Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2022: Ζυγός – Τοξότης

EYA ΚΟΚΚΟΡΑ
01/03/2022

Ζυγός

Ο Μάρτης σας υποδέχεται με νέα ξεκινήματα στην εργασιακή σας καθημερινότητα, αλλαγές στην διατροφή σας ή στην γυμναστική σας. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνετε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, μιας και η Νέα Σελήνη του μήνα είναι πολύ ευνοϊκή.
Εξάλλου, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 27 του Μάρτη θα απασχολήσουν την σκέψη σας αυτοί οι τομείς, επομένως θα έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε πιο συστηματικά τα βήματα σας ώστε να εδραιώσετε τις νέες συνήθειες σας.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3, θα δημιουργούν ένα ερωτικό κλίμα καθ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, ενώ δεν θα λείψουν οι ερωτικές ευκαιρίες σε όσους από εσάς είστε single. Επιπλέον, ευνοείται η ενασχόληση με κάποια δημιουργική δραστηριότητα, κάποιο καινούργιο χόμπι ή άθλημα.

Τέλος, η Πανσέληνος στις 18/3, βοηθάει να αφήσετε πίσω σας φόβους και μια περίοδο που σας είχε επιβαρύνει ψυχικά, καθώς και να τελειώσετε το όποιο παρασκήνιο έχει δημιουργηθεί είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

Σκορπιός

Ο Μάρτης έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό σας και να σας δώσει χαρά και ανεμελιά που τόσο σας είχε λείψει. Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου πριμοδοτεί νέα ξεκινήματα που αφορούν κάποιο χόμπυ, κάποια δημιουργική δραστηριότητα, ερωτικά σκιρτήματα, διασκέδαση και εξόδους και αν το επιθυμείτε, θα φέρει την απόφαση για τον ερχομό ενός απογόνου. Εξάλλου, η παρουσία του Ερμή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο συστηματικά τα βήματα σας και να αποφασίσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 φέρνουν αφενός ενασχόληση με οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού, αφετέρου δίνουν την διάθεση να ομορφύνετε τον χώρο που ζείτε ή κάποιο ακίνητο καθώς και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
Μια προσοχή μόνο, καθώς ο Άρης μπορεί να φέρει και μια διάθεση αντιπαράθεσης, ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης μπορεί να “γλυκάνει” αμέσως μετά το κλίμα.

Η Πανσέληνος του μήνα ρίχνει φως σε θέματα ομάδων, φίλων και συλλόγων στους οποίους μπορεί να ανήκετε είτε να φέρει την ολοκλήρωση κάποιας φιλικής σχέσης που δεν σας ταιριάζει πλέον ή εναλλακτικά ένα ξεκαθάρισμα με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Ο Μάρτης θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά θέματα και θέματα που αφορούν κάποιο ακίνητο. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 2/3, που ευνοεί νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, όσο και ο Ερμής από τις 10/3 συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση και σας δίνετε ταυτόχρονα η ευκαιρία να επεκταθείτε μέσα από αυτά.

Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 6/3 θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με κοντινές μετακινήσεις, εμπορικές συναλλαγές, τα αδέρφια ή ξαδέρφια σας, καθώς και με ό,τι μπορεί να αφορά τη συγγραφή και τα media.

Τέλος, η Πανσέληνος του Μαρτίου θα ρίξει φως στα επαγγελματικά σας. Είτε αφορά μια πρόταση που σας έχει γίνει για κάποια νέα θέση, είτε για κάποια προαγωγή στην υπάρχουσα εργασία σας, ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση, έχοντας πιο πολλά δεδομένα στα χέρια σας. Ωστόσο, η συμμετοχή του Ποσειδώνα, μπορεί να αποβεί εξαπατητική, για αυτό ίσως θα ήταν καλύτερα να μην αποφασίσετε άμεσα αλλά να το καθυστερήσετε λίγο ακόμη.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα