Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
29/10/2021

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος για εσάς θα είναι ένας μήνας πιο κοινωνικός, αφού τόσοι οι φίλοι σας όσο και φλερτ θα είναι στο προσκήνιο.

Από τις 6 έως τις 24 του μήνα, τη σκέψη σας θα απασχολήσουν το φιλικό σας περιβάλλον, ομάδες και σύλλογοι με τους οποίους μοιράζεστε είτε έναν κοινό σκοπό είτε κοινά ενδιαφέροντα, καθώς και εναλλακτικού τύπου ενδιαφέροντα, ενώ η δραστηριότητές σας θα είναι εστιασμένες εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.
Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες του μήνα θα έχετε καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες και θα έχετε την τάση να ζείτε περισσότερο στο μυαλό σας παρά στην πραγματικότητα.

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα θα επηρεάσει τα φλερτ σας, τα παιδιά σας ή κάποιο χόμπυ.
Αυτό σημαίνει ότι το τοπίο φαίνεται να αλλάζει και πλέον θα αναζητάτε περισσότερη ικανοποίηση στον έρωτα, θα θελήσετε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε κάποιο χόμπυ που να σας άρεσε από καιρό, αλλά δε βρίσκατε το χρόνο.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 14 με 16 Ιανουαρίου βιώνετε μετασχηματιστικές αλλαγές, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ήρθε η ώρα να μηδενίσετε τη ζωή σας όπως την ξέρετε και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Υδροχόος

Το Νοέμβριο θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η καριέρα σας.
Η σκέψη σας αυτόν το μήνα και κυρίως από τις 6 έως τις 24 θα περιστρέφεται γύρω από την επαγγελματική σας πορεία, καθώς και την κοινωνική σας εικόνα.

Η δράση σας αυτόν το μήνα θα είναι εστιασμένη εκεί και μπορεί να χρειαστεί να δώσετε τις μάχες σας, ώστε να ανελιχθείτε ή να χρειαστεί να αποδείξετε στους ανωτέρους σας ότι αξίζετε μια προαγωγή.
Προς το τέλος του μήνα όμως, θα εστιάσετε σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, σπουδές ή κάποια αναζήτηση γύρω από φιλοσοφικά θέματα.
Από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου, εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 20 έως 29 Ιανουαρίου, θα βρεθείτε μπροστά σε συγκρούσεις και εμπόδια που αφορούν αντικρουόμενα συμφέροντα, μεταξύ του επαγγελματικού και προσωπικού σας περιβάλλοντος, γεγονός που θα σας προκαλεί κάποια πίεση ή δυσκολία στο να το επιτύχετε το να τα συνδυάσετε.

Από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, εσείς που έχετε γεννηθεί 30, 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την σύγκρουση ή τις αντικρουόμενες απαιτήσεις οικογένειας, καριέρας ή κάποιου θέματος που έχει προκύψει μεταξύ των δύο γονέων σας, γεγονός που θα σας φέρει σε μεγάλη ένταση. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας και να υποστηρίξετε τη θέση σας, εκφράζοντας τις ανάγκες σας και αποφεύγοντας να «διαλέξετε» στρατόπεδο.
Επιπλέον, η έκλειψη που γίνεται στις 19 Νοεμβρίου φαίνεται να ανοίγει έναν κύκλο αλλαγών στο οικογενειακό περιβάλλον, σε σχέση με τον πατέρα, κάποιο θέμα που να αφορά το σπίτι σας ή κάποιο ακίνητο.

Ιδιαίτερα πιεσμένοι αυτόν το μήνα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 26, 27, 28 και 29 Ιανουαρίου, όμως έχετε υπόψιν σας ότι όσα «χτίζετε» σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, τώρα είναι σε θέση να σας αποφέρουν μακροχρόνιους «καρπούς» ανταμοιβής.

Ιχθύες

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα είναι εστιασμένος σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, άτομα από εκεί καθώς και σπουδές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ειδικότερα, από τις 6 έως τις 24, η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη σε αυτά τα θέματα και μάλιστα το Νέο Φεγγάρι στις 4 Νοεμβρίου θα σας διχάσει και θα προκαλέσει ένταση, καθώς θέλετε να κάνετε ένα ξεκίνημα, όμως φαίνεται πως θα χρειαστεί να δώσετε μάχη και να υπερκεράσετε πολλά εμπόδια που φαίνεται να προκύπτουν.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πώς όλο το μήνα θα ασχοληθείτε με αυτούς τους τομείς, ενώ μπορεί να αφιερωθείτε και στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην επαφή με άτομα που ζουν εκεί.
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα θα φέρει αλλαγές σε θέματα που αφορούν τα αδέρφια σας, κοντινούς συγγενείς, αλλά ενδεχομένως και θέματα που αφορούν το εξωτερικό και σπουδές.

Προς το τέλος του μήνα, η σκέψη σας θα εστιαστεί κυρίως σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής εικόνας.
Μια ευνοϊκή όψη θα συμβεί στις 29 Νοεμβρίου και θα σας δώσει θετική ενέργεια και αυξημένη ευαισθησία.
Πολλή προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί 9, 10 και 11 Μαρτίου, γιατί είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο σε αυτούς τους τομείς.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα