Οι εκλείψεις αλλάζουν τα πάντα!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
06/05/2021

Πάντα οι εκλείψεις αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων -κυρίως αυτών που δείχνουν να τραβούν το λάθος μονοπάτι-, επανατοποθετούν τα δεδομένα στη σωστή τους βάση, βγάζοντας από τη μέση οτιδήποτε εμποδίζει την εξέλιξη και την πρόοδο προς την αλήθεια και την καθαρότητα που οι άνθρωποι αρνούνται να δουν και να συνειδητοποιήσουν. Μα κάπως έτσι δεν είναι όταν χάνεται το Φως και αρχικά βιώνουμε ένα βαθύ σκοτάδι; Σαν το σύμπαν να σβήνει τα πάντα δίνοντας την δυνατότητα να στραφούμε αποκλειστικά στο εσωτερικό φως να φωτίσει τις πιο μύχιες, κρυφές και πιο δυναμικές επιθυμίες της ψυχής μας να αναδυθούν ύστερα από στιγμές βαθιάς περίσκεψης; Ναι, τις έχουμε πάρει από φόβο, μια και συμβολίζουν εκ-λείψεις και απώλειες που μοιραία μας αλλάζουν τη ζωή.

Στην Ελλάδα οι αποκαλύψεις συνεχίζονται κυρίως στο χώρο του θεάματος και των οικονομικών σκανδάλων, αλλά και ακόμα περισσότερο στο χώρο των ΜΜΕ. Η τιμωρία των μέσων με την μορφή υποβάθμισης από τους «δημοσιογράφους χωρίς σύνορα» κατρακύλησε πέντε θέσεις σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου και της δίωξης των δημοσιογράφων και εκδοτών – και μάλιστα πριν τη δολοφονία Καραϊβάζ, στην οποία γίνονται αναφορές, καθώς συνέβη με την ταυτόχρονη δημοσίευση της έκθεσης. Ο περιορισμός της Ελευθερίας, η αστυνομική βία αλλά και η αλλοτρίωση της ελευθερίας του τύπου είναι αποτέλεσμα της εισόδου του Κρόνου στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, που έχουν εγκλωβίσει το MC της χώρας αλλά και τον Ήλιο της (βία που ασκεί η εξουσία του τόπου, Εbertin σελ 196).

Οι εκλείψεις θα συνεχίζουν την τιμωρία των ΜΜΕ ( mediahttps://astroteam.gr/i-timwria-twn-mme-mesw-tis-astrologias/ ) μέχρι να αντιληφθεί πλήρως το ευρύ κοινό ότι η πληροφορία πρέπει να δίνεται απλά, πολύπλευρα και κατανοητά (Β. Δεσμός στους Διδύμους) κι όχι φανατικά και προσηλωμένα σε ιδεολογίες (Ν. Δεσμός στον Τοξότη). Η Πρώτη έκλειψη 26 Μαΐου είναι άκρως επιθετική, κυρίως σε σχέση με την πληροφορία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα μεταφορικά μέσα, δημοσιογραφία, μέση εκπαίδευση, μικρά ζώα και νεαρά άτομα.

Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς που είναι γεννημένοι το α’ δεκαήμερο και κυρίως γύρω από τις 25, 26 και 27 Μαΐου, Αυγούστου, Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου.

Η 2η έκλειψη στις 10 Ιουνίου έχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα ζητήματα που αφορούν τον Ερμή, μια και συμμετέχει πολύ στενά σε σύνοδο με τα Φώτα! Ήλιος και Σελήνη συναντιούνται σε μια ηλιακή έκλειψη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της φαντασίωσης, διάλυσης και εξαπάτησης, προσδοκώντας να καλύψει τα κενά της ενημέρωσης (με απατηλό τρόπο πάλι). Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια που είναι γεννημένα περίπου στις 9, 10, 11 και 12 Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Μαρτίου και Δεκεμβρίου.

Το μήνυμα είναι ΜΗΝ κλείνουμε τα μάτια σε ότι συμβαίνει, μην εθελοτυφλούμε, μην πιστεύουμε ότι ακούμε αλλά κυρίως να ερευνούμε, να ψάχνουμε, να ανακαλύπτουμε πηγές αλήθειας που ενεργοποιούν το μυαλό και τον εγκέφαλο και συνάδουν με την απλή, κοινή λογική (ΔΙΔΥΜΟΙ). Ο Πατέρας Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να αναπνεύσει και να βρει ξανά τη χαμένη συμπόνοια και ανθρωπιά της.

Επεξεργασία εικόνας: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα