Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
29/10/2021

Κριός

Τους Κριούς το μήνα Νοέμβρη, θα τους απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, τα κληρονομικά και ενδεχομένως δάνεια που μπορεί να υπάρχουν.
Ο μήνας, ξεκινά με τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Δία. Θα είναι μια καλή ημέρα για συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις, σε θέματα που αφορούν στη δουλεία σας.

Στις 2 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν συκοφαντίες που θα έχουν να κάνουν με την καριέρα σας.
Η Νέα Σελήνη του μήνα, θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι έχουμε τη συμμετοχή του Ουρανού, κάνοντάς το ανατρεπτικό και επαναστατικό. Εσάς τους Κριούς, σας επηρεάζει κυρίως στα οικονομικά. Ίσως υπάρξουν απότομες και ξαφνικές αλλαγές, ταράζοντας τις ασφάλειές σας.
Στις 6 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θα είναι μια ημέρα που θα τους βοηθήσει επικοινωνιακά, θα κάνουν γνωριμίες και θα έχουν μια πιο ερωτική διάθεση.
Στις 10 του μήνα, ο Άρης θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή και οι δυο τους θα κάνουν όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, σε σχέση με τα οικονομικά και τις συμφωνίες που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε. Ο Κρόνος θα περιορίσει τα σχέδια σας, παρ’ όλη την ενεργεία που εσείς μπορεί να έχετε, για αυτό καλύτερα να περιμένετε πριν δράσετε.
Από τις 13 έως και τις 17, θα είναι μέρες που θα πρέπει και πάλι να εστιάσετε την προσοχή σας στο κομμάτι των οικονομικών. Μην κάνετε σπατάλες και υπερβολές. Να έχετε το νου σας, για τυχόν ζημιές, που μπορεί να σας κοστίσουν.

Στις 18 ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Θα λειτουργεί καλύτερα η διαίσθηση σας και θα αισθάνεστε έναν ρομαντισμό και μια αισιοδοξία, κυρίως οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου.
Αμέσως μετά, στις 19 Νοέμβρη, θα γίνει η Πανσέληνος του μήνα. Θα τη συνοδεύει σεληνιακή έκλειψη στην 27η μοίρα του Ταύρου και μια όψη τριγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού. Εσείς οι Κριοί, θα κλείσετε ανοιχτά θέματα που αφορούν στον οικονομικό τομέα και στην καριέρα σας, με σκοπό να προχωρήσετε πάρα κάτω.
Στις 27 η Αφροδίτη, κάνει εξάγωνο με τον Άρη, φέρνοντας γνωριμίες και φλερτ. Αφορά περισσότερο τους γεννημένους τέλος δευτέρου δεκαημέρου. Στη συνέχεια ο Άρης, θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας να εκπληρώσετε κάποιες ερωτικές σας επιθυμίες.

Τέλος 30 του μήνα, ο Ερμής και ο Ήλιος, θα κάνουν εξάγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα. Έτσι, ο μήνας θα κλείσει με μια ρομαντική διάθεση. Θα μπορέσετε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες πιο εύκολα. Επίσης θα αισθάνεστε πιο έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες γενικότερα.

Ταύρος

Οι Ταύροι το μήνα Νοέμβριο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τις σχέσεις σας. Θα κάνετε αλλαγές σε σχέση με τον εαυτό, τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σας. Γενικά έχετε καταλάβει ότι είστε σε περίοδο αλλαγών, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Μαΐου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι για το καλό και για την εξέλιξή σας.
Ο μήνας ξεκινά, με μια καλή όψη μεταξύ του Ερμή και του Δία. Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις, που θα έχουν να κάνουν με την καθημερινή εργασία και την καριέρα σας.

Στις 4 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα, στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτό το νέο φεγγάρι, οι αλλαγές και οι ενάρξεις που θα γίνουν, θα είναι ανατρεπτικές και επαναστατικές, διότι απέναντι από τα φώτα βρίσκεται ο Ουρανός. Οι γεννημένοι αρχές Μαΐου, θα πρέπει να περιμένετε αυτά τα απρόσμενα γεγονότα περισσότερο από τους υπολοίπους και να κάνετε νέα βήματα σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες ή και το γάμο σας.
Ο Ερμής στις 6 του μήνα, θα κάνει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Θα είναι μια καλή ημέρα για γνωριμίες και καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους. Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής και ο Άρης, θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο δημιουργώντας όψη συνόδου. Παράλληλα και οι δύο θα κάνουν τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα θελήσετε να διεκπεραιώσετε διάφορες εκκρεμότητες σε σχέση με τη δουλεία και τους συνεργάτες σας. Ο Κρόνος όμως, θα σας δημιουργήσει περιορισμούς, συγκρούσεις και καθυστερήσεις, για αυτό καλύτερα να κάνετε υπομονή αυτές τις μέρες.

Στις 12 του μήνα ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μια ρομαντική ημέρα. Θα χαλαρώσετε και θα ονειρευτείτε. Αμέσως μετά, στις 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Άρη στις 17 του μήνα. Εκεί οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 Μαΐου, να προσέξετε ιδιαίτερα γιατί ίσως, εκνευριστείτε πολύ και βγάλετε μια επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους ή και το αντίστροφο.
Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου. Συνοδεύετε από σεληνιακή έκλειψη και όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Θα πρέπει να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες ή το/τη σύντροφο. Οι γεννημένοι 1, 2, 3 και 4 θα έχετε και απρόσμενες αλλαγές, ίσως κάποιο κεραυνοβόλο έρωτα, αλλαγή εμφάνισης και γενικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Στις 29 ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εκπληρώνοντας κάποιες ερωτικές φαντασιώσεις ή αποκαλύπτοντας πράγματα που αφορούν στους φίλους ή τις ομάδες που συμμετέχετε.

Τέλος 30 του μήνα, ο Ερμής και ο Ήλιος θα κάνουν όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα. Έτσι, ο μήνας κλείνει καλά βοηθώντας σας να διευθετήσετε υποθέσεις, που αφορούν στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών. Θα οργανωθείτε καλύτερα και θα είστε πιο υπεύθυνοι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι το μήνα Νοέμβριο θα εστιάσετε περισσότερο σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, την εργασία αλλά και την υγεία σας.

Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει όψη τριγώνου με τον Δία. Θα είναι μια καλή ημέρα, για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, να γνωρίσετε ανθρώπους, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Την επομένη ημέρα όμως, στις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάνοντάς σας λίγο δύσπιστους και καχύποπτους.
Στις 4 Νοεμβρίου θα γίνει η Νέα Σελήνη του μήνα, ο Ουρανός θα συμμετέχει πολύ έντονα, καθώς θα βρίσκετε απέναντι από τα φώτα. Θα πρέπει να δώσετε πολύ σημασία στις ξαφνικές αλλαγές, που ενδεχόμενος θα υπάρξουν, στην καθημερινότητα αλλά και την εργασία σας. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά.

Ο Άρης στις 10 του μήνα θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή και οι δύο μαζί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε μια ταχύτητα στην διεκπεραίωση διαφόρων θεμάτων, κάνοντας πολλές συζητήσεις, ειδικότερα σε θέματα που θα αφορούν στην εργασία σας. Ίσως σε κάποια από αυτά αισθανθείτε ότι σας περιορίζουν. Ευτυχώς για εσάς δε θα είναι τόσο έντονο όσο σε άλλους, γιατί ο Κρόνος σας κάνει τρίγωνα.
Στις 13 του μήνα ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό και στις 17 ο Άρης. Εκείνες τις ημέρες οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα που αφορούν στη ψυχολογική αλλά και στη σωματική σας υγεία.

Ο Ερμής στις 18 Νοεμβρίου θα κάνει όψη τρίγωνου με τον Ποσειδώνα. Θα είναι μια μέρα που θα αισθανθείτε αισιοδοξία στον επαγγελματικό τομέα και θα έχετε έντονη διαίσθηση για το τί πρέπει να κάνετε.
Στις 19 του μήνα θα γίνει και η Πανσέληνος του Νοεμβρίου. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στους γεννημένους αρχές δευτέρου δεκαημέρου, για θέματα που αφορούν σε τράπεζες και οικονομικά. Οι υπόλοιποι και κυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, θα ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν, με την υγεία και την καθημερινή σας εργασία γενικότερα.
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή και απέναντι από το ζώδιο των Διδύμων. Θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις με συνεργάτες ή το/τη σύντροφο. Θα προωθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα, αλλά να προσέξετε μην το παρακάνετε. Παράλληλα ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου με θέματα εργασίας.

Τέλος 30 του μήνα, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος με τον Κρόνο. Θα υπάρχει μια ρομαντική διάθεση. Θα αντιμετωπίσετε πιο εύκολα και πιο ώριμα θέματα ή συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα