Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021: Καρκίνος – Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
29/10/2021

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι το μήνα Νοέμβριο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το σπίτι, τα παιδιά, τα ερωτικά και τους φίλους-συνεργάτες σας.
Στις 2 του μήνα ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου θα προσέξετε λίγο τις εντάσεις, που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς, τους συνεργάτες και τα άτομα του σπιτιού σας.
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, θα γίνει στις 4 του μήνα. Τα φώτα θα βρεθούν απέναντι από τον Ουρανό, κάνοντας την κατάσταση εκρηκτική. Οι ενάρξεις που κάποιοι από εσάς θα κάνετε, θα είναι λίγο απότομες, ανατρεπτικές και ξαφνικές. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα γίνει στον 5ο φυσικό σας οίκο, ταρακουνώντας τα ερωτικά, τη σχέση με τα παιδιά και τη διάθεσή σας.

Στις 6 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Έτσι θα δώσει την ευκαιρία στους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα που τους ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια, στις 10 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει όψη συνόδου με τον Άρη και οι δύο τους τετράγωνο με τον Κρόνο. Εκεί θα αισθανθείτε ότι ίσως δεν σας καταλαβαίνουν. Θα δυσκολευτείτε στην επικοινωνία με τα παιδιά ή τον/την σύντροφο σας και δε θα έχετε αρκετή ενέργεια.
Ο Ήλιος στις 12 Νοεμβρίου, θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είναι μια ημέρα ρομαντική. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά, π.χ. να πάτε στο θέατρο ή να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Αφορά κυρίως στους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Στις 13 του μήνα ο Ερμής θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, προκαλώντας εκνευρισμό ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους ή τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου.
Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, στις 16 του μήνα θα δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν κάποια από τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα μεταξύ του εαυτού τους και των άλλων.
Στις 17 του μήνα ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό. Αυτή την ημέρα οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους γιατί θα υπάρξουν ξαφνικές παρεξηγήσεις με τους φίλους, τα ερωτικά και τα παιδιά σας. Την επομένη όμως στις 18, θα σχηματίσουν όψη τριγώνου ο Ερμής με τον Ποσειδώνα. Θα είναι μια ημέρα πιο ευχάριστη και με μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, θα γίνει στις 19 του μήνα και θα συνοδεύεται από έκλειψη. Επίσης, η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Θα ολοκληρώσετε με ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς, φίλους, ομάδες και έρωτες. Ό,τι πρέπει, θα φύγει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράλληλα η Αφροδίτη στον 7ο φυσικό σας οίκο, θα φέρει γνωριμίες και θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες.
Στις 27, 28 και 29 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ, γνωριμίες, μετακινήσεις αλλά και διασκέδαση.

Τέλος 30 Νοεμβρίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και την καθημερινότητά σας. Θα οργανώσετε και θα τακτοποιήσετε τα πράγματα γύρω σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Λέων

Τα Λιοντάρια τον Νοέμβριο, θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια, στην καριέρα αλλά και στις συνεργασίες.
Ο μήνας ξεκινά με όψη τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Δία. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις είτε επαγγελματικές, είτε πιο προσωπικές, έχοντας θετικές εξελίξεις.

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου, θα έχει και την έντονη συμμετοχή του Ουρανού. Ο Ουρανός από εκεί, θα προκαλέσει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές, κυρίως για τους γεννημένους 3, 4 και 5 Αυγούστου. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα γίνει στον 4ο οίκο σας και θα σας φέρει γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια.
Στις 10 του μήνα ο Άρης, θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή και οι δύο μαζί θα κάνουν όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι 28, 29, 30 και 31 Ιουλίου, θα είστε και εσείς που θα πιεστείτε περισσότερο με αυτή την όψη. Θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα της οικογενείας ή των συνεργατών σας. Επίσης, μπορεί να σας καθυστερούν και να αισθάνεστε ότι δε σας καταλαβαίνουν.

Ο Ερμής στις 13 του μήνα θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό. Οι γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα εκνευριστείτε με τα θέματα που προκύπτουν και αφορούν στο σπίτι. Στις 15 ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με το Δία που, αυτή τη στιγμή βρίσκετε απέναντι από τους γεννημένους 15, 16 και 17 Αυγούστου. Θα είναι μια καλή ημέρα για εσάς να βρείτε εύκολες λύσεις και ευκαιρίες, στα θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή μόνο στην επιπολαιότητα και τις σπατάλες.
Στις 17 Νοεμβρίου μετά τον Ερμή, ο Άρης με την σειρά του θα βρεθεί και αυτός απέναντι από τον Ουρανό. Πάλι οι γεννημένοι 3, 4 και 5 Αυγούστου, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα που θα σας αιφνιδιάσου και θα αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια.

Η Πανσέληνος του μήνα συνοδεύεται από έκλειψη. Θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Θα ξεκαθαρίσουν και θα ολοκληρωθούν θέματα που θα αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην καριέρα σας.
Από τις 22 του μήνα, πού ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και στη συνέχεια ακολουθεί ο Ερμής, οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Μπαίνοντας στον 5ο οίκο σας φέρνουν ενεργεία, φλερτ, χαρά και αισιοδοξία.

Στο τέλος του μήνα, επιπλέον θα κάνουν και όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Εκεί θα μπορέσετε να διευθετήσετε υποθέσεις και να οργανωθείτε καλύτερα.

Παρθένος

Εσάς τους Παρθένους το μήνα Νοέμβριο θα σας απασχολήσουν θέματα, που έχουν να κάνουν με οικονομικά, αδέλφια, ξαδέλφια και γενικά την έντονη καθημερινότητα σας.
Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Δία. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και την δουλεία σας.

Στις 4 Νοεμβρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία συνοδεύετε από όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Αυτό το Νέο Φεγγάρι θα γίνει στον 3ο φυσικό σας οίκο. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες επαφές με αδέλφια και ξαδέλφια. Μερικοί από εσάς, θα ξεκινήσουν κάποιου είδους σπουδών και γενικά θα υπάρξει επιθυμία για ταξιδάκια.
Ο Ερμής και ο Άρης θα κάνουν όψη συνόδου μεταξύ τους και τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα έχετε συζητήσεις με συγγενείς για τη διεκπεραίωση διαφόρων εκκρεμοτήτων. Ο Κρόνος όμως, θα δυσκολέψει την επικοινωνία και ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Στις 12 του μήνα ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που βρίσκετε απέναντι από τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου. Θα είναι μια ημέρα πιο χαλαρή και ρομαντική και ίσως μία ευκαιρία για ξεκούραση.
Ο Ερμής στις 13 Νοεμβρίου θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, το ίδιο θα συμβεί και με τον Άρη στις 17. Οι γεννημένοι 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα προσέξετε τις εντάσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα, καθώς επίσης και τις μετακινήσεις σας.

Στις 19 του μήνα θα γίνει και η Πανσέληνος, όπου θα συνοδεύετε και από την προτελευταία έκλειψη του χρόνου. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέλφια, τους συγγενείς, καθώς και τις σπουδές. Βοηθητική θα είναι εκείνη την ήμερα για τους γεννημένους 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου η όψη Αφροδίτης, Ουρανού που γίνεται την ίδια ημέρα.
Η Αφροδίτη στις 27 του μήνα κάνει όψη εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας γνωριμίες και μια πιο ερωτική διάθεση. Στις 29 ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Ερμή, ενώ ο Άρης σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα. Εκείνη την ημέρα θα έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια.

Τέλος στις 30 του μήνα, οι όψεις βοηθούν ακόμη περισσότερο στα θέματα σπιτιού. Επίσης, θα υπάρχει και μια πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση, λόγω του εξαγώνου Αφροδίτης και Ποσειδώνα.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα