ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στο ΣΚΟΡΠΙΟ 04/11

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
03/11/2021

Το Νέο Φεγγάρι του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 12° και 40΄ του Σκορπιού. Πάντα η Νέα Σελήνη, όπως έχουμε ξαναπεί, σημαίνει καινούργια ξεκινήματα.

Εδώ λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μας απασχολήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με μυστικά, που μπορεί να μάθουμε. Αυτό θα μας οδηγήσει σε μια νέα πορεία, σε θέματα που ικανοποιούν τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας, στο να εμβαθύνουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να τα ζήσουμε όλα με πάθος και ένταση, τεστάροντας τις αντοχές μας.

Μια δύσκολη Νέα Σελήνη, με συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου, που προκαλεί ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα, ένταση και μια τάση να τα φτάνουμε όλα στα άκρα, με σπασμωδικές κινήσεις, με συνέπεια να υπάρχουν έντονες ψυχικές μεταπτώσεις αλλά και στέρηση της προσωπικής μας έκφρασης καθώς και τη δυνατότητα αναγκαστικού περιορισμού.

Γενικότερα, σαν κύριο χαρακτηριστικό θα επικρατεί το στοιχείο ανατροπής, ρήξης και έντασης σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένταση που θα τη δούμε και στα φυσικά φαινόμενα, που θα εκδηλωθούν αρκετά δυνατά. Είναι ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα και αντιπαραθέσεις, που μπορεί να προκαλέσουν ρήξη.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες κοντά στη 13η μοίρα των σταθερών, ωροσκόπο και μεσουράνημα.

Πιο ευνοϊκά θα είναι για Καρκίνους, Ιχθύες και Παρθένους, Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα