Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 13/2 έως 20/2

ASTROTEAM GUEST
11/02/2022

Τα βέλη του έρωτα θα μας χτυπήσουν για τα καλά αυτή την εβδομάδα. Υπό το φως της πανσελήνου θα γιορτάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων. Συγκεκριμένα, στην 27η59’ μοίρα του Λέοντα θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος του Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια πολύ ερωτική αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρα πανσέληνο. Το πλανητικό σκηνικό φωνάζει πως έχει έρθει η στιγμή για διασκέδαση, φλερτ και δημιουργίας. Το δύσκολο κομμάτι είναι η όψη τετραγώνου με τους δεσμούς, κάτι που φανερώνει ένα φρένο στην εξέλιξη των γεγονότων όχι όμως κατάργησή τους. Ίσως οι συγκυρίες να είναι τέτοιες που για κάποιο λόγο να υπάρχει ένα εμπόδιο στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Το έδαφος, όμως, θα είναι πρόσφορο για την δημιουργία ερωτικών σχέσεων. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης με την Αφροδίτη εξακολουθούν να σχηματίζουν όψη συνόδου! Όσα γεγονότα παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες έρχονται τώρα στην ολοκλήρωσή τους.

Κριός

Η πανσέληνος θα ανεβάσει την διάθεσής σας στα ύψη και θα ολοκληρώσει ερωτικά θέματα. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε κάνει μια νέα γνωριμία σε εργασιακό χώρο ή σε μια κοινωνική εκδήλωση τώρα σας δίνετε η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά. Η υποστήριξη θα προέρχεται από άτομα που κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον δικό σας. Χαρμόσυνα νέα θα πάρετε από τα παιδιά σας.

Ταύρος

Ζητήματα που συνδέουν έναν έρωτα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον έρχονται να μπουν σε μια σειρά μέσα από την πανσέληνο. Γνωριμίες που προέκυψαν από μεγάλη χιλιομετρική απόσταση ή από εκπαιδευτικούς χώρους το προηγούμενο διάστημα παίρνουν ολοκληρωτική μορφή. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέλη της οικογένειά σας ή συγγενικά πρόσωπα να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος ενεργοποιεί τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο μιας οικονομικής συνεργασίας το προηγούμενο διάστημα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για μια κοντινή μετακίνηση προκειμένου να συναντηθείτε. Τα αδέρφια σας θα σας βοηθήσουν για να υλοποιήσετε το σχέδιό σας. Μηνύματα και τηλεφωνήματα θα πέσουν σαν βροχή φανερώνοντάς σας έναν νέο τρόπο έκφρασης.

Καρκίνος

Η πανσέληνος έρχεται να ρίξει φως στις συναντήσεις που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή μιας αγοροπωλησίες. Θα διανύσετε ένα διάστημα συναισθηματικής ανασφάλειας αποφεύγοντας να βγάλετε προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. Αξιοποιείστε ένα συγγενικό σας πρόσωπο για να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε ότι νιώθετε.

Λέων

Το κεφάλαιο σχέσεις και συνεργασίες ενεργοποιεί η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σας. Αν στριφογύριζε στο μυαλό σας η ιδέα του να δώσετε τέλος ή μιας επανασύνδεσης με κάποιο άτομο από το παρελθόν τώρα μπορείτε να την υλοποιήσετε. Άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή σε καθημερινή βάση σας βοηθούν να πετύχετε τον σκοπό σας.

Παρθένος

Η πανσέληνος έρχεται να σας βοηθήσει να κλείσετε θέματα που βάραιναν την ψυχή σας. Απαλλαγμένοι από ψυχικά τραύματα του παρελθόντος εκμεταλλευτείτε το πλανητικό σκηνικό και προχωρήστε στην δημιουργία υγειών σχέσεων που προέκυψαν μέσα από στιγμές διασκέδασης. Η βοήθεια έρχεται ασυνείδητα, ακόμα και μέσα από τα όνειρά σας.

Ζυγός

Η πανσέληνος έρχεται να δώσει τελική μορφή στις σχέσεις που δημιουργήσατε από την συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ένα σχέδιό σας. Φιλικές σχέσεις δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε ερωτικές. Θα επωφεληθείτε από γονείς, φίλους και μέσα από το διαδίκτυο.

Σκορπιός

Ζητήματα επαγγελματικής φύσεως επιλύονται με την συγκεκριμένη πανσέληνο. Μέσα από τις ευκαιρίες για δικτύωση που σας προσφέρθηκαν το τελευταίο διάστημα θα εισχωρήστε σε κύκλους όπου θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Έτσι, συναισθηματικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν μέσα από μετακινήσεις για εργασιακούς λόγους τώρα θα εξελιχθούν και θα πάρουν την τελειωτική τους μορφή.

Τοξότης

Η πανσέληνος έρχεται να κλείσει ένα κύκλο μιας σχέσεις που δεν σας επέτρεπε να αισθανθείτε συναισθηματική ασφάλεια. Θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που είχατε προγραμματίσει για εκπαιδευτικούς λόγους. Οι συγκυρίες επιτρέπουν να περάσετε καλά και να ολοκληρώσετε ένα στόχο σας. Γνωριμίες συναισθηματικής φύσεως από το εξωτερικό θα εξελιχθούν.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος θα βγάλει στο φως την ανάγκη ικανοποίησης των πιο βαθύτερων επιθυμιών και αναγκών σας. Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην επιτρέψετε στις φοβίες σας να επισκιάσουν την συναισθηματική και σεξουαλική σας ζωή. Ανανεωθείτε μέσα από νέες γνωριμίες και ζήστε το πάθος.

Υδροχόος

Την αιτία που δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα θέλατε οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις φανερώνει η πανσέληνος. Φροντίστε την ψυχολογική και συναισθηματική ισορροπία σας. Ότι παράπονα δεν μπορούσατε να εκφράσετε στα αισθηματικά σας τόσο καιρό, με τις συγκεκριμένες πλανητικές όψεις θα έχετε την ευκαιρία να τα φέρετε στο φως για να τα επιλύσετε με τον σύντροφό σας.

Ιχθύες

Θέματα που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας ολοκληρώνονται με την συγκεκριμένη πανσέληνο. Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας θα ευνοηθείτε από φίλους που θα μεσολαβήσουν, αναλαμβάνοντας έτσι νέες ευθύνες. Αν το προηγούμενο διάστημα ο κοινωνικός σας κύκλος σας άνοιξε δρόμους, οι γνωριμίες που προέκυψαν σε χώρους εργασίας πρόκειται να εξελιχθούν από εδώ και πέρα.

 

Από την Αλεξάνδρα Προέδρου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα