Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/3 έως 2/4

ASTROTEAM GUEST
24/03/2021

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την πανσέληνο που γίνεται το Σάββατο 28 Μαρτίου στην 8η μοίρα του Ζυγού, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού.

Θα μπούμε στην διαδικασία να αποκωδικοποιήσουμε τις σχέσεις μας, με τους συνεργάτες, με τους φίλους. με τον σύντροφό της ζωής μας και πρωτίστως με τον εαυτό μας. Θα ψάξουμε να βρούμε που δεν έχουμε πράξει ορθά και θα βάλουμε τον θεμέλιο λίθο της ισορροπίας ανάμεσα στον εαυτό μας και στους άλλους.
Η πανσέληνος αυτή μας βγάζει τα γυαλιά των ψευδαισθήσεων και μας ζητά ευθυκρισία και δικαιοσύνη και ίσως το κάνει με ξαφνικό τρόπο για να μας φέρει σε μια θέση που να μην μπορούμε να κάνουμε αλλιώς και να αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε τα μύχια κομμάτια του εαυτού μας και των συμπεριφορών μας προς τους άλλους, να διορθώσουμε και να εξελιχθούμε μέσα σε ένα πολύ σπουδαίο πεδίο της ζωής μας που είναι εμείς και οι άλλοι καθώς και ο τρόπος που διαπραγματευόμαστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες μας.
ΚΡΙΟΣ
Λαμπεροί θα παραμείνετε και αυτή την εβδομάδα. Θα μπείτε σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Θα επιλέξετε τι είναι αυτό που σας χρειάζεται και τι όχι. Θα φιλτράρετε συμπεριφορές, και την δική σας προς τους άλλους, αλλά και των άλλων προς εσάς. Θα πάρετε την απόφαση να διορθώσετε συμπεριφορές και πράξεις, θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Αισθάνεστε και είστε δυνατοί. Ιδανικές ημέρες για προγραμματισμό και υλοποίηση σχεδίων. Ζητήστε την βοήθεια φίλων και θα την έχετε. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες από το διαδίκτυο ή δουλειά μέσα από αυτό. Η επικοινωνία σας απογειώνεται και είναι η αιτία που έχετε κέρδη και οφέλη. Οικονομικές διευκολύνσεις. Ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό, έστω και αν βρίσκεστε σε περίοδο εκκαθαρίσεων.
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα κληθείτε να βρείτε ισορροπίες στην καθημερινότητα, στην ρουτίνα σας και στην δουλειά σας. Είναι γεγονός ότι είναι μια περίοδος ανατρεπτική και σας γεμίζει ανασφάλειες. Χρειάζεται να βρείτε μια φόρμουλα ισορροπίας και σ’ αυτό θα είναι αρωγός για εσάς η πανσέληνος. Παραμένουν οι ευθύνες στον τομέα της καριέρας και εσείς θα πρέπει να είστε συνεπείς. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας γιατί είναι πιθανό να έχετε νεύρα και να γίνεται ισχυρογνώμονες, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Να είστε υποψιασμένοι για ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν με συνεργάτες ή απλά ευκαιρίες επιχειρηματικές που έχουν σχέση με το διαδίκτυο, την επικοινωνία την μεταφορά και το εξωτερικό. Οικονομικά και συναισθηματικά  δεν κάνετε καμία ουσιαστική κίνηση, γιατί δεν θα υπάρχει ξεκάθαρη κρίση και υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα ερωτικά σας θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και σ’ αυτό τον τομέα η πανσέληνος πιθανόν να σας φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις ή απλά να σας χαρίσει ερωτικές στιγμές. Τα δημιουργικά σας σχέδια θα αναδειχθούν και πιθανόν να βρείτε νέους τρόπους για την υλοποίηση της επέκτασης σας, ή να επισφραγίσετε κάτι που είχε ήδη αρχίσει. Η σχέση με τα παιδιά σας θα σας απασχολήσει και θα προσπαθήσετε να βρείτε σημεία συμβιβασμού. Οικονομικές ευκαιρίες θα προκύψουν, που έχουν σχέση με διαδίκτυο και εξωτερικό, όμως είναι μια εβδομάδα οικονομικών διευκολύνσεων γενικά. Στην καριέρα σας πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που θα σας μπερδέψουν, μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις γιατί δεν θα έχετε την δυνατότητα να καταλάβετε τι είναι αλήθεια και τι όχι, κάτι που δεν θα λειτουργήσει προς όφελος σας, αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί στα μικροατυχήματα γενικά και κυρίως με αιχμηρά αντικείμενα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα που αφορούν το πατρικό σπίτι και την οικογένεια θα φωτίσει αυτή η πανσέληνος. Πιθανόν να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία ή σας αποκαλυφθούν κάποια μυστικά από την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί ασχοληθείτε και με το ίδιο το σπίτι σαν οίκημα. Εύνοια αυτή την εβδομάδα στην καριέρα, παρόλο που ό,τι καταφέρνετε το καταφέρνετε δύσκολα, συνεχίστε γιατί οι προσπάθειές σας θα είναι προς όφελός σας. Οι άλλοι θα έχουν καλές διαθέσεις απέναντί σας και αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες. Έχετε την εύνοια της τύχης και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ομαλή. Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις με ό,τι έχει σχέση με εξωτερικό, με δουλειά από το διαδίκτυο, με σπουδές ,καθώς και σχέσεις με τα αδέρφια, ή τον στενό περίγυρο, ή ό,τι αφορά το μεταφορικό σας μέσο και δικαστικές αποφάσεις, γιατί δεν θα έχετε ξεκάθαρο αποτέλεσμα  και υπάρχει πιθανότητα και εξαπάτησης.
ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος θα σας βάλει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την μεταφορά, τα κοντινά ταξίδια, με σπουδές με υπογραφές, με το μεταφορικό σας μέσο και με την σχέση με τα αδέρφια και τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Υπάρχει πιθανότητα κάτι να σας αποκαλυφθεί εκεί. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που χτίζετε, και η ζωή σας επεκτείνεται όμως απαιτείται από εσάς δουλειά, συγκρότηση, ταπεινότητα και δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς. Στην εργασία σας και στην καριέρα σας θα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα ευκαιρίες που θα σας επιφέρουν όφελος μακροπρόθεσμα. Δεν υπογράφετε τίποτα αυτή την εβδομάδα. Προσέχετε ό,τι έχει σχέση με δικαστικές διεκδικήσεις. Δεν παίρνετε αποφάσεις οικονομικές και δεν διαπραγματεύεστε με τρίτους (τράπεζες, κράτος) για οικονομικά οφέλη. Στις σχέσεις με τον σύντροφο κρατήστε ισορροπία, αποφύγετε διεκδικήσεις. Υπάρχει πιθανότητα αποκαλύψεων γι’ αυτό διατηρήστε αποστασιοποίηση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν με την πανσέληνο. Ίσως κάποιοι κύκλοι κλείσουν ή κάτι ξαφνικό μπορεί να προκύψει, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και να καλύψετε από τράπεζες, από κράτος, οικονομικές συζητήσεις ή απαιτήσεις από φίλους  αλλά και από συγγενείς. Αυτή την εβδομάδα θα σας χαρακτηρίζει μια τάση νωχελικότητας, θέλετε να κάνετε πολλά αλλά δεν θα έχετε όρεξη να δράσετε. Είστε σε μια περίοδο που αλλάζουν πολλά στην ζωή σας και αυτή η προσπάθεια σας έχει κουράσει. Όμως θα ανακάμψετε και θα συνεχίσετε. Προσέξτε ιδιαίτερα τις συνεργασίες την σχέση με τους συνεργάτες και με τον σύντροφό, μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις αυτές τις ημέρες γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ξεκάθαρο, αλλά και εσείς δεν θα έχετε σαφή εικόνα της πραγματικότητας και των καταστάσεων. Να είστε υποψιασμένοι για επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα σας αποδώσουν στο μέλλον.
ΖΥΓΟΣ 
Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας ανήκει και το φεγγάρι θα σας φωτίσει. Θα αναμετρηθείτε  με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους. Θα χρειαστει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτο που σας εξυπηρετεί και σας συμφέρει να κρατήσετε, και τι πρέπει να αφήσετε να φύγει, που ίσως σας βλάπτει. Πιθανόν δικά σας κομμάτια να φωτιστούν για να μάθετε πως μπορείτε να διαπραγματεύεστε καλύτερα να δείχνετε την αγάπη σας καλύτερα. Ή κάτι καλα κρυμμενο στις σχέσεις σας βγει στην επιφάνεια και θα χρειαστει να το αντιμετωπίσετε, αυτό που σας ζητείται είναι να το αντιμετωπίσετε με τον ανώτερο τρόπο. Θα έχετε οργανωτική διάθεση και θα αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με οργανωτικότητα, υπευθυνότητα αλλά και υπομονή. Ό,τι χτίζεται αυτή την περίοδο να θυμάστε ότι είναι σταθερό. Θα υπάρχει εύνοια από άτομα που είναι επιτυχημένα και μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Η καθημερινότητα θα γίνει πιο όμορφη και αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να φύγετε λίγο από την ρουτίνα. Προσοχη στα προσωπικα σας αντικείμενα όταν είστε στο δρόμο.Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και ευκολίες στην καριέρα, να ειστε υποψιασμένοι να τις αδράξετε για να τις εκμεταλλευτείτε στην πάροδο του χρόνου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η πανσέληνος θα σας απομονώσει ηθελημένα, όμως θα θελήσετε να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε την αυτογνωσία σας. Πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κάποια καλά κρυμμένα κομμάτια σας ή φόβοι σας, που όμως κρατούν τα ηνία της ζωή σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να αλλάξετε καταστάσεις. Πιθανόν να σας αποκαλυφθούν μυστικά από τους συνεργάτες ή από τον σύντροφο που θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε. Μην προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις με τους άλλους αυτή την εβδομάδα, ξεκαθαρίστε πρώτα με τον εαυτό σας.  Παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες και ανατροπές, οι επεκτατικές δημιουργικές ευκαιρίες δεν λείπουν. Θα έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, το διαδίκτυο, τις πιστοποιήσεις, τις σπουδές και τις υπογραφές, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες και ευκολίες που αφορούν χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας. Δεν ρισκάρετε αυτή την εβδομάδα. Δώστε σημασία στην έμπνευσή σας, και όσοι είστε καλλιτέχνες είναι πολύ καλή περίοδος δημιουργίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος θα αναδείξει και θα φωτίσει το κομμάτι της φιλίας τα σχέδια που κάνετε με τους φίλους, τους κοινούς σας στόχους, πιθανόν να αποκαλυφθούν μυστικά σε εσάς μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Αλλά είναι πιθανό να ρίξει ένα μεγάλο προβολέα στους στόχους της ζωής σας για να μπορέσετε να δείτε και να καταλάβετε ξεκάθαρα ποια είναι η κατεύθυνσή σας. Ευκαιρίες θα έχετε στην εργασία σας που πιθανόν να φέρουν αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα περάσετε ευχάριστο και εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά σας. Θα έχετε εύνοια στα ερωτικά σας και ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε καταστάσεις που θα είναι προς όφελός σας. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας, καθώς εύκολα μπορεί να πιαστείτε σε καυγάδες γιατί θα είστε και φανατισμένοι και ανταγωνιστικοί.Προσοχή στα μικροατυχήματα με αιχμηρά αντικείμενα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την πανσέληνο θα σας απασχολήσει ο τομέας της καριέρας, η κοινωνική σας εικόνα και οι σχέσεις σας με άτομα κύρους ή απλά με τους προϊσταμένους σας. Είναι πιθανό να σας απασχολήσει και η πατρική οικογένεια ή τα ακίνητα της οικογένειας. Σε όλους αυτούς τους τομείς να είστε έτοιμοι για αποκαλύψεις. Θα συνεχίσετε να έχετε δυναμισμό. Δώστε σημασία στις ιδέες που μπορεί να έχετε, που είναι έξυπνες και προοδευτικές και θα σας χρησιμεύσουν στο μέλλον. Να είστε υποψιασμένοι με τα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να έχετε ανατροπές ή θα μάθετε κάτι που αφορά τα εισοδήματά σας και δεν το ξέρετε, ή θα σας δοθεί μια ξαφνική ευκαιρία, που μπορεί στην αρχή να σας φέρει σε δίλημμα, αλλά μετά μπορεί να επιφέρει αύξηση των εισοδημάτων σας. Αισθηματικές ανατροπές είναι εφικτές, κάτι τελειώνει, κάτι νέο αρχίζει. Ευκαιρίες θα προκύψουν μέσα από συνεργασίες προς δικό σας οικονομικό όφελος.  Μην προσπαθήσετε αυτή την εβδομάδα να βρείτε λύσεις με αδέρφια και στενό οικογενειακό κύκλο γιατί θα είναι άκαρπες. Μην πάρετε καμία απόφαση για το μεταφορικό σας μέσο αυτές τις ημέρες. Αν γράφετε και ασχολείστε με την συγγραφή, είναι κατάλληλες ημέρες να τις αξιοποιήσετε, γιατί θα έχετε δημιουργική έμπνευση. Καταπληκτικές ήμερες πνευματικής δημιουργίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος θα αναδείξει θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο, με ανώτερες σπουδές και πιστοποιήσεις, με μετακινήσεις καθώς και με σχέσεις με αδέρφια και στενό οικογενειακό περιβάλλον. Χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα διαταράξουν τις σχέσεις. Συνεχίζετε να έχετε ευθύνες και να αισθάνεστε ότι πρέπει να είστε καλοί διεκπεραιωτές. Θα βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση. Θα δραστηριοποιηθείτε στο πεδίο του φλερτ και του έρωτα. Κρατήστε ισορροπίες γιατί μπορεί υπό το βάρος αποκαλύψεων να έρθετε σε διαμάχη. Ευκαιρίες θα έχετε μέσα από το πατρικό σπίτι που είναι πιθανό να σας ωφελήσουν οικονομικά. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, και μην κάνετε καμία οικονομική επέκταση που αφορά την επιχειρηση σας, και φυσικά δεν ρισκάρετε ούτε χρήματα, ούτε αισθήματα. προσοχή σε μικροατυχήματα κοψιματα και καψίματα.
ΙΧΘΕΙΣ
Στα οικονομικά σας θα ρίξει φως αυτή η πανσέληνος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για να βγείτε ωφελημένοι από τρίτους. Πιθανόν κάποιο ξαφνικό οικονομικό γεγονός να σας απασχολήσει και να σας φέρει αναστάτωση, όμως θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε. Ίσως αισθανθείτε ανασφάλεια και φοβία αλλα ταυτόχρονα θα σας δοθεί και ο τρόπος να διώξετε τους φοβους σας γιατί δεν θα έχουν βάση. Αν έχετε κάποιο κρυφό ερωτικό πάθος, πιθανόν να αποκαλυφθεί ή να μάθετε μυστικά που αφορούν τον έρωτά σας. Θα σας δοθεί μια ευκαιρία που αφορά δικά σας επιχειρηματικά επεκτατικά σχέδια. Θα έχετε εύνοια της τύχης. Ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την καριέρα, θα έχετε την ευκολία να οργανώσετε και να εξελίξετε τις υποθέσεις σας. Όμως αυτή την εβδομάδα η σκέψη σας δεν θα είναι καθαρή, φροντίστε απλά να αντιληφθείτε τι συμβαίνει γύρω σας και το διαπραγματεύεστε τις επόμενες ημέρες, γιατί δεν θα έχετε σαφή εικόνα. Όσοι είστε καλλιτέχνες, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για δημιουργία, θα έχετε σπουδαία αποτελέσματα.
Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα