Κώστας Βουτσάς, το μεγάλο παιδί του Ελληνικού κινηματογράφου!

ASTROTEAM GUEST
29/02/2020

Φυσικά και ξέρει από «κάτι να καίει», αφού ήταν ένας ξεχωριστός Αιγόκερως με σύνοδο Ηλίου Άρη. Ένας καθαρόαιμος κυνηγός, παθιασμένος, μαχητής που δεν σταμάτησε ποτέ να αποζητά και να αποδεικνύει την ισχύ του, με πολύ κόπο… Αιγόκερως γαρ.

Φυσικά και «έχει κότερο», αφού το τρίγωνο Ηλίου Ποσειδώνα του έδωσε ένα πέλαγος έμπνευσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, και πολλούς πολλούς ρόλους αφελή, καλλιτέχνη, τρελά ερωτοχτυπημένου, γκαφατζή ακόμα και ψεύτη (είχε και αυτόν τον Ερμή σε στάση στον Τοξότη που πριμοδοτούσε εμπνευσμένα εκείνους τους ρόλους και τον έκανε να ταυτίζεται διάνα με όποιον υποδυόταν)! Φουλ του Ποσειδώνα δηλαδή και το ρεπερτόριό του!

Φυσικά και με ένα «φστ! μπόινγκ!» έκανε πολλές ενζενί δικές του, Ερμής Δίας Ουρανός σε μεγάλο πύρινο τρίγωνο είναι αυτό άλλωστε… Κιμπάρης σε όλα του, «σπίρτο αναμμένο» και μεγάλος μαέστρος στο φλερτ, στην κατάκτηση και στον έρωτα!

Πάντα περιτριγυρισμένος από «κορίτσια για φίλημα», γυναίκες πολλές και πανέμορφες! Γόης με τα όλα του, αφού αναρίθμητες ήταν εκείνες που έτρεχαν για να του φέρουν «σαλαμάκι» όπως η Κατίνα στην ταινία… Ό,τι ακριβώς του είχε υποσχεθεί η γενέθλια Σελήνη του από τον Ζυγό.

Μοιραία και Ουράνια, εξέφρασε πολλάκις την γενέθλια Αφροδίτη του στον Υδροχόο, το ζώδιο της αεροπορίας, ακόμα και στον κινηματογράφο, ενσαρκώνοντας τον Στέφανο, τον σύζυγο μιας πανέμορφης Αεροσυνοδού στην ταινία «Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής» και τον ερωτευμένο σμηνία στο «Ραντεβού στον αέρα».

Κι όπως όλα σε αυτόν τον αέναο κύκλο της ύπαρξης, συνδέονται με κλωστές αόρατες και μαγικές,
έτσι αλληλένδετες με τον αιώνιο έφηβο μεν, Αιγόκερω δε, είναι και πολλές ταινίες που πρωταγωνίστησε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, πόσο μάλλον για εκείνον με Ήλιο, Άρη και Κρόνο στον Αιγόκερω.

«Ένας άφραγκος Ωνάσης», ας σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης άνηκε στο ίδιο ζώδιο!

«Μερικοί το προτιμούν κρύο», ένας κρόνιος τίτλος (έστω και χιουμοριστικά), αφού ο Κρόνος, κυβερνήτης του ζωδίου του Κώστα Βουτσά, θεωρείται υπεύθυνος για την «παγωμάρα».

«Ένα τανκ στο κρεβάτι μου», τανκ, άρα όχημα στρατιωτικό, τεθωρακισμένο, όλα στοιχεία του ζωδίου που ανεβαίνει και βουνά, του Αιγόκερου!

Ακόμα και στη τελευταία του ταινία, «Μαγικό δέρμα», δέρμα, δηλαδή όριο.. επίσης Κρόνος!

Και πολλά πολλά ακόμη…

Ήρθε σε τούτη τη ζωή με αντίθεση Κρόνου Πλούτωνα σε Αιγόκερω Καρκίνο και έφυγε με την ίδια σύνοδο στο Ηλιακό του ζώδιο, πλήρης γήινων ημερών και Κρόνιων επιστροφών!

Καλό ταξίδι στο Φως λαμπερέ μας κύριε, Κώστα Βουτσά!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα