Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021: ΚΡΙΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

AJITA MARIA KASTRIOTI
02/03/2021

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο 21/3 – 31/3

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου αυτό το μήνα αλλά και για αρκετό καιρό από εδώ και στο εξής, καλείστε να λάβετε μαθήματα μέσω της φιλίας και των ομάδων, να αναλάβετε ευθύνες και να ξεπεράσετε αγκυλώσεις. Αποφύγετε την απομόνωση και αφεθείτε με εμπιστοσύνη στις φιλικές σας σχέσεις, μέσα από τις οποίες θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Είναι κατάλληλη περίοδος να εργαστείτε για το όραμά σας στη ζωή και να διευθετηθούν τα πρακτικά ζητήματα για την υλοποίησή του. Ο Ερμής μέχρι τις 15/03 ευνοεί την επικοινωνία με φίλους και φαίνεται ότι ο τρόπος σκέψης σας διαμορφώνεται μέσα από την επαφή σας με φίλους, τις ομάδες αλλά και μέσα από τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας ή τους κοντινούς συγγενείς. Το μυαλό σας κατεβάζει πρωτοποριακές ιδέες και έχετε όλη την τόλμη και τη δύναμη να τις κάνετε πραγματικότητα. Ο λόγος σας είναι ευθύς, εύστοχος και αυτό το μήνα είναι το μέσο με το οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι χρειάζεστε. Είναι περίοδος που ευνοούνται το εμπόριο, ιδιαίτερα μέσω διαδικτύου, οι διαπραγματεύσεις και κάθε είδους συμφωνίες. Από 16/03 που ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και βρίσκεται στους Ιχθύες, ίσως υπάρχει μια χαοτική τάση και θολή κρίση γι αυτό σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά είναι προτιμότερο τυχόν συμφωνίες ή συμβόλαια να γίνουν πριν τα μέσα του μήνα. Κατά τα άλλα, και με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 13/3 στο 12ο για σας οίκο, η διάθεσή σας μπορεί να είναι ρομαντική και να έχετε τάσεις ονειροπόλησης και φυγής από την καθημερινή πραγματικότητα. Ιδανική έκφραση της ενέργειας αυτής είναι μέσα από την τέχνη ή το διαλογισμό που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να βιώσετε κατάσταση πληρότητας μέσα από την επαφή με τον εαυτό σας και το Όλον. Από 22/3 μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό και επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Η αγάπη τώρα εκφράζεται με πράξεις και δημιουργία. Φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση και βγαίνετε προς τα έξω δυναμικά και με αέρα ανεξαρτησίας απολαμβάνοντας το θαυμασμό των άλλων. Τέλος με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/03 η ενέργεια στρέφεται στον τομέα της σχέσης και της συντροφικότητας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών φωτίζονται και εσείς καλείστε μέσα από την αντίθεση των Φώτων, Ήλιου και Σελήνης, να μάθετε ότι η ατομική ελευθερία είναι προϋπόθεση για να υπάρξει αληθινή και ουσιαστική δέσμευση.

2ο Δεκαήμερο 1/04 – 10/04

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου αυτό το μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι τις 22/3, και από 16/03 θα είναι και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, να συναντάνε τον πλανήτη του φανταστικού και του ονειρικού, τον Ποσειδώνα. Η καρδιά σας ανοίγει, υπάρχει τάση θυσίας για όσους και όσα αγαπάτε και ίσως αισθάνεστε ψυχική σύνδεση με όλη την ανθρωπότητα νοιώθοντας ως αποστολή να τη βοηθήσετε. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων σας δίνει έμπνευση, ιδεαλισμό και ίσως υπάρχει ανάγκη να εκφραστείτε καλλιτεχνικά ή πνευματικά. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και αυτή στους Ιχθύες στις 13/03, δίνει τη δυνατότητα για νέες συνειδητοποιήσεις και νέα πνευματικά μονοπάτια. Μυστικά μπορεί να σας αποκαλυφθούν ή πράγματα απωθημένα στο ασυνείδητο μπορεί αυτό το μήνα να γίνουν γνωστά στο συνειδητό σας. Προς αυτή την κατεύθυνση συνδράμουν και οι πλανήτες που από αρχές του έτους βρίσκονται στον Υδροχόο, Κρόνος και Δίας. Και οι δύο, μέσα από το ζώδιο της αλήθειας, σας υποστηρίζουν να έχετε καθαρότητα, διαύγεια και εγρήγορση. Το σύμπαν σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε από τα θολωμένα νερά των Ιχθύων και τις σειρήνες του Ποσειδώνα χωρίς να μαγευτείτε και να εξαπατηθείτε αρκεί να αναλάβετε την ευθύνη σας και απλώς να αναγνωρίσετε αυτό που ήδη ξέρετε, την αλήθεια μέσα σας. Εάν πάλι δυσκολεύεστε να κάνετε επαφή και να διακρίνετε το πραγματικό από το όνειρο, οι φίλοι  ή οι ομάδες και οι συλλογικότητες που συμμετέχετε μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις ή μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε αυτό που δε βλέπετε εσείς. Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων υπάρχει ενδιαφέρον για μάθηση και πληροφόρηση. Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας τώρα για σας. Η σκέψη γίνεται γρήγορη και κοφτερή και ίσως υπάρχει η τάση για πολυλογία ή για έντονο λόγο με πάθος προκειμένου να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Η Αφροδίτη στις 22/3 αφήνει τους ρομαντικούς και εσωτερικούς Ιχθύες και περνάει στο ζώδιό σας δίνοντάς σας ώθηση να βγείτε προς τα έξω. Η ενέργεια τώρα θέλει να εκδηλωθεί εξωτερικά, η τυχόν κυκλοθυμία και οι συναισθηματισμοί των προηγούμενων ημερών έρχονται σε ισορροπία και η αγάπη σας εκδηλώνεται πρακτικά μέσα από τη δράση. Με τον πλανήτη της αγάπης στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο στις 23 του μήνα στο απέναντί σας ζώδιο, του Ζυγού, θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Εάν παρατηρήσετε και επιτρέψετε να αφεθείτε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, θα δείτε ότι μέσα από την εμπιστοσύνη, τη συντροφικότητα και τη συνεργασία λαμβάνετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε σε ατομικό επίπεδο και αυτό γλυκαίνει την καρδιά σας και σας ομορφαίνει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

3ο Δεκαήμερο 11/04 – 20/04

Κριάρια μου αυτού του δεκαημέρου αυτή την περίοδο οι καιροί σας ευνοούν και δεν έχετε πραγματικά τίποτα να φοβάστε. Στις 17/03 ο Δίας περνάει στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου και σας δίνει ευκαιρίες που αν τις δείτε και τις αξιοποιήσετε θα σας εξελίξουν και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας. Ο πλανήτης σάς ευνοεί να έχετε θετική οπτική και η θετική αυτή ενέργεια έλκει εξίσου θετικές καταστάσεις. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας και τις τυχόν ομάδες που συμμετέχετε, γιατί φαίνεται πως αυτή την περίοδο έχουν κάτι σημαντικό να σας δείξουν, κάτι να σας διδάξουν και να σας στηρίξουν στις επιδιώξεις και τους στόχους σας. Υπάρχει εύνοια σε ό,τι σχετίζεται με τεχνολογία και διαδίκτυο και με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα είναι κατάλληλη περίοδος για διαδικτυακό εμπόριο, μαθήματα εξ αποστάσεως και γενικά δραστηριότητες που σχετίζονται με ενημέρωση, επικοινωνία και διαπραγματεύσεις μέσω της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Ευνοούνται επίσης τα εναλλακτικά επαγγέλματα, ό,τι έχει να κάνει με ενέργεια όπως οι ενεργειακές θεραπείες, και η αστρολογία. Ο Άρης στους Διδύμους σάς δίνει γρήγορη αντίληψη και ταχύτητα στη σκέψη και το λόγο σας. Η επικοινωνία γίνεται σημαντική και μπορεί μάλιστα μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον ή τα αδέλφια σας να λάβετε πληροφορίες χρήσιμες για τη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ίσως έχετε την τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις και να κάνετε θυσίες γι αυτά. Μείνετε σε επαφή με την πραγματικότητα και αναλάβετε την ευθύνη για κάθε σας πράξη τώρα ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα. Υπάρχει επίσης τάση για κρυφές και παρασκηνιακές σχέσεις ή ακόμα και πλατωνικές. Ωστόσο στις 22/03 η ενέργεια μεταλλάσσεται. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και δεν αρκείται στα λόγια και τα παραμύθια αλλά ζητάει πράξεις και φως στις καταστάσεις της ζωής της. Είναι έτοιμη για περιπέτειες και ορμάει δυναμικά να ζήσει τον έρωτα! Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/03 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και νέες συνειδητοποιήσεις. Μυστικά και κρυφοί εχθροί φανερώνονται και είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν απωθηθεί στο ασυνείδητο και που εάν φανερωθούν και τα δείτε, θα ανακουφιστείτε, θα χαλαρώσετε και θα μπορέσει να υπάρξει ησυχία μέσα σας και έξω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο 21/04 – 30/04

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου ο Ουρανός συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σας και αυτό το μήνα επηρεάζονται από τις ουράνιες αλλαγές κυρίως οι γεννημένοι 28-29-30 Απριλίου. Με τον πλανήτη της ανατροπής δίπλα στον ήλιο σας να είστε έτοιμοι για ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας. Μπορεί να έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, με τον σύντροφό σας, με τα παιδιά σας, το βέβαιο είναι ότι μέσα στο Μάρτιο κάτι αλλάζει δραστικά και είναι η ώρα που μπαίνει οξυγόνο και ελευθερία στη ζωή σας! Επίσης οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Απριλίου δέχεστε τις πιέσεις του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου. Ο τομέας της καριέρας ίσως έχει κάποιες δυσκολίες και φαίνεται να υπάρχουν αντιστάσεις σε ό,τι αφορά νέες ιδέες, καινοτομίες και τεχνολογία. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος μπορεί να σημαίνει κάποιες επισημοποιήσεις που αφορούν τη δημόσια εικόνα σας και το κοινωνικό σας status. Ένας γάμος, μια επαγγελματική προαγωγή, αλλαγή καριέρας είναι κάποιες από τις θετικές εκδηλώσεις αυτών των κρόνιων επιρροών. Η Αφροδίτη από αρχές του μήνα βρίσκεται στους Ιχθύες και δίνει δυνατότητες για συμμετοχή σε ομάδες καλλιτεχνικού ή πνευματικού ενδιαφέροντος. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, ονειρεύεται και ερωτεύεται. Την ίδια στιγμή όμως εξιδανικεύει και μπορεί αργότερα να πονέσει και να απογοητευτεί όταν δει ότι τα πράγματα ήταν αλλιώς από ό,τι πίστευε. Την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες και αισθηματικές επαφές. Χρειάζεται μόνο να είστε σε επαφή με την πραγματικότητα και να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας φωνή που πάντα γνωρίζει και διακρίνει την αλήθεια από τη φαντασία, και από το σημείο αυτό να προχωρήσετε και να κάνετε ό,τι είναι να κάνετε. Η Νέα Σελήνη στις 13/03, επίσης στον οίκο των φίλων και των ομάδων, είναι ένδειξη για νέες γνωριμίες, νέους φίλους και νέες συλλογικότητες στις οποίες ενδέχεται να συμμετέχετε. Καινούρια οράματα και νέοι στόχοι για τη ζωή γεννιούνται κι εσείς με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας και τις υδροχοικές ενέργειες να σας κρατάνε σε εγρήγορση, βουτάτε στις αλλαγές και παίρνετε ανάσα ελευθερίας. Τέλος, ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα ή κάποια οικονομικά θέματα αυτό το μήνα που σας δημιουργούν θυμό και εκνευρισμό αλλά ταυτόχρονα σας κινητοποιούν και σας ωθούν σε δράση.

2ο Δεκαήμερο 01/05 – 10/05

Ταύροι μου του δεύτερου δεκαημέρου και κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου, αυτό το μήνα υποδέχεστε τον Κρόνο που σας επηρεάζει και σας δοκιμάζει από το ζώδιο του Υδροχόου. Από τα μισά του μήνα οι γεννημένοι 1-2-3/05 να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με καριέρα ή γάμο. Είναι γνωστό ότι ο Κρόνος είναι ο μεγάλος Δάσκαλος του ζωδιακού που μπορεί να θεωρείται σκληρός αλλά είναι δίκαιος. Ό,τι αξίζει να μείνει και ό,τι είναι στηριγμένο σε γερές βάσεις θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σας παρά τις όποιες δοκιμασίες μπορεί να σας υποβάλει ο πλανήτης. Αντίθετα ό,τι δεν είναι για σας και ό,τι δεν είναι αρκετά δυνατό ώστε να επιβιώσει, με το πέρασμά του ο Κρόνος θα το τελειώσει. Μια επώδυνη ίσως διαδικασία η οποία όμως, εάν κατανοήσετε τη σοφία με την οποία λειτουργούν όλα στο σύμπαν, είναι και ευκαιρία για να απεμπλακείτε από οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να ανακουφιστείτε από οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο πια για σας και την εξέλιξή σας. Την ίδια στιγμή που ο Κρόνος επηρεάζει του γεννημένους τις πρώτες μέρες του Μαΐου, ο Δίας στον Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους από 6-10 Μαΐου. Μέχρι τις 16/03 βρίσκεστε υπό την προστασία του πλανήτη και μπορεί να έχετε επισημοποιήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Πρόκειται για μια περίοδο που υπάρχει αίσθημα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Οι στόχοι τώρα είναι υλοποιήσιμοι και υπάρχει αναγνώριση και θετική ανταπόκριση από τους άλλους. Με τον Άρη στους Διδύμους η σκέψη σας είναι γρήγορη, ο λόγος σας γίνεται κοφτερός και είναι το μέσο με το οποίο δράτε και διεκδικείτε αυτά που έχετε ανάγκη. Οι ασφάλειες και τα οικονομικά σας είναι ίσως οι τομείς που αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσετε μάχες. Οι φίλοι σας είναι οι σύμμαχοί σας αυτή τη στιγμή και με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στις 13/3, όλα στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται να υπάρχουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε σε βάθος και να νιώσετε αγάπη και αποδοχή. Επιτρέψτε το ρομαντισμό και την ευαισθησία στη ζωή σας και μείνετε ανοιχτοί στους νέους δρόμους που ανοίγονται τώρα μπροστά σας. Ιδανική περίοδος για συμμετοχή σε καλλιτεχνικές ή πνευματικές ομάδες.

3o Δεκαήμερο 11/05 – 20/05

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε το Δία που από 17/3 σάς ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου. Οι γεννημένοι κυρίως στις αρχές του δεκαημέρου πιθανό να έχετε επεκτάσεις στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα. Η καριέρα φαίνεται να πηγαίνει όλο και καλύτερα και οι προσπάθειες σας τώρα αναγνωρίζονται από άτομα εξουσίας. Επίσης είναι πιθανές προαγωγές και επισημοποιήσεις είτε μέσω επαγγέλματος είτε μέσω γάμου, με συνέπεια την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σας. Ωστόσο, με τον πλανήτη να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον ήλιο σας καλό είναι να περιορίσετε την τυχόν υπεραισιοδοξία σας και την τάση σας προς την υπερβολή. Για τους γεννημένους 17-18-19 Μαΐου ο Πλούτωνας σε ευνοϊκή όψη με τον ήλιο σας σάς δίνει δύναμη, αντοχή και σηματοδοτεί περίοδο καθολικής μεταμόρφωσης με αποτέφρωση του παλαιού εαυτού και την ανάδυση μιας νέας αυτο-εικόνας. Ο Άρης στους Διδύμους όλο το μήνα δρα με βασικό μέσο του τον λόγο, που σημαίνει ότι είναι ιδανική περίοδος για διαπραγματεύσεις και οικονομικές διεκδικήσεις. Οι ασφάλειες σας και τα οικονομικά πιθανό να είναι πεδίο μάχης αυτό το μήνα που καλείστε να μπείτε και να διεκδικήσετε. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και στον 11ο για σας οίκο, υπάρχει πιθανότητα κάποιες φιλικές σχέσεις να καταλήξουν ερωτικές ή και το αντίθετο. Ευνοείται η συμμετοχή σε ομάδες καλλιτεχνικού χαρακτήρα, ή που σχετίζονται με τη μόδα, την ομορφιά και γενικότερα την αισθητική. Ευνοούνται επίσης οι φιλικές σας σχέσεις και υπάρχει ίσως η ανάγκη αυτή τη στιγμή να δεχθείτε την αγάπη και τη φροντίδα των φίλων. Οι φίλοι σας είναι οι άνθρωποι που τώρα μπορείτε να εμπιστευτείτε και από το σημείο της αμοιβαίας αγάπης και κατανόησης θα υποστηριχθείτε και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η Νέα Σελήνη που συμβαίνει στις 13/03 στο ίδιο ζώδιο με την Αφροδίτη, τους Ιχθύες, φέρνει νέα οράματα και νέες ελπίδες για τη ζωή. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα πνευματικά και τα εναλλακτικά και είναι πιθανό να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλογικότητες που έχουν αυτά τα ενδιαφέροντα. Είναι η ώρα που κάτι ξυπνάει μέσα σας και εάν το εμπιστευτείτε θα οδηγηθείτε σε νέα μονοπάτια και σε νέους κόσμους για να βιώσετε νέες μοναδικές εμπειρίες, την ομορφιά και την έκσταση της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο 21/05 – 31/05

Ο Άρης αυτό το μήνα βρίσκεται στο ζώδιό σας και από 5 μέχρι 21/03 θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Ο πλανήτης της δράσης σάς δίνει δύναμη και σας ωθεί στη δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε ό,τι χρειάζεστε. Ωστόσο, με το θυμικό σας έντονο αυτές τις μέρες, υπάρχει ενδεχόμενο να εμπλακείτε σε καυγάδες και ρήξεις. Σημαντική εύνοια και υποστήριξη δέχεστε από τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο και από 1-16/3 θα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στα τέλη του δεκαημέρου, 29-30-31/05. Με τον Κρόνο στον πλευρό σας υπάρχει συνέπεια, οργανωτική ικανότητα και υπευθυνότητα. Η υπομονή, η επιμονή και η εργατικότητά σας φέρνουν θετικά αποτελέσματα σε θέματα σπουδών ή τυχόν νομικών υποθέσεων. Και με το Δία στο ίδιο ζώδιο και οίκο φαίνεται να είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά, να έχετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στο Θείο θέλημα. Την πρώτη βδομάδα του μήνα η Αφροδίτη θα είναι στους Ιχθύες και πιθανόν να αισθάνεστε έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε προκλητικές συμπεριφορές προκειμένου να κρύψετε την ευαισθησία σας. Η διάθεσή σας θα είναι ερωτική και υπάρχει ενδεχόμενο ο έρωτας να συνδέεται με το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή να είναι άτομο εξουσίας που έχει φήμη ή κύρος. Ο Ερμής στους Ιχθύες από 16-26/03 δίνει φαντασία και ρομαντισμό στη σκέψη σας αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να υστερεί σε διάκριση και ορθή λογική. Το μυαλό σας μάλλον περιστρέφεται γύρω από την επαγγελματική και κοινωνική σας επιτυχία. Βάλτε τη φαντασία που διαθέτετε στην εργασία σας και τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Η Νέα Σελήνη στις 13/03 γίνεται στον οίκο της καριέρας σας δηλώνοντας ενάρξεις επαγγελματικές ή αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα σας. Τέλος, ο Ουρανός στο προηγούμενο από σας ζώδιο, τον Ταύρο, σας κρατάει σε εγρήγορση και σας αφυπνίζει. Μπορεί επίσης να υπάρχει δυσκολία στον ύπνο λόγω της ασταμάτητης νοητικής λειτουργίας. Ο διαλογισμός είναι ο ιδανικός τρόπος που μπορεί να σταματήσει η συνεχής κινητικότητα του μυαλού και η ενασχόληση με πνευματικά ή εναλλακτικά μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καθαρότητα, αλήθεια και να έχετε μέσα σας ειρήνη και ησυχία.

2ο Δεκαήμερο 01/06 – 10/06

Δίδυμοι αυτού του δεκαημέρου και κυρίως οι γεννημένοι 6-10/06 έχετε τις ευλογίες του Δία από το ζώδιο του Υδροχόου να σας δίνει βαθιά αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στη ζωή. Υπάρχει εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών θεμάτων, ταξιδιών και θέματα εξωτερικού. Οι συγγενείς σας και οι Δάσκαλοί σας είναι αυτό το διάστημα οι άνθρωποι από τους οποίους θα έχετε προστασία και υποστήριξη. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου, 01-02-03/06, δέχεστε την ενέργεια του Κρόνου από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Ο πλανήτης σάς υποστηρίζει τώρα να έχετε υπευθυνότητα και πρακτικότητα, ποιότητες που μπορούν να σας ευνοήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Εάν δείξετε συνέπεια και αφοσίωση σε ό,τι σας ενδιαφέρει, ο Κρόνος θα είναι σύμμαχός σας και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε αυτά για τα οποία εργάζεστε. Προς την ίδια κατεύθυνση συλλειτουργεί και ο Άρης που αυτό το μήνα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας εμψυχώνει, σας δυναμώνει και σας κινητοποιεί. Από 22/03 μέχρι τέλη του μήνα ο Άρης στους Διδύμους θα επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους από 1 μέχρι 6 Ιουνίου. Ο λόγος σας μπορεί να είναι κοφτερός και η διάθεσή σας εριστική με ενδεχόμενο να βρεθείτε σε καυγάδες και λογομαχίες που ο ίδιος μπορεί να έχετε προκαλέσει. Καλό είναι να παρατηρήσετε το θυμό και τον τυχόν εκνευρισμό που πιθανό να έχετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και συνειδητά να βρείτε τρόπους να εκφραστεί δημιουργικά μέσα από σας και όχι να αναλωθείτε σε άσκοπες εντάσεις και τσακωμούς που θα κουράσουν τον οργανισμό σας σε φυσικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Η Αφροδίτη από 6-14/03 θα είναι στους Ιχθύες και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καριέρα σας και το κοινωνικό σας στάτους. Δεν θα είναι έκπληξη εάν μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο προκύψει έρωτας ή εάν εμπλακείτε σε παράνομες ή κρυφές ερωτικές περιπέτειες. Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι σημαντική τώρα για σας και για την κοινωνική σας αναγνώριση που φαίνεται να σας ενδιαφέρει. Τέλος ο Ερμής σας ευνοεί την πρώτη βδομάδα του μήνα και είναι χρήσιμο να κάνετε όλες σας τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες τότε, προτού περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων που συνήθως φέρνει χάος και μπερδέματα στην επικοινωνία.

3ο Δεκαήμερο 11/06 – 21/06

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, από 14 μέχρι 21 Μαρτίου η Αφροδίτη θα σας επηρεάζει από το ζώδιο των Ιχθύων και ίσως αισθάνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και ρομαντικοί αυτή την περίοδο. Η ενασχόλησή σας με την τέχνη, την ομορφιά, το διαλογισμό και οτιδήποτε πνευματικό γαληνεύουν τη ψυχή σας και σας προσφέρουν εσωτερική ηρεμία. Η κοινωνική σας εικόνα και η επιτυχία φαίνεται να παίζουν μεγάλο ρόλο αυτή τη στιγμή και η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσής της μπορεί να σας φέρει την επιτυχία και την αναγνώριση που τόσο επιθυμείτε. Η καριέρα σας φαίνεται να αποδίδει οικονομικά αλλά χρειάζεται σύνεση στον τρόπο διαχείρισής τους γιατί υπάρχει η τάση σπατάλης και άσκοπων εξόδων. Επίσης υπάρχει πιθανότητα για ερωτικές επαφές μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή σχέσεις με άτομα που κατέχουν κάποια θέση εξουσίας ή φήμη. Ο Άρης που αυτό το μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Υδροχόο από 8-15/03, σας χαρίζουν ευγλωττία, ευστροφία και σας καθιστούν ικανότατους διαπραγματευτές. Με την τόλμη και τη δύναμη του Άρη και τη διαύγεια του Ερμή που βρίσκονται σε ζώδια αέρινα και επικοινωνιακά, μπορείτε με τον λόγο σας να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε και να οδηγήσετε εύκολα τις καταστάσεις υπέρ σας. Όσον αφορά τη καριέρα σας, οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου δέχεστε τις επιρροές του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε μια θυσία γι αυτήν ή να θυσιάσετε την ήδη υπάρχουσα καριέρα σας για να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που μπορεί να αγαπάτε περισσότερο. Εάν υπάρχει ένα τέτοιο σενάριο σχετικά με αλλαγή επαγγέλματός τώρα είναι η ιδανική περίοδος για τη μετάβαση μιας και η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/03 πραγματοποιείται στον οίκο των επαγγελματικών σας και υποστηρίζει νέα ξεκινήματα και καινούριες καταστάσεις. Οι γεννημένοι από 11-12 Ιουνίου μπορεί να έχετε κάποιες απογοητεύσεις από τον χώρο εργασίας σας ή από πρόσωπα εξουσίας. Ωστόσο ο Δίας στον Υδροχόο, που από 17/03 θα βρίσκεται σε αρμονική όψη με τον ήλιο σας, σας προστατεύει και σας ευνοεί σε ό,τι έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα και τεχνολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο 22/06 – 02/07

Καρκίνοι μου αυτός είναι ένας όμορφος μήνας για σας με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο υδάτινο και φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ανώτερα πνευματικά ζητήματα και η επαφή σας με θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας και γνώσης φαίνεται να σας παρέχουν εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Για σας η αγάπη και ο έρωτας είναι το ίδιο το νόημα της ζωής και δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική επαφή αλλά υπάρχει κυρίως στην ψυχική επαφή. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο έρωτάς σας μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση, στο εξωτερικό ή να είναι ακόμα και πλατωνικός. Νομικά ζητήματα ευνοούνται αυτό το μήνα όπως επίσης ευνοούνται οι σπουδές, τα ταξίδια και οι σχέσεις σας με συγγενείς και Δασκάλους. Από 22/3 μέχρι τέλη του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και η ενέργειά σας θα είναι πιο μαχητική και εξωστρεφής. Το ρομαντικό πνεύμα του Ιχθύ μεταλλάσσεται σε δύναμη και δράση. Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στη δημόσια εικόνα σας και την κοινωνική αναγνώριση. Κάποια επαγγελματική επιτυχία ή προαγωγή, μια κοινωνική επισημοποίηση είναι πιθανά δώρα αυτής της Αφροδίτης. Επίσης δεν αποκλείεται ένας έρωτας μέσα στο χώρο της εργασίας σας, με πρόσωπο εξουσίας ή που έχει φήμη. Παρά τα δεδομένα της εποχής, τα οικονομικά σας φαίνεται να πηγαίνουν καλά και μπορεί να προέρχονται από το επάγγελμά σας ή από πηγές του εξωτερικού. Ο Ερμής από 16/3 – 23/03, αν και σε ζώδιο που δεν τον ευνοεί, λειτουργεί σε αρμονία με την ιδιοσυγκρασία σας και σας χαρίζει φαντασία και έμπνευση. Ιδανική περίοδος για διαλογισμό με τις ιχθυακές ενέργειες να σας φέρνουν σε επαφή με την ανάγκη σας να ενωθείτε με το Όλον, να χάσετε τα όρια ή να πάτε πέρα από αυτά και μέσα από αυτή τη διαδικασία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Τέλος η Πανσέληνος του μήνα στις 28/03 στο Ζυγό αφορά κυρίως τους γεννημένους 30/6 και 01-02/07 και είναι πιθανό εκείνες τις μέρες να νοιώσετε κάποια πίεση σε θέματα που αφορούν την ιδιωτική σας ζωή και τη δημόσια εικόνα σας. Καλό είναι να θυμάστε ότι η καριέρα είναι μεν σημαντική αλλά για να υπάρχει και να μπορείτε να λάμπετε σε αυτή, χρειάζεται να έχετε φροντίσει πρώτα τις βασικές και προσωπικές σας ανάγκες που καλύπτονται μέσα από το σπίτι, τη συντροφικότητα και την οικογένεια.

2ο Δεκαήμερο 03/07 – 12/07

Η Αφροδίτη από 6/03-14/03 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και εσείς ενδέχεται να είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Υπάρχει ανάγκη για ήρεμο περιβάλλον και ίσως επιθυμία για ταξίδια που θα ανοίξουν τους ορίζοντες του μυαλού σας και θα σας φέρουν σε επαφή με το νέο και το διαφορετικό. Η ελευθερία και η ένωση είναι ζητούμενά σας αυτή την περίοδο και θα έρθουν μέσα από την πνευματική διεύρυνση και κατανόηση. Ο Άρης στο προηγούμενο από σας ζώδιο, τους Διδύμους, μπορεί να δηλώνει δυσκολίες στον ύπνο κυρίως λόγω υπερβολικής νοητικής δραστηριότητας. Ο Άρης στον τελευταίο για σας οίκο είναι επίσης ένδειξη για κρυφούς εχθρούς και παρασκηνιακές ενέργειες. Ο μόνος τρόπος να ανακαλύψετε εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο και να αποφύγετε να βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις είναι να εμπιστευτείτε τη διαισθητική σας φύση και να επιτρέψετε να ακολουθήσετε αυτό που σας λέει η εσωτερική σας φωνή χωρίς λογικές διεργασίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μυαλό δε μπορεί να σας βοηθήσει, αντίθετα μάλλον σας αποπροσανατολίζει. Η αλήθεια έρχεται μέσα από την αισθαντικότητά σας και ως υδάτινο ζώδιο προικισμένο με το δώρο της ευαισθησίας και της επαφής, μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω σας ανά πάσα στιγμή. Ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων από 24/03-30/03 δίνει έμπνευση και φαντασία και είναι ιδανική περίοδος να εκφράσετε τη ρομαντική σας διάθεση μέσα από το γράψιμο. Κάποια οικονομικά θέματα που μπορεί να σχετίζονται με τα οικονομικά του συντρόφου, κληρονομιές ή θέματα με τράπεζες και εφορία είναι σε στάδιο ξεκαθαρίσματος. Ο Κρόνος στον Υδροχόο ίσως δυσκολεύει τις διαδικασίες και φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις αλλά με το Δία στο ίδιο ζώδιο και οίκο να απαλύνει τις ενέργειες του Κρόνου, τα πράγματα αν και με καθυστέρηση ρέουν μάλλον προς όφελός σας. Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται στις 28/03 στον άξονα Ζυγού-Κριού φαίνεται να επηρεάζει τους τομείς της οικογένειας και της καριέρας. Η ανάγκη για οικογένεια ή συντροφικότητα έρχεται σε αντίθεση με την ατομική προβολή και την κοινωνική αναγνώριση. Αν κινείστε από το μυαλό ενδέχεται να βιώνετε εσωτερική σύγκρουση και να τίθεται θέμα επιλογής μεταξύ των δύο. Εάν όμως δείτε τα πράγματα από πιο ψηλά και εμπιστευτείτε τη σοφία του σύμπαντος που όλα είναι σε αρμονία και απόλυτη ισορροπία, τότε θα δείτε ότι η ζωή τα συμπεριλαμβάνει όλα και στην ολότητα δεν υπάρχει τίποτα που να ενοχλεί ή να χρειάζεται να εξαιρεθεί. Η Νέα Σελήνη εξάλλου στις 13/03 στο ζώδιο των Ιχθύων, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού που περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα, έχει ακριβώς αυτή την ποιότητα και μπορεί να σας υποστηρίξει να πάτε πέρα από τα στενά όρια του μυαλού και να βιώσετε την έκσταση που έρχεται μέσα από την ένωση και την επαφή με το όλον.

3ο Δεκαήμερο  13/07 – 22/07

Καρκίνοι μου η εβδομάδα από 14/3 – 21/03 θα είναι μια όμορφη βδομάδα με την Αφροδίτη να σας ευνοεί από το φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Αισθήματα τρυφερά και διάθεση ερωτική που μπορούν να εκφραστούν στις σχέσεις σας ή μέσα από την τέχνη. Η Νέα Σελήνη στις 13/03 και αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και δηλώνει ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά φιλοσοφικές κ πνευματικές αναζητήσεις. Η γνώση είναι το μέσο με το οποίο ταξιδεύετε νοητικά και η αίσθηση αυτή σας δίνει ασφάλεια. Επίσης η επαφή με τη θάλασσα μπορεί να σας ξεκουράσει και να σας προσφέρει την ηρεμία που αναζητάτε. Είναι κατάλληλη περίοδος να εκφράσετε ό,τι αισθάνεστε μέσα από τη γραφή ή την τέχνη. Οι γεννημένοι 18-19-20 Ιουλίου δέχεστε τώρα τις επιρροές του Πλούτωνα και μάλλον βιώνετε καταστάσεις που σας προκαλούν πόνο. Η ενέργεια του πλανήτη είναι από τις πιο βαριές και επώδυνες γιατί συνδέονται με την απώλεια και τη μετάλλαξη. Ό,τι και αν συμβαίνει τώρα στη ζωή σας να θυμάστε ότι οι παρούσες συνθήκες υπάρχουν για να σας εξελίξουν και να σας αναγεννήσουν. Μετά τη διέλευση του πλανήτη και τις μεταμορφωτικές διεργασίες που τώρα βιώνετε, θα αναδυθείτε φρέσκος, νέος, πιο δυνατός και έτοιμος για νέα ξεκινήματα. Μείνετε απλός παρατηρητής σε ό,τι συμβαίνει και καλό είναι να αποφύγετε την αντίσταση γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δυσκολέψετε τα πράγματα περισσότερο για σας και να εξαντληθείτε. Η δύναμη της ζωής είναι μεγαλύτερη από τη δική σας και όλα συμβαίνουν με μια συμπαντική σοφία που ίσως αυτή τη στιγμή το μυαλό δε μπορεί να κατανοήσει αλλά θα σας γίνει ξεκάθαρο αργότερα όταν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν και ο Πλούτωνας απομακρυνθεί. Τέλος, Κρόνος Δίας και ο Ερμής για το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα βρίσκονται στον Υδροχόο και φαίνεται να σας απασχολούν θέματα οικονομικά δικά σας αλλά και τρίτων. Ίσως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στον τομέα αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα αν δεν υπήρχε ο Δίας που με ένα τρόπο σας προστατεύει και περιορίζει τις κρόνιες στενάχωρες ενέργειες. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, ζώδιο ευφυίας και πρωτοτυπίας, μπορεί να βρεθούν έξυπνες και καινοτόμες λύσεις σχετικά με οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο 23/07 – 02/08

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, η έντονη περίοδος που ξεκίνησε με τη νέα χρονιά συνεχίζεται. Οι γεννημένοι 30-31 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ζητάει την απελευθέρωσή σας από πιθανούς περιορισμούς και φέρνει την επανάσταση κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή δημόσιας εικόνας. Τώρα όλα είναι πιθανά και το μόνο που είναι σίγουρο είναι η ανατροπή της ήδη υπάρχουσας κατάστασής σας. Αλλαγή καριέρας, ξαφνικά γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο, γάμοι, χωρισμοί, όλα αυτά είναι ενδεχόμενα ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεστε σήμερα. Δεν αποκλείεται επίσης να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και με την Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσής της στον 8ο για σας οίκο η ενέργεια ενδέχεται να είναι παθιασμένη και η σεξουαλικότητα ανεβασμένη. Από 22/3 – 30/03 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε ό,τι αγαπάτε. Το τελευταίο αυτό δεκαήμερο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε αρμονική όψη μεταξύ τους είναι διάστημα που φαίνεται να υπάρχει αρμονία και συγχρονισμός στη δράση σας. Ο Άρης από 05/03-21/03 στους Διδύμους σας δίνει ευκαιρίες να δράσετε μέσα από συλλογικότητες και ομάδες. Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να ηγηθείτε μιας ομάδας ή να υπερασπιστείτε μια ομάδα ή κάποιον φίλο σας. Υπάρχει πνευματική εγρήγορση που σας διευκολύνει στην καθημερινή ζωή και τις διαπραγματεύσεις σας. Μείνετε ανοικτοί στην επικοινωνία με τους ανθρώπους γιατί μέσα από αυτή μπορεί να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Τέλος, ο Κρόνος μέχρι τις 16/3 επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους από 31 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου. Για σας αυτή είναι ίσως μια περίοδος που δοκιμάζεστε και ίσως καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Ο Κρόνος είναι ο δίκαιος κριτής του σύμπαντος που αποφασίζει τι είναι χρήσιμο να παραμείνει στη ζωή σας και τι χρειάζεται να φύγει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δοκιμάζονται, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις ίσως αυξάνονται αλλά ταυτόχρονα, αν δεν έχουν ήδη εμφανιστεί με το πέρασμα του Δία, μπορεί τώρα να εμφανιστούν επαγγελματικές ευκαιρίες μεγάλης διάρκειας και απόδοσης εφόσον βέβαια είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα.

2ο Δεκαήμερο 03/08 – 12/08

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου αρχίζει να επηρεάζει σιγά σιγά το δεκαήμερό σας και από 17/03 μέχρι τέλος του μήνα οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου θα αισθανθείτε τις δονήσεις του. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως βαριά και να έχετε αισθήματα αποθάρρυνσης και στεναχώριας. Η αλήθεια είναι ότι ο παρεξηγημένος Κρόνος δεν είναι εύκολος αλλά έχει ένα σπουδαίο έργο να επιτελέσει. Και αυτό είναι το μεγάλωμά σας και η εξέλιξή σας. Τώρα δοκιμάζονται η υπομονή και η επιμονή σας, μπορεί να αισθάνεστε ότι όλα γίνονται με κόπο αλλά αν αντέξετε τις τωρινές πιέσεις, το αποτέλεσμα αργότερα θα σας ανταμείψει. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δοκιμάζονται και μπορεί να υπάρξουν λύσεις γάμων ή συνεργασιών. Καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγετε να ξεκινήσετε νομικές διαδικασίες. Από την άλλη μεριά ο Δίας από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 16/03 ευνοεί τους γεννημένους από 9-12/08. Για σας η περίοδος αυτή είναι περίοδος αναγνώρισης και θετικής ανταπόκρισης από τους άλλους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, υπάρχει αύξηση και διεύρυνση σε όλα τα επίπεδα και αισθάνεστε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σημαντικές γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες σάς ευνοούν και μπορεί να λάβετε φροντίδα και υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα ή από άτομα που δεν το περιμένετε. Επίσης για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες πιθανό να έχετε εύνοια από πελάτες. Την πρώτη βδομάδα του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και η επικοινωνία σας θα έχει αλήθεια και καθαρότητα, η σκέψη σας θα είναι αντικειμενική και είναι ιδανική περίοδος για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να είναι επιβοηθητικός στις διαπραγματεύσεις σας και τις διεκδικήσεις σας κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Η δράση και ο δυναμισμός σας πιθανό να εστιάζεται σε συλλογικές δράσεις και ομάδες για τις οποίες μάχεστε. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες αυτό το μήνα δείχνει μια ρομαντική διάθεση αλλά ταυτόχρονα λόγω του οίκου που βρίσκεται – 8ος για σας- μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αισθήματα ανασφάλειας και κτητικές ή ελεγκτικές τάσεις. Στα οικονομικά υπάρχει τάση συσσώρευσης λόγω ανασφάλειας και υπάρχει πιθανότητα για οικονομικές απώλειες δικές σας ή του συντρόφου. Η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται και αυτή στους Ιχθύες, στις 13/03, σημαίνει το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός νέου. Μπορεί να είναι το τέλος μιας σχέσης, μιας οικονομικής συμφωνίας, ένας αποχωρισμός και ταυτόχρονα το ξεκίνημα ενός νέου έρωτα, ενός νέου δρόμου και μιας νέας ζωής μέσα από καινούριες συνειδητοποιήσεις.

3o Δεκαήμερο 13/08 – 22/08

Λιοντάρια μου του τρίτου δεκαημέρου ο Κρόνος βρίσκεται αρκετό καιρό πλέον στο απέναντι από σας ζώδιο, τον Υδροχόο, δυσκολεύοντας ίσως την ψυχολογία σας κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Ο πλανήτης βέβαια είναι ακόμα μακριά από τον ήλιο σας οπότε ακόμα δεν είναι ώρα αποφάσεων ή αλλαγών. Προς το παρόν αρχίζετε απλά να αντιλαμβάνεστε την αλλαγή της ενέργειας. Το κλίμα γίνεται πιο σοβαρό και οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις αρχίζουν σιγά σιγά να αυξάνονται. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι εάν τώρα δείξετε υπευθυνότητα, αντέξετε τις πιέσεις και εργαστείτε με τιμιότητα και αφοσίωση σε ό,τι θέλετε να έχετε στη ζωή σας, όταν ο Κρόνος έρθει απέναντι από τον ήλιο σας (σε ένα χρόνο από τώρα) θα σας ανταμείψει με επιτυχία, αναγνώριση και θα σας δώσει αυτά που σας αξίζουν. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου, 13/08-16/08, ευνοείστε από το Δία ο οποίος βρίσκεται επίσης στον Υδροχόο. Από 17/03 μέχρι τέλη του μήνα είναι μια περίοδος που θα έχετε τύχη και προστασία. Υπάρχει εύνοια στην εκπαίδευση, σε νομικές υποθέσεις και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες διανύετε επίσης μια θετική περίοδο που θα έχετε εύνοια από πελάτες. Το μόνο που χρειάζεται ίσως να προσέξετε τώρα είναι η τυχόν τάση σας προς την υπερβολή και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Λόγω της ούτως ή άλλως πληθωρικής σας φύσης αλλά και του Δία, που ζητούμενό του είναι η επέκταση και η διεύρυνση σε κάθε τομέα, υπάρχει ενδεχόμενο να κάνετε ανοίγματα πέρα από τις δυνατότητές σας και να βγείτε εκτός ορίων. Η βδομάδα από 08/03 – 15/03 είναι μια καλή βδομάδα για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί την επικοινωνία και φέρνει καθαρότητα και αλήθεια στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες και στον 8ο για σας οίκο, από 14/03 – 21/03 αισθήματα τρυφερότητας και ρομαντισμού μπορεί να εναλλάσσονται με αισθήματα πάθους και κτητικότητας. Ο έρωτας μπορεί αυτή τη στιγμή να σας φέρνει σε επαφή με τον πόνο σας και τις ανασφάλειες σας και λειτουργεί ως μέσο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/03, επίσης στους Ιχθύες, μπορεί να φέρει νέες συνειδητοποιήσεις και νέες κατανοήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις, οικονομική διαχείριση και τελειώματα καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο 23/08 – 2/09

Παρθένοι μου η πρώτη βδομάδα του Μαρτίου ενδέχεται να είναι ερωτική με την Αφροδίτη  στο απέναντι από σας ζώδιο των Ιχθύων. Υπάρχει ανάγκη για σχέση και συντροφικότητα και η ενέργεια τώρα σας καλεί να χάσετε τα όρια σας μέσα από τον έρωτα και την ένωση. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 13/03 πραγματοποιείται και αυτή στους Ιχθύες, στον 7ο για σας οίκο, τον οίκο των σχέσεων. Μια νέα σχέση λοιπόν ή μια νέα συνεργασία είναι πιθανές εκδηλώσεις της Νέα αυτής Σελήνης. Από 22/3 μέχρι τέλος του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και το πάθος και η σεξουαλικότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Τώρα εκφράζετε την αγάπη σας δυναμικά και διεκδικείτε ό,τι αγαπάτε. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν κάποια διλήμματα που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό τομέα ή με οικονομικά. Με τον Ερμή, που από 16/03 – 23/03 θα είναι και αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων, ίσως υπάρχει η τάση ονειροπόλησης. Το μυαλό σας τώρα μπορεί να χάνεται στις δικές του ρομαντικές σκέψεις και η φαντασία να πρωταγωνιστεί. Επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια να εκδηλωθεί δημιουργικά και δώστε στο ρομαντικό σας πνεύμα την ευκαιρία να εκφραστεί όπως θέλει μέσα από το γράψιμο, την ποίηση, τη ζωγραφική, το χορό, το διαλογισμό. Ο Άρης αυτό το μήνα θα βρίσκεται στους Διδύμους και από 05/03 – 21/03 θα επηρεάζει το δεκαήμερό σας. Συγκρούσεις και εντάσεις είναι πιθανές στον επαγγελματικό σας χώρο ή μπορεί να ανταλλάξετε κοφτερά λόγια με πρόσωπα εξουσίας ή φήμης που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και εκνευρισμό. Με τον Ουρανό στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου φαίνεται να έχετε έναν φρέσκο αέρα στην εμφάνισή σας και εκπέμπετε γοητεία και μαγνητισμό. Με τις πρωτότυπες ιδέες σας ξεχωρίζετε και χάρη στο έξυπνο μυαλό σας αλλά και την εκ φύσεως καλοσύνη σας είναι πιθανό να έχετε θετικές αλλαγές στην καριέρα σας και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Ωστόσο οι γεννημένοι στα τέλη του δεκαημέρου, 30/08 – 01-02/09, ίσως έχετε κάποιες πιέσεις ή  διλήμματα αναφορικά με τα εργασιακά. Χρειάζεται επίσης να φροντίσετε την υγεία σας γιατί μέχρι τις 16/03 ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου, αν δεν είστε σε επαφή με το σώμα και τις ανάγκες του, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

2ο Δεκαήμερο 3/09 – 12/09 

Αγαπημένοι μου Παρθένοι με τη Νέα Σελήνη στις 13/03 και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και αναμένονται αλλαγές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Η Αφροδίτη από 06/03 – 14/03 θα βρίσκεται απέναντι από τον ήλιο σας και σας ομορφαίνει, γεμίζει τη ζωή σας με έρωτα και αγάπη και ευνοεί τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στον οίκο των σχέσεων δηλώνει επίσης νέα ξεκινήματα, νέες συνεργασίες και έναρξη νέων διαπροσωπικών σχέσεων. Από 24/03 – 30/03 ο Ερμής ταξιδεύει το μυαλό σας και εσείς μπορεί να χάνεστε με έναν τρόπο στα όνειρα και τη φαντασία. Τη βδομάδα αυτή μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να ξεχνάει ή να είναι αφηρημένος. Η καθαρή λογική σκέψη συγχέεται και η επικοινωνία δυσκολεύει. Γι αυτό εάν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις, διαπραγματεύσεις ή θέματα που άπτονται συνεννοήσεων είναι προτιμότερο να εργαστείτε σε αυτά και να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες-συμφωνίες σας μέχρι τις 15/03 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Υδροχόο. Οι γεννημένοι από 03-08/09 μπορεί να έχετε κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο ή κάποιες ρήξεις με άτομα εξουσίας που θα σας δημιουργήσουν νεύρα και θυμό. Ο Άρης από τους Διδύμους σας δίνει πνευματική εγρήγορση, ευγλωττία αλλά ταυτόχρονα κοφτερό λόγο με καυστικές ίσως διαθέσεις. Είναι εύκολο, με την εριστική δόνηση που μπορεί να υπάρχει πίσω από τα λόγια σας, να προκαλέσετε τσακωμούς και λογομαχίες. Προβλήματα και λόγια μπορεί επίσης να υπάρχουν με αδέλφια ή με συγγενείς. Κρόνος και Δίας βρίσκονται στον Υδροχόο και φαίνεται να έχει ξεκινήσει μια περίοδος δέσμευσης για σας κυρίως σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και παρά τα όποια διλήμματα μπορεί να έχει το μυαλό σας σχετικά με την ανάληψη νέων ευθυνών, εσείς ακολουθείτε, περνάτε τις νέες πόρτες που σας ανοίγονται και βιώνετε ελευθερία μέσα το νέο και το διαφορετικό που υπάρχει πίσω από αυτές. Τέλος, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του μήνα χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί ο Ποσειδώνας ακόμα σας επηρεάζει και μπορεί να θολώνει την κρίση σας ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σύνηθες με αυτόν τον πλανήτη να ερωτευόμαστε και να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Απολαύστε την εκστατική ενέργεια του έρωτα αλλά μην κλείνετε τα μάτια σας στην αλήθεια. Είναι χρήσιμο να μείνετε προσγειωμένος και να έχετε επίγνωση της κατάστασης που ζείτε για να αποφύγετε απογοητεύσεις αργότερα.

3ο Δεκαήμερο 13/09 – 22/09

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου ο Μάρτιος φαίνεται να είναι όμορφος και ερωτικός μήνας για σας. Η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και η Νέα Σελήνη στο απέναντι από σας ζώδιο, τους Ιχθύες, γεμίζουν την καρδιά σας αγάπη και βιώνετε έκσταση και ένωση με το θειικό. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δεκαήμερό σας από 14/03-21/03 και εσείς ενδέχεται να είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Τρυφερά αισθήματα εκδηλώνονται από και προς τους ανθρώπους που αγαπάτε και το κλίμα στις σχέσεις σας είναι ήρεμο, αρμονικό και ρομαντικό. Η Νέα Σελήνη στις 13/03 στους Ιχθύες επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους 16-17-18/09 και μπορεί να σημαίνει το τέλος παλαιών σχέσεων και την έναρξη νέων. Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή νέες συνεργασίες είναι πιθανές. Λόγω του ζωδίου που συμβαίνει η έκλειψη, Ιχθύες, ζώδιο ένωσης, ολοκλήρωσης και υπερβατικότητας, η Νέα αυτή Σελήνη μπορεί να φέρει νέες συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν την οπτική σας για τη ζωή. Ο Ποσειδώνας εισέρχεται αυτό το μήνα σιγά σιγά στο δεκαήμερό σας και οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου, 13-14-15/09 πιθανόν να πετάτε στα σύννεφα είτε από έρωτα είτε από οτιδήποτε σας βοηθάει να χάσετε τα όρια και να κάνετε επαφή με το ανώτερο όπως η τέχνη ή ο διαλογισμός. Μέσα στα πλαίσια του ιδεαλισμού που δημιουργεί ο Ποσειδώνας χρειάζεται να προσέξετε την τάση σας να θυσιάζεστε για τους άλλους και να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Εάν αποφεύγετε να δείτε την αλήθεια και δεν έχετε επίγνωση της πραγματικότητας, η απογοήτευση σας αργότερα θα είναι μεγάλη. Ακατάλληλη περίοδος για κινήσεις επαγγελματικού ή οικονομικού περιεχομένου, ιδανική όμως για μεταφυσικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να αισθάνεστε αδυναμία και η ζωτική σας ενέργεια να είναι χαμηλή. Φροντίστε το σώμα σας, τη διατροφή σας και  ξεκουραστείτε. Τέλος ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω υποστηρίζει τους γεννημένους 19-20-21/09 οι οποίοι μπορεί να βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει και να απελευθερώνεστε τώρα από καταστάσεις που έχουν τελματώσει και δεν σας εξυπηρετούν πια. Πιθανό να σας είναι επώδυνο καθώς η διαδικασία της μετάλλαξης δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά η αλήθεια είναι ότι η όψη που δέχεστε αυτή τη στιγμή από τον Πλούτωνα θεωρείται η καλύτερη όψη που μπορεί να δεχθεί ποτέ ο άνθρωπος στη ζωή του. Είναι περίοδος αναγέννησης, προσωπικής δύναμης και αλλαγών ολκής.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα