Ερωτικές Προβλέψεις Νοεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
01/11/2021

Κριός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 6 του μήνα μπορεί να σας φέρει κάποιο φλερτ από το χώρο της εργασίας σας, σε εσάς που είστε single ή την επισημοποίηση κάποιας σχέσης σε όσους έχετε ταίρι.
Ο Δίας, φέρνει ερωτικές ευκαιρίες κυρίως σε εσάς που είστε γεννημένοι 12, 13, 14 και 15 Απριλίου, οι οποίες όμως δεν αποκλείεται να προέρχονται από τον φιλικό σας κύκλο ή κάποιο σύλλογο στον οποίο ανήκετε.
Με τον Άρη στο Σκορπιό, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε ιδιαίτερα στο ερωτικό κομμάτι, ωστόσο μπορεί να σας ελκύσουν άτομα για τα οποία νιώθετε βαθύτερα συναισθήματα και ίσως να μην τα συνειδητοποιείτε.
Από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου, θα θελήσετε να εκφράσετε τον έρωτά σας με πρωτότυπο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακείτε με άτομα που ως τώρα απορρίπτατε ως εκκεντρικά. Επίσης, ευνοούνται οι ξαφνικοί έρωτες εκείνες τις μέρες.

Ταύρος

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα ερωτικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Όσοι είστε σε σχέση θα βιώσετε ένταση και ενδεχομένως να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, ειδικότερα εσείς που έχετε γεννηθεί από 20 Απριλίου έως 11 Μαΐου.
Η έκλειψη που πρόκειται να γίνει στις 19 του μήνα θα φέρει αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον σας, ενδεχομένως με την μορφή «εκκαθαρίσεων».
Δείτε αυτόν το μήνα σα μια ευκαιρία να κάνετε γόνιμες συζητήσεις, αλλά και να δεχτείτε τις συγκρούσεις που θα έχετε με το ταίρι σας ως έναν τρόπο για να δείτε τί ακριβώς είναι που δε λειτουργεί στη σχέση σας ή πώς μπορείτε να βρείτε μαζί τρόπους να τη βελτιώσετε.
Όσοι είστε single, θα έχετε την ανάγκη να συντροφευθείτε και φυσικά η έκλειψη θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάτι «αξιόλογο» στον ορίζοντα τώρα, να είστε βέβαιοι πως… είναι καθ ’οδόν!

Δίδυμοι

Το Νοέμβριο θα είστε σε μια φάση κατά την οποία δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο στον ερωτικό τομέα, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σας!
Μπορεί να έχετε ιδιαίτερη πίεση στην εργασία σας αυτό το μήνα, όμως δεν αποκλείεται να σας προκύψει κάποιο φλερτ στον εργασιακό σας χώρο! Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εξ αρχής τα πράγματα για να μη μπλεχτούν περισσότερο στην πορεία, όπως έχετε την τάση να κάνετε.
Ωστόσο, ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 13 με 16 Ιουνίου, τόσο σε ερωτικές ευκαιρίες (εσείς που είστε single) όσο και σε αναζωογόνηση της υπάρχουσας σχέσης σας (εσείς που είστε δεσμευμένοι).
Για εσάς που έχετε γεννηθεί 10, 11 και 12 Ιουνίου χρειάζεται να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς έχετε φορέσει τα ροζ γυαλιά σας και η πραγματικότητα μοιάζει με ασήμαντη λεπτομέρεια για εσάς.
Τις τελευταίες μέρες του μήνα και συγκεκριμένα από τις 25 και μετά θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η σχέση σας, ενώ αν είστε single θα αναρωτηθείτε περισσότερο για το αν θέλετε τελικά να προχωρήσετε σε δέσμευση με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Στην πράξη όμως, γεγονότα σημαντικά θα έχετε τον επόμενο μήνα.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορεί να έχετε εξελίξεις στον ερωτικό τομέα.
Η έκλειψη στις 19 του μήνα, φέρνει καινούργια πρόσωπα στον ορίζοντα και από την άλλη εξαφανίζει ό,τι υπήρχε μέχρι τώρα.
Από τη μία, η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό σας εξοπλίζει με δύναμη και ερωτισμό, ώστε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να αναζωογονήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, καθώς το πάθος θα φουντώσει.
Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία για περισσότερες ρομαντικές στιγμές, ενώ εσείς που είστε single θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες αυτό το μήνα, τόσο για να πλησιάσετε όσο και για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οπότε φροντίστε να τις αξιοποιήσετε αναλόγως.

Λέων

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό, σας “τρέχει” καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και η αλήθεια είναι πως το τελευταίο που σας απασχολεί αυτό τον καιρό είναι τα ερωτικά σας. Είτε έχετε μια σχέση που πάει καλά, είτε είστε single και δεν είστε σε φάση να ψαχτείτε, αυτό το μήνα δε θα έχετε και πολύ μυαλό για έρωτες.
Εξαίρεση αποτελείτε εσείς που έχετε γεννηθεί 3 ,4 και 5 Αυγούστου, καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να σας «ταράξει» με εκκεντρικούς έρωτες που ούτε καν είχατε φανταστεί.
Εξαίρεση, επίσης, αποτελείται και εσείς που έχετε γεννηθεί 30, 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, καθώς δέχεστε πιέσεις από το σύντροφό σας, είτε λόγω της εργασίας του είτε άλλων προσωπικών του θεμάτων και νιώθετε να πνίγεστε. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να πιέζεστε από τη «σοβαρότητα» της σχέσης και να θέλετε μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση, ωστόσο το διάστημα αυτό δε μπορείτε να την έχετε.
Σε κάθε περίπτωση, υπομονή και να θυμάστε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για εσάς!

Παρθένος

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο ευνοείστε σε ερωτικό επίπεδο, αν φυσικά συμφωνεί και ο υπόλοιπος γενέθλιος χάρτης σας.
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί τα φλερτ και σας φέρνει ερωτικές ευκαιρίες, που όμως θέλουν σοβαρή δέσμευση από εσάς, είτε είστε εσείς που σε κάθε υποψήφιο «ταίρι» βλέπετε έναν υποψήφιο σύντροφο ζωής.
Αν είστε σε σχέση, η συνθήκη αυτή θα βοηθήσει στο να αναθερμανθούν σχέσεις που έχουν «κρυώσει» ή να γίνουν ακόμη πιο έντονες οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.
Εσείς που έχετε γεννηθεί 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να παρασυρθείτε από έρωτες ξαφνικούς, εκκεντρικούς και αντισυμβατικούς, όμως είναι ένας τρόπος να απελευθερωθείτε και να το ζήσετε χωρίς να σας κρατούν πίσω τα «πρέπει».
Πολλή προσοχή χρειάζεται να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου, καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, οπότε καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε πολύ την κρίση σας αυτόν το μήνα και να ζητήσετε βοήθεια από ένα φιλικό πρόσωπο, που μπορεί να δει καθαρότερα από εσάς (και φυσικά να μην έχει γεννηθεί τις ίδιες μέρες με εσάς!)

Ζυγός

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα ερωτικά σας θέματα δεν είναι πρώτα στη λίστα όσων σας απασχολούν.
Παρόλα αυτά, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα θα δώσει μια πιο ρομαντική νότα στην καθημερινότητά σας και κυρίως στο σπίτι σας, σε περίπτωση που ζείτε με το ταίρι σας.
Παράλληλα, θα δώσει κάποιες ερωτικές ευκαιρίες σε εσάς που είστε single, όμως αν δε συμβάλλει ο προσωπικός σας χάρτης προς αυτή την κατεύθυνση, δε φαίνεται να προχωράνε περαιτέρω αυτόν το μήνα.
Εξαίρεση αποτελείτε εσείς που έχετε γεννηθεί 15, 16, 17 και 18 Οκτωβρίου, καθώς ο Δίας σας ευνοεί σε πολλαπλά επίπεδα, μεταξύ άλλων και στο ερωτικό κομμάτι.

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα νιώθετε πολλή δύναμη, ωστόσο χρειάζεται να προσέξετε μήπως γίνετε εριστικοί με το έτερον ήμισυ, καθώς είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας που οδηγείστε, ενίοτε, στην αδιαλλαξία.
Ο μήνας είναι εστιασμένος σε εσάς και στο ερωτικό κομμάτι, ειδικότερα προς το τέλος του μήνα, καθώς η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων.
Εάν λοιπόν, είστε σε σχέση ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές σε αυτήν. Ήρθε καιρός να μπει φρέσκος αέρας και να αλλάξει η υπάρχουσα δυναμική.
Στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά εδώ και καιρό με το ταίρι σας, μπορεί αυτή η έκλειψη να σημαίνει ότι θα αποφασίσετε να πάρετε χωριστούς δρόμους πλέον.
Είναι πιθανότερο να έχετε τέτοια εξέλιξη εσείς που έχετε γενέθλια 30 και 31 Οκτωβρίου, καθώς 1, 2, 3 και 4 Νοεμβρίου.
Εσείς που είστε single, μπορεί να γνωρίσετε αυτόν το μήνα τον άνθρωπο που μπορεί να αποδειχθεί και σύντροφος ζωής για εσάς, αν φυσικά συμφωνεί και ο γενέθλιος χάρτης σας.
Επιπλέον, αρκετά ευνοημένοι θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 14 με 17 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας εσωστρεφής για τους περισσότερους από εσάς.
Ακόμη κι αν είστε σε σχέση, ίσως θελήσετε χρόνο να απομονωθείτε και να ανασυγκροτηθείτε.
Μερικοί από εσάς βέβαια το επιθυμείτε αυτό, καθώς υπάρχουν και… «παράλληλα μονοπάτια» στη ζωή σας και ίσως το μήνα αυτό να είστε περισσότερο προσανατολισμένοι εκεί.
Ωστόσο, θα σας προβληματίσει η κατάστασή σας και ίσως θελήσετε να δώσετε μια λύση σε όλο αυτό.
Σε γενικές γραμμές πάντως, δε φαίνεται να ταράζει κάτι τον ερωτικό σας ορίζοντα αυτόν το μήνα. Μόνο από τις 25/11 και μετά θα αρχίσει να σας απασχολεί ιδιαίτερα η σχέση σας και διάφορα θέματα που την αφορούν, ενώ όσοι είστε single θα θελήσετε πιο έντονα εκείνες τις μέρες να δεσμευτείτε.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι στον ερωτικό τομέα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου.
Προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου, καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει, οπότε φροντίστε να συμβουλευτείτε κάποιο έμπιστο φιλικό πρόσωπο για να μη χάσετε επαφή με την πραγματικότητα. 

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος προμηνύεται αρκετά ερωτικός για εσάς.
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 6 του μήνα, θα έχετε ευκαιρίες για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ όσοι είστε single, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για φλερτ, τα οποία όμως θα έχουν σκοπό και δε θα είναι απλώς για να περάσετε την ώρα σας.
Η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ερωτικές ιστορίες, που ίσως αν συνηγορεί και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σας, να έχουν την προοπτική να αντέξουν στο χρόνο.
Επιπλέον, η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προσδίδει ερωτισμό και δυναμισμό στις κινήσεις σας.
Ευνοϊκές μέρες για τα ερωτικά σας θα είναι οι 14, 15, 17,19, 28, 29 και 30 Νοεμβρίου. 

Υδροχόος

Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Νοέμβρης θα είναι ιδιαίτερα έντονος και αγχωτικός για εσάς.
Ωστόσο δεν είναι τα προσωπικά σας που σας πιέζουν, αλλά οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας και κυρίως η καριέρα σας.
Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί 26, 27, 28 και 29 Ιανουαρίου, χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτησή σας, σε περίπτωση που είστε σε σχέση, καθώς μπορεί να ξεσπάσετε στο έτερον ήμισυ τη συσσωρευμένη σας ένταση και μετά να μη μπορείτε να επανορθώσετε.
Όσοι είστε single, δε φαίνεται να σας ενδιαφέρει αν δεσμευτείτε αυτή την περίοδο.
Αρκετά ευνοημένοι σε πολλούς τομείς, μεταξύ άλλων και στον ερωτικό τομέα θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 10, 11, 12,13 και 14 Φεβρουαρίου.
Τέλος, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 6 του μήνα μπορεί να δημιουργήσει ή να αναζωπυρώσει παρασκηνιακά ή «απαγορευμένα» ειδύλλια… Έχετε υπόψιν σας πως το επόμενο διάστημα, μπορεί να αποκαλυφθούν ή να σας οδηγήσουν σε δύσκολη θέση, οπότε… πράξτε με σύνεση.

Ιχθύες

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σας εξοπλίζει με δύναμη και ερωτισμό σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Η έντονη ενασχόλησή σας με άτομα από το εξωτερικό αυτόν το μήνα μπορεί να σημαίνει και κάποιο φλερτ, που να προέρχεται από εκεί ή με άτομο που κατάγεται από άλλη χώρα.
Σε γενικές γραμμές, είστε σε μια φάση αναμονής, καθώς από αρχές του χρόνου ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας και εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να «ανθίσετε» ερωτικά.
Προς το παρόν, αυτόν το μήνα, όσοι είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας στις 29 Νοεμβρίου, ενώ όσοι είστε single ίσως έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε εκείνη τη μέρα τα συναισθήματά σας.
Πολλή προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί 9, 10 και 11 Μαρτίου, γιατί είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, οπότε θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου προσώπου με καθαρή κρίση που εμπιστεύεστε, καθώς σας είναι αδύνατον να δείτε την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή.

 

Από την Εύα Κόκκορα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα