Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη 14/12: Η Τελευταία Έκλειψη της Χρονιάς

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
15/12/2020

Η Τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και έγινε στην 23η μοίρα του Τοξότη, οπότε η χρονιά τελειώνει με μια Έκλειψη – Νέα Σελήνη. Πιο αισιόδοξη και με την συμμετοχή του Ερμή σχετίζεται με την επικοινωνία και τον τρόπο σκέψης μας. Η Νέα Σελήνη, όπως έχουμε ξαναπεί, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και εδώ γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη που είναι το ζώδιο του ανώτερου πνεύματος και τις φιλοσοφίας. Αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να ψάξουμε και να βρούμε το βαθύτερο νόημα της δικής μας ζωής και να
προχωρήσουμε με αισιοδοξία μπροστά.

Η Ηλιακή Έκλειψη και ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι μια όψη που δίνει γρήγορη σκέψη, θάρρος και ενέργεια, να δράσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις σκέψεις μας. Από την άλλη όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δίνει σύγχυση, πολλά ψέματα και εξαπατήσεις. Και επειδή ο Ποσειδώνας τα κάνει όλα να φαίνονται ιδανικά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σίγουροι για τις κινήσεις μας και τα στοιχεία που έχουμε σχετικά με νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Όμως και η Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ανασφάλεια, μας κάνει αδύναμους ψυχολογικά και συναισθηματικά, δημιουργεί σκάνδαλα και συκοφαντίες και μας κάνει επιρρεπείς σε λοιμώξεις και ασθένειες.

Επίσης και οι δεσμοί της Σελήνης που βρίσκονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, στον οποίον θα συνεχιστούν οι εκλείψεις και το 2021, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργούν έλλειψη κρίσης και λανθασμένες ιδέες για άλλους ανθρώπους και μια τάση απογοήτευσης. Σε γενικές γραμμές χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις μας, γιατί ναι μεν θα αισθανόμαστε πιο τολμηροί να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε και να κάνουμε πράγματα, αλλά και πολύ εύκολα μπορεί να εξαπατηθούμε.

Η Έκλειψη Ηλίου στο Τοξότη επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, και σε συνδυασμό με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, δίνει εύνοια σε θέματα προσωπικών σχέσεων καθώς και ευκαιρίες για επιτυχίες στα οικονομικά σε Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, αλλά και Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύες των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου. Το
τρίγωνο Ερμή – Άρη δίνει αποφασιστικότητα σε Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα