Ήλιος στον Τοξότη – Η περιπλάνηση προς την αναζήτηση της γνώσης

ASTROTEAM GUEST
24/11/2020

Ήλιος στον Τοξότη 21/11
Η περιπλάνηση προς την αναζήτηση της γνώσης

Μπαίνοντας ο Ήλιος (η ενέργεια) στο ζώδιο του Τοξότη, γινόμαστε πιο εξωστρεφείς, πιο ανοιχτόκαρδοι, γενναιόδωροι, μιας και ο κυβερνήτης του ζωδίου ο Δίας είναι ο πλανήτης της γενναιοδωρίας και εδώ την δίνει απλόχερα. Είμαστε πιο ανοιχτοί σε επεκτάσεις, είτε αυτό είναι γνώσεις είτε δραστηριότητες, καθώς αγαπά τις επεκτάσεις και κάθε είδους γνώση και εμπειρία .

Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και αποκτάμε μια διάθεση περιπλάνησης και επιθυμίας να ταξιδέψουμε ακόμη και σε νοητικό επίπεδο… Θα μπούμε στη διαδικασία να φιλοσοφήσουμε το καθετί ώστε να βρούμε το νόημα που κρύβεται στην καθημερινότητα και να ελαφρύνουμε τη ζωή μας. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας αισιόδοξος Ήλιος!!!

Τώρα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε αλλαγές και ανακατατάξεις λόγω της έκλειψης (Πανσέληνος) που γίνεται στις 30/11 στην 08η μοίρα  του άξονα Διδύμων – Τοξότη. Του δευτέρου δεκαήμερου είσαστε σε πιο ευνοϊκή θέση από τα άλλα δυο δεκαήμερα, δεν σας ακουμπάει η έκλειψη, έχετε σύμμαχο τον Άρη που με την ορθόδρομη πορεία του σας βοηθά και σας ενεργοποιεί να κάνετε πράγματα! Του τρίτου δεκαημέρου σας επηρεάζει η έκλειψη (Νέα Σελήνη) που γίνεται στις 14/12 στην 23η μοίρα του Τοξότη και αφορά αλλαγές στην καθημερινότητα σας, εργασία αλλά και στην υγεία σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε μιας και είστε τα τυχερά παιδιά του ζωδιακού!!!

Επίσης ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί Λέοντες, Κριούς, δίνει ευκαιρίες σε Ζυγούς και Υδροχόους.

Από την Τσιλίδου Έφη

Σχετικά άρθρα