Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8/5 έως 14/05

ASTROTEAM GUEST
06/05/2021

Αρχίζει μια εβδομάδα, που την κοσμεί η Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα του Ταύρου, 11 Μαΐου, που είναι η επιβεβαίωση, ότι εκτός από την πρακτική απελευθέρωση στην καθημερινότητα μας και στην επανέναρξη των δραστηριοτήτων μας, ο ουρανός μας παρέχει σαν “ενεχυρο” του σύμπαντος την νέα σελήνη και έτσι μας ωθεί προστατευμένα στις νέες ενάρξεις, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, μας δίνει μια εντολή, ξεκινήστε, κάντε νέα σχέδια και νέα όνειρα, υλοποιήστε!

Η Αφροδίτη 9 Μαΐου μπαίνει στους Διδύμους και θα έχουμε την ανάγκη να μετακινηθούμε, να πληροφορηθούμε και να επικοινωνήσουμε με τους άλλους με οποιονδήποτε τρόπο. Η επιθυμία για ταξίδια θα αυξηθεί. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή γιατί θα υπάρχει τάση για αλόγιστες σπατάλες.

Αναλυτικότερα….

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά εκμεταλλευτείτε την νέα σελήνη, και ανοίξτε νέους ορίζοντες για την εισροή χρημάτων, που σίγουρα υπάρχει μεταβλητότητα σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας και θα βιώστε αλλαγές! Ευκαιρίες θα σας δοθούν από φίλους και αν έχετε κάποιες απαιτήσεις από αυτούς θα ικανοποιηθούν.
Αρχίζει μια περίοδος που θα θέλετε να μετακινηθείτε και να κάνετε κοντινά ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε τις σχέσεις με τα αδέρφια και το στενό φιλικό περιβάλλον γιατί θα είστε ωφελημένοι. Αν δουλεύετε μέσα από το διαδίκτυο θα έχετε επιτυχία και άνοδο.
Εβδομάδα που σας υπόσχεται ερωτικές επιτυχίες, αλλά και θα σας δοθούν ευκαιρίες να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθους σας. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα σελήνη στο ζώδιό σας! Μια καλή στιγμή για να αποφασίσετε να κάνετε νέες αρχές, νέα ξεκινήματα στην ζωή σας. θα δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας και θα συγκεντρωθείτε στην ανασύσταση του εαυτού σας, θα δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Πιθανόν να θελήσετε να κάνετε και εξωτερικές αλλαγές.
Μπορεί να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε! Στην εργασία σας θα έχετε ευκαιρίες.
Αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας. Θα ξεμπλοκαριστούν καταστάσεις που μέχρι τώρα σας εμπόδιζαν να εισπράξετε, αλλά θα σας παρουσιαστούν και ευκαιρίες για αύξηση στο εισόδημά σας. Να έχετε υπόψη σας πάντα την συνετή διαχείριση.
Ισορροπημένη εβδομάδα για τις ερωτικές σχέσεις χωρίς αλλαγές. Αν είστε καλλιτέχνες, εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για δημιουργία γιατί θα έχετε έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H Νέα σελήνη θα σας γεννήσει την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο. Θα θελήσετε να απομονωθείτε και να κάνετε την αυτοεξέταση σας.
Καλή περίοδος για να αρχίσετε θεραπεία, αν το έχετε ανάγκη. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και θα σας φέρει τα δώρα της σε χρήματα και αισθήματα.
Θα αισθανθείτε όμορφα, θα θελήσετε να ομορφύνετε εξωτερικά, θα έχετε ευκολίες σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο.
Χρειάζεται όμως σύνεση στην διαχείριση, φροντίστε να μην την κάνετε άσκοπα. Αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσετε να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα και να βάλετε σε μια τάξη πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στην σχέση με τον σύντροφό προσοχή μην φερθείτε επιπόλαια ή πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί δεν θα είναι προς όφελος σας. Συγκρατηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την επιθυμία να γνωρίσετε καινούργιους φίλους και να εντάξετε καινούργιους ανθρώπους στη ζωή σας θα φέρει σε εσάς η Νέα Σελήνη.
Θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, θα έχετε ευκαιρίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον για επανένταξη στην κανονικότητα.
Ευκαιρίες θα έχετε στον τομέα της καριέρας, και άνθρωποι με ισχύ θα είναι διαθέσιμοι να σας υποστηρίξουν για να ενισχυθείτε οικονομικά από φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Θα έχετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα που θα ωφελήσει τα συμφέροντά σας.
Κάποιος κρυφός έρωτας είναι πιθανό να γεννηθεί. Είναι ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή, γιατί οι σχέσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές και να σας δημιουργήσουν διλήμματα. Αν είστε καλλιτέχνες εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για δημιουργία.

ΛΕΩΝ

Ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας, προαγωγές και αποφάσεις για νέο επαγγελματικό προσανατολισμό θα φέρει σε εσάς η νέα σελήνη. Θα ασχοληθείτε με άτομα εξουσίας για τα συμφέροντά σας είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε προσωπικά.
Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με φίλους, αλλά θα έχετε και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας ωφελήσουν.
Αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα θελήσετε να “τροφοδοτήσετε” τους στόχους της ζωής σας και να τους αξιολογήσετε πιο “ζεστά”, έχοντας όμως και τη δυνατότητα υλοποίησης. Προσοχή χρειάζεται στις οικονομικές αποφάσεις να μην είναι βιαστικές και σπαταλήσετε χρήματα χωρίς αιτία, δεν χρειάζονται σπατάλες για να ικανοποιήσετε τα πάθη σας. Καλή εβδομάδα για τις σχέσεις, με την προϋπόθεση να έχετε ισορροπία στα αισθήματα και να μην κρίνετε βιαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάγκη για ταξίδια, νέους ορίζοντες για σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και ευκαιρίες για επίλυση νομικών θεμάτων θα αναδείξει για εσάς η Νέα Σελήνη.
Ευκαιρίες στην εργασία σας, και απόφαση να γυμναστείτε και να αλλάξετε την διατροφή σας θα έρθει αυτή η εβδομάδα!
Αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια στην καριέρα σας, κοινωνική αποδοχή και θα επωφεληθείτε από άτομα κύρους. Οι σχέσεις με τους γονείς καλυτερεύουν και αν έχετε διαφορές είναι καλή περίοδος να τις επιλύσετε. Θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα θελήσετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο.
Αν είστε καλλιτέχνες επωφεληθείτε αυτές τις μέρες για δημιουργία.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο που θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές απολαβές από τρίτους. Θα έρθετε σε επαφή με τράπεζες με εφορίες και άλλους φορείς, θα κάνετε μια επανεκτίμηση των κεκτημένων σας αλλά και η επιθυμία για σεξουαλικά πάθη θα αυξηθεί. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε πιο βαθιά πιο μεταφυσικά με την ανθρώπινη ύπαρξη, αν το επιθυμείτε.
Αυτή την εβδομάδα θα μπείτε σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε με πρακτικές εκκρεμότητες και να τις οργανώσετε, θα κλείσετε τα γραφειοκρατικά σας ζητήματα.
Θα έχετε ευκολίες οικονομικές αλλά και ευκαιρίες να εισπράξετε και από την εργασία σας αλλά και από τους άλλους.
Αρχίζει για εσάς μια περίοδο εύνοιας που αφορά τα ταξίδια, το εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές και πιστοποιήσεις, τις υπογραφές και τις νομικές υποθέσεις αν έχετε. Το ερωτικό πάθος δεν θα λείψει για τους δεσμευμένους και για τους αδέσμευτους θα παρουσιαστούν σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα έχετε επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα δώσει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε αφορά επαγγελματικές σχέσεις είτε προσωπικές. Θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές και ευκαιρίες για συνεργασίες, Αν έχετε ανοιχτά θέματα με τους συνεργάτες σας, καλό είναι να τα προωθήσετε αυτές τις ημέρες γιατί θα είναι προς όφελός σας.
Ευκαιρίες και ευκολίες θα σας δοθούν εφεξής στο τομέα που έχει σχέση με την χρηματοδότησής σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα.
Επιτυχία στον έρωτα και αναζωπύρωση σεξουαλικών σχέσεων πάθους. Αναβάθμιση στην εργασία σας αλλά και ευκαιρίες στην καριέρα που θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα περάσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές πάθους με τον σύντροφο. Αν είστε καλλιτέχνες εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για δημιουργία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

H Νέα Σελήνη θα σας επιβάλλει να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα. Θα θελήσετε να οργανωθείτε στην εργασία ή στο σπίτι. Πιθανόν να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον. Θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και την διατροφή σας. Ίσως πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε και να κάνετε δίαιτα. Αν έχετε ζωάκια, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείτε και με αυτά.
Αρχίζει μια περίοδος εύνοιας στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και τα οφέλη θα αυξηθούν από τις συνεργασίες σας. Εύνοια θα υπάρχει στην σχέση με τον σύντροφο και όποιες διαφορές υπάρχουν θα λυθούν με τον ανώτερο τρόπο. Καλή περίοδος για επανασύνδεση.
Χρειάζεται προσοχή μόνο στην επιπολαιότητα που μπορεί να διαχειριστείτε μια κατάσταση οικονομική και να γίνουν άσκοπα έξοδα, αλλά και στις σχέσεις που μπορεί να πράξετε πριν σκεφτείτε και τα αποτελέσματα να μην είναι υπέρ σας. Να είστε συνετοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Νέα Σελήνη θα σας βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, με τα παιδιά σας, αλλά και την ανάγκη να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας.
Εκμεταλλευτείτε τις σχέσεις με τα αδέρφια αλλά και με τους γονείς, την πατρική οικογένεια γενικότερα γιατί θα βγείτε ωφελούμενοι και αν έχετε θέματα προς επίλυση είναι κατάλληλες ημέρες να το κάνετε.
Μπαίνετε σε μια περίοδο που η καθημερινότητά σας θα καλυτερεύσει, θα ομορφύνει. Ευκαιρίες και εύνοια στην εργασία. Θα ασχοληθείτε να καλυτερεύσετε την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση. Υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσετε και κατοικίδιο!
Θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα θελήσετε να περάσετε ερωτικά με τον σύντροφο. Αν είστε καλλιτέχνες εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για δημιουργία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με τους γονείς, ίσως αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να αλλάξετε, να ανακατασκευάσετε το σπίτι σας. Το προσωπικό σας περιβάλλον και το σπίτι σας θα είναι οι πρωταγωνιστές.
Αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε να οργανώσετε τις πρακτικές εκκρεμότητες και κυρίως ότι έχει σχέση με τράπεζες, εφορίες και άλλους φορείς.
Αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα έχετε εύνοια στον έρωτα, στο φλερτ, θα έχετε εύνοια στα δημιουργικά σας σχέδια, θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας, θα ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας και η αυτοεκτίμησή σας. Με τον σύντροφό θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα υπάρχει ισορροπία.
Χρειάζεται όμως προσοχή στην επιπολαιότητα που μπορεί να έχετε όταν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε οικονομικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Να είστε συγκρατημένοι και συνεσταλμένοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας ενεργοποιήσει την σκέψη! Θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με τα αδέρφια σας και με τον στενό φιλικό σας περίγυρο. Η επιθυμία σας για ταξίδια θα αυξηθεί και θα κάνετε το παν να την πραγματοποιήσετε
Καλή περίοδος να ασχοληθείτε με το μέσο μεταφοράς, αν έχετε.
Φυσικά το διαδίκτυο θα σας δώσει ευκαιρίες και θα ασχοληθείτε πολύ με αυτό επαγγελματικά και προσωπικά.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες ίσως και ανατρεπτικές στην εργασία σας που θα σας δώσουν όμως οικονομικές απολαβές.
Αρχίζει μια περίοδος για εσάς που θα έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν την πατρική οικογένεια και θα ενισχυθούν τα συμφέροντά σας από αυτή.
Η σχέση με τους γονείς καλυτερεύει. Καλή περίοδος αγοραπωλησιών.
Ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα με την οικογένεια είναι καλό να λυθούν αυτή την περίοδο γιατί θα είναι υπέρ σας.
Θα έχετε ρομαντική διάθεση και θα περάσετε όμορφα και ερωτικά με τον σύντροφο. Αν είστε καλλιτέχνες εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για δημιουργία.

Από τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα ΚωνσταντινίδουΑπό τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα