Η Αστρολογική ερμηνεία της επιτυχίας της Μαρίνας Σάττι

ASTROTEAM GUEST
25/05/2017

Κάποιοι άνθρωποι έχουν στο Ωροσκόπιο τους την δυνατότητα να γίνουν γνωστοί. Σε αυτό παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες αλλά κυρίως ο Ήλιος, ο Πλανήτης Δίας και ο Αστεροειδής Δήμητρα.

Στο παρακάτω άρθρο θα αναλύσουμε αστρολογικά, την μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας Μαρίας Σάττι, όπου με την πρώτη στιγμή που το τραγούδι της “Μάντισσα” ανέβηκε στο YouTube έκλεψε αμέσως όλες τις εντυπώσεις και έγινε αμέσως το Νο1 Hit.

Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης της Μαρίνας Satti για να μπορέσουμε να αναλύσουμε πώς φαίνεται στον Αστρολογικό της Χάρτη ότι θα είχε τέτοια επιτυχία, εκτός του ότι είναι Αιγόκερως με σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα, που μας δείχνει καριέρα σε θέματα τέχνης και δημιουργίας. Υπάρχει όμως κάτι πολύ σημαντικό στο Προοδευμένο της Ωροσκόπιο. Η Πρόοδος είναι σύστημα πρόβλεψης που δείχνει τα γεγονότα της ζωής μας.

Βλέπουμε λοιπόν στον παρακάτω Χάρτη, μέσα το γενέθλιο Ωροσκόπιό της, στην μέση το προοδευμένο ωροσκόπιο και έξω τις διελεύσεις των Πλανητών, όπως ήταν την ημέρα που ανέβηκε στο Youtube το κομμάτι “Μάντισσα”.

Διακρίνουμε ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η 14η μοίρα στην οποία βρίσκονται πολλοί Πλανήτες την στιγμή της επιτυχίας και κάνουν όψεις μεταξύ τους! Η προοδευμένη Δήμητρα, η οποία λειτουργεί και ως δείκτης δημοσιότητας, βρίσκεται στην 14η μοίρα του Τοξότη, τριγωνίζει τον προοδευμένο Βόρειο Δεσμό στην 14η μοίρα του Κριού, ο οποίος είναι το πεπρωμένο της και μόλις ακουμπάει και ο προοδευμένος Ερμής, κάπου μέσα στην Άνοιξη (δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης και δεν μπορώ να πω με ακρίβεια), την 14η μοίρα του Υδροχόου. Έχουμε και την διέλευση του επεκτατικού και τυχερού πλανήτη Δία κοντά στην 14η μοίρα του Ζυγού, να βλέπει θετικά και ο διελαύνων Δίας αλλά και οι προοδευμένοι Ερμής και Βόρειος Δεσμός τον γενέθλιο Κρόνο στην 14η Τοξότη! Ο Δίας με τον Κρόνο επισημοποιούν γεγονότα και η προοδευμένη Δήμητρα στην ίδια μοίρα με τον Κρόνο, αποκτά γερές βάσεις. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται και εκείνος στην 14η μοίρα των Ιχθύων και κάνει όψεις ημιεξαγώνου (30 μοίρες) με τον προοδευμένο Βόρειο Δεσμό της και τον προοδευμένο Ερμή της. Αν υποθέσουμε ότι η ώρα γέννησης είναι γύρω στις 2 με 2:30 το μεσημέρι, τότε έχουμε και την προοδευμένη Σελήνη να ακουμπάει τον γενέθλιο Κρόνο και την προοδευμένη Δήμητρα και να συμμετέχει και εκείνη σε όλες αυτές τις όψεις των 14 Μοιρών… Το κερασάκι στην τούρτα η διέλευση της Αφροδίτης που εκείνη την ημέρα ήταν ακριβώς στην 14η μοίρα του Κριού πάνω στον Βόρειο Δεσμό της!! Και έδωσε την ενεργοποίηση…

Πολύ σημαντικός και ο solar arc Δίας πάνω στον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό στην 17η μοίρα Κριού. Το solar arc είναι ένα άλλο σύστημα προόδου όπου προχωράνε όλοι οι πλανήτες σύμφωνα με την κίνηση του Ηλίου, δηλαδή 00 58 λεπτά περίπου κάθε έτος.

Σε αυτόν τον Χάρτη διακρίνουμε και την Solar Arc Δήμητρα να ακουμπάει σε λίγο τον Ήλιο της. Από την πρόοδο στον προηγούμενο Χάρτη, ο Δίας θα δει σε όψη τον πλανήτη Ουρανό και θα κρατήσει πολύ καιρό, αυτοί οι δύο πλανήτες μεταξύ τους είναι η όψη της Τύχης, ή του “Φύλακα Αγγέλου”, οπότε, από την μία με ενεργοποίηση του Κρόνου με Δία και Δήμητρα, από την άλλη με την όψη Δία – Ουρανού, η επιτυχία ήρθε στην Μαρίνα για να μείνει…

Από Αρετή Γεωργακοπούλου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα