Ο αφυπνιστής Πλανήτης Ουρανός

ASTROTEAM GUEST
30/11/2020

Ο πλανήτης Ουρανός, ο μεγάλος αφυπνιστής του σύμπαντος ή αλλιώς ο Πλανήτης της Αστρολογίας! Κυβερνήτης του Υδροχόου, με έξαρση στο Σκορπιό, σε εξορία στο Λέοντα και πτώση στο Ταύρο. Η ανακάλυψη του γίνεται το 1781 παίρνοντας της θέση του Κρόνου ως δασκάλου και καθοδηγητή της ανθρωπότητας, ωθώντας την σε καταστάσεις μεγάλων αξιώσεων. φέρνει μεγάλες αλλαγές και επαναστάσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας καθώς η Γαλλική και η Αμερικανική Επανάσταση έγιναν αμέσως μετά την ανακάλυψη του Ουρανού. Κάνοντας ένα φλας μπακ στην τότε εποχή θα δούμε τις εξεγέρσεις, τους αγώνες, τις αναταραχές αλλά και τις αλλαγές που ακολούθησαν λίγο βίαια μεν αλλά έπρεπε το παλιό να καταρρεύσει για να δώσει τη σκυτάλη στο καινούργιο.  Ο αλτρουισμός είναι το κύριο γνώρισμα του και αυτόν ακριβώς έρχεται να εμφυσήσει στην ανθρωπότητα. Η νέα εποχή ξεπροβάλει και οι ανακαλύψεις στη τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό, την επικοινωνία με ηλεκτρομαγνητικά κύματα αλλά και την ανακάλυψη του ραδιοφώνου, τις ακτίνες laser ταρακουνούν και εξελίσσουν την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα με την ανακάλυψη του ιντερνέτ.

Ο αγαπημένος πλανήτης της αστρολογίας, ο πλανήτης της αλήθειας, της φώτισης, της τεχνολογίας, των σοκ, των ξαφνικών αλλαγών αλλά συνάμα αναγκαίων διότι όπως γνωρίζουμε «Τα πάντα ρει» σύμφωνα με τον Ηράκλειτο, αλλά και η ανεξαρτησία και η έκτη αίσθηση. Ο πλανήτης που ήρθε να εξελίξει και να ταρακουνήσει την ανθρωπότητα για να πάει ένα βήμα παρακάτω. Λέγεται και πολύ σοφά ότι οι Υδροχόοι ή ακόμα οι ουράνιοι άνθρωποι ότι μπορούν να δουν το μέλλον και τις αλλαγές που έρχονται στο πλανήτη. Όπως ανέφερα παραπάνω είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του Υδροχόου. Σήμερα ο Ουρανός βρίσκεται στο Ταύρο σε θέση πτώσης του όπου θα παραμείνει για 7 χρόνια και θα φέρει αλλαγές κοσμοϊστορικές όσο και προσωπικές στο καθένα μας ξεχωριστά ανάλογα σε ποιο οίκο βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας.

Τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτητες φωτός και εμείς καλούμαστε να διαδεχτούμε αυτή τη νέα εποχή που ξεπροβάλει. Εσύ θα μείνεις θεατής σε όλο αυτό; Στις μέρες που διανύουμε ο Ουρανός μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί μονάχα αυτός είναι σε θέση να σπάσει τα δεσμά που μας έβαλε ο Κρόνος αφυπνίζοντας μας και ωθώντας μας να κατακτήσουμε νέους κόσμους. Αν και στο Ταύρο σε θέση πτώσης θα φέρει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ολοφάνερο ότι το παλιό οικονομικό σύστημα καταρρέει, ο αλτρουισμός δεν έχει θέση εδώ και παραπαίει. Αν και ο Ταύρος είναι το ζώδιο των ασφαλειών ο Ουρανός θα ταρακουνήσει για τα καλά τις ασφάλειες αυτές και θα φέρει ριζοσπαστικές και ξαφνικές αλλαγές. Σκοπός του Ουρανού είναι να ξεριζώσει τις παγιωμένες ασφάλειες και δεδομένα των λίγων και να δημιουργήσει ασφάλεια για όλους. Η συμπαντική δικαιοσύνη που θα φέρει θα επιδράσει σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και προσωπικά στο καθένα μας ξεχωριστά. Γι’ αυτό καλούμαστε όλοι να είμαστε έτοιμοι στις αλλαγές που έρχονται πολύ σύντομα μια και η εποχή του Υδροχόου είναι προ των πυλών να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να διευρύνουμε τους ορίζοντες της νόησης μας αποβάλλοντας όσο είναι ακόμα καιρός τις προκαταλήψεις και τις παγιωμένες καταστάσεις, δηλαδή να αλλάξουμε πεποιθήσεις αλλάζοντας τη ζωή μας ως προς το καλύτερο, για το συμπαντικό και ατομικό καλό. Αιώνες η ανθρωπότητα ολόκληρη μέχρι ακόμα και σήμερα έζησε υποδουλωμένη, είναι καιρός να δούμε τα πράγματα με νέα ματιά. Όσο πιο σύντομα συγχρονιστούμε στις δονήσεις του Ουρανού τόσο πιο σύντομα θα ανακαλύψουμε τις μυστικές δυνάμεις της φύσης αλλά και θα ανακαλύψουμε τον τρόπο έτσι ώστε να τις τιθασεύσουμε προς όφελος της ανθρωπότητας.

Μιλώντας για εποχή του Υδροχόου και για αλλαγές του Πλανήτη Ουρανού μπορούμε να αντιληφθούμε την πρόοδο που θα υπάρξει κοσμικά. Θεμελιώδεις, ριζικές αλλαγές θα συμβαίνουν. Επαγγέλματα θα αλλάξουν και θα δώσουν τη θέση τους σε Ουράνια επαγγέλματα όπως την Αστρολογία τη γλώσσα του Ουρανού, τη τεχνολογία, το διαδίκτυο και τη πληροφορική, τη ψυχολογία, τη ψυχιατρική, τα εναλλακτικά, την ιατρική τεχνολογία, τις ανακαλύψεις σε νέες μεθόδους ιατρικής-τηλεϊατρική, το έξυπνο σπίτι, ότι έχει να κάνει με τεχνικά – χειρονακτικά επαγγέλματα που όμως περιέχουν και τεχνολογία, τα ΜΜΕ, (ραδιόφωνο, τηλεόραση, κλπ), την αεροπορία, το cinema, το χώρο του θεάματος, την εστίαση, το Τουρισμό, τη διατροφή αλλά και τη καλλιέργεια της γης καθώς και τη πολιτική.

Ζούμε σε μια κοσμογονική εποχή. Ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσουμε είναι να γνωρίσουμε την Ουσία των γεγονότων και να μην ασχολούμαστε μόνο με τα φαινόμενα. Μιλάω  για <<όλ’ αυτά που θα γίνουν για σένα  χωρίς εσένα>> που λέει και το τραγούδι, για να μη Φοβόσαστε. Μπορείτε να γίνετε συν – δημιουργοί του βιβλίου και της ζωής σας ή παθητικοί θεατές και των δυο. Εσείς θα αποφασίσετε!!!

Από τη Μαρία Ευγενίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα