Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 4/09 έως Παρασκευή 10/09

ASTROTEAM GUEST
03/09/2021

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 7/9, στη 19η μοίρα της Παρθένου και είναι αυτή που χαρακτηρίζει την εβδομάδα που ξεκινάει. Θα βάλουμε τις προϋποθέσεις για τάξη και πειθαρχία στη ζωή μας, όπως προστάζει το ζώδιο της παρθένου. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Ο Άρης, έστω και από μακριά, έχει συμμετοχή στη Νέα Σελήνη, σχηματίζοντας δυσαρμονική όψη με το Δία. Αυτή είναι η δεύτερη όψη του νομίσματος, που αμέσως καθιστά τη Νέα Σελήνη ύπουλη…
Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί, μην τα κάνουμε όλα επιπόλαια, επιφανειακά, γρήγορα και βιαστικά, σα να χτίζουμε πύργους στην άμμο.
Στη χώρα μας θα μας απασχολήσει έντονα η νεολαία, η εκπαίδευση, τα σχολεία γενικότερα αλλά και η διασκέδαση. Θα μπουν νέα δεδομένα, που φαινομενικά θα δείχνουν ότι όλα έχουν μπει σε πρόγραμμα, η πραγματικότητα, όμως, θα είναι ότι απλώς θα υπάρχει βιασύνη, προχειρότητα, που θα επιφέρει στην κοινωνία αναστάτωση, σύγχυση και μπερδέματα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση, θύμος αλλά και επαναστατικές δράσεις, που δε θα έχουν σκοπό να διαταράξουν την τάξη, αλλά να ξεσκεπάσουν την ψεύτικη ευταξία.

Αναλυτικότερα…

Κριός

Επαγγελματικά σχέδια για δουλειά θα φέρει για εσάς στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη. Αν ψάχνετε για δουλειά, είναι πολύ καλή περίοδος να κάνετε προσπάθειες να στείλετε βιογραφικά και να διεκδικήσετε. Έχετε εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες και με συνεργάτες, επενδύστε σε αυτό. Αν είστε ήδη σε εργασία, με τον κατάλληλο χειρισμό εκ μέρους σας, είναι πιθανό να αναβαθμιστείτε.
Οικονομικά: Σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε, μέσα από την εργασίας σας, καινούργιους και πρωτοποριακούς τρόπους, για να εισπράξετε χρήματα. Θα έχετε και καινοτόμες ιδέες, που οικονομικά θα σας δώσουν λύσεις. Πρακτικά, είναι μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πολύ πιθανό, όσοι δεν έχουν εισόδημα, να αποκτήσουν από καινούργια εργασία.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα που υπόσχεται όμορφες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο. Να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες, γιατί με ευκολία γίνεστε κατανοητοί στους άλλους, πιο εύκολα θα αποδεχτούν τα θέλω σας και η ικανοποίησή σας θα είναι μεγάλη.
Tips Εβδομάδας: Προσπαθώ, επεκτείνομαι, κερδίζω, αλλάζω.

Ταύρος

Μία καλή νέα σελήνη, που σίγουρα θα σας ανακουφίσει, αφού λίγο ή πολύ αισθάνεστε κουρασμένοι. Θα εγείρει ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά, με τα δημιουργικά, επεκτατικά σχέδιά σας και με τα ρίσκα σας. Τολμήστε είναι το σύνθημα για εσάς, παρόλο που τρίζουν οι ασφάλειές σας. Αν έχετε όνειρα, τολμήστε και βάλτε τις βάσεις για την υλοποίησή τους.
Οικονομικά: Χρήματα που έρχονται από εργασία και από καριέρα. Είναι εβδομάδα σταθερότητας για εσάς, μπορείτε να δείτε ότι αρχίζετε σιγά-σιγά βάζετε μια τάξη στα οικονομικά σας, που αυτά τόσο πολύ σας έχουν ταλαιπωρήσει.
Συναισθηματικά: Καινούργιοι έρωτες θα γεννηθούν αυτή την εβδομάδα και αν έχετε κάποιο ερωτικό απωθημένο, είναι μέρες που μπορεί να υλοποιηθεί. Η σχέση με το σύντροφο θα είναι ερωτική και θα υπάρχει κατανόηση. Βάλτε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα, χαρείτε και ερωτευτείτε.
Tips Εβδομάδας: Ρισκάρω, δημιουργώ, επεκτείνομαι, δε φοβάμαι, ερωτεύομαι, κάνω υπομονή, ελπίζω.

Δίδυμοι

Η πατρική οικογένεια, τα συμφέροντα που έχετε από αυτή, το σπίτι γενικότερα και οι σχέσεις με τους γονείς θα είναι στο προσκήνιο για εσάς, με τη Νέα Σελήνη. Αν έχετε κληρονομικά ζητήματα, θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας ή να μετακομίσετε, είναι καλή περίοδος να αρχίσετε να ασχολείστε. Πολύ πιθανό να έχετε και πρωτοποριακές ιδέες για τις αλλαγές σας και είναι η κατάλληλη περίοδος να γίνουν πράξη. Θαυμάσιες μέρες για να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τα δημιουργικά, επεκτατικά σας σχέδια με τους άλλους. Στις 6/9 είναι μια θαυμάσια μέρα, που χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Είναι μέρα τύχης.
Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα. Δώστε σημασία στην είσπραξη χρημάτων από ακίνητα είτε δικά σας, είτε άλλων, που εσείς διαχειρίζεστε με κάποιον τρόπο Ψάξτε έσοδα από γη που είναι στην κατοχή σας.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα τύχης στον έρωτα, μπορείτε να φλερτάρετε άφοβα, αφού η επιτυχία είναι σίγουρη. Για τους δεσμευμένους είναι μια όμορφη εβδομάδα με το σύντροφο, κατάλληλη περίοδος για να συζητήσετε τα όνειρά σας και να διαπραγματευτείτε τις διαφορές σας, διότι θα υπάρχει κατανόηση.
Tips Εβδομάδας: Ερωτεύομαι, συζητάω, διαπραγματεύομαι, αλλάζω, σκέφτομαι.

Καρκίνος

Η σχέση με τα αδέρφια, η επικοινωνία σας, η μεταφορές σας, το μεταφορικό μέσο και τα ζητήματα εκπαίδευσης θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Υποθέσεις που είναι από το παρελθόν, σχετίζονται με την οικογένεια και τα παιδιά, με ρίσκα που είχατε πάρει στο παρελθόν, με την πατρική οικογένεια, τα συμφέροντά σας από αυτή, αλλά με συνεργάτες και συνεργασίες γενικότερα, είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο, να χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε και να τις επιλύσετε.
Οικονομικά: Πιθανό να σας απασχολήσουν οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος ή χρέη από το παρελθόν, που θα χρειαστεί να αποπληρώσετε. Ρυθμίστε τα χρήματά σας, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε.
Συναισθηματικά: Αποφύγετε τις εντάσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπαθήστε να έχετε ισορροπία στις σχέσεις και μην το τραβήξτε στα άκρα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, έχω έλεγχο, κατανόηση, δεν έχω ακραίο πείσμα.

Λέων

Στο προσκήνιο, με τη Νέα Σελήνη, είναι τα οικονομικά σας, φυσικά και χρήματα που εισπράττετε από την εργασία σας. Θα ξεκινήσετε, πιθανόν, νέες διαδικασίες για την είσπραξη χρημάτων, που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, πιο σίγουροι και ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Φυσικά, αυτό δε θα γίνει με εύκολο τρόπο, η δυσκολία είναι δεδομένη. Χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά και το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρετε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μεταφορές σας γενικότερα.
Οικονομικά: Υπάρχουν έξοδα που τρέχουν και αυτό σας αγχώνει. Είναι μέρες που θα προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα από εργασία ή από αλλού. Προσοχή, πάνω στην ανάγκη σας να καλύψετε τις υποχρεώσεις, μην κάνετε κινήσεις βιαστικές και άστοχες, που ίσως σας κοστίσουν μετά.
Συναισθηματικά: Χρειάζεται προσοχή στην επαφή σας με το σύντροφο, μην πάρετε βιαστικές, επιφανειακές αποφάσεις και μην κάνετε πράξεις χωρίς να το σκεφτείτε. Η διεκδίκηση και οι ζήλιες δε θα λείψουν.
Tips Εβδομάδας: Δεν αγχώνομαι, συγκρατούμαι, δε βιάζομαι, περιμένω, κατανοώ.

Παρθένος

H Νέα Σελήνη σας ανήκει! Κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν τον εαυτό σας και τις συνθήκες ζωή σας, όπως και του στενού περιβάλλοντός σας. Οι καταστάσεις στη ζωή σας είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν προς θετική κατεύθυνση, αυτό μπορεί να γίνει ξαφνικά και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε. Καινοτόμες ιδέες θα έχετε, που θα σας βοηθήσουν και θα σας ξεμπλοκάρουν.
Οικονομικά: Προσέξτε τη διαχείριση. Παλιές εκκρεμότητες ίσως έρθουν στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε. Είναι μέρες, όμως, που θα σας δοθούν οικονομικές ευκαιρίες και θα έχετε επιτυχία σε οικονομικές κινήσεις. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που διεκδικείται τα συμφέροντά σας. Μην είστε απόλυτοι.
Συναισθηματικά: Μέρες πάθους, έρωτα αλλά και εβδομάδα που ευνοούνται οι σοβαρές συζητήσεις και οι επισημοποιήσεις
Tips Εβδομάδας: Δημιουργώ, ερωτεύομαι, ονειρεύομαι, προχωράω.

Ζυγός

Είναι μία Νέα Σελήνη που θα ενεργοποιήσει για εσάς μυστικές σχέσεις αλλά και επαφές. Θα αποκτήσετε την ανάγκη και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες να απομονωθείτε λίγο, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Να γνωρίζετε ότι τα ξεκινήματα που θα κάνετε αυτή την περίοδο δεν είναι τυχαία και επιφανειακά, αλλά καρμικά, γι’ αυτό να δώσετε μεγάλη σημασία στην εξέλιξή τους. Στις 6/9 είναι μία πολύ τυχερή μέρα, αφού η Αφροδίτη, που σας κυβερνά, κάνει τρίγωνο με το Δία. Να την εκμεταλλευτείτε σε όλα τα επίπεδα οικονομικά, προσωπικά και επαγγελματικά, γιατί η εύνοια είναι μεγάλη.
Οικονομικά: Προσέξτε τον τρόπο που διεκδικείται χρήματα, μην είστε απόλυτοι. Στις 5/9 μην κάνετε οικονομικές κινήσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν αναβολές ή αποτυχίες. Αν όμως, το διαχειριστείτε ορθά, από τις 6/9 και μετά θα υπάρχουν ευκαιρίες και οικονομικές απολαβές.
Συναισθηματικά: Να προσέξετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις απόλυτες διεκδικήσεις, να είστε διαλλακτικοί. Αν αυτό το καταφέρετε, η εβδομάδα υπόσχεται έρωτα και επιτυχίες, για τους αδέσμευτους.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, δεν είμαι απόλυτος, δε ζηλεύω, δημιουργώ, επιχειρώ.

Σκορπιός

Οι φίλοι, οι φιλικές ή κοινωνικές ομάδες, οι στόχοι που έχετε για τη ζωή σας, τα σχέδιά σας και τα οράματά σας θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη. Σε αυτούς τους τομείς θα έχετε την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα. Μέρες κατάλληλες για να κάνετε ενέργειες για εργασία, αν δεν έχετε, γιατί θα υπάρχει σημαντική εύνοια για θετικά αποτελέσματα. Όσοι βρίσκεστε ήδη σε εργασία, μπορείτε να διεκδικήσετε τις απαιτήσεις που έχετε, είτε αυτές είναι εργασιακές, είτε οικονομικές.
Οικονομικά: Θα χρειαστεί να προσέξετε τις γρήγορες και αβάσιμες οικονομικές κινήσεις, που υπάρχει πιθανότητα να κάνετε, για να μπορέσετε να καλυφθείτε οικονομικά. Καλύτερα θα είναι να φροντίσετε τη σωστή διαχείριση, έστω και αν τα χρήματα είναι λιγότερα, παρά τα μεγάλα ανοίγματα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μείνετε ακάλυπτοι στο μέλλον.
Συναισθηματικά: Όμορφη, ερωτική εβδομάδα, με κατανόηση και συνεννόηση από το σύντροφο. Προσέξτε, μόνο, τις απρόσμενες αλλαγές που μπορεί να έχετε από απερίσκεπτες πράξεις. Να είστε συγκρατημένοι και να μην δημιουργήσετε εντάσεις από ζήλια και κτητικότητα.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατώ τις εμμονές μου, δημιουργώ, κάνω υπομονή, κατανοώ, ακούω.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη θα σας εγείρει ζητήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, με την κοινωνική σας εικόνα. Οι σχέσεις σας με ανωτέρους ή άτομα κύρους θα σας απασχολήσουν. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να κάνετε καινούργιες ενάρξεις στους τομείς αυτούς. Όμως, θα χρειαστεί να είστε συνετοί, μην πράξετε φανατισμένα, γρήγορα και χωρίς σκέψη, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι σταθερά. Να στοχεύσετε σωστά και σταθερά.
Οικονομικά: Εβδομάδα κατάλληλη να δρομολογήσετε τις εκκρεμότητές σας και να τις λύσετε με ευκολία. Ασχοληθείτε με τις γραφειοκρατικές, οικονομικές εκκρεμότητες, που θα λυθούν υπέρ σας.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τις επιπόλαιες κινήσεις, μην δημιουργήσετε ρίξεις από επιπολαιότητα, ζήλια και κτητικότατα. Αν αυτό το καταφέρετε, η εβδομάδα θα είναι γεμάτη ερωτικό πάθος.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, συμπάσχω, κατανοώ, δε βιάζομαι, προσέχω.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη είναι πολύ βοηθητική για εσάς. Κατάλληλες μέρες για να ξεκινήσετε νέους κύκλους, με νέες προοπτικές, σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, αν έχετε επαφές και συμφέροντα με ταξίδια, με σπουδές ανώτερης εκπαίδευσης, με δικαστικές διεκδικήσεις και με το διαδίκτυο, κυρίως αν δουλεύετε μέσα από αυτό. Είναι μέρες που σας δίνεται η δυνατότητα να δράσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας με επιτυχία. Οι ξαφνικές αλλαγές, από εκεί που δεν το περιμένετε, μπορούν να καλυτερεύσουν τις συνθήκες της ζωής σας. Να είστε σε εγρήγορση.
Οικονομικά: Μπορείτε να λύσετε γραφειοκρατικές, οικονομικές εκκρεμότητες, με επιτυχία και αποτελέσματα θετικά προς εσάς. Μπορείτε να κάνετε οικονομικές κινήσεις με επιτυχία, κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μετά τις 5/9.
Συναισθηματικά: Να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις και να είστε προσεκτικοί, μη δημιουργήσετε σκηνές πάθους, ζήλιας και κτητικότητας. Προτιμήστε τον έρωτα και όχι τον πόλεμο.
Tips Εβδομάδας: Συγκρατούμαι, κατανοώ, υποχωρώ, δημιουργώ, κερδίζω.

Υδροχόος

H Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε ενάρξεις, σε ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Να επαναπροσδιορίσετε τους τρόπους που αισθάνεστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, αλλά και να προσπαθήσετε για ένα μεγάλο έρωτα ή να επιτρέψετε να εισβάλει στη ζωή σας. Είναι μέρες που μπορείτε να τακτοποιήσετε τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που έχετε, με επιτυχία και ευκολία. Η 6/9 είναι μια εξαιρετικά καλή μέρα για εσάς, να την εκμεταλλευτείτε για την προώθηση των σχεδίων σας, σε όλα τα επίπεδα.
Οικονομικά: Ισορροπημένη εβδομάδα, αν και συνεχίζονται οι οικονομικές απαιτήσεις των άλλων προς εσάς και αυτό σας δημιουργεί άγχος. Όμως, οι προοπτικές είναι καλές, γιατί είναι μια εβδομάδα που θα σας δοθούν λύσεις και ευκολίες. Αν θέλετε να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους, αρχίστε τώρα τις διεργασίες.
Συναισθηματικά: Είναι μία χαρούμενη εβδομάδα για τις ερωτικές σχέσεις αλλά και κατάλληλη για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να λύσετε διαφορές με διάλογο, αλλά και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αν αυτό επιθυμείτε.
Tips Εβδομάδας: Χαίρομαι, δημιουργώ, επεκτείνομαι, συζητάω, κερδίζω.

Ιχθύες

Στις συνεργασίες, στους συνεργάτες, στις σχέσεις της ζωής σας με όλους τους άλλους γενικότερα, φυσικά στη σχέση με το σύντροφο και όσοι είστε παντρεμένοι, η Νέα Σελήνη είναι αρκετά βοηθητική, θα δώσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε εσάς. Μπορεί να έχετε διαμάχες και αψιμαχίες αυτή την περίοδο, όμως είναι πολύ καλές μέρες να συζητήσετε, να διαπραγματευτείτε και να λύσετε τις διαφορές σας προς όφελός σας. Ψάξτε νέες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές, μέσα από τη συναναστροφή σας με τους άλλους. Εκκολάπτει ευκαιρία που θα είναι πολύ βοηθητική στη ζωή σας, στον τομέα, που αυτή την περίοδο, ο καθένας από εσάς δίνει βαρύτητα.
Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και συγκρατημένοι στις οικονομικές κινήσεις, γιατί μπορεί να φερθείτε επιπόλαια και να γίνουν λάθη. Φροντίστε να έχετε τάξη και υπομονή. Να είστε σε ετοιμότητα για συγκυριακές ευκαιρίες, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αύξηση εισοδήματος.
Συναισθηματικά: Καινούργιες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας ή βάζετε νέες προϋποθέσεις, για να συνεχίσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Μία “τρυφερή” εβδομάδα.
Tips Εβδομάδας: Υπομονή, επιμονή, δημιουργία, διαπραγμάτευση, συζήτηση, κατανόηση.

 

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα