Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 26/3

ASTROTEAM GUEST
18/03/2021
  • Εαρινή ισημερία, Σάββατο 20/3 στις 13:37. Ο Ήλιος εισέρχεται στην μηδενική μοίρα του Κριού ή αλλιώς στη μοίρα της ανθρωπότητας!

Η μέρα και η νύχτα μοιράζονται τον ίδιο χρόνο βασιλείας. Είναι η στιγμή που η Περσεφόνη επιστρέφει από τον Άδη στη γη και στην μητέρα της Δήμητρα, Και εκείνη από την χαρά της που ανταμώνει την κόρη της ξανά, ανασταίνει όλη την φύση. Η θεά υφαίνει την πλάση με χρώματα, και ο αέρας γεμίζει από μυρωδιές που απελευθερώνουν τα λουλούδια και οι καρποί της γαίας. Είναι η στιγμή που το σύμπαν καλεί όλους εμάς στοργικά, να φυτέψουμε τους νέους σπόρους των ονείρων μας για να καρποφορήσουν.

Είναι η στιγμή των νέων ξεκινημάτων.

Είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης!

  • 22/3 Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Κριό

.Ο ενθουσιασμός θα αυξηθεί αλλά και ο εγωισμός. Θα αλλάζουμε εύκολα διάθεση και φυσικά θα έχουμε ροπή προς την σπατάλη. Απαιτείται προσοχή στην οικονομική διαχείριση. Τα ερωτικά πάθη θα έχουν την τιμητική τους. Προσοχή γιατί αν αρχίσει κάτι γρηγορά και απρόσμενα, έτσι και θα τελειώσει…

ΚΡΙΟΣ
Μια λαμπερή εβδομάδα για εσάς! Σηματοδοτείται από την έναρξη νέων κύκλων στην ζωή σας. Θα αισθάνεστε ορμή για τα νέα σας ξεκινήματα, ορμή να εκφράσετε επιτέλους αυτό που θέλετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την επέκτασή σας. Καλή εβδομάδα φυσικά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Αν είστε σε σχέση, καλή περίοδος να συζητήσετε και να λύσετε διάφορες αν υπάρχουν, αλλιώς εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές να ζήσετε τον έρωτά σας. Οικονομικά, χρειάζεται διαρκής προσοχή γιατί υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει πιθανότητα συχνών αλλαγών. Αυτή την εβδομάδα όμως θα σας δοθούν οικονομικές ευκαιρίες που θα είναι διευκολυντικές. Προσοχή στην τάση για σπάταλη, φροντίστε για σωστή οικονομική διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχίζει μια διαδικασία ανασύνταξης του εαυτού σας. Θα κλείσετε κύκλους με καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια, και θα συνεχίσετε μόνο με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Πιθανόν να θελήσετε να απομονωθείτε για να δείτε τον τρόπο που θα κάνετε την υπέρβαση. Η δράση σας αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθεί στα οικονομικά και δεν θα αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε εντάσεις εσωτερικές, που θα σας κάνουν επιθετικούς και στους άλλους. Προσοχή σε όλες τις σχέσεις, κυρίως όμως με την οικογένεια και τον σύντροφο γιατί μπορεί να έρθετε σε ρήξη. Προσοχή στα έξοδα. Ίσως κάτι κρυφό στην ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Φωτίζονται για εσάς οι στόχοι της ζωής σας. Εύνοια θα έχετε από φίλους ή από ομάδες που έχετε όμως κοινό όραμα, και αν χρειαστείτε την βοήθειά τους θα την έχετε. Αν έχετε σχέδια που απαιτούν την συνεργασία φίλων βάλτε τα σε εφαρμογή γιατί θα έχουν επιτυχία. Θα υπάρχουν ευκολίες και οικονομικές διευκολύνσεις, καθώς και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας θέματα, Τολμήστε να φλερτάρετε, με την δέουσα σύνεση. Προσέξτε την παρόρμησή σας γιατί θα έχετε την ανάγκη να επιβάλλεται στους άλλους το εγώ σας. Θα έχετε ισχυρό αισθηματισμό και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε όλα τα οφέλη μεν, αλλά να είστε σίγουροι για τους χορηγούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για εσάς στην καριέρα καθώς και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα αρχίσει μια εύνοια από άτομα κύρους ή απλά από ανωτέρους σας. Πιθανόν κάποιοι να επισημοποιήσετε κάτι στην ζωή σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προσέξτε την παρορμητικότητα μην πράττετε πριν σκεφτείτε καθώς και να προσέχετε τι λέτε γιατί θα έχετε κοφτερό λόγο. Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μια νωχελικότητα, σίγουρα με το μυαλό σας σχεδιάζετε τα παρακάτω βήματα, όμως αυτές τις μέρες δεν σας χαρακτηρίζει η δράση γιατί θα έχετε τάση καλοπέρασης. Δώστε σημασία στην διαίσθηση σας και στα όνειρά σας,

ΛΕΩΝ
Οι ορίζοντές σας διευρύνονται και το νόημα της ζωής σας εμπλουτίζεται. Ο δυναμισμός στη δράση σας χαρακτηρίζει, παρόλο που ότι πετυχαίνετε έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Υποθέσεις που έχουν σχέση με σπουδές, με πιστοποιήσεις με εξωτερικό και διαδίκτυο ευνοούνται. Επαναπροσδιορίστε ότι έχετε σε εκκρεμότητα στον τομέα της καριέρας και θέλετε να προχωρήσει γιατί θα λειτουργήσουν οι καταστάσεις προς όφελός σας παρά τις απροσδόκητες ανατροπές. Εύνοια στις ερωτικές και οικονομικές διεκδικήσεις. 23 και 24 Μαρτίου θα έχετε μια τάση αυτό-αμφισβήτησης θα κρίνετε τον εαυτό σας αρνητικά και θα φερθείτε λίγο σκληρά στους άλλους, θα είναι όμως παροδικό, φυσικά η λάμψη σας δεν αμφισβητείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια οικονομική από τους άλλους. Ελέγξτε τι και πως μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε ότι έχει σχέση με κληρονομιές, με τράπεζες, με το κράτος, με διατροφές και αρχίστε να κάνετε κινήσεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να σας αποδώσουν θετικά. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας δημιουργούν πάθη και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε μαζί τους και να τους αντιμετωπίσετε. Η δράση σας θα εστιαστεί στην καριέρα, προσέξτε όμως αυτά που λέτε γιατί μπορεί να πείτε πράγματα παρορμητικά και κοφτερά που θα βλάψουν την εικόνα σας. Μην έχετε απαιτήσεις από φίλους αυτές τις μέρες γιατί δεν θα ικανοποιηθείτε. Προσοχή στα μικροατυχήματα με καψίματα και κοψίματα.

ΖΥΓΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες θα αρχίσουν να αποδίδουν για εσάς. Ελέγξτε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που μπορούν να σας υποστηρίξουν στα μελλοντικά σας σχέδια. Δώστε βάση στο πεδίο των συνεργασιών και τον συνεργατών και ελέγξτε τι οφέλη μπορεί να έχετε για άνοδο στην ζωή σας. Όσοι είστε σε σχέση, ο σύντροφος θα αρχίσει να έχει ενεργό εποικοδομητικό ρόλο και θα έχετε την υποστήριξή του στα μελλοντικά σχέδια σας. Να είστε υποψιασμένοι τι γνωριμίες μπορείτε να κάνετε που θα σας πάνε μπροστά. Οι άλλοι αυτή την εβδομάδα θα σας αντιμετωπίζουν με πολύ καλή διάθεση και θα είστε ευπρόσδεκτοι, φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε για τα συμφέροντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια περίοδος που αλλάζει για εσάς η καθημερινότητα και γίνεται πιο βατή. Ευκαιρίες θα δοθούν στην δουλειά σας για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η σκέψη σας φυσικά θα είναι στο τρόπο που θα επεκταθείτε και θα δημιουργήσετε και σωστά, γιατί μπορεί να είναι μια περίοδος σκληρών αλλαγών και απαιτήσεων, όμως οι κόποι σας θα καρποφορήσουν στο μέλλον γι’ αυτό συνεχίστε την προσπάθεια της προόδου. Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, πιστοποιήσεων, σε θέματα εξωτερικού και νομικά θέματα αυτήν την εβδομάδα. Για λίγο ακόμα θα απαιτηθεί προσοχή στις σχέσεις με τα αδέρφια τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφο, γιατί εύκολα η σπίθα μπορεί να γίνει πυρκαγιά και να υπάρχουν ρήξεις και δεν χρειάζεται, γιατί όλοι θα σας είναι χρήσιμοι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο ζωής που βρίσκεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι η εναρκτήριος περίοδο για εσάς για να τολμήσετε να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε τα δημιουργικά επεκτατικά σας σχέδια. θα θελήσετε να χαρείτε, αλλά και να φλερτάρετε και ασφαλώς θα έχετε επιτυχία. Θα έχετε την συμπαράσταση φίλων και όσο αυτό είναι εφικτό εξαιτίας των συνθηκών θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Θα χαρείτε με τα παιδιά σας και πολλοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ευχάριστα νέα για εγκυμοσύνη. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν και προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να έχετε ευχάριστα νέα για είσπραξη χρημάτων που αφορά τράπεζες, κράτος ή κληρονομιές. Ελέγξτε τον φανατισμό σας ο οποίος οδηγεί σε καυγάδες με σύντροφο και συνεργάτες. Είναι απαραίτητο να τσεκάρετε οτιδήποτε σας προσφέρετε ότι είναι αληθινό και πάντα να έχετε μια δεύτερη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανοίγει ένας κύκλος που θα ασχοληθείτε με την πατρική οικογένεια. Κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε εκεί, ίσως ομορφύνετε το σπίτι, οι σχέσεις θα καλυτερεύσουν, θα έχετε εύνοια από τους γονείς και είναι πιθανό να λάβετε χρήματα από πατρική περιουσία. Η καθημερινότητα θα συνεχίσει να είναι αγχωτική και απαιτητική, να σας γεμίζει ευθύνες, όπως και να σας προκαλεί εκνευρισμό προσοχή στις διαμάχες στο χώρο εργασίας. Οι προσπάθειες που κάνετε για τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να αποδίδουν έστω και αν αυτό γίνεται με δυσκολία, θα σας δοθούν ευκαιρίες που θα είναι προς όφελός σας. Αρχίστε να σχεδιάζετε τους στόχους σας στην καριέρα γιατί σιγά σιγά στήνεται ένα σκηνικό υπέρ σας και εκμεταλλευτείτε το για την άνοδό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσάς ανοίγει ένας νέος κύκλος που θα δώσετε προτεραιότητα φυσικά σε θέματα διαδικτύου που τόσο αγαπάτε. Πιθανόν να ασχοληθείτε με επικοινωνία, με σπουδές ή με εκδόσεις. Διαπραγματεύσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γενικά με τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο (πιθανό να αρχίσετε κάποιες συνεργασίες) που θα είναι προς όφελός σας. Θα συνεχίσει η πίεση ευθυνών που έχετε. Η σκέψη σας θα είναι στα οικονομικά σας τι μπορεί να αλλάξετε σε αυτόν τον τομέα και πως μπορείτε να επεκταθείτε. Πιθανόν να κάνετε και σκέψεις ρίσκου, δηλαδή πως μπορείτε να έχετε εύκολο χρήμα. Να τις κάνετε, αλλά μην κάνετε καμία ενέργεια αυτή την εβδομάδα. Προσέξτε τις προστριβές για κληρονομικά θέματα και αντιμετωπίστε με τον ανώτερο τρόπο ότι αλλαγές προκύπτουν στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν σας είναι αρεστές. Το φλερτ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με επιτυχία. Προσοχή μόνο στην σκέψη σας να είναι γειωμένη, να κάνετε λογικές επεκτατικές κινήσεις, αλλά να φροντίζετε να έχετε δικλείδες ασφαλείας προς όλες τις κατευθύνσεις και οικονομικές και αισθηματικές.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας νέος οικονομικός κύκλος ξεκινάει για εσάς. Πιθανόν να βρεθούν νέοι πόροι εισοδήματος ή τα εισοδήματά σας να αυξηθούν. Θα κληθείτε να επανεξετάσετε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Θα ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πια και θα το απομακρύνετε από την ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να πείτε πράγματα και θα το κάνετε με ”ωμό” τρόπο. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, θα έχετε την τάση να δείξετε πιο νέοι. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και τον σύντροφο και θα αισθανθείτε ευχάριστα. Προσοχή λίγο τις υπερβολές και τους καυγάδες γιατί μπορεί να εκνευριστείτε με το παραμικρό. Να είστε υποψιασμένοι για ξαφνικά έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε την οικονομική διαχείριση.

Από την Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα