Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου

ASTROTEAM GUEST
02/10/2021

Κριός

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα εστιάσετε αρκετά στο ερωτικό κομμάτι. Ο ανάδρομος Ερμής σας προσκαλεί να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε τη σχέση σας στο πώς λειτουργείτε απέναντι στο έτερον ήμισυ.
Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στο Ζυγό θα φέρει εντάσεις και άγχος, όποτε προσπαθήστε να μην οδηγηθείτε στα άκρα, να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν είναι όλα προσωπικά.

Ιδιαίτερη ένταση στις σχέσεις σας θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 31 Μαρτίου έως 9 Απριλίου για το διάστημα από 1 μέχρι και 16 Οκτώβρη. Αντίστοιχα, εσείς που έχετε γεννηθεί από 10 μέχρι 19 Απριλίου θα επηρεαστείτε το διάστημα από 17 μέχρι 30 Οκτώβρη.

Να θυμάστε πώς τα νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο θα ευνοηθούν από τις 18 Οκτώβρη και μετά, συνεπώς οι singles μην προχωρήσετε μέχρι τότε.

Ταύρος

Ο Οκτώβρης θα είναι ένας μήνας σχετικά ουδέτερος για τα ερωτικά σας για τους περισσότερους από εσάς. Η υγεία και η εργασία σας δε θα αφήσουν το χρόνο να ασχοληθείτε με κάτι άλλο.

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στις 31/10 θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις και ακόμη περισσότερο τον επόμενο μήνα, ωστόσο μπορείτε να προλάβετε καταστάσεις και να εκμεταλλευτείτε τον Οκτώβριο, ώστε να ξεκαθαρίσετε θέματα που εκκρεμούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό θα ήταν βέβαια οι συζητήσεις αυτές να γίνουν μετά τις 18/10.

Το τοπίο είναι ελαφρώς διαφορετικό για:

  • Εσάς που έχετε γεννηθεί 2, 3, 4 και 5 Μαΐου: βιώνετε ανατρεπτικές αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή. Ρήξεις, διασπάσεις και απρόοπτα γεγονότα σας αποδιοργανώνουν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε έστω και λίγο.
  • Εσάς που έχετε γεννηθεί 26 και 27 Απριλίου: δέχεστε πιέσεις και αυτό δε θα αφήσει ανεπηρέαστο το έτερον ήμισυ. Να θυμάστε πως παρόλες τις αντιξοότητες, έχετε την αντοχή να τα καταφέρετε και να προστατέψετε τη σχέση σας. Εσείς που είστε single, ίσως νιώσετε την επιθυμία για μια πιο σοβαρή δέσμευση.
  • Εσάς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Μαΐου: είστε ευνοημένοι σε ερωτικά θέματα είτε είστε σε σχέση είτε single. Οι μεν πρώτοι βιώνετε πιο χαλαρά τη σχέση σας και ίσως έχετε την επιθυμία για περισσότερη διασκέδαση, οι δε δεύτεροι να είστε σε ετοιμότητα για ερωτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στον ορίζοντα.

Δίδυμοι

Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα εστιάσετε στην ερωτική σας ζωή και κυρίως στην πιο ανέμελη πλευρά της.

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις από τις 8 του Οκτώβρη και από την άλλη με τον Άρη στο Ζυγό να «ανακατεύει» τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το φλερτ και τη διασκέδαση, ο μήνας προβλέπεται μάλλον ευχάριστος.

Επιπλέον, ο κυβερνήτης σας, Ερμής, ορθοδρομεί από τις 18 Οκτώβρη και μετά, οπότε και οι όποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις με συντρόφους ή υποψήφιους συντρόφους μπορούν πλέον να επιλυθούν.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 10, 11 και 12 Ιουνίου, καθώς μπορεί να μην έχετε καθαρή κρίση και να εξαπατηθείτε ή να απογοητευτείτε λόγω των εξιδανικευμένων προσδοκιών σας για πρόσωπα, που ίσως δεν είστε σε θέση να δείτε το πραγματικό τους πρόσωπο.

Καρκίνος

Με τον Άρη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, η ένταση θα είναι μεγάλη και ίσως να τη μεταφέρετε στο έτερον ήμισυ.

Παράλληλα, θα έχετε την τάση να σκέφτεστε εμμονικά και απόλυτα στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Το πρόβλημα θα λυθεί αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο του Σημαντικού Άλλου ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να απελευθερωθείτε και να γοητεύσετε, όπως μόνο εσείς ξέρετε!

Ο κυβερνήτης των σχέσεων και των συνεργασιών σας, Κρόνος, ορθοδρομεί και πλέον μπορείτε να προχωρήσετε μια σχέση ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα, μέσα από ειλικρινή διάλογο με το έτερον ήμισυ. Το ιδανικό, βέβαια, θα ήταν οι συζητήσεις αυτές να δρομολογηθούν μετά τις 18 Οκτωβρίου, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε παρανόηση ή ασυνεννοησία, λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Οι σχέσεις σας, ωστόσο, θα δοκιμαστούν προς το τέλος του μήνα και ίσως να έχει έρθει η ώρα να κάνετε την αλλαγή που φοβάστε περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δε θα είναι το ίδιο μετά. 

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 8 Οκτώβρη θα κάνει πιο ομαλό το κλίμα και θα βοηθήσει να χαλαρώσετε έστω και λίγο και ίσως να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, με κάποιο φλερτ ή μέσα από κάποιο χόμπυ.

Ευνοείστε λόγω Δία εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Αυγούστου, ενώ αντίθετα αντιμετωπίζεται περισσότερες δυσκολίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο εσείς που έχετε γεννηθεί 28, 29 και 30 Ιουλίου.

Από την άλλη, ο Ουρανός φέρνει ανατροπές σε σχέδια και ξαφνικές καταστάσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί 5, 6 και 7 Αυγούστου.

Παρθένος

Ο Οκτώβρης δε θα είναι ό,τι πιο εύκολο, καθώς μέχρι και τις 18 Οκτώβρη ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα σας δημιουργεί την τάση είτε να σας παρεξηγούν, είτε να παρεξηγείτε αυτά που σας λένε.

Τα καλά νέα είναι ότι από τις 8 του μήνα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχετε την ευκαιρία να τις εξομαλύνετε, καθώς επίσης να περάσετε όμορφες στιγμές με το έτερον ήμισυ.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει ευκαιρίες στον ορίζοντα για τους singles.

Ωστόσο, με την Πανσέληνο στο τέλος του μήνα μπορεί να αποφασίσετε να διακόψετε κάθε επαφή με κάποιο φλερτ που δεν πληροί τα κριτήρια σας ή να σταματήσει ένα φλερτ στο οποίο είχατε επενδύσει συναισθηματικά.

Εσείς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερα τεταμένη την προσοχή σας, καθώς καραδοκούν απογοητεύσεις και εξαπατήσεις. Χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να μην πιστεύετε ό,τι βλέπετε.

Ζυγός

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον εαυτό σας.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε τακτοποιημένο το ερωτικό κομμάτι, οπότε είναι η στιγμή που θα αφοσιωθείτε στον εαυτό σας.

Για εσάς που είστε single, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 8 Οκτώβρη θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και μια επιθυμία να «μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι». Επιπλέον, εσείς που έχετε γεννηθεί 14 και 15 Οκτωβρίου έχετε ιδιαίτερη εύνοια στον αισθηματικό τομέα, λόγω Δία.

Οι μέρες 27, 28 και 29 Οκτωβρίου είναι ιδανικές για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα.

Για εσάς που είστε single θα παρουσιαστούν ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα εκείνες τις μέρες.

Σκορπιός

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας με κρυφά «πάρε-δώσε» και πολύ παρασκήνιο.

Προσέξτε πολύ, γιατί από τις 31 Οκτωβρίου και μετά που θα έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας, εκτός από εξαιρετική δύναμη και αυτοπεποίθηση ίσως φανερώσει πράγματα που δε θέλετε.

Ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα και αναθέρμανση της σχέσης σας θα έχετε οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 13, 14 και 15 Νοεμβρίου, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί 28, 29 και 30 Οκτωβρίου δοκιμάζεστε και οι σχέσεις σας περνάνε από ζόρικο τεστ. Αν βέβαια είστε single, ίσως ένα φλερτ σας να έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό.

Τέλος, εσείς που έχετε γεννηθεί 4, 5, 6 και 7 Νοεμβρίου βιώνετε ταραχές και αποσταθεροποίηση στον ερωτικό τομέα και η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά σας.

Σκορπιοί, καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή γιατί έρχονται καλύτερες μέρες από τέλος του χρόνου!

Τοξότης

Στις 8 Οκτώβρη η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας! Λάμψη, ερωτισμός και… φιλοσοφίες θα είναι στο μενού σας!

Στις 8 με 17 Οκτωβρίου θα ευνοηθείτε οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί από 23 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου (α δεκαήμερο), ενώ το διάστημα 18 με 26 Οκτωβρίου θα ευνοηθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί 2 με 12 Δεκεμβρίου (β’ δεκαήμερο). Τις τελευταίες μέρες του μήνα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα ευνοηθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί 13 με 21 Δεκεμβρίου (γ’ δεκαήμερο).

Επιπλέον, στις 18 Οκτώβρη ορθοδρομεί ο κυβερνήτης σας Δίας και ο κυβερνήτης των σχέσεών σας Ερμής.

Συνεπώς από εκεί και μετά μπορείτε να αποκαταστήσετε τυχόν παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ ή γενικότερα να προχωρήσετε τυχόν αποφάσεις που έχετε λάβει για την εξέλιξη της σχέσης σας. Εσείς που είστε single και ήδη θα έχετε δει να συγκεντρώνετε πλήθη θαυμαστών και θαυμαστριών, λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, ίσως μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει περισσότερο και θα έχετε την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Προσοχή στις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις εσείς που έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 8 Οκτώβρη και μετά, φέρνει κρυφές ερωτικές συναντήσεις ή συζητήσεις που είτε θέλετε να παραμείνουν κρυφές, είτε είναι στο ξεκίνημά τους και δε θέλετε να μαθευτούν ακόμη.

Βέβαια, η συμπόρευση Ήλιου – Άρη θα σας επηρεάσει σε ψυχικό επίπεδο, θα νιώθετε μια διαρκή ένταση και ίσως θελήσετε να την εκτονώσετε στο σπίτι σας.

Επιπλέον, ο Άρης στο Ζυγό, καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, φαίνεται να σας πιέζει και να σας αγχώνει, γεγονός που δε σας επιτρέπει να ασχοληθείτε όσο θα θέλατε με τα ερωτικά σας. Από την άλλη, εσείς που είστε σε σχέση μπορείτε να διοχετεύσετε την έντασή σας με άλλους τρόπους και να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας.

Προσοχή στις εμμονικές σκέψεις που μπορεί να σας κατακλύσουν 15, 16, 20 και 21 Οκτωβρίου.

Υδροχόος

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που δε σας απασχολούν ιδιαίτερα τα ερωτικά σας και αναμενόμενο δηλαδή, καθώς η επαγγελματική σας πορεία καθώς και θέματα σπουδών σας απασχολούν περισσότερο.

Ωστόσο, για εσάς που έχετε γεννηθεί 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου, ο Δίας σας φέρνει ερωτικές ευκαιρίες στο προσκήνιο και επίσης βοηθάει στην αναθέρμανση της σχέσης σας.

Από την άλλη εσείς που έχετε γεννηθεί 25, 26 και 27 Ιανουαρίου ζορίζεστε αρκετά και ενδεχομένως να νιώθετε μια πίεση από το έτερον ήμισυ.

Ορισμένοι από εσάς, βέβαια, ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας, την οποία καλό θα ήταν να δρομολογήσετε μετά τις 18 Οκτωβρίου.

Τέλος, εσείς που έχετε γεννηθεί 1, 2 και 3 Φεβρουαρίου βιώνετε τη μια ανατροπή πίσω από την άλλη στον ερωτικό τομέα και ίσως ήρθε η στιγμή να πάψετε να κυνηγάτε τη σταθερότητα, τουλάχιστον για αυτό το διάστημα.

Ευνοϊκές μέρες για τα ερωτικά σας θα είναι 12, 13, 14, 15 και 27, 28 Οκτωβρίου.

Ιχθύες

Ο Οκτώβρης θα είναι δύσκολος στην αρχή του, ωστόσο από τις 18 και μετά που ορθοδρομεί ο Ερμής, ο κυβερνήτης των σχέσεών σας, τα πράγματα βελτιώνονται. Εσείς που είστε σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις με το έτερον ήμισυ και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

Επιπλέον, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 8 του μήνα και μετά θα γλυκάνει το κλίμα και θα φέρει ευκαιρίες σε εσάς που είστε single!

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι ευκαιρίες αυτές θα προέρχονται από τον εργασιακό σας χώρο, οπότε φροντίστε να φερθείτε διακριτικά.

Προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις για εσάς που έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου. Reality check & «δεν είναι αυτό που νομίζετε»!

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα