και δημιουργικότητα για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΙΓΌΚΕΡΟΥΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

.30 Μαρτίου 2021

Αφροδίτη 11 μοίρες  Κριού σε εξάγωνο με Κρόνο 11 μοίρες  Υδροχόου

+ Οικονομικές συμφωνίες, αγορές ακινήτων, εκπληρώσεις υποσχέσεων, λήψεις σημαντικών αποφάσεων, αλλά και ερωτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας για ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

.31 Μαρτίου 2021

Ήλιος 11 μοίρες Κριού σε εξάγωνο με Κρόνο 11 μοίρες Υδροχόου

+ Ωριμότητα, υπεύθυνες κινήσεις και αποφάσεις, ρεαλιστική αντιμετώπιση θεμάτων που προκύπτουν, αλλά και  τήρηση μέτρων και αναλογιών για ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

Ιδανική μέρα για δικαστικές ευνοϊκές αποφάσεις που αφορούν και πάλι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα