Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
30/11/2021

Καρκίνος

Η καθημερινότητα και η σημαντική σχέση σας θα είναι το «μενού» του Δεκεμβρίου για εσάς. Ενάρξεις που αφορούν τη διατροφή, την υγεία σας, κάποια νέα αρμοδιότητα στη δουλειά που θα σας αλλάξει την ρουτίνα ή κάποιο κατοικίδιο και ίσως ένα δίλημμα σε σχέση με αυτούς τους τομείς.
Μπορεί να σηματοδοτούνται από την Έκλειψη στις 4 Δεκέμβρη και την είσοδο του Άρη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι αλλαγές αυτές θα ζυμωθούν και θα φανούν μέσα στον επόμενο χρόνο, οπότε δεν αφορά κάτι προσωρινό. Καλό θα ήταν να φροντίσετε να σας αντιπροσωπεύουν οι επιλογές που θα κάνετε.

Όσον αφορά τις σχέσεις σας, η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, αλλά κυρίως η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της, που θα ξεκινήσει στις 20 του μήνα και θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο θα σας φέρει μπροστά σε θέματα, που μπορεί να χρονίζουν και ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Ωστόσο, αν δεν είστε σε σχέση μπορεί να έχει φέρει ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή σας και το διάστημα αυτό ίσως να επανεξετάσετε το αν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας ή κατά πόσο τελικά θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση ή να παραμείνετε single.

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα θα βοηθήσει στο να κλείσετε κρυφές υποθέσεις, να αντιμετωπίσετε κάποια φοβία σας, να την ξεπεράσετε και γενικότερα θα ρίξει φως σε αθέατες πλευρές σας. Μπορεί, επίσης, να σημαίνει την αποκάλυψη κάποιων μυστικών σας, είτε με τη θέληση σας είτε όχι.

Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 29 Δεκεμβρίου είναι μια πολύ ευνοϊκή συνθήκη για εσάς, η οποία θα κρατήσει αρκετούς μήνες και θα σας ξαναδώσει χαρά και νόημα στη ζωή σας, ενώ μπορεί να συνδέεται με την απόφαση για ένα μακρινό ταξίδι ή την έναρξη σπουδών.

Λέων

Ο Δεκέμβρης προμηνύεται ελαφρώς καλύτερος από τον Νοέμβρη, αλλά μετά τις 13 Δεκέμβρη.
Εκείνοι που θα δυσκολευτείτε όμως περισσότερο θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 1, 2, 3 και 4 Αυγούστου, καθώς ο Ουρανός και ο Κρόνος θα σας σπρώχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις δημιουργώντας σας εκνευρισμό, ένταση και αυξημένες ευθύνες.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν όλους τους Λέοντες το Δεκέμβριο θα είναι από τη μια πλευρά το φλερτ, η διασκέδαση, κάποιο δημιουργικό ενδιαφέρον ή χόμπι καθώς και τα παιδιά σας και από την άλλη η υγεία σας, η διατροφή σας, θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας ή η δουλειά σας σε επίπεδο καθημερινό και διεκπεραιωτικό.

Η Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4 Δεκεμβρίου θα φέρει να ξεκινήματα στην ερωτική σας ζωή, στην αυτοέκφρασή σας, μπορεί να προκύψουν φλερτ που δεν τα περιμένατε και αν σας δημιουργήσουν διλήμματα, ή η πιθανότητα ερχομού ενός απογόνου που θα σας προβληματίσει. Η επιρροή αυτή θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, οπότε είναι κάτι που σας αφορά σε μια πιο μόνιμη βάση.

Συγκεκριμένα όμως για το μήνα αυτό, θα φέρει έντονη δραστηριοποίηση σε αυτούς τους τομείς. Όσοι ήσασταν μόνοι, θα έχετε νέες ερωτικές ιστορίες που θα ξεκινήσουν, ενώ όσοι είστε σε σχέση ίσως προβληματιστείτε συγκρίνοντας το «νέο» πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε σχέση με το σύντροφό σας.
Παράλληλα, η δουλειά και η καθημερινότητα σας θα περάσουν επαναξιολόγηση. Θα αναλογιστείτε κατά πόσο λαμβάνετε χαρά και ικανοποίηση ή αν σας ομορφαίνουν τη ζωή όπως θα θέλατε. Αφού ολοκληρωθεί η αναδρομή της Αφροδίτης τέλος Ιανουαρίου, από εκεί και μετά είναι προτιμότερο να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές.

Το ίδιο ισχύει και για την υγεία σας, ίσως ήρθε η ώρα να προσέξετε ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας και να την επαναπρογραμματίσετε σε μια βάση που θα προασπίζει την υγεία και την ευεξία σας.
Τέλος, η είσοδος του Δία στους Ιχθύες για τους επόμενους μήνες μπορεί να σας φέρει εύνοια από κληρονομιές ή να δείτε τα οικονομικά του συντρόφου σας να καλυτερεύουν.

Παρθένος

Ο Δεκέμβρης θα είναι ένας μήνας σχετικά καλός για τους περισσότερους από εσάς. Η Έκλειψη του Δεκεμβρίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα που αφορούν την οικογένειά σας, το σπίτι σας και την ακίνητη περιουσία.
Έχετε υπόψη σας ότι τα γεγονότα αυτά είναι μόνιμης φύσης και θα ξεδιπλωθούν πλήρως τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, μπορεί να έχετε ήδη γεγονότα μέσα στο μήνα αυτό, αφού και η είσοδος του Άρη στον Τοξότη από 13 Δεκεμβρίου, θα εντείνει τη δραστηριοποίησή σας σε αυτούς τους τομείς.

Επιπλέον, φλερτ, διασκέδαση, χόμπι και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, θα είναι στο μενού του Δεκεμβρίου. Κυρίως με τη (φαινομενικά) ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από τις 20 και μέχρι τέλος Γενάρη, θα έχετε όλο το χρόνο να επανεξετάσετε ζητήματα τέτοιας φύσεως.

Το καλύτερο νέο του μήνα βέβαια είναι η είσοδος του Δία στους Ιχθύες, γεγονός που σημαίνει ότι θα φάμε κουφέτα φέτος, αν συνηγορεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας.
Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου θα φέρει «κλεισίματα» που αφορούν την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα