ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – 06/10

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
04/10/2021

Το Νέο Φεγγάρι του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 13ο 24’ του Ζυγού. Πάντα η Νέα Σελήνη, όπως έχουμε ξαναπεί, σημαίνει καινούργια ξεκινήματα.

Εδώ λοιπόν, στο ζώδιο του Ζυγού που γίνεται, θα μας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις, αφού ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, των συνεργασιών, των θεμάτων ισορροπίας, αρμονίας και συμφωνιών.

Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι συμμετέχει ο πλανήτης Άρης, ο οποίος πορευόμενος με τον Ήλιο σε μια πολύ δυνατή όψη, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, θα μας δώσει τη δύναμη και τόλμη να κάνουμε πολλά και σημαντικά πράγματα.

Εδώ, όμως, ο πλανήτης της δράσης Άρης βγάζει μια πολύ έντονη ενέργεια, που μαζί με τον επαναστατικό Ουρανό -σε μια δύσκολη όψη- και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, θα μας οδηγήσει σε μια δυνατή εκκίνηση στα παραπάνω θέματα, που όμως θέλει σωστή διαχείριση για να μη βγει όλο αυτό σε συγκρούσεις, εντάσεις και καυγάδες.

Εξάλλου, με αυτή τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε -όσο μπορούμε- εγκρατείς. Να εστιάσουμε στο να βρούμε τις ισορροπίες και την αρμονία με τη διπλωματία, που διαθέτει το ζώδιο του Ζυγού, στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, αλλά και τις δικές μας ισορροπίες που μπορεί να έχουν κλονιστεί με παρελθοντικές καταστάσεις, λόγω ανάδρομου Ερμή.

Πρέπει, λοιπόν, να εστιάσουμε και να διαχειριστούμε αυτή τη δυνατή ενέργεια που θα βγάλει ο Άρης, γιατί πολλά είναι αυτά που θα μας εκνευρίσουν και θα μας βγάλουν θυμό…

 

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, να κάνουν τα ξεκινήματα τους.

Ευνοεί τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Υδροχόους και της φωτιάς Λέοντες, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα