Ο Άρης στο Ζώδιο του Καρκίνου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
20/04/2021

Στις 24 Απριλίου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για μια θέση όπου εκφράζεται περισσότερο αισθαντικά και λιγότερο δραστικά. Θέλει να ξέρει που βαδίζει και αναζητά την ασφάλεια. Από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου θα έρθει σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό. Αυτό θα του προσδώσει δυναμισμό μέσα από εφευρετικότητα. Θα βρει νέους τρόπους να εκφραστεί με ασυνήθιστη αντοχή και δύναμη. Κυρίως από τους νέους μπορούμε να περιμένουμε δυναμικές δράσεις αυτοέκφρασης που εκτός από επαναστατικότητα θα περιέχουν ωριμότητα και μέθοδο. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια να επεκταθούν και να νικήσουν αγκυλώσεις που εμπόδιζαν την δράση.

Κριός

Μέσα από τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης έχετε ιδέες για την επέκταση των επαφών – πωλήσεων με απρόσμενα οικονομικά οφέλη.

Ταύρος

Στις κοντινές μετακινήσεις και επαφές σας συναντάτε άτομα που εκπλήσσονται από τις ιδέες σας και αναπτύσσεται επικοινωνία συνεργασίας για αμοιβαίο κέρδος.

Δίδυμοι

Ο αγώνας και η δράση για επιτυχία και κέρδος τονώνει τον ψυχισμό σας, δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και σας κάνει να εκφράσετε αυτά που θέλετε να ακούσει το περιβάλλον σας.

Καρκίνος

Γίνεστε δραστήριοι και διεκπεραιωτικοί, ενώ με κάποιες συναρπαστικές επαφές από το φιλικό περιβάλλον έχετε συναντήσεις και επικοινωνία που δεν ανακοινώνετε.

Λέων

Αιφνίδιες ανατροπές στην καριέρα σας ταράζουν και σας οδηγούν σε κρυφές δράσεις. Κάποιος από το φιλικό περιβάλλον σας βοηθάει και σας δίνει λύσεις.

Παρθένος

Θέματα μάθησης και δικαστικά που σας είχαν αιφνιδιάσει, βρίσκουν λύση μέσα από κοινή δράση και φέρνουν ιδέες επέκτασης της καριέρας σας με νέα άτομα που την στελεχώνουν.

Ζυγός

Θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης που σας είχαν προκαλέσει ανατροπές λύνονται μέσα από βοήθεια ατόμων κύρους από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες που ανατράπηκαν σας δίνουν τελικά λύσεις επέκτασης και οικονομικά οφέλη από κοινές δράσεις με νέες συνεργασίες που σας ανανεώνουν.

Τοξότης

Οι ανατροπές που αντιμετωπίσατε πρόσφατα στον τομέα της εργασίας, σας φέρνει απρόσμενα κέρδη, ενώ νέες προσωπικές σχέσεις έρχονται στην ζωή σας.

Αιγόκερως

Ξαφνικοί και ασυνήθιστοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο. Έχετε τη ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση ή σημαντική συνεργασία. Μαζί μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα και τις συνθήκες εργασίας.

Υδροχόος

Οι ανατροπές στο σπίτι και την οικογένεια σας, μπορούν τελικά να σας δώσουν ευκαιρίες βελτίωσης σε εργασία και υγεία. Έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους στο γειτονικό η εργασιακό περιβάλλον.

Ιχθείς

Απρόσμενες κοντινές μετακινήσεις σας εκπλήσσουν, φέρνοντας χαρά δημιουργία και έρωτα. Νέα άτομα έρχονται στο σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντας αέρα ανανέωσης.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα