Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/3

ASTROTEAM GUEST
05/03/2021

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος συναντά τον Ποσειδώνα: έμπνευση, προσφορά αλλά και η εξαπάτηση…

ΚΡΙΟΣ

Μια εβδομάδα εξελίξεων ξεκινάει για εσάς. Ίσως υπάρχει οξυθυμία και μια συμπεριφορά πιεστική προς τους άλλους. Θέματα που αφορούν χρήματα και ασφάλειες θα σας δημιουργήσουν διλήμματα – σίγουρα βιώνετε μια περίοδο οικονομικής ανασφάλειας. Αυτή την εβδομάδα όμως οικονομικά που έχουν σχέση με την εργασία σας ευνοούνται και θα έχετε και εξαιρετικές ευκαιρίες. Εξελίξεις με θέματα που αφορούν την πατρική οικογένεια θα έχουν θετική έκβαση. Θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε μέσα στο πατρικό σας σπίτι για δικό σας όφελός που συμπεριλαμβάνει και το οικονομικό.

11 Μαρτίου θα θελήσετε να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε και είναι το καλύτερο που χρειάζεται να κάνετε. Προσοχή στην παραπλάνηση σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγής αυτό είναι γεγονός! Αυτή την εβδομάδα όμως η διάθεση θα είναι καλύτερη και στην καθημερινότητα και στην εργασία μέσα στην οποία μπορούν να προκύψουν και ευκαιρίες που θα σας ευνοήσουν. Θετικό το κλίμα στην οικογένεια καθώς και στήριξη και στον οικονομικό τομέα.

Οικονομικά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν και η δράση σας θα στραφεί σ’ αυτόν τον τομέα. Φαινομενικά ίσως οι καταστάσεις να φαίνονται ότι δεν προχωρούν, όμως εξελίσσονται με θετικές προοπτικές. Μυστικά πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και να τα μάθετε.

Προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα στις φιλικές σχέσεις γιατί μπορεί να υπάρχουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας σάς γεμίζει ενέργεια και είστε έτοιμοι για δράση. Συνεχίζεται να είστε σε μια πολύ καλή περίοδο αφού ο Δίας σας πριμοδοτεί ασταμάτητα από τον Υδροχόο. Αυτή την εβδομάδα όμως αν περιμένετε εξελίξεις σε θέματα οικονομικά που αφορούν κράτος, τράπεζες ή χρήματα από τρίτους, δεν θα έχουν θετική εξέλιξη, οπότε να τα προχωρήσετε την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα η στήριξη από το πατρικό σπίτι είναι δεδομένη και μια οικονομική υπόθεση μέσα από την οικογένεια μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σας. Οι κυρίες που είναι γεννημένες στο πρώτο δεκαήμερό, πιθανόν να δεχτούν μια παράταση γάμου…ή μια αναβάθμιση της σχέσης τους με τον σύντροφο. Προσοχή στο τομέα της καριέρας σας, μην εξαπατηθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις ή από άτομα κύρους, ανωτέρους σας ή άτομα που έχουν ένα είδος εξουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια θετική εβδομάδα για εσάς, θα θέλετε να ομορφύνετε αλλά και θα δείχνετε όμορφοι. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες. Οικονομικές διευκολύνσεις, καλυτέρευση σχέσεων αλλά και στήριξη από ορογένεια και φίλους σε όλα τα επίπεδα – και οικονομικά αν χρειαστεί. Προσοχή στον τομέα της καριέρας σας, μην έρθετε σε διαμάχες με άτομα κύρους και βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αν ασχολείστε με σπουδές, με πιστοποιήσεις, με το εξωτερικό ή αν χρειάζεται να υπογράψετε έγγραφα ή να προχωρήσετε μια δικαστική υπόθεση, μην το κάνετε αυτή την εβδομάδα γιατί δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα αφού θα υπάρχει ασάφεια.

ΛΕΩΝ

Οι ευθύνες και η πειθαρχία του Κρόνου θα συνεχίσουν να δεσπόζουν στην ζωή σας. Σιγά σιγά όμως θα βρίσκετε την δύναμη και την αντοχή να ταξινομήσετε την καθημερινότητά σας. Παρόλο που αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την καθημερινότητα βαριά στους ώμους σας, θα θέλετε να χαρείτε και δεν θα μπορείτε. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε κάποια πράγματα που ήταν κρυφά ή εσείς να πείτε δημόσια κάποια πράγματα που είχατε μέσα σας. Θα έχετε υποστήριξή από τους άλλους εφόσον την ζητήσετε. Καλυτέρευση σχέσεων με τα αδέρφια και το στενό φιλικό περιβάλλον. Αν έχετε υποθέσεις ανοιχτές με κράτος τράπεζες ή με χρήματα τρίτων αυτή την εβδομάδα δεν κάνετε τίποτα προσέξτε τις απάτες. Προσοχή αυτή την εβδομάδα στον έρωτα γιατί μπορεί να σας απογειώσει και να σας οδηγήσει στην εξιδανίκευση όμως χρειάζεται έλεγχος γιατί η πιθανότητα της ψευδαίσθησης είναι μεγάλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H καθημερινότητα για άλλη μια εβδομάδα σας γεμίζει ευθύνες και λίγο οι ισορροπίες σας θα διαταραχθούν. Είναι μια περίοδος που δεν θα ικανοποιηθείτε από τους φίλους σας. Αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον δεν θα υπάρχει ανταπόκριση, παρόλο που θα είναι εβδομάδα ερωτικών προκλήσεων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξαναμελετήσετε τους στόχους σας και να τους τροφοδοτήσετε. Θα λάβετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν το περιμένατε και παρόλο που ίσως τα ζητούμενα σας δεν προχωρούν, υπάρχει μια κρυφή εύνοια που θα σας διευκολύνει.

Προσοχή στις συνεργασίες και στους συνεργάτες αυτή την εβδομάδα γιατί το τοπίο θα είναι θολό καθώς και στην σχέση με τον σύντροφο, γιατί καραδοκεί η εξαπάτηση και η αποπλάνηση.

 ΖΥΓΟΣ 

Συνεχίζεται και αυτή η εβδομάδα να είναι μια καλή περίοδος για εσάς. Τα σχέδιά σας προγραμματίζονται ή υλοποιούνται. Ευκαιρίες προκύπτουν στην καριέρα, καθώς και θα μπορέσετε με ευκολία να προβληθείτε κοινωνικά και να γίνετε αποδεκτοί. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει όπως και η ερωτική σας διάθεση. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα ενισχύσει την δράση σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε αρωγούς. Να είστε προσεκτικοί στο οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί θα γίνετε απαιτητικοί και θα θέλετε να περάσετε τις απόψεις σας. Προσέξτε τις σχέσεις με τους γονείς. Η καθημερινότητα θα σας μπερδέψει και θα είναι η αιτία να νιώθετε χαοτικά. Μην κάνετε εξετάσεις υγείας αυτή την εβδομάδα γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι σαφή. Προσοχή στο δρόμο για απρόοπτα (κλοπές) και αν έχετε μικρά ζώα να τα προσέξετε γιατί υπάρχει πιθανότητα να χαθούν,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα έχετε αρχίσει να βιώνετε και αλλαγές και πίεσης, αυτή η εβδομάδα θα είναι για εσάς όμως λίγο πιο ξεκούραστη, αρκεί να προσέξετε οι πράξεις σας να μην έχουν επιπτώσεις στην φήμη σας. Αυτό σημαίνει να μην πράττετε με ανευθυνότητα, γιατί θα έχετε την τάση για συγκρούσεις και διαμάχες. Σίγουρα υπάρχει εύνοια για εσάς αφού η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σας πριμοδοτεί με χρήματα και αισθήματα και σας διευκολύνει στις συνεργασίες σας στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους της ζωή σας όπως και με τον σύντροφό σας. Προσοχή στις σχέσεις με τα αδέρφια και το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να μην επενδύσετε σε φλερτ γιατί μπορεί να απογοητευτείτε και φυσικά να μην ρισκάρετε σε οτιδήποτε, γιατί η πιθανότητα εξαπάτησης είναι μεγάλη.

 ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείτε πιο όμορφα στην καθημερινότητα. Μεγάλη πιθανότητα να περάσετε όμορφα μέσα σ’ αυτή με ένα ερωτικό πάθος, αλλά και θα διευκολυνθείτε οικονομικά από χρήματα που θα εισπράξετε από τρίτους από την μια, από την άλλη θέματα που αφορούν το εισόδημα από την δουλειά σας μπορεί να παγώσουν. Μην απογοητευτείτε γιατί θα είναι περαστικό και έχετε και εύνοια. Συνεχίζετε απτόητοι να δρομολογείτε τα σχέδια σας γιατί έχετε την βοήθεια υλοποίησης μακροπρόθεσμα με επιτυχία, όμως τώρα είναι περίοδο δουλειάς. Στο χώρο της οικογένειας προσοχή γιατί μπορεί να υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις και μπερδέματα και μπορεί να εξαπατηθείτε . Προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς και φυσικά και στην κοινωνική σας εικόνα, στην έκθεση προς τα έξω, καθώς μπορεί να υπάρξουν λάθος εκτιμήσεις και παραπλάνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Oι συνεργασίες και οι συνεργάτες καθώς και η καριέρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την εβδομάδα. Έχετε ευκαιρίες που θα αποδώσουν και είναι κατάλληλη περίοδος να προβάλλετε προς τα έξω τον εαυτό σας με επιτυχία. Η Αφροδίτη σας βοηθάει σ’ αυτό από τους Ιχθείς  και γεμίζει με έμπνευση και ευκαιρίες την ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μπαίνοντας στους Διδύμους θα σας ενεργοποιήσει στην δουλεία σας και στην καθημερινότητά σας και η δράση σας θα στραφεί εκεί. Να δώσετε σημασία σε άτομα κύρους που έχουν μια δύναμη ή εξουσία γιατί θα σας αποδώσουν αργότερα.

Προσέχουμε αυτή την εβδομάδα την σχέση με τα αδέρφια και το στενό φιλικό περιβάλλον την επικοινωνία αλλά και το διαδίκτυο γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και ασάφειες, δεν υπάρχει ευθυκρισία, αλλά υπάρχουν παραπλανήσεις. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με τα μεταφορικό μας μέσο, το αφήνουμε για την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται επεκτατική αλλά και γεμάτη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Η εργασία, η καριέρα και η ρουτίνα γενικότερα θα έχουν κούραση που μπορεί να σας ρίξει λίγο ψυχολογικά. Σίγουρα όμως είναι μια εβδομάδα ευκαιριών – να είστε σε εγρήγορση, ευκαιρίες που μπορεί να προέλθουν μέσα από το πατρικό σπίτι, από το εξωτερικό, από τις σπουδές σας ή από συγγενείς. Θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε για να κάνετε ενάρξεις σε δικά σας δημιουργικά σχέδια . Θα έχετε ιδέες, προσέξτε μόνο η σκέψη σας να είναι αντικειμενική και να μην σκέπτεστε με προκατάληψη και εγωιστικά. Στα αισθηματικά ζητήματα κρατήστε μια ισορροπία και ασχοληθείτε με αυτά από την άλλη εβδομάδα. Οικονομικά θα υπάρχει καλή ροή αλλά και τύχη, όμως η εικόνα για τα οικονομικά σας δεν θα είναι σαφής. Προσέξτε τι λέτε και τι σας λένε, αλλά και τι παίρνετε ή δίνετε. Για σοβαρές οικονομικές συζητήσεις αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν. Να είστε προσεκτικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας φυσικά έχετε την τύχη με το μέρος σας. Θα θελήσετε να είστε όμορφοι και εξωτερικά και εσωτερικά. Αυτή την εβδομάδα θα επιλέξετε να περάσετε χαλαρά, γλυκά χωρίς πιέσεις στην καθημερινότητα. Οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με έσοδα από δικές σας δραστηριότητες δεν θα έχουν εύνοια. Αντίθετα αν έχετε κάνει κάποια αίτηση σε τράπεζα στο κράτος ή περιμένετε κάποια χρήματα από άλλες πηγές, έχετε την ευκαιρία να τα πάρετε ή να λάβετε θετικές απαντήσεις. Θα έχετε τύχη στον έρωτα και θα νιώθετε ερωτευμένοι, όμως μην μπείτε σε σοβαρές συζητήσεις αυτή την εβδομάδα.

Έχετε μια κρυφή προστασία στη ζωή σας όποτε να πράττετε με τόλμη. Θα αισθανθείτε λίγο μπερδεμένοι όσο αφορά τον εαυτό σας και το προσωπικό σας περιβάλλον, τι θέλετε να κρατήσετε και τι θέλετε να αλλάξετε. Μην πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες γιατί δεν θα έχετε σωστή κρίση.

Επειδή όπως προ είπα θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, προσοχή στις καταχρήσεις κάθε είδους.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα