Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
16/01/2021

Ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Ιανουαρίου και θα μείνει μέχρι τις 4 Μαρτίου όπου θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό θα φέρει ανατροπές που θα οδηγήσουν σε αναθεώρηση στόχων και δράσης για τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους, ενώ απρόσμενες ευκαιρίες και εξελικτικές αλλαγές στα ζώδια της γης Παρθένους και Αιγόκερους. Έχει αρκετή ενέργεια συσσωρευμένη από τις αναδρομές και την μακρά παραμονή του στο ζώδιο του Κριού όπου λόγω των όψεων που δεχόταν δεν μπορούσε να εκτονώσει την δράση του. Τώρα περιμένουμε από πιο ήρεμη θέση να αρχίσει να εκτονώνεται, ενώ στην πορεία του συναντά περιορισμούς αλλά και απότομες εξάρσεις. Αυτό αφορά το κάθε ζώδιο στα θέματα που θίγει στο χάρτη του. Γενικά η ροή θα κυμαίνεται. Βαθμιαία μέχρι τις 11 Ιανουαρίου και με αργούς ρυθμούς θα αναπτύσσεται η δράση σε θέματα καθημερινότητας, οικογένειας και παράδοσης. Στο ίδιο διάστημα θα έχουμε πληροφορίες που θα μας δώσουν νέες αφορμές ανάληψης δράσης και θα αλλάξουμε τις απόψεις μας σε σχέση με την αντιμετώπιση των καταστάσεων. Από εκεί και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα δούμε περιορισμούς στην δράση όπου η βούληση θα αυτοπεριορίζεται αλλά και θα εμποδίζεται από την εξουσία. Θα υπάρχουν αποσπασματικές αντιδράσεις αλλά περιορισμένες. Από τις 18 Ιανουαρίου θα αντικρύσουμε μια απρόσμενη σε ένταση και συμμετοχή έκρηξη για την οποία δεν θα είναι προετοιμασμένες οι εξουσίες να αντιμετωπίσουν. Αυτό θα φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να «αρπάξουμε» στους τομείς που αφορούν στο κάθε ζώδιο, αλλά και μαζικά ως κοινωνία. Στις 29 Ιανουαρίου θα φωτιστούν πλευρές που δεν είχαμε σκεφτεί πριν και θα αρχίσουμε πλέον με μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές μας κάνουμε αυτά που θέλουμε, με γνώμονα τις ανάγκες μας και όχι τις επιταγές που μας όριζαν οι συνθήκες μέχρι τώρα.

Ας δούμε που επιδρούν σε κάθε ζώδιο αυτές οι επιρροές και πως πρέπει να εκμεταλλευτεί τα χρονικά διαστήματα που είπαμε πιο πάνω.

Κριός

Η δράση σας εστιάζεται στα οικονομικά θέματα. Κάνετε προσπάθειες αλλά πρέπει να περιορίσετε τα έξοδα σας λόγω των μακροπρόθεσμων στόχων σας και του προγραμματισμού σας. Οι ευκαιρίες 18 με 27 Ιανουαρίου έρχονται από τον φιλικό σας κύκλο και τις κοινωνικές ομάδες. Οι αναθεωρήσεις στο τέλος του μήνα θα αφορούν τις φιλικές παρέες και κοινωνικές συναναστροφές και ο τρόπος που μπορείτε να διασκεδάζετε πλέον και να παίρνετε ικανοποίηση με λιγότερα έξοδα.

Ταύρος

Καταστάσεις που σας πίεζαν, τώρα γίνονται αφόρητες και εσείς θέλετε να αποτινάξετε κάποιες ευθύνες και να επαναστατήσετε. Περιορίζεστε από επαγγελματικές υποχρεώσεις και κοινωνικό στάτους που δεν θέλετε να θιγεί μέχρι 17 Ιανουαρίου. Οι ευκαιρίες θα έρθουν από την καριέρα μέχρι το τέλος του μήνα ενώ θα δρομολογήσετε αλλαγές στην σχέση εργασία -σπίτι, κοινωνικό προφίλ – οικογενειακή φροντίδα με σκοπό να κουράζεστε λιγότερο και να κερδίζετε περισσότερο.

Δίδυμοι

Η πίεση που αντιμετωπίζετε είναι εγκλωβισμένη επειδή προέρχεται από μέσα σας. Σας πιέζουν νομικά θέματα, πιστοποίηση γνώσεων η υποχρεώσεις των παιδιών σας μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Η ευκαιρίες θα έρθουν από το διαδίκτυο η από κάποιο άτομο που θεωρείτε σεβαστό. Μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις με δικαστικά θέματα έως 27 του μήνα. Οι νέες αντιλήψεις θα σας οδηγήσουν σε άλλη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας, για το τί είναι επείγον και τι σπουδαίο ώστε να απελευθερωθείτε από ευθύνες χωρίς απόδοση.

Καρκίνος

Κοινωνικές υποχρεώσεις σας πιέζουν και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας αποτελούν εμπόδιο στο να εκφραστείτε ελεύθερα. Κληρονομικά η φορολογικά θέματα σας απασχολούν μέχρι 17 Ιανουαρίου ενώ οι ευκαιρίες θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε και θα σας αφήσουν και «ρέστα», φτάνει να προλάβετε να τις εκμεταλλευτείτε μέχρι το τέλος του μήνα. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα αφορούν τα χρήματα και αποκτήματα και την αποδοτικότερη διαχείριση τους σε σχέση με τους μελλοντικούς σας στόχους.

Λέων

Η δράση σας για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων περιορίζεται μέχρι 17 Ιανουαρίου από συνεργάτες και σχέσεις ενώ οι ευκαιρίες θα έρθουν με την μορφή νέων που θα υπόσχονται μεγαλύτερη υποστήριξη στους στόχους σας μέχρι το τέλος του μήνα. Έτσι θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για το ποιοι σας στηρίζουν πραγματικά και είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα σας, και από ποιους θα πρέπει να περιμένετε λιγότερα. Οι αποφάσεις σας μπορεί να ξεβολέψουν κάποιους.

Παρθένος

Ευχάριστες εξελίξεις σας ανοίγουν δρόμους για μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη, αλλά και δικαστικά θέματα που όμως μένουν στάσιμα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μετά έρχονται ευκαιρίες σε θέματα εργασίας και υγείας που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε μέχρι το τέλος του μήνα. Τα νέα δεδομένα θα σας κάνουν να αλλάξετε τον καθημερινό προγραμματισμό σας με σκοπό να έχετε μεγαλύτερη απόδοση στην εργασία σας χωρίς όμως να παραμελείτε τις οργανικές σας ανάγκες αλλά και την ψυχική σας ισορροπία.

Ζυγός

Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους σας δημιουργούν ανασφάλειες και σας μπλοκάρουν την θετική διάθεση μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μετά οι ευκαιρίες για διασκέδαση απόλαυση και δημιουργία αλλά και οι ερωτικές επιλογές θα είναι πολλές αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα. Εκεί θα έχετε νέα δεδομένα για το ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες για έρωτα διασκέδαση δημιουργία και θα αρχίσετε επιτέλους να επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαύσει αυτά που τόσο στερηθήκατε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό μπορεί να ταράξει τους οικείους σας μέχρι να το επιβάλετε.

Σκορπιός

Εντάσεις και ανατροπές από σύντροφο και συνεργάτες σας περιορίζουν στο σπίτι η σε σχέση με αυτό και μένετε εγκλωβισμένοι μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Από εκεί και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές στα θέματα σπιτιού και συγκατοίκησης αλλά θα πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Τα νέα δεδομένα θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τους στόχους σας σε σχέση με τις ανάγκες προσωπικής και επαγγελματικής στέγασης καθώς και πως η σχέση σπίτι – επαγγελματική έδρα σε σχέση με την απόδοση και τα οφέλη.

Τοξότης

‘Έχετε τη ανάγκη να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε για να πάρετε πληροφορίες και να επεκτείνετε την αντίληψη σας. Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα είστε μπλοκαρισμένοι από εργασιακές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας και ιεραρχούνται διαφορετικά οι επικοινωνιακές σας ανάγκες. Από εκεί και μέχρι το τέλος του μήνα θα δεχθείτε ερεθίσματα που θα ταιριάζουν με την εσωτερική σας κατάσταση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση σε ότι έχει μείνει πίσω. Οι νέες σας αντιλήψεις σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τι είναι ουσιαστική γνώση και τι επιφανειακή πληροφορία και να επενδύσετε ανάλογα.

Αιγόκερως

Έχετε ανάγκη για διασκέδαση ψυχαγωγία χαρά, έρωτα δημιουργία. Οικονομικές υποχρεώσεις σας καρτούν δέσμιους και δεν σας το επιτρέπουν μέχρι τις 17 του μήνα. Μετά έχετε πολλές εισροές αλλά και τάση για σπατάλες. Οι οικονομικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται θα είναι ραγδαίες και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να τις αρπάξετε. Η εμπειρίες αυτές σας οδηγούν τέλος του μήνα να ξεκαθαρίσετε ποια έξοδα είναι δικά σας και σε ποιες περιπτώσεις έχετε αναλάβει υποχρεώσεις άλλων και να αποφασίσετε αλλαγές.

Υδροχόος

Ξαφνικές υποχρεώσεις σπιτιού και οικογένειας σας επιτάσσουν να επιστρατεύσετε όλη σας την εγκράτεια την υπομονή και δοκιμάζουν τις αντοχές σας σε αυτοσυγκράτηση. Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου πρέπει να κάνετε υπομονή και να επιδείξετε αυτοέλεγχο. Από εκεί και μέχρι το τέλος του μήνα τα γεγονότα και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δικαιώσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφραστείτε. Τότε θα βάλετε στο μικροσκόπιο τη σχέση εγώ και οι άλλοι και θα προχωρήσετε σε αλλαγές ώστε να προστατέψετε την ατομικότητα σας και να καταστήσετε πιο διακριτά τα όρια σας.

Ιχθείς

Απρόσμενες ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα η εντάσεις με συγγενείς και γείτονες σας βαραίνουν ψυχικά και σας δημιουργούν εσωτερική πίεση μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Από εκεί και μέχρι το τέλος του μήνα θα βρείτε διεξόδους μέσα σας και θα δικαιώσετε τον εαυτό σας. Μπορεί κάποιο άτομο να σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τον εσωτερικό σας κόσμο. Εκεί θα έχετε νέα αντίληψη για το πως επηρεάζει η ρουτίνα την ψυχική και σωματική σας υγεία και θα δρομολογήσετε αλλαγές που θα σας δώσουν περισσότερη ισορροπία.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα