Έρχονται Μεγάλες Αλλαγές!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/10/2021

Ο Νοέμβριος πλησιάζει και μαζί του έρχονται μοναδικά, αστρολογικά φαινόμενα, που θα επηρεάσουν μεγάλες ομάδες ζωδίων, τα οποία θα αναγκαστούν να αλλάξουν (προς όφελός τους) σημαντικούς τομείς της ζωής τους, που παρουσιάζουν αγκυλώσεις και δεν εξυπηρετούν προς καμία κατεύθυνση.

Ο Ουρανός από το 2018 έχει κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και αλλάζει αργά και σταθερά τις Κοσμικές συνθήκες διαβίωσης σε όλα τα θέματα, που αφορούν το ασφαλές τοπίο του συγκεκριμένου ζωδίου. Οι συναλλαγές, οι τράπεζες, οι επενδύσεις, ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πλέον τις ασφάλειές τους έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί, μετά την παγκόσμια κρίση της πανδημίας του 2020.

Αντιμετωπίζουν τη ζωή με φιλοσοφία δύσκολης μετακίνησης, από το ένα μονοπάτι στο άλλο

Σε προσωπικό επίπεδο τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι νιώθουν τις πιέσεις ταυτόχρονα από δύο αντικρουόμενες πλευρές -από τον Κρόνο στον Υδροχόο, ο οποίος πρεσβεύει τη σταθερότητα και τη «μη αλλαγή» και από τον Ουρανό στον Ταύρο, ο οποίος απαιτεί την πάσα «αλλαγή» εδώ και τώρα και μάλιστα με απότομο και σοκαριστικό τρόπο.
Τα διλήμματα πολλά και οι κρίσεις πολύ περισσότερες για τα ζώδια, που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζουν τη ζωή με φιλοσοφία δύσκολης μετακίνησης, από το ένα μονοπάτι στο άλλο. Ο Άρης, πλανήτης δράσης και ενέργειας, θα περάσει στο Σκορπιό αρχές του μήνα και θα δώσει πρωτίστως ώθηση στις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Οι Ταύροι να ξεκαθαρίσουν σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν πλέον νόημα στη ζωή τους και να προβούν σε νέα ξεκινήματα, που θα τους φέρουν νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Η δυσκολία στις αποφάσεις δυστυχώς επιφέρει αγκυλώσεις στην οργανική τους κίνηση και θέματα υγείας διαφορετικά στον καθένα (όπου ο καθένας είναι ευάλωτος αναλόγως με τον προσωπικό του χάρτη).

Οι Σκορπιοί, επίσης, έχουν παρόμοιες καταστάσεις αλλαγών στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, με περισσότερα προβλήματα ενδοοικογενειακά και με θέματα ακινήτων. Πολλές απαιτήσεις από το περιβάλλον που συχνά τους βαραίνουν τους ώμους και νιώθουν ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν σε όλα αυτά.

Οι Λέοντες θα δυσκολευθούν περισσότερο από όλους, μια και όλοι οι πλανήτες το Νοέμβριο παίρνουν άκρως προκλητική και επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους, Επαγγελματικά και προσωπικά θα βιώσουν ισχυρές κρίσεις ανεξαρτησίας από πιέσεις, με κίνδυνο να πάρουν αποφάσεις αποχώρησης, που ίσως δεν τους συμφέρουν. Από την άλλη, πολλαπλές επαγγελματικές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους και καλούνται να ανταποκριθούν με σχετικά βαριά βήματα, μια και όλα τους φαίνονται ιδιαιτέρως κουραστικά (ένα «παρατήστε με ήσυχο», θα υπάρχει διαρκώς κάτω από τη γλώσσα τους).

Τέλος, οι Υδροχόοι είναι επίσης κουρασμένοι από τις επιταγές του Κρόνου, που τους έχει επισκεφθεί από πέρυσι και θα αργήσει να μετακομίσει από το ζώδιό τους. Αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές ταυτοχρόνως, με αποτέλεσμα να μην ξέρουν, ούτε να προλαβαίνουν να απαντήσουν ούτε στις μισές από αυτές. Υπάρχει ισχυρή τάση να παραιτηθούν από όλα και να κλειστούν σπίτι τους, κάτι που ο Κρόνος ως γνωστόν δε συμφωνεί καθόλου, μα καθόλου! Η διαθήκη του συνήθως είναι αρκετά δελεαστική σε όσους ανταποκρίνονται στις «γεροντοπαραξενιές» του και του κάνουν τα χατίρια όσο και να τους πιέζει με τις παράλογες απαιτήσεις του.

Καλό κουράγιο σταθερά μου και να θυμάστε ότι με επιμονή και υπομονή κανένας τελικά δεν έχασε!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα