Ετήσιες Προβλέψεις 2021 – Ο Νέος κόσμος είναι εδώ!

ASTROTEAM GUEST
09/12/2020

Το γενικό σκηνικό

Το έτος που σημάδεψε τον αιώνα μας, το 2020 όπως προέβλεψε επιτυχημένα η ομάδα του astroteam, φεύγει ανεπίστρεπτή. Αυτό σημαίνει ότι το 2021 θα είναι σίγουρα καλύτερα διαχειρίσιμο από τους περισσότερους ανθρώπους του πλανήτη. Θα έχει σίγουρα τα σημάδια του προηγούμενου έτους και οι άνθρωποι θα προσπαθούν να βρουν τον βηματισμός τους.

Ένας καινούργιος κόσμος ξεκινάει και αυτό γίνεται πάντα με το τέλος του παλιού. Ένας νέος συνοδικός κύκλος, του Δία με τον Κρόνο σηματοδοτεί την χρονιά. Χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι «η επέκταση με ασκητική αυτοπειθαρχία». Η επισημοποίηση και η καθιέρωση θα βρει τον καθένα σε διαφορετικό τομέα της ζωής του. Γίνεται στο Ζώδιο του Υδροχόου που είναι απρόσωπα ανθρωποκεντρικό και αγαπά την ελευθερία, την αλήθεια, την επανάσταση, τα σοκ, την διαφορετικότητα, την συλλογικότητα, το κοινό καλό, όλων των ανθρώπων αδιακρίτως. Επίσης αγαπά τα εναλλακτικά, τα ηλεκτρονικά, το διαδίκτυο, τα προχωρημένα και είναι το κατ’ εξοχήν ζώδιο του μέλλοντος και της αστρολογίας.

Όταν είμαστε μέσα στις εξελίξεις δεν μπορούμε εύκολα να το αντιληφθούμε, όμως σίγουρα το νέο θα έρθει για να μείνει. Η σκληρή όψη Κρόνου Ουρανού, αυτό ακριβώς μας δείχνει, την μάχη του παλιού με το καινούργιο σε επίπεδο κοινωνίας. Θα υπάρχει έντονη η επιθυμία απελευθέρωσης από δυσάρεστες καταστάσεις, οπότε οι βίαιες συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. Και οι δύο καθοριστικές όψεις του έτους, μαζί με μία έκλειψη, αφορούν κυρίως τα σταθερά ζώδια: Ταύρους – Σκορπιούς, Λέοντες – Υδροχόους. Η ανάληψη ευθυνών, είναι μία καλή πρόταση. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, θα ταρακουνάει τις ασφάλειες και τις αξίες, του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, των παραπάνω ζωδίων.

Τα παρορμητικά ζώδια: Κριοί – Ζυγοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι, θα πάρουν μεγάλη ανάσα, μιας που ο Κρόνος θα τους αφήσει. Οι τελευταίοι του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων, θα συνεχίσουν να επηρεάζονται από τον μεταμορφωτικό και βαθύ Πλούτωνα.

Τα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι – Τοξότες, Παρθένοι – Ιχθείς, θα έχουν να διαπραγματευθούν τις εκλείψεις του έτους. Η προσαρμοστικότητα τους ευτυχώς, είναι το μεγάλο τους ατού. Κάτι θα εκλείψει οριστικά για να πάρει τη θέση του κάτι νέο. Ο θολός Ποσειδώνας θα επηρεάζει το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και την πολύ αρχή, του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Τα δύσκολα περνάνε! Υπομονή, επιμονή και ευελιξία, είναι οι συμβουλές που πιστεύω θα βοηθήσουν, να περάσουμε όλοι το νέο έτος με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μείνετε συντονισμένοι στη νέα μας σελίδα: astroteam.gr για αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον χρόνο που έρχεται.

Καλή Χρονιά!

Από την Χριστίνα Ίνσουπ

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα