Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
31/08/2021

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με νέα ξεκινήματα σε σπουδές, σεμινάρια ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

Το διάστημα 4 έως 7 Σεπτεμβρίου πιθανό να έχετε κάποια ζητήματα ελέγχου ή ζηλοτυπίας με τη σχέση σας ή κάποια εμμονή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά θα έχετε αρκετό «τρέξιμο», όσον αφορά την εργασία σας και περισσότερο άγχος, οπότε φροντίστε να δρομολογήσετε αρκετές εκκρεμότητες έως τότε, ώστε να είναι πιο ελεγχόμενη η κατάσταση.

Το μήνα αυτό φαίνεται ότι δρομολογούνται ή ολοκληρώνονται θέματα που αφορούν μικρές μετακινήσεις, αδέρφια, ξαδέρφια, τη συγγραφή ή τα media.

Επιπλέον μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, θα μπείτε σε μια φάση επανεξέτασης της καριέρας σας και φυσικά είναι ένα ιδανικό διάστημα (μέχρι και τον Οκτώβρη) να αποφύγετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα, αλλά να πάρετε χρόνο και να δείτε πού πραγματικά θέλετε να βρίσκεστε. Είναι η τρέχουσα εργασία σας αυτό που ονειρευόσασταν; Τι είναι εκείνο που θα θέλατε να κάνετε, αλλά δεν το έχετε τολμήσει ακόμη;

Ειδικότερα εσείς που έχετε γεννηθεί 13,14 και 15 Ιανουαρίου και βιώνετε ριζικές αλλαγές λόγω Πλούτωνα, ίσως ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε. Φυσικά, κάθε νέο ξεκίνημα, χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον άλλο μήνα, καθώς ο Σεπτέμβρης ενδείκνυται κυρίως για αξιολόγηση της κατάστασης και ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με μια διάθεση για εσωτερικές και ψυχολογικές αναζητήσεις. Έχετε διάθεση να βρείτε απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα τη ζωής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, καθώς οι περισσότεροι από εσάς βιώνετε μια έντονη περίοδο εδώ και αρκετούς μήνες, με τις «σταθερές» σας να έχουν ανατραπεί λίγο έως πολύ και με την αλλαγή να είναι η μόνη σταθερά. Ως αποτέλεσμα, έχει κλονιστεί και η πίστη σας στον εαυτό σας και αναζητάτε επιβεβαίωση της αξίας σας. Ωστόσο, μερικοί από εσάς μπορεί να ταυτίζετε την αξία σας με την οικονομική σας κατάσταση.

Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπουδών, επιμορφώσεων ή επαφών με το εξωτερικό και μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θα εισέλθετε σε μια φάση αξιολόγηση των πεπραγμένων σας σε αυτόν τον τομέα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 10, 11, 12, 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου.

Δύσκολα ξεκινήματα, αλλά με στέρεες βάσεις και προϋποθέσεις για επιτυχία, θα κάνετε εσείς που έχετε γεννηθεί 26, 27 και 28 Ιανουαρίου.

Ανατροπές και διαρκείς αλλαγές για εσάς που έχετε γεννηθεί 2, 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Στις αρχές του μήνα μπορεί να νιώθετε περισσότερο καταβεβλημένοι και καταβεβλημένες, παρά γεμάτοι όρεξη και ενέργεια. Καλό θα ήταν 1 με 3 Σεπτεμβρίου να προσέξετε λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως την υγεία σας, για να μην εξασθενίσετε περισσότερο.

Μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη οι σχέσεις σας θα βρίσκονται σε μια ένταση, η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί και σε έντονη διαφωνία. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε εκεί την ένταση σας. Το θετικό, όμως, είναι ότι μέσα από αυτή την τεταμένη ατμόσφαιρα, υπάρχει η ευκαιρία να δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και να ξεκινήσετε από νέα βάση τη σχέση σας.

Γενικότερα, ο Σεπτέμβρης πριμοδοτεί νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε ένα φλερτ γίνεται επιτέλους σχέση, είτε η υπάρχουσα σχέση σας ανανεώνεται.

Ειδικότερα από τις 11 Σεπτέμβρη και μετά, με την Αφροδίτη στο φιλικό σας Σκορπιό, οι ερωτικές σχέσεις παίρνουν μια θετική ώθηση.

Προσοχή σε λόγια που πληγώνουν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Προς το τέλος του μήνα θα βρεθείτε σε μια φάση που θα αξιολογήσετε τον εαυτό σας, το περιβάλλον σας και θα προβείτε στις ανάλογες αλλαγές, ώστε να νιώθετε καλύτερα, αλλά και να περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που σας ωφελούν και σας βγάζουν την όμορφη πλευρά του εαυτού σας.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου και μετά, πιθανό να επαναξιολογήσετε την κατάσταση που ίσχυε μέχρι τώρα σε χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα και να θελήσετε να αλλάξετε στάση.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα