ΉΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ 18/02: Εγώ θυσιάζομαι – Εγώ υπερβαίνω

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
17/02/2021

Είναι το δυσκολότερο ζώδιο στο να δώσουμε ορισμό, αφού παίρνει το σχήμα και χρώμα του περιβάλλοντος του.

Είναι ζώδιο ονειρικό και αναποφάσιστο, μιας και ο κυβερνήτης του Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση στη σκέψη, του δίνει ιδεαλισμό και πολύ ισχυρή φαντασία και την τάση να παρασύρεται από τα συναισθήματα του.

Ένα συμπονετικό ζώδιο που δίνει στους άλλους τόσο, που καμιά φορά χάνει και τον εαυτό του. Είναι το ζώδιο της τέχνης και της πνευματικότητας – μέσα από τα οποία βρίσκει την λύτρωση.

Ένα ζώδιο τρυφερό, με τάσεις φυγής, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που πολύ συχνά νιώθει να χάνεται και για αυτό χρειάζεται ένα σύντροφο δυναμικό δίπλα του.

Έχουν ανάγκη από ησυχία και θέλουν να βρίσκονται σε ήρεμο περιβάλλον, σαφώς κοντά στη θάλασσα, αν αυτό είναι εφικτό, ή γενικότερα στη φύση.

Πολύ συχνά αποζητούν την απομόνωση γιατί έτσι μπορούν και ανασυγκροτούνται λόγω του ότι είναι τα άτομα που ρουφούν όλη την αρνητική ενέργεια από τους άλλους ανθρώπους και αυτό τους αποσυντονίζει.

Είναι ευαίσθητα άτομα με εναλλασσόμενες συναισθηματικές διαθέσεις και αρκετά επιρρεπή σε καταστάσεις…

Για εσάς τα γλυκά ψαράκια είναι μια χρονιά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις, εμπόδια, ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν από τη μια, αλλά από την άλλη θα δείτε τα πράγματα με πιο σοβαρή ματιά.

Επίσης, αυτή την χρονιά θα έρθετε κοντά με τον εαυτό σας, ώστε αυτό σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πραγματικά είναι αυτό που θέλετε να κάνετε…

Χρόνια πολλά!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα