Νοέμβριος 2021 – Εκλείψεις και Εκκαθαρίσεις!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
01/11/2021

Η έκλειψη που φιλοξενεί ο Νοέμβρης είναι εξαιρετικά αυστηρή και ιδιαιτέρως αφαιρετική για ηγέτες σε όλο τον κόσμο, που θα αναγκαστούν να αφήσουν ιδεολογίες και στερεότυπα και να ακολουθήσουν νέες τακτικές –διαφορετικά θα έχουμε ισχυρές παραιτήσεις και ανατροπές κυβερνήσεων. Οι ΗΠΑ π.χ. -όπως αρκετές φορές έχουμε αναφέρει- είναι σε μια περίοδο ανασχηματισμού και ο Πρόεδρός της είναι εκλεγμένος με τη σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο, μια συνθήκη που δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν Αμερικανό Πρόεδρο να ολοκληρώσει τη θητεία του, για διάφορους λόγους κάθε φορά. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού τον Ιανουάριο 2021, δημιούργησε μια έκρηξη επανάστασης στο Καπιτώλιό τους, η οποία τώρα με τον Άρη στο Σκορπιό φαίνεται να ολοκληρώνει και να φέρνει στην επιφάνεια ό,τι δε γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Επίσης, οι Νέες Σελήνες, που έχουν συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού (όπως πέρυσι τον Ιανουάριο), έφεραν σωρεία αποκαλύψεων για το #metoo και άνοιξε ένα απόστημα στο χώρο του θεάματος, του θεάτρου και γενικώς της τέχνης, που μας άφησε άφωνους. Τώρα η Νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, των πιο σκοτεινών μυστικών, εξουσίας, χειραγώγησης, οικονομικών εξουσιών, σεξουαλικής έκφρασης και οτιδήποτε σχετίζεται με το ζώδιο του Σκορπιού, δε θα πρέπει να φέρει τρομακτικές αποκαλύψεις επίσης;

Η Ελλάδα μας σαν Υδροχόος, επίσης, θα δεχθεί ισχυρές επιρροές πολιτικά από την έκλειψη αλλά και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ισχυρή αστάθεια στο κοινοβούλιο αλλά και στα εδάφη μας, με πολλά ταρακουνήματα (τα κόκκαλα των προγόνων που τρίζουν προφανώς), ιδιαιτέρως το β’ δεκαήμερο και κοντά στις 17 Νοέμβρη, που κλείνει με ακρίβεια η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα