Η ομορφότερη του Ζωδιακού – Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Μέρος 2ο

ASTROTEAM GUEST
22/11/2021

Αρχές της χρονιάς οι Αιγόκεροι άνοιξαν διάπλατα το συντηρητικό, αλλά καθώς πρέπει οίκο τους και υποδέχτηκαν την ομορφότερη του ζωδιακού Αφροδίτη. Τώρα, λίγο πριν αυτή η χρονιά ολοκληρωθεί, η αγαπημένη κυρία της αγάπης, των αξιών και της αρμονίας, ξαναβρίσκεται στην ίδια θέση, με τη δράση της να βρίσκεται εκτός ορίων.

Μια ευκαιρία επανεξέτασης των δεδομένων της, των ασφαλειών και της κοινωνικής της εικόνας, είναι η εργασία που έχει να αναλάβει στο εν λόγω ζώδιο. Θα επανεξετάσει αν είναι γερές οι βάσεις που έχει θέσει σε κάθε της νέο εγχείρημα και εάν αποδίδουν σωστά, προάγοντας -πέραν όλων- τις ηθικές δομές και την αξιοπρέπειά της.

Στην αγκαλιά του θα νοιώσει σοκ, φόβο και ανασφάλεια…

Η πορεία της για τους Αιγόκερους θα είναι υπέρμετρα σημαντική, αφού θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 5/3/2022 και θα συγκρουστεί τρεις φορές με το μεγάλο Πλούτωνα, όταν θα μπει σε ανάδρομη πορεία, από τις 19/12/2021 – 29/1/2022. Ο χορός στις συναντήσεις τους, άλλοτε θα θυμίζει αργεντίνικο ταγκό και άλλοτε τις «50 αποχρώσεις του Γκρι», εμπνέοντας και στις δύο περιπτώσεις μαγευτική γοητεία, με την κυρία των απολαύσεων να ταράζεται τόσο από πάθος αλλά και από μοιραίες καταστάσεις. Στην αγκαλιά του θα νοιώσει σοκ, φόβο και ανασφάλεια με τα κεκτημένα, τα συμφέροντα και την αξιοπρέπειά της να δονούνται. Η πρώτη τους επαφή θα είναι στις 11/12, στην 25η μοίρα, με ορθόδρομη φορά, η δεύτερη από τις 24/12 – 27/12, στην ίδια μοίρα, μα στην ανάδρομη πορεία της και στις 3/3 στην 27η μοίρα του Αιγόκερω, όταν πλέον θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από αυτό το ζώδιο.

Κυριαρχεί μια παράδοξη, παράφορη διάθεση, με μοιραία πάθη και κτητικότητα.

Εκεί ξεκινά και ένας νέος συνοδικός κύκλος παράξενης υφής, αφού στην τελευταία τους συνάντηση και πάνω στο Νέο Φεγγάρι, στις 2 Μαρτίου, ο Άρης θα είναι εκεί μαζί τους, σε μια μοίρα που ο ίδιος αγαπά ιδιαιτέρως, αφού είναι η μοίρα έξαρσής του. Η ένταση θα είναι μεγάλη, αφού πάντα όταν μιλάμε για Άρη και Πλούτωνα μαζί, μιλάμε για τον άξονα της ανωτέρας δύναμης του πολέμου και της επεμβατικότητας. Όταν η ομορφότερη του ζωδιακού βρεθεί στην αγκαλιά τους, κυριαρχεί μια παράδοξη, παράφορη διάθεση, με μοιραία πάθη και κτητικότητα.

Σε κάθε συνδυασμό Άρη/Πλούτωνα/Αφροδίτης παρατηρείται μια ασυνήθιστη δύναμη στη σεξουαλική ζωή, κτηνώδεις και πρόστυχες εκφράσεις συναισθημάτων, ερωτικές επιθέσεις, βιασμούς ή ένα δύσκολο γεγονός. Ανησυχία ίσως υπάρξει και γύρω από τα κεκτημένα μας και τις ασφάλειές μας, με πιθανό «βιασμό» στις τσέπες μας. Παράλληλα δείχνει και την αναγεννησιακή ευκαιρία, που πάντα επέρχεται μετά από δύσκολες καταστάσεις.

Θα έχει την ευκαιρία να νοιώσει βαθιά αισθήματα…

Όλη αυτή την περίοδο θα έχει την ευκαιρία να επαναπροσεγγίσει και να επανεξετάσει ό,τι έχει μείνει ατελές, ασυζήτητο και αδιεκπεραίωτο, τόσο στα επαγγελματικά και την καριέρα της, μα και σε κάθε είδους σχέση και συνεργασία, για να μπορέσουν να παρθούν τελειωτικές αποφάσεις και να πάρουν την τελική τους μορφή. Θα έχει την ευκαιρία να νοιώσει βαθιά αισθήματα, με τον Πλούτωνα να θέλει να την αποσυνδέσει από ό,τι ήξερε ως τώρα, να την απαλλάξει από οτιδήποτε τοξικό και να την αναγεννήσει τόσο στα οικονομικά αλλά και μέσα από νέους έρωτες.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη λάβει μέρος στη Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11, από την 12η μοίρα του Αιγόκερω, κοιτάζοντας τον απρόβλεπτο Ουρανό, που φιλοξενείται στη 12η μοίρα του Ταύρου, σε χώρο δικής της κυριαρχίας. Η θετική τους όψη θα δώσει αλτρουιστικά συναισθήματα και έντονη την ανάγκη της ελευθερίας . Υπάρχει μια έντονη αντισυμβατική και ίσως υπόγεια ενέργεια, με γυναικεία υφή. Θα στηρίζει την κάθε επανάσταση ή ακόμα θα προάγει αντισυμβατικές συνεργασίες για αυτή, με πιθανές, απρόσμενες, οικονομικές βοήθειες, χαρίζοντας ανάσα. Ακόμα και οι σχέσεις που δεν έχουν για βάση τους την αλήθεια, θα απελευθερωθούν από τα δύσκαμπτα δεσμά τους.

Οι περιπέτειές της θα είναι ατέλειωτες και από τη θέση της θα βοηθήσει Αιγόκερους, Ταύρους και Παρθένους. Ευκαιρίες θα έχουν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Έντονα είναι τα γεγονότα και τη «μετάλλαξη» του Πλούτωνα βιώνουν τα παρορμητικά Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, όσοι έχουν Ωροσκόπο, προσωπικά στοιχεία ή πλανήτες στα εν λόγω ζώδια.

Η Αφροδίτη είναι η Κυρία των απολαύσεων και θεωρείται ευεργέτιδα. Έτσι, από όπου διαβαίνει στα προσωπικά μας ωροσκόπια, έχει να αφήσει «στιγμές» αναλλοίωτες!

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα