Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού.

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
20/10/2021

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου 2021, στις 11:14 μ.μ. και λαμβάνει χώρα στις 12 μοίρες και 40’ του Σκορπιού. Θα γίνει σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, ενώ κοντά της θα βρίσκεται ο Άρης.

Θα σηματοδοτήσει απελευθερωτικές ενάρξεις, σε θέματα που μας προκαλούν κρίσεις και μας πιέζουν. Θα έχουμε τάση να ξεκαθαρίσουμε πράγματα που φοβόμασταν να αγγίξουμε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα ταραχτούν και θα ξεβολευτούν, αλλά χωρίς ρίξεις. Αλλά και κοσμικά θα μπορέσουμε να έχουμε πιο αμερόληπτη κρίση και να ακούσουμε αυτούς που έχουν λιγότερο δυνατή φωνή, αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Κατά συνθήκη «κοινά μυστικά» τα οποία μπορεί να είχαμε συνηθίσει να αγνοούμε, μπορεί να αρχίσουν να μας ενοχλούν, με τρόπο που ίσως φέρει σε δύσκολη θέση άτομα εξουσίας ή μέλη διοικήσεων. Αυτά θα είναι τα γεγονότα που θα ωθήσουν τις ενάρξεις, αφού θα φέρουν αλλαγή αντιμετώπισής τους από τους δέκτες (διοικούμενοι, υφιστάμενοι).

Όλο αυτό διαμορφώνει ένα εκρηκτικό σκηνικό, που όμως δε θα εκτονωθεί με κοινωνικές εντάσεις και αντιμαχίες. Ενώ θα υπάρχει διάχυτη ένταση, οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από κατανόηση και ανθρωπισμό. Οι αντιδράσεις ανάμεσα στους ανθρώπους θα είναι ηπιότερες από το αναμενόμενο. Με κάποιο τρόπο αυτή η Νέα Σελήνη θα ευνοήσει θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και την ελευθερία δημιουργίας.

Οι ενάρξεις για απελευθέρωση θα αφορούν τα θέματα του οίκου που καταλαμβάνει η Νέα Σελήνη στο κάθε ζώδιο.

Κριός

Ασχολείστε με κληρονομικά, δανειακά και φορολογικά θέματα που καθορίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και έχουν να κάνουν με ακίνητα, επιχειρηματικότητα και παιδιά.

Ταύρος

Σχέσεις και συνεργασίες που επηρεάζουν τη δημόσια εικόνα ή την κοινωνική σας υπόσταση, σας απασχολούν. Πιθανόν να ζητήσετε βοήθεια από την οικογένειά σας, για να προωθήσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Οικονομικά θέματα αμειβόμενης εργασίας και το πόσο αμείβεστε δίκαια για αυτά που προσφέρετε, αλλά και ο προγραμματισμός του χρόνου, αρχίζουν να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από εσάς, που αλλάζετε πεποιθήσεις.

Καρκίνος

Δημιουργικές επιδιώξεις, εγγύτητα με τα παιδιά και ερωτικές επιθυμίες παίρνουν το προβάδισμα στη δράση σας. Η θετική τους εξέλιξη είναι καθοριστική για την αυτοεκτίμησή σας.

Λέων

Θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης που θέλετε να ολοκληρώσετε, παρουσιάζουν απρόσμενες εκκρεμότητες. Κάνετε αυτοκριτική για την τακτική που ακολουθείτε και τη βελτιώνετε.

Παρθένος

Σχέσεις με αδέλφια και γείτονες, αλλά το καθημερινό σας πρόγραμμα και οι μετακινήσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Σκέφτεστε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, εξελίσσοντας την καριέρα σας. Θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σε αυτούς που αγαπάτε και να έχετε περισσότερη ελευθερία.

Σκορπιός

Προσωπικές επιδιώξεις που έχουν να κάνουν με θέματα γνώσης και την αναβάθμιση της εικόνας σας απασχολούν. Πρέπει να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να αλλάξετε συνήθειες.

Τοξότης

Μέσα από απομόνωση και ενδοσκόπηση βρίσκετε τί σας ταράζει και σας προκαλεί κρίσεις. Αλλάζετε φιλοσοφία, για να μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί και να χαίρεστε χωρίς αναστολές και φόβους.

Αιγόκερως

Οι δημόσιες σχέσεις σας και οι κοινωνικές σας επαφές, σας απασχολούν. Μπορεί η οικογένεια να σας επηρεάζει ή να εμπλέκεται με αυτές. Εσείς προσπαθείτε να φέρετε ισορροπία.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις σας και η κοινωνική προβολή σας εξελίσσονται. Βελτιώνετε τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας αποσπούν.

Ιχθύες

Αποφασίζετε πως θα δράσετε σε θέματα σπουδών και νομικά θέματα. Μπορεί να έχετε αλλαγές σε εργασία, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ερωτικές εξελίξεις που ανεβάζουν την αισιοδοξία σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα