Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021: Ζυγός – Τοξότης

ASTROTEAM GUEST
29/10/2021

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ισχυρών δονήσεων σε κοσμικό επίπεδο, καθώς με τον Άρη στο Σκορπιό ενισχύεται η διεκδίκηση και η επιμονή για την πραγματοποίηση στόχων. Οι δύσκολες επαφές που θα κάνει με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα κάνουν το κλίμα νευρικό και ταραχώδες, ενώ εκείνοι που θα το βιώσουν πιο έντονα θα είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Επιπλέον, η Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου θα τους φέρει σημαντικές αλλαγές, κάνοντας το μήνα αυτό ακόμη πιο έντονο. Ωστόσο, η Έκλειψη αυτή μας επηρεάζει όλους, αναλόγως του πού έχουμε αυτά τα ζώδια στον προσωπικό μας χάρτη ή να έχουμε πλανήτες εκεί.

Ζυγός

Ο Νοέμβρης θα είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας κυρίως και γενικότερα ό,τι θεωρείται απόκτημα σας.
Με τον Άρη στο Σκορπιό, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα και συνεπώς χρειάζεται να ξεχωρίσετε τί είναι σημαντικότερο για εσάς και τί θα αφήσετε για τον επόμενο μήνα.

Μπορεί να θελήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα που να αφορούν νέες πηγές εισοδήματος, όμως καλό θα ήταν να μην λειτουργήσετε παρορμητικά και επιπλέον λάβετε υπόψιν σας ότι είστε υπό το καθεστώς αρκετού στρες, οπότε μπορεί να μην έχετε ψύχραιμη εικόνα για το τί αλλαγές μπορούν να γίνουν.
Ειδικότερα, από τις 6 έως τις 24 του μήνα η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη εκεί και όχι άδικα, καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση το προσεχές διάστημα. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς ίσως έχετε ήδη δει αλλαγές, αναλόγως με το πώς είναι δομημένος ο προσωπικός σας αστρολογικός χάρτης.

Από τις 6 Νοεμβρίου και για το υπόλοιπο του μήνα, ίσως θελήσετε να ομορφύνετε το σπίτι σας ή να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.
Τις τελευταίες μέρες του μήνα και συγκεκριμένα από τις 25 και μετά, η σκέψη σας θα προσανατολιστεί περισσότερο σε θέματα που αφορούν κοντινές μετακινήσεις, media, το στενό συγγενικό σας περίγυρο ή και τα αδέρφια σας.

Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί 17 με 19 Οκτωβρίου βιώνετε μεγάλες αλλαγές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να νιώθετε μια ματαίωση. Να θυμάστε ότι οι ριζικές και επίπονες αλλαγές είναι που μας εξελίσσουν και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Σκορπιός

Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον εαυτό σας και στο έτερον ήμισυ.
Ειδικότερα, από τις 6 έως τις 24 του μήνα θα απασχολήσει τη σκέψη σας το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και ο τρόπος που παρουσιάζεστε στους άλλους αλλά και η εμφάνισή σας.
Η έκλειψη του μήνα φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τη σχέση με το σύντροφο σας και να φέρνει αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Εάν είστε μόνοι, ήρθε ίσως η ώρα να γνωρίσετε εκείνον τον άνθρωπο που μπορεί να αποδειχθεί σύντροφος ζωής. Από την άλλη, όσοι από εσάς είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να την επανεξετάσετε και ενδεχομένως να διαπραγματευτείτε τις ανάγκες σας και κυρίως το τί “παίρνετε” και τί “δίνετε”.
Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στο πώς φαίνεστε καθώς και το άμεσο περιβάλλον σας, είτε αφορά τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους είτε τον πραγματικό χώρο που σας περιβάλλει και ενδεχομένως να αποφασίσετε ένα καινούργιο ξεκίνημα σχετικά με αυτούς τους τομείς.
Προς το τέλος του μήνα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.
Ο Άρης στο ζώδιο σας, μπορεί να σας φέρνει ένταση και άγχος, όμως σας δίνει τρομερή δύναμη και ενέργεια, επιμονή και αφοσίωση στο να πετύχετε ό,τι έχετε αποφασίσει. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποια επαγγελματική ευκαιρία στον ορίζοντα και να ξεκινήσετε μάλιστα μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου εσείς που έχετε γεννηθεί από 23 Οκτώβρη έως 1 Νοέμβρη, θα βρεθείτε μπροστά σε συγκρούσεις και εμπόδια που αφορούν το πώς θέλετε εσείς να δρομολογήσετε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα και το οικογενειακό σας περιβάλλον σας προκαλεί κάποια πίεση ή δυσκολία στο να το επιτύχετε. Χρειάζεται να προσπαθήσετε για μια μέση λύση και κυρίως να μην πιέσετε τον εαυτό σας υπερβολικά, προκειμένου να μην εξασθενίσει η υγεία σας.

Από τις 12 έως τις 17 Νοεμβρίου, εσείς που έχετε γεννηθεί 2, 3 και 4 Νοεμβρίου μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με το έτερον ήμισυ ή κάποιο συνεργάτη και να υπάρχει ανεξέλεγκτη ένταση. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας και να διεκδικήσετε ή να υποστηρίξετε τίμια τη θέση σας, χωρίς χειραγώγηση και συναισθηματικούς εκβιασμούς.
Στις 29 του μήνα θα είστε σε θέση να εκφράσετε πιο όμορφα συναισθήματα και να «μαλακώσετε» με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επιπλέον, οξυμένη θα είναι η διαίσθηση σας.

Εσείς που έχετε γενέθλια 30 Οκτωβρίου βιώνετε ένα δύσκολο διάστημα, καθώς από τη μία ανατρέπονται οι ισορροπίες σας σε προσωπικό επίπεδο και από την άλλη έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες οι οποίες σας πιέζουν υπερβολικά.
Ανατροπές βιώνετε και εσείς που έχετε γεννηθεί 1, 2, 3 και 4 Νοεμβρίου. Το τοπίο είναι λίγο πιο ευνοϊκό για εσάς που έχετε γεννηθεί 14 με 17 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος για εσάς φαίνεται να είναι ένας μήνας ήσυχος και μοναχικός, είναι όμως μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και για να εξετάσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Από τις 6 έως τις 24 του μήνα θα έχετε την τάση να λειτουργήσετε με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ η σκέψη σας μπορεί να γίνει λίγο μελαγχολική. Μπορεί να νιώθετε πολλή κούραση ή εξάντληση ακόμη και χωρίς προφανή λόγο.

Όσοι από εσάς έχετε κρυφές δραστηριότητες είτε επαγγελματικής είτε προσωπικής φύσεως, να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να αποκαλυφθούν τον επόμενο μήνα.
Ως αντιστάθμισμα, μπορείτε να επιλέξετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε, να σχεδιάσετε πώς θα θέλατε να είναι οι δράσεις σας από εδώ και πέρα, ώστε να το πραγματοποιήσετε ή έστω να θέσετε τα θεμέλια μόλις ο Άρης πάει στο ζώδιο σας, δηλαδή μέσα στο Δεκέμβρη. Ωστόσο, από τις 25 και μετά η σκέψη σας θα γίνει πιο αισιόδοξη και θα εστιαστεί στο άμεσο περιβάλλον και την εμφάνισή σας.

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου θα σας επηρεάσει σε επίπεδο καθημερινότητας και υγείας.
Ίσως ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε αυτούς τους τομείς και να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα να διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας με έναν τρόπο που να απολαμβάνετε την κάθε μέρα και να μην είναι ένα διαρκές άγχος για να έχετε τον έλεγχο.

Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και την επαγγελματική σας εικόνα, καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και δυσφημήσεις. Χρειάζεται να μην εμπιστεύεστε τυφλά τα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο και να ελέγχετε την αλήθεια των όσων σας λέγονται.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα