ΗΛΙΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 16/01

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
10/01/2022

Από τις 13 – 18/01 ο Ήλιος, από το σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω, συμπορεύεται με το σκοτεινό Πλούτωνα και μας δίνει μεγάλη εσωτερική δύναμη να προβάλουμε τις απόψεις μας, αλλά και την ανάγκη μας να μπορούμε να επηρεάζουμε με αυτές τους άλλους.

Είναι ένα διάστημα που σηματοδοτεί βίαιες καταστάσεις και έντονα πάθη, αφού ο Πλούτωνας μας βγάζει τα σκοτεινά ένστικτά μας, τα οποία πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε.
Αυτό το διάστημα θα θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, οπότε θα προβάλεις έντονα χειραγωγικά ένστικτα, γεγονός που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, τόσο σε εσένα τον ίδιο όσο και με το/τη σύντροφό σου.
Θα πρέπει λοιπόν να μεταμορφωθείς, γιατί αυτό κάνει ο Πλούτωνας, σε μεταμορφώνει σε έναν άλλο άνθρωπο και να μην παραμείνεις δέσμιος αυτών των ενστίκτων.

Η όψη επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 23η έως 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα