Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/02 – 28/02

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
19/02/2021

Κριός

Η εβδομάδα αυτή σας παρακινεί να κλείσετε υποθέσεις που θα επηρεάσουν άμεσα την καριέρα σας και τα οικονομικά σας. Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να ασκήσετε επιρροή ακόμα και σε άτομα με εξουσία και με τον τρόπο που θα δράσετε στα επαγγελματικά σας θα φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Ευνοείστε να δράστε μυστικά για να πετύχετε το σκοπό σας.
Mood of the Week: Με την Πανσέληνο να γίνεται στον οίκο της καθημερινότητας σας, της υγείας και της εργασίας σας και σε συνδυασμό με τον Ουρανό, θα κλείσετε συμφωνίες που θα δώσουν μία ανάσα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ένας έρωτας μέσα στην εργασία μπορεί να ανθίσει..

 Ταύρος

Έχετε τη δύναμη και τις ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να πρωτοτυπήσετε αλλά και να επηρεάσετε με τη δράση σας τόσο την άποψη που έχουν οι άλλοι για εσάς, αλλά και εσείς για τον εαυτό σας. Έχετε μία απίστευτη εσωτερική δύναμη για να επηρεάσετε και να νιώσετε ότι η στάση που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε θα σας δικαιώσει.
Mood of the Week: Μέσα στις επόμενες 15 μέρες έχετε την ευκαιρία σας στον έρωτα. Οι αλλαγές που θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή θα σας αναγκάσουν να ακολουθήσετε ένα μονόδρομο ανατροπών και εκπλήξεων.

Δίδυμοι

Λίγο πριν περάσει ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και να φέρει μαζί τη δράση που χρειάζεστε στη ζωή σας, θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνοντας σας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε ό,τι κρυφή δύναμη έχετε μέσα σας για να πετύχετε στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ένας κρυφός παθιασμένος έρωτας θα μπορούσε εύκολα να σας βγάλει εκτός ορίων, με την καλή έννοια..
Mood of the Week: Η Πανσέληνος για εσάς ενεργοποιεί θέματα οικογένειας και καριέρας και φαίνεται ότι θα κλείσουν θετικά με έναν απροσδόκητο τρόπο, σα να έχετε μία κρυφή προστασία πάνω σας.

Καρκίνος

Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς, θα βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε τα πολύ και λιγότερο ευχάριστα γεγονότα αυτής της εβδομάδας με τη στήριξη των φίλων σας. Σε γενικές γραμμές όμως δεν έχετε να περιμένετε κάτι δυσάρεστο. Μεγαλώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας και όσοι ενδιαφέρεστε να κάνετε γνωριμίες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Mood of the Week: Κλείνετε συμφωνίες και συνεργασίες που θα πάνε τα όνειρα σας και τους στόχους σας ένα βήμα παρακάτω. Μία νέα σχέση μπορεί να έρθει μέσα από το κοινωνικό σας και φιλικό σας περιβάλλον.

 Λέων

Μπορεί τα νεύρα σας να είναι σε τεντωμένο σχοινί από τις αναγκαστικές αλλαγές που σας κατακλύζουν, αλλά ο σκοπός δεν είναι άλλος από τον ξεγράψετε κάθε παλιά συνήθεια και οι νέες εμπειρίες να σας φέρουν πιο κοντά σε νέους επαγγελματικούς στόχους και κοινωνικό στάτους. Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας με πολύ πάθος και όρεξη για δουλειά.
Mood of the Week: Οικονομικές εξελίξεις που αναμένατε εδώ και καιρό ολοκληρώνονται και βγαίνετε κερδισμένοι μετά από ένα σκληρό αγώνα που έχετε δώσει. Τακτοποιείτε οικονομικές υποχρεώσεις ακόμα και αν έχετε κάποιες μέρες γεμάτες με κυκλοθυμία.

Παρθένος

Να περιμένετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά από τη διεκδίκηση σας τόσο στον έρωτα, γνωριμίες και επαφές που σχετίζονται με τον εξωτερικό. Έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και μία προσωπική σας σχέση να έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις συνεργασίες σας ή νομικές υποθέσεις σας.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας σας φέρνει το μήνυμα να εκμεταλλευτείτε όποια ξαφνική ευκαιρία παρουσιαστεί σε συνεργασίες και σχέσεις. Έχει έρθει η ώρα που οι καταστάσεις αρχίζουν να ωριμάζουν.

Ζυγός

Καταφέρνετε να επιβληθείτε σε οικογενειακές καταστάσεις και να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις δικές σας και του συντρόφου ή των συνεργατών σας με τις εύστοχες κινήσεις που θα κάνετε. Η καθημερινότητα σας θα έχει κάποιες ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και την αυτοπεποίθηση σας.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έρχεται για κορυφώσει και να ολοκληρώσει κρυφές ανασφάλειες που σας κρατούσαν πίσω. Εάν διατηρείτε έναν κρυφό δεσμό θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα ο ερωτισμός που θα βιώσετε.

Σκορπιός

Δυνατές συνεργασίες σας δίνουν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Η υπογραφές συμβολαίων αυτή την περίοδο έχουν μία καθοριστική βαρύτητα για εσάς. Έχετε μεγαλύτερη άνεση για να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε να πετύχετε. Οι αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες συνεχίζονται αλλά αυτή τη φορά θα χαμογελάσετε.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος για εσάς γίνεται σε έναν κοινωνικό οίκο για εσάς που θα σας φέρει την ολοκλήρωση μία σχέσης ή ενός στόχους σας που θα σας γεμίσει με χαρά και αυτοπεποίθηση. Νέες σχέσεις και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται.

Τοξότης

Με τι αλλαγές που έχετε στις προσωπικές αξίες και τα οικονομικά σας παίρνετε δύναμη για να δραστηριοποιηθείτε και να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Ξεκινάτε μία νέα εργασία ή μία καθημερινή δραστηριότητα που θα εκτονώσει την εσωτερική σας ένταση. Στο σπίτι θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν το πρόγραμμα σας.
Mood of the Week: Οικογένεια και δουλειά, ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει σε αυτούς τους δύο τομείς. Σε κάθε περίπτωση ομορφαίνετε και τους δύο χώρους, και το κάνετε με ιδιαίτερο ζήλο. Θέλετε να φέρετε εσείς την αλλαγή.

Αιγόκερως

Η προσωπική σας μεταμόρφωση ξεκινάει από την δυναμικότητα που θα βγάλετε να διεκδικήσετε την χαρά και την ευτυχία σας. Αυτό μπορεί να έρθει μέσα από έναν νέο έρωτα, τα παιδιά σας ή ακόμα και μία επιχειρηματική ιδέα που θα κάνετε πράξη. Θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να επικοινωνήσετε και να συναντήσετε δικούς σας ανθρώπους.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος κλείνει ένα κύκλο επαφών που είχατε και φέρνει τα γεγονότα στην κορύφωση τους για να σας έρθουν οι ξαφνικές αλλαγές που θα φέρουν ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Ένας νέος έρωτας κεραυνοβόλος μπορεί να εμφανιστεί χωρίς καν να χτυπήσει την πόρτα.

Υδροχόος

Είναι από τα λίγα διαστήματα που έχετε την ευκαιρία να φέρετε τις αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον και στα επαγγελματικά σας στα μέτρα σας. Θα υπάρχει μία δυναμικότητα στην ατμόσφαιρα που δε θα είναι φανερή στους γύρω σας και θα σας ευνοήσει εάν την εκμεταλλευτείτε. Ξαφνικά έσοδα θα σας δώσουν μία ανάσα ανακούφισης.
Mood of the Week: Με την Πανσέληνο στα οικονομικά σας και στις υποχρεώσεις σας προς τρίτους θα μπορέσετε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να κλείσετε ένα κύκλο διενέξεων στον σπίτι που οφείλονται σε οικονομικές υποθέσεις.

Ιχθύες

Οι φιλικές σας σχέσεις αλλάζουν και αυτό θα συμβεί γιατί εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε. Διεκδικείτε σθεναρά τους στόχους και τα όνειρα σας και δε σας φοβίζει τίποτα. Με τον Ήλο να έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο αρχίζετε να λάμπετε και να θέλετε να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας.
Mood of the Week: Μία Πανσέληνος στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας δημιουργεί έντονα την ανάγκη να δημιουργήσετε στέρεες βάσεις σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Ξαφνικές γνωριμίες ή ακόμα και υπογραφή συμβολαίων θα σας δώσουν αυτή την ευκαιρία.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα