Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/03- 07/03

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
27/02/2021

Κριός
Όλη η εβδομάδα για τους Κριούς θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και οι συναντήσεις θα είναι πολλές. Οι ιδέες που θα μοιραστείτε με φίλους θα σας δώσουν λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί αυτή την περίοδο και κυρίως ό,τι έχει σχέση με τα σχέδια σας και τα όνειρα σας. Ένας έρωτας ή μία συνεργασία που θέλετε να κρατήσετε κρυφή θα βελτιώσούν την ψυχολογία σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα δείτε να επηρεάζουν θετικά τα οικονομικά σας.
Mood of the Week: Ο κυβερνήτης σας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και η δράση σας θα αντικατοπτρίζει τον τρόπο που επικοινωνείτε, έχετε την ευκαιρία να πετύχετε συμφωνίες, αλλά και να βελτιώσετε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Προσοχή στις λεκτικές υπερβολές.

 Ταύρος
Παίρνετε αποφάσεις στα επαγγελματικά σας που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να θέσετε τις ιδέες σας στο τραπέζι προς συζήτηση. Οι φίλοι σας θα είναι δίπλα σας να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα και τα κίνητρα που χρειάζεστε για να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι.
Mood of the Week: Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους ενεργοποιεί τα οικονομικά σας. Θα λάβετε χρήματα μέσα από τη δουλειά σας, παράλληλα όμως κάποια από αυτά θα τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε υποχρεώσεις που είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Έχετε την ανάγκη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να επικοινωνήσετε με άτομα που είναι στο εξωτερικό ή σε υψηλές θέσεις με σκοπό να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Οι ιδέες που θα έχετε θα είναι χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα όνειρα σας. Θετικές ανατροπές από κρυφές συνεργασίες θα σας εκπλήξουν, ενώ τα τηλέφωνα δε θα σταματήσουν να χτυπούν και να παίρνετε ευχάριστα νέα.
Mood of the Week: Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πολύ δραστήριους και ανυπόμονους για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας, στα άτομα που συναναστρέφεστε και στην εμφάνιση σας.

Καρκίνος
Η σκέψη σας θα είναι στραμμένη γύρω από οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Το θετικό σενάριο όμως αυτών των ημερών είναι ότι θα έχετε φρέσκες ιδέες και εσείς αλλά και ο σύντροφο σας που θα σας λύσουν τα χέρια. Παράλληλα θα βρείτε διέξοδο και σε νομικές υποθέσεις εάν σας απασχολούν, ενώ η προοπτική να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να επικοινωνήσετε με άτομα που είναι μακριά από εσάς είναι μεγάλη.
Mood of the Week: Ο πλανήτης της δράσης περνάει στον οίκο του υποσυνείδητου, της ανασφάλειας και στις φοβίες σας που κρατάτε καλά κρυμμένες. Αυτό θα σας οδηγήσει να απομονωθείτε προσωρινά για να κάνετε ένα απολογισμό των πράξεων σας.

Λέων
Ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στην αρχή της εβδομάδας που θα σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας. Ένα είχατε αφήσει κάποιες υποχρεώσεις σας ανοιχτές, θα έχετε την ευκαιρία με την οικονομική βοήθεια που θα λάβετε να τις τακτοποιήσετε. Στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα γίνουν συζητήσεις που από τη μία μπορεί να σας εκνευρίσουν γιατί θα έχουν αντίθετες από τις δικές σας, από την άλλη όμως στη συνέχεια θα δείτε ότι θα αποδώσουν προς δικός σας όφελος.
Mood of the Week: Ο Άρης θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς και δραστήριους και αρκετά νέα πρόσωπα θα μπουν στο κοινωνικό σας και φιλικό σας περιβάλλον. Κυνηγάτε στόχους και όνειρα που έχετε με μεγαλύτερη επιθυμία και ενέργεια.

Παρθένος
Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο, οι καταστάσεις θα έχουν ένα χαρακτήρα πιο ανάλαφρο και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι ουσιαστικές για να βρείτε λύσεις στην εργασία σας. Μία νέα σχέση μπορεί να παρουσιαστεί τώρα στα ξαφνικά ή σε μία υπάρχουσα να αλλάξει η μορφή της. Σε κάθε περίπτωση θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Στις συνεργασίες θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά οφέλη και να βρείτε διέξοδο σε νομικά κολλήματα.
Mood of the Week: Ο Άρης για εσάς μπαίνει στο μεσουράνημα σας και αυτό σημαίνει ότι οι κινήσεις που θα κάνετε στα επαγγελματικά σας για να πετύχετε στην καριέρα σας θα είναι καθοριστικές, με δυναμικότητα. Προσοχή μόνο στον παρορμητικότητα σας που μπορεί να φέρει εμπόδια.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευχάριστες στιγμές και συζητήσεις τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς. Τα νέα που θα λάβετε θα σας εκπλήξουν και θα δώσουν μία νέα πνοή στα σχέδια σας. Η καθημερινότητα σας αρχίζει να ομορφαίνει απροσδόκητα και αυτό θα οφείλεται στην τακτοποίηση των οικονομικών σας και στις γεμάτες συναισθηματικά στιγμές που θα βιώσετε. Ο σύντροφος σας θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στα παραπάνω.
Mood of the Week: Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και θα παρακινήσετε και το περιβάλλον σας να τις ακολουθήσει. Θέλετε να μεταφέρετε αλλά και να λάβετε γνώσεις και νέες εμπειρίες. Η έναρξη ενός κύκλου σεμιναρίου είναι πολύ πιθανό σενάριο.

Σκορπιός
Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται και θα σας δοθεί η ευκαιρίας να εκφραστείτε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε αλλά και παράλληλα να γίνετε κατανοητός. Στο σπίτι και στα επαγγελματικά σας υπάρχει πρόοδος και οι ιδέες θα εκπλήξουν με ευχάριστο τρόπο το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να πετύχετε το σκοπό σας. Η δημιουργικότητα θα είναι το κλειδί αυτή την εβδομάδα στα θέματα που μπορεί να προκύψουν.
Mood of the Week: Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης περνάει στον όγδοο οίκο σας, της βαθιάς ψυχολογίας, του ερωτισμού και θα φέρει μία ενέργεια αδιάκοπης σκέψης και δράσης γύρω από αυτά τα θέματα. Οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να ήταν σε εκκρεμότητα θα ζητήσουν άμεσα μία λύση.

Τοξότης
Πολλές επικοινωνίες, ανταλλαγή ιδεών, υπογραφές συμβολαίων και με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να πούμε αρκετές μετακινήσεις, θα έχει για εσάς το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με άτομα που νιώθετε κοντά σας στην καθημερινότητα σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσουν να πάρουν και ένα νέο μεταφορικό μέσο. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας βελτιώνονται μέσα από ξαφνικές ανακατατάξεις στην ρουτίνα σας.
Mood of the Week: Ο Άρης από τα μέσα της εβδομάδας περνάει στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Αυτί σημαίνει ότι κάποιοι ίσως έρθετε αντιμέτωποι με την διακοπή σχέσεων που δεν έχουν κανένα νόημα να υπάρχουν στη ζωή σας και καμία εξέλιξη για εσάς. Οι εντάσεις θα είναι έντονες.

Αιγόκερως
Θα δείτε μία μικρή άνθιση στα οικονομικά σας με την προϋπόθεση ότι δε θα ξοδέψετε αλόγιστα αυτά τα χρήματα που θα σας έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας και προβλέπετε και μία αντίστοιχη βελτίωση και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μία ξαφνική γνωριμία πάνω σε μετακίνηση ή από τους ανθρώπους της καθημερινότητας σας δεν αποκλείεται.
Mood of the Week: Με το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους η καθημερινότητα σας αποκτά ένα άλλο αέρα και μία ανάγκη για οργάνωση και αλλαγή. Δε θέλετε να μείνετε στάσιμοι και επιτρέπετε στον εαυτό σας να κάνει της αλλαγές που θα βελτιώσουν την εργασία σας, τη ρουτίνα σας και την υγεία σας.

Υδροχόος
Νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας και μαζί τους θα φέρουν και ευχάριστες εκπλήξεις. Έχετε την επιθυμία να επεκταθείτε και να θέσετε ξεκάθαρα τις ιδέες που τόσο καιρό υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας. Η διαφορετικότητα της προσέγγισης σας θα κάνει μεγάλη εντύπωση στο περιβάλλον σας. Στα οικονομικά σας θα βρεθούν λύσεις και θα μπορέσετε να συνεισφέρετε στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Mood of the Week: Ξεκινάει μία έντονα ερωτική περίοδος για εσάς με νέες γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές που θα σας βγάλουν από τα συνηθισμένα. Θα θελήσετε να είστε πιο δραστήριοι στη διεκδίκηση των στόχων σας.

Ιχθύες
Είναι ένα διάστημα που θα σας δημιουργήσει έντονα την ανάγκη να κάνετε νέες γνωριμίες και να ξεκινήσετε συζητήσεις που αρχικά μπορεί να είναι φιλικές αλλά στη συνέχεια θα έχουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα. Επίσης, η υπογραφή συμβολαίων θα είναι ευνοϊκή για εσάς αυτές τις μέρες. Μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν, και μη προσπαθείτε να βρείτε εμπόδια και λάθη εκεί που δεν υπάρχουν.
Mood of the Week: Δραστηριοποιείστε στο σπίτι σας, είτε αλλάζοντας διακόσμηση είτε σπίτι, και στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να φέρετε αλλαγές και στους δύο τομείς και να βγείτε μπροστά ακόμα και αν παρουσιαστούν κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις.

Από Αγγελική Μαλαγαρδή

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα