Ήλιος ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ανάδρομο Δία

ASTROTEAM GUEST
09/10/2021

Η όψη που σχηματίζει ο Ήλιος με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, δίνει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θα βοηθήσει τα άτομα που τους επηρεάζει να αισθανθούν δυνατοί και να δραστηριοποιηθούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και ιδιαίτερα όσοι έχουν τον Ήλιο τους ή βασικούς πλανήτες στη 19η – 24η μοίρα, δηλαδή αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και τις πρώτες τέσσερις μέρες του 3ου.

Η όψη θα είναι ενεργοποιημένη από τις 12-17/10 και θα προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση και για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδιά σας που αφήσατε στη μέση. Η θετική σκέψη και η στήριξη ενός ατόμου με κύρος, θα σας βοηθήσει για να ρυθμίσετε επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν ή που δεν τολμούσατε στο παρελθόν, γιατί δεν εξυπηρετούσαν οι εξωτερικές συνθήκες.

Θα αισθάνεστε αισιόδοξοι και θα ακτινοβολείτε και στο περιβάλλον σας τη θετική σας διάθεση και μέσα από τις συζητήσεις σας, θα προσφέρετε αισιόδοξα μηνύματα.Ο Δίας είναι σε ανάδρομη πορεία στη συγκεκριμένη όψη και πιθανόν να σας φέρει την τύχη που σας στέρησε στο παρελθόν, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία. Πιθανές οικονομικές υποθέσεις να σας ευνοήσουν ή μέσα από κάποιες νομικές διαδικασίες, να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα, από κάποιες έξυπνες συζητήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες στη σκέψη σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Η όψη γίνεται σε ζώδια του αέρα και εδώ οι ιδέες είναι πολλές και εξαιρετικές. Ιδιαίτερα θα ευνοήσει θέματα με νέα διαδικτυακά προγράμματα.
Η ανάδρομη πορεία του Δία υπενθυμίζει πως πρέπει να μην ξεχνάτε τα μαθήματα που πήρατε από τα λάθη σας ή πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Ο Δίας θα είναι σε ορθή πορεία ταυτόχρονα με τον Ερμή, αυτό σημαίνει πως μπορείτε μετά τις 17/10 να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Φωτίζει, επίσης, τις ανώτερες σπουδές και τα σεμινάρια φιλοσοφικού, οικονομικού και νομικού περιεχομένου. Επίσης, επηρεάζει θετικά και τους Λέοντες, Τοξότες, Κριούς, που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και φυσικά όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Ιδιαίτερα θετικό για όσους έχετε το MC (για όσους γνωρίζετε) στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς στις ίδιες μοίρες.

Τώρα η δράση οδηγεί στην επιτυχία, αρκεί η ωριμότητα να πρωταγωνιστεί για να υπάρχει προστασία σε κάθε δραστηριότητα!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα