Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου 2024: Αιγόκερως – Ιχθύες

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
29/05/2024

Βασικές Πλανητικές Όψεις

  • 6 Ιουνίου Νέα Σελήνη στη 16 Διδύμων
  • 22 Ιουνίου Πανσέληνος στη 1 Αιγόκερω

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 3 Ιουνίου Ερμής στους Διδύμους
  • 9 Ιουνίου Άρης στον Ταύρο
  • 17 Ιουνίου Ερμής και Αφροδίτη στον Καρκίνο
  • 21 Ιουνίου Ήλιος στον Καρκίνο
  • 30 Ιουνίου Κρόνος σε στάση για να αναδρομήσει

Θέρος, τρύγος, πόλεμος, στασιό δεν έχουν, λέει ο λαός για τον Ιούνιο. Το συγκλίνον τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στον αέρα έρχεται να το επιβεβαιώσει, θέλοντας να μας κάνει να συνδυάσουμε το προσωπικό καλό με το συλλογικό. Συνηγορεί έξυπνος και γοργοπόδαρος ο Ερμής, ο οποίος μπαίνει στην κυβέρνησή του στους Διδύμους στις 3 του μήνα, και θα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα να τρέξουμε δουλειές, χαρτιά, συμβόλαια, συναλλαγές, αγορές. Η νέα Σελήνη δυο μέρες μετά το υπογράφει κι αυτή. Από τις 9 Ιουνίου ο αρρενωπός και δυναμικός Άρης μπαίνει στον Ταύρο, σε ζώδιο Αφροδίτης και λίγο βαριέται … Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση γίνονται βραδύτητα, αλλά και σταθερότητα!

Ρεαλισμός και πρακτικότητα κυρίως για θέματα ασφάλειας, όπως τα οικονομικά. Από τα μέσα του μήνα Ερμής και Αφροδίτη χεράκι – χεράκι κατευθύνονται προς τον Καρκίνο, όπου και εισέρχονται στις 17. Η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο και με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 21, όσο και με την πανσέληνο την επόμενη μέρα στον Αιγόκερω. Τα τετράγωνα του Κρόνου με την Αφροδίτη στις 8 και με τον Ήλιο στις 10 και με τον Ερμή στις 12 ενισχύουν την πρακτική διάσταση του μήνα. Και θα τα βρούμε ξανά μπροστά μας καθώς ο υπεύθυνος και εξίσου πρακτικός ο Κρόνος μπαίνει σε στάση για να αναδρομήσει την τελευταία μέρα του μήνα! Θεριστής με το δρεπάνι, τον καιρό του δεν τον χάνει!

Αιγόκερως

Ο Ιούνιος ξεκινάει προσοδοφόρα, ανταμείβοντάς σας ηθικά και οικονομικά για τη δουλειά του προηγούμενου διαστήματος και ενισχύοντάς ακόμα πιο πολύ να συνεχίσετε έτσι! Όλο το βάρος πέφτει στην καθημερινότητα, στο εργασιακό περιβάλλον, το κατοικίδιο και την υγεία σας και τώρα τρέχετε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες που αφορούν στα παραπάνω. Εστίαση, πνευματική εργασία, λεπτομέρειες, τεχνικές, σχεδιασμός, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να αφοσιωθείτε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, οι εργασιακές σχέσεις, χρειάζονται την προσοχή σας και θα πρέπει να περιορίσετε την κριτική σας προς τους γύρω. Άλλα θέματα είναι η άσκηση και η διατροφή με σκοπό την καλυτέρευση της υγείας σας και της ζωής σας. Σε όλα αυτά έρχεται και η νέα Σελήνη στις 6 να ρίξει φως και να σας επιβάλει κατά κάποιον τρόπο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Η 8 του μήνα μπορεί να επαναφέρει θέματα από παλιά στο προσκήνιο με σκοπό να κάνετε τώρα το κλείσιμό σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του ζωδίου.

Από τις 9 του μήνα έχετε μια ανάγκη παραπάνω για επιβεβαίωση, μέσω του ερωτικού συντρόφου, μέσω της σχέσης σας με τα παιδιά, μέσω της δημιουργικότητας σας. Και η επιβεβαίωση μπορεί να φέρει ένταση και προστριβές στην επιφάνεια. Ένα ξέσπασμα από τη δική σας αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, που στους άλλους αφήνει μια επίγευση ανταγωνισμού, δύναμης και αποφασιστικότητας. Από τις 17 βρίσκετε την ηρεμία και την διάθεση να συνδεθείτε με τις σημαντικές σχέσεις, τον σύντροφο, τους συνεργάτες, να κάνετε κίνηση υπέρ της επανασύνδεσης ή/και να ανακαλύψετε τις επιθυμίες της απέναντι πλευράς και να τις συνδυάσετε για να περάσετε όμορφα. Να ξεκαθαρίσετε στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας τι και γιατί, να διαπραγματευτείτε, να επικοινωνήσετε, να τα βρείτε. Η πανσέληνος πάνω σας στις 22 ανακινεί το συναίσθημα. Ευαισθησία και ευαισθητοποίηση, ζεστασιά και κατανόηση, είναι πλευρές πάνω τις οποίες μπορείτε να συμπεριλάβετε στη θεώρηση των πραγμάτων και όχι μονοκόμματα αντικειμενικότητα. Ένας μήνας ο Ιούνιος που σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να δουλέψετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Ο μήνας από τους πιο ευνοϊκούς της χρονιάς -τουλάχιστον στο ξεκίνημά του- έρχεται να σας βάλει στην πρίζα, να σας ενεργοποιήσει, να σας παρακινήσει, να κάνετε πράγματα. Και το προσωπικό όραμα να το συνδέσετε με το συλλογικό καλό. Είναι ένας δυνατός μήνας σε όλα τα επίπεδα, και δεν πρέπει να χάσετε καμία μέρα του! Έχετε χρόνο και διάθεση για παιχνίδι. Έχετε ευκαιρίες, εύνοια και εστιάζετε τώρα στη χαρά της ζωής, της δικής σας ζωής, τα παιδιά, τον έρωτα, την αυτο-πραγμάτωση. Οικονομικά, δημιουργικά, καλλιτεχνικά και φουλ φιλοσοφημένα, βλέπετε τα πράγματα αλλιώς και η ενέργεια επιστρέφει πίσω σε εσάς. Προσωπική ανάπτυξη, αυτο-έκφραση, απελευθέρωση, που σας γεμίζει πολλαπλά. Η νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα έρχεται να επιβεβαιώσει, να ολοκληρώσει αυτή την ενέργεια παράγοντας έργο, ή ξεκινώντας αυτό. Μετά τις 9 προσοχή σε διαμάχες μες το σπίτι, την οικογένεια, με γονείς, ή για τους γονείς, ή ακόμα και για την πατρική περιουσία.

Μπορεί να αισθανθείτε ότι σας κατεβάζει αρκετά ενεργειακά, βρείτε τον τρόπο να κάνετε πιο ασφαλείς και σίγουρες τις κινήσεις σας, έστω και με πιο αργά βήματα. 8, 10 και 12 ημερομηνίες που ίσως ταρακουνήσουν λίγο την αυτοπεποίθησή σας, ή σας οδηγήσουν σε πιο επισφαλείς οικονομικές κινήσεις. Επίσης, οι 16 και 30 του μήνα είναι πιθανόν να ανακινήσουν θέματα ψυχολογικής ασφάλειας, ίσως φέρουν αντιμέτωπους εσάς με τους φόβους από το παρελθόν. Από τις 17 συνεχίζετε το τρέξιμο του μήνα, πράγματα με χαρτιά και όποια εκκρεμότητα έχετε να ολοκληρώσετε. Συζητήσεις που πρέπει να κάνετε, συμφωνίες που καλείστε να κλείσετε, μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, τώρα είναι ο χρόνος να το κάνετε και υπάρχει προθυμία και από την άλλη πλευρά. Αρκετά προκλητική η πανσέληνος στις 22 του μήνα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις κρυφές σας πτυχές, τις ανασφάλειες, το υποσυνείδητο. Η απομόνωση, εναλλακτικές όπως ο διαλογισμός, είναι πιο βοηθητικές αυτή τη μέρα, ή έστω η επικοινωνία μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεστε πλήρως. Προσπαθήστε να περιορίσετε την ενέργεια της πανσελήνου εκείνη τη μέρα, χωρίς να σας επηρεάζει. Σοβαρότητα με πράξεις και όχι λόγια στις 26, σας βάζουν πάλι σε τροχιά επίτευξης!

Ιχθύες

Μέσα από… σιγή ιχθύος ανακαλύπτετε τη γαλήνη μέσα σας. Το πλανητικό γίγνεσθαι σας ωθεί να αναζητήσετε την εσωτερική σοφία μέσα σας, στην ψυχολογία σας, το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σας, αλλά και το υδάτινο περιβάλλον του παρελθόντος και των αναμνήσεων. Και ξεκινάει και ένας διάλογος με τον εαυτό σας, με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, με τους γονείς ή για θέματα που αφορούν τους ίδιους. Το θετικό είναι ότι θέλετε να ξετυλίξετε το μίτο και να δείτε τα κρυφά με σαφήνεια. Μέσα από το τέλος θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή και η νέα Σελήνη στις 6 του μήνα σας δείχνει τον τρόπο. 8, 10, 12 είναι ημερομηνίες που βγάζετε προς τα έξω μια ανασφάλεια, μια ανεπάρκεια, αλλά και την ανάγκη να βάλετε όρια, σε εσάς και στους γύρω. Από τις 9 του μήνα κάνετε, όχι τόσο γοργά, αλλά πιο αποφασιστικά και σταθερά βήματα είτε προς την ολοκλήρωση, είτε προς την επίτευξη νέων στόχων. Από τις 17 κάνετε την εσωστρέφεια εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση.

Ξεκινάει μια καλή περίοδος να εκφράσετε όλες αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό σας στους άλλους, να ξεκαθαρίσετε την άποψή σας, να αναζητήσετε δραστηριότητες που θα ιντριγκάρουν το πνεύμα και τη δημιουργικότητά σας. Αξίζει να αφεθείτε, να χαλαρώσετε λίγο, να παίξετε, να γελάσετε. Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά και τον ερωτικό σύντροφο, αλλά και η αγάπη σαν αξία σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις είναι που αναζητάτε. Εκφράζεστε ελεύθερα και οι άλλοι σας δέχονται όπως είστε. Ακούτε και το … παιδί μέσα σας και θέλετε να το φροντίσετε. Η πανσέληνος στις 22 αφορά τους φίλους σε ένα επίπεδο, τα οικονομικά της δουλειάς σε ένα άλλο και τους στόχους, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας από αυτή τη ζωή σε ένα τρίτο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διαχειριστείτε το συναίσθημα και όχι αυτό να σας καθοδηγεί μόνο εκείνο το διάστημα. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις και κρατήστε τα ευρήματα για τον εαυτό σας. 26 και 28 πιο ευνοϊκές μέρες, με μεγαλύτερη εστίαση και ασφάλεια, εργάζεστε και οργανώνεστε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα