Η Ανθρωπότητα ξυπνά!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
18/03/2021

Άρης συναντά Βόρειο Δεσμό – 26 Μαρτίου

Η ανθρωπότητα ξυπνά από το βαθύ λήθαργο του φόβου και του τρόμου της πανδημίας και ενεργοποιεί κάθε δύναμη που διαθέτει προκειμένου να σωθεί. Ο Μάρτης δεν είναι ένας μήνας όπως όλοι άλλοι…είναι μήνας ενεργοποιημένος συμπαντικά για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους! Μην απορείτε καθόλου λοιπόν γιατί νέα στοιχεία κάνουν την εμφάνιση τους μια και ο Άρης πλανήτης διεκδίκησης, πολεμικός δείκτης αλλά και με δυνατό ένστικτο επιβίωσης, διανύει το ζώδιο των Διδύμων και συναντά το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, που επίσης αρκετό καιρό βρίσκεται στο εν λόγω ζώδιο. Οι δεσμοί της σελήνης ελάχιστα γνωστοί στο κομμάτι της πρόβλεψης ενθαρρύνουν την ασυνείδητη αλλά και τη συνειδητή πλευρά του κόσμου μας αντίστοιχα σύμφωνα με τα ζητούμενα του άξονα που διανύουν. Ο συγκεκριμένος άξονας πραγματεύεται ζητήματα γνώσης, εκπαίδευσης και επικοινωνίας, μεταφοράς της πληροφορίας με διασπορά των ειδήσεων με απλό και κατανοητό τρόπο και απαιτεί πολύπλευρη ενημέρωση μέσα από αντικειμενικές απόψεις που δεν εμπεριέχουν διάθεση κρίσης ή επίκρισης (Δίδυμοι). Στην απέναντι όχθη ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης που βρίσκεται στον Τοξότη και αφορά την παρελθούσα εμπειρία και το συλλογικό ασυνείδητο -τα εντυπωμένα μοντέλα φανατισμού και επιμονής σε ιδεολογίες που δεν προάγουν την «ενότητα» και το «απλό» (δίδυμοι)- έχει έρθει η ώρα επιτέλους να ισορροπήσει μέσα από την αφυπνιστική διάθεση των ανθρώπων για εξέλιξη και μετάλλαξη των παλαιών δομών, πεποιθήσεων και τρόπους επικοινωνίας που μοιραία θα οδηγήσουν στην εξέλιξη.

Ο Μάρτης μαχητικά υπογράφει στην εκπνοή του τη μεγαλειώδη συνάντηση του ΑΡΗ με τον Βόρειο Δεσμό της σελήνης και του δίνει ώθηση να εκδηλώσει τα απαιτούμενα και άκρως επιθυμητά του χαρακτηριστικά στον κόσμο μας!!

Η αυτογνωσία εδώ είναι το κλειδί που θα ανοίξει την Πύλη της κατανόησης του πεπρωμένου, τα χαρακτηριστικά του Β. Δεσμού ξεδιπλώνονται μαχητικά και η πληροφορία παίρνει Φωτιά! Το «άγνωστο» το τρομερό που μας φοβίζει αρχίζει να γίνεται δελεαστικό και ο Άρης σπρώχνει στην κατάκτηση του. Πολεμικές τακτικές ανά τον κόσμο θα ταράξουν ξανά την ησυχία και τον ύπνο των τελευταίων και όλοι μαζί θα αναλάβουμε δράση.

Συνοπτικά τι πρέπει να περιμένουμε;

-Καταιγίδα πληροφοριών.

-Αποκαλύψεις ανά τον κόσμο που εντέχνως έμεναν στο σκοτάδι.

-Επανεξέταση όλων των προηγούμενων ενεργειών που δεν απέδωσαν και απαιτούν εκ νέου δράση.

-Πρωτοβουλίες που θα αυξηθούν σταδιακά για πολύπλευρη ενημέρωση.

-Ισχυρό ενδιαφέρον για όπλα, εξοπλισμό και πολεμικές ενέργειες.

-Σημαντικές συναντήσεις με πρόσωπα εξουσίας και πρωτοβουλίες τους να επέμβουν διασωστικά στην ενημέρωση.

-Νέες πρωτοβουλίες στα media- νέες μορφές ενημέρωσης.

-Κίνδυνος ατυχημάτων λόγω παράτολμης δράσης.

– Ξύπνημα και αφύπνιση προσωπικών αναγκών σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής που θέλουμε να αλλάξουμε μια για πάντα.

-Ανάδειξη σημαντικών προσωπικοτήτων ανά τον κόσμο που θα ηγηθούν της απλής αλήθειας.

-Ξεσκέπασμα ακόμα περισσότερο των fake news.

-Νέες πληροφορίες και αποκαλύψεις για ηγετικά πρόσωπα του πλανήτη που απέκρυψαν σοβαρές πληροφορίες.

-Επαγγέλματα που αφορούν τα θέματα του Ερμή ξυπνούν- εμπόριο, διδασκαλία, μετακινήσεις, μέσα μεταφοράς, νεαρά άτομα, μικρά ζώα, μέσα επικοινωνίας κλπ ανακαλύψεις και εφευρέσεις σε όλα τα παραπάνω.

-Νευρική επικοινωνία και εντάσεις, λογομαχίες και στρες.

– Το ζώδιο των Διδύμων «κλειδί» για την συνολική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα